Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Και ο Poleatics, στηρίζει Ντόρα

..... Aυτή είναι Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ, για την οποία, είχαμε πολλές ηθικές και συναισθηματικές αναστολές, αλλά αυτές κατέπεσαν μετά και από την κτηνωδία που διαπράχτηκε μέσα από το δημοσίευμα του VetoMag κατά της κας. Μπακογιάννη και την άρνηση του κου. Σαμαρά, του κατά τ’ άλλα ευγενούς και καλλιεργημένου κολλεγιόπαιδος και γόνου μίας καθωσπρέπει αστικής και μίας προβεβλημένης πνευματικής καταγωγής, να την καταδικάσει.
Δε θα επιτρέπαμε ποτέ στην ψυχή μας και στο χέρι μας να πήγαινε να έριχνε στην κάλπη το όνομα ενός ανθρώπου που όχι μόνο εκπλήσσει ακόμη και τους Ευρωπαίους πολιτικούς που παρακολουθούν συστηματικά τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα, με το θράσος του να διεκδικεί και μάλιστα με τρόπο προκλητικά επιθετικό, την ηγεσία του κόμματος το οποίο πρόδωσε πολλαπλώς και επανειλημμένως, αλλά ταυτόχρονα, αποτελεί και το Δούρειο Ίππο κάποιων ανθρώπων οι οποίοι πιστεύουν ότι έχουν ακόμη πολλά περιθώρια και δυνατότητες να απομυζήσουν όνειρα, οράματα και ελπίδες από την ψυχή και τα μάτια ενός αγνού και άδολου κόσμου που υποστηρίζει τη ΝΔ. Έχουν δε το θράσος, να εγκαλούν και να δαιμονοποιούν την απέναντι πλευρά, αποδίδοντάς της συνωμοτικότητα και υστεροβουλία ως προς τον τρόπο και το χρόνο που προετοιμαζόταν.
Επιπλέον, έχοντας γεμίσει από θυμό με τις συμπεριφορές που απορρέουν από το περιβάλλον συνεργατών του κου. Σαμαρά, θα θέλαμε να δώσουμε μία πληρωμένη απάντηση σε εκείνους τους εθνικιστές που μέμφονται όποιον δεν πάει μαζί τους για αρνησιπατρία, τους νεόπλουτους και κονομισάριους που το παίζουν λαϊκοί και ψάχνουν στην από ‘κει πλευρά για νεοφιλελεύθερους, τους ντελικανήδες που «ξεφωνίζουν» όσους επιλέγουν την κα. Μπακογιάννη, ως «φλώρους» και «φλούφληδες», στην επιεικέστερη εκδοχή. Τέλος, θα προβάλλαμε μία στάση όχι απλά καχυποψίας, αλλά αποστροφής στο πρωτοφανές φαινόμενο το εργολαβικό-εκδοτικό κατεστημένο της Διαπλοκής που συντηρεί και συντηρείται από το σύστημα ΠαΣοΚ, να τοποθετείται τόσο σκανδαλωδώς ανοικτά υπέρ ενός εκ των υποψηφίων προέδρων του κόμματος που πάντοτε καταπολεμούσε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mallon de katalavate oti xasame me 10 monades diafora.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Γιατι γραφεις ψεματα,exastal;Φυσικα και καταδικασε το αισχρο δημοσιευμα της Βετο ο Σαμαρας,ασχετα αν δεν ειναι ο ιδιος πισω του!

Ανώνυμος είπε...

Ναι θα παρακαλάμε να κάμει τα αυτονήτα ο Σαμαράς!!!!!!

Έπρεπε να βγει επιτόπου να καταδικάσει.

Αλλά ποιούς να καταδικάσει, αυτούς που τον ........ εξυμνούν νυχθημερόν;

Stathis είπε...

Ποιός να καταδικάσει;
Όταν ο ...εκδότης της veto - zougla είπε στην εκπομπή του ότι το δημοσίευμα το κατασκεύασε το περιβάλλον του κ.Σαμαρά!
(Εκπομπή "Κίτρινος Τύπος" της Δευτέρας 16/9/2009).
Πού φτάσαμε και που θα φτάσουμε αν....

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ποτε το ειπε αυτο;Μη λασπολογεις!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα ντοράκια μαζί...