Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

O στρατηγός Γρυλλάκης δίπλα στον Σαμαρά

Τελικά αποκτά εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για την ηγεσία της Ν.Δ.
Οι μαζικές συναθροίσεις είναι μια ευκαιρία για να ανταμώσουν παλιοί συναγωνιστές, αλλά και για να έρθουν πιο κοντά ακόμη και εχθροί. Χαρακτηριστική είναι η εμφάνιση του στρατηγού Νίκου Γρυλλάκη στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κατερίνη.
Ο άνθρωπος που επί χρόνια βρίζει τον Μητσοτάκη και την Ντόρα, βρίσκεται πλέον στις συγκεντρώσεις του Σαμαρά.

Προφανώς, έχει ανακαλύψει στο πρόσωπο του Μεσσήνιου πολιτικού τον ηγέτη που αναζητούσε επί χρόνια. Σε ανύποπτο χρόνο ο Γρυλλάκης είχε εκτιμήσει ότι αν στη θέση του Έβερτ ήταν ο Σαμαράς θα είχε κερδίσει την ηγεσία της Ν.Δ.
Ανεξάρτητα, όμως από τις εκτιμήσεις ενός αμφιλεγόμενου προσώπου, έχει ιδιαίτερη αξία η παρουσία του στην εκδήλωση του πρώην προέδρου της «Πολιτικής Άνοιξης». Και, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα το συγκεκριμένο γεγονός, αν επισημανθεί ότι στην ίδια εκδήλωση στην Κατερίνη έδωσε το παρόν και ο Γιώργος Συμπιλίδης. Ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ. το 1993. Μ' αυτούς ο Σαμαράς ετοιμάζει την επανίδρυση της Ν.Δ.;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://karamanlis.org/

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά ο Γρυλλάκης δέν ήταν πάντοτε το δεξί χέρι του Μητσοτάκη?

Ανώνυμος είπε...

Απελπισμένος exastal, απελπισμένος παραπολιτικός, απελπισμένα απόψεις.

SKANDALOS είπε...

Ήρεμα εξασταλ, ήρεμα. Είμαστε πολυ περισσότεροι από ότι νομίζεις, δες και εδώ http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/11/m.html μήπως καλμάρεις με τη ντόρα σου που νόμιζε ότι μπορεί να κάνει εξωτερική πολιτική μόνο με το χαμόγελό της!