Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Και ο Vasper με τη Ντόρα

Προσωπική επιλογή. Δεν μπορώ να είμαι αδέσμευτος πλέον.
Στην μάχη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας προσωπικά υποστηρίζω την κυρία Μπακογιάννη. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θεωρώ ικανό πολιτικό και τον κύριο Σαμαρά.
Την επιλογή μου την επιβάλει το γεγονός ότι η κυρία Μπακογιάννη ποτέ δεν άφησε την Νέα Δημοκρατία και δεν έδειξε με το δάκτυλο αλλού για ευθύνες της ήττας όπως κάνουν οι υποστηριχτές του κυρίου Σαμαρά, ακόμα και αυτοί που έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Επίσης την επιλογή μου την επιβάλλει το γεγονός ότι στήριξε όλους τους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τώρα και μόνο αστεία δημοσιεύματα με φήμες υπάρχουν εναντίων της. Ο κύριος Σαμαράς αντίθετα είχε δηλώσει ότι δεν θα επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία ακόμα και αν του ζητήσουν να γίνει αρχηγός της και είναι υπεύθυνος για δύο ήττες της. Τώρα ζητάει ο ίδιος να ηγηθεί;
Κυρία Μπακογιάννη, έχετε την υποστήριξή μου γιατί σας θεωρώ την ποιο άξια από τους υποψηφίους και με ικανό αρχηγικό προφίλ. Ελπίζω είτε κερδίσετε, είτε όχι, να βοηθήσετε να επανέλθει δυναμικά η παράταξη στο πολιτικό προσκήνιο. Και γιατί όχι, σας εύχομαι και πρωθυπουργός της Ελλάδος μέσα στο 2010.
Κύριε Σαμαρά, σας σέβομαι ως πολιτικό αλλά τα λάθη που έχετε κάνει στην πορεία σας έχουν δημιουργήσει πληγές στην παράταξή μας και δεν μπορώ να σας το συγχωρήσω, ειδικά όταν δεν έχετε καν ζητήσει συγνώμη. Ελπίζω, είτε εκλεγείτε, είτε όχι, να προσπαθήσετε να επουλώσετε τις πληγές αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: