Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ανοιχτά και το «τρωκτικό» υπέρ Σαμαρά! Δηλαδή το «τρωκτικό» δεν είναι διαπλοκή ;

Ή μήπως το ελέγχουν εθνικοί προμηθευτές και «εργολάβοι» λάσπης; Τώρα θα μας πείτε ότι είναι "αγωνιστές" της δημοκρατίας;

Τους χειρότερους και φανατικότερους οπαδούς του Σαμαρά θυμίζει τελευταία το κυβερνητικό «τρωκτικό» αλλά και το δήθεν «αντιστασιακό» antinews. Κάνουν τις βρώμικες δουλειές της διαπλοκής!

It’ s a shit job, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει! Και αν αυτός ο κάποιος το παίζει blogger ή αγωνιστής κατά της διαπλοκής, ακόμα καλύτερα!

Εμετικές αναρτήσεις δήθεν προερχόμενες από «οργισμένους» αναγνώστες ή «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους(!) αλλά καλά συντονισμένες με τα υπόγεια του Σαμαρά και των μουχλιασμένων μηχανισμών της Ρηγίλλης!

Των «επαγγελματικών» μηχανισμών που έκλεισαν τις πόρτες του κόμματος και έβαλαν τις καρέκλες πάνω απ’ το συμφέρον της παράταξης. Αυτών που ευθύνονται για την μεγάλη ήττα της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. Αυτοί που επιδίδονται σε βρώμικο και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ πόλεμο κατά της Ντόρας στο εσωτερικό του κόμματος! Αυτοί που μέχρι πριν λίγες μέρες έφτυναν τα blogs που τους στήριζαν και τα αντιμετώπιζαν με περιφρόνηση. Ξαφνικά είδαν φως στα blogs και στο internet για να μας πουν ότι «το διαδίκτυο στηρίζει Αντώνη»! Με κατασκευασμένες επιστολές διαμαρτυρίας και κατασκευασμένη λάσπη που υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα, τη διαπλοκή και τους εθνικούς μας προμηθευτές και εργολάβους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει να κατονομάσει οπωσδήποτε τα βρώμικα συμφέροντα που κινούνται εναντίον της γιατί είναι φανερό ότι αυτά τα κρατικοδίαιτα και σκοτεινά συμφέροντα στηρίζουν και στήριζαν πάντα Σαμαρά!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι.
Φαινόμαστε πασόκοι ή αμερικανάκια;
ΑΠΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ;
Είτε εσύ είσαι γκά-γκα είτε νομίζεις ότι εμείς είμαστε γκά γκα.
Να αρχίσω και εγώ να μαζεύω σχόλια που βγάζουν διθυράμβους υπέρ της αυτοκράτειρας να μαζέψω ένα τόμο σε μία μέρα;
Μην ρίχνεις το επίπεδο άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Το Έθνος Online λέει ότι σύμφωνα με τη χθεσινή δημοσκόπηση της Metron η αυτοκράτειρα Ντόρα προηγείται του Αντώνη 5,2%.
Ακριβώς αντίθετα από ότι είναι, δηλαδή.
Δάκτυλος του Σαμαρά λές;
Δεν ντρέπεσαι λίγο και σε είχα και για σοβαρό άνθρωπο.
Εάν ψάχνεις για σκιές θα βρείς σίγουρα, δεν υπάρχει περίπτωση.
Πρόσεξε μόνο μήπως σε δουλεύουν.

aggelos είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=8266832


Μπα.σαμαρας λεει οτι θα ερθει πρωτος...

το πασοκ και οι εφημεριδες του μια χτυπουν ντορα και -στο μεγκα πχ- σαμαρα,αβραμοπουλο...

δεν ξερει το πασοκ ακριβως τι το συμφερει τελικα...

οπως και οταν ηταν το πασοκ με τον Μπενυ και τον γαπ..η ΝΔ νομιζε οτι ηταν ευκολος ο Γαπ και ειδατε τι εγινε..

μην βγαζετε συμπερασματα ευκολα.απο τη θεση του αντιπαλου κομματος,ειδικα με το Σαμαρα που το πασοκ δεν τον ξερει τοσο καλα..

το μονο σιγουρο ειναι οτι το κατεστημενο του δεξιου τυπου-οσου εμεινε-ειναι με Ντορα..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΉΝΥΧΤΑ ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ...

29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 , η ημερα που η ΝΔ θα αναπνευσει ξανα ελευθερη μετα απο 25 χρονια... η ημερα που θα βγει η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΘΗΛΕΙΑ απο τον λαιμο ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ, μενει να δουμε μονο ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ...

exomatiakaivlepo είπε...

Για να ξέρετε ότι σχόλιο έστειλα στο "Τρωκτικό", με mail, και ασκούσε κριτική στο ΠΑΣΟΚ, δεν τον δημοσίευσαν ΠΟΤΕ!!

Doc είπε...

Πάντως όλες οι δημοσκοπήσεις πρέπει να αναφέρουν στα στοιχεία τους αν το δειγμα είναι αντιπροσωπευτικό και στρωματοποιημένο...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω στείλει αμέτρητες φορές αναρτήσεις από το blog μου στο troktiko και φυσικά ήταν κατά του Πασόκ και δεν τα δημοσίευσαν ποτέ.
Τώρα μου κάνει πράγματι πολύ μεγάλη εντύπωση που στηρίζουν Σαμαρά. Κάτι παίζεται μεταξή Γιωργάκη και Αντωνάκη που δεν είναι ορατό εκ πρώτης όψεως. Κάτι περίεργο που θα το πληρώσει η παράταξη.
Εμένα δεν μου αρέσει ούτε η Ντόρα ούτε ο Σαμαράς. Τον Καραμανλή θέλω ξανά αρχηγό της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι σας να καταλάβετε ότι πίσω από το περίφημο troktiko κρύβεται ο Μπόνιος πρώην συνεργάτης του Τριανταφυλλόπουλου(αυτός έβαζε τις κρυφές κάμερες και τα μικρόφωνα για να βλέπει και να ακούει ο Μάκης) και νυν συνεργάτης του Κόκκαλη ..... ναι του Κόκκαλη.
Τα παίρνει από τον Κόκκαλη ο "κύριος"! Από τον εθνικό μας προμηθευτή ... από το σκάνδαλο Siemens και έχουν το θράσσος να μιλάνε για Siemens και ότι πήρα δώρο η Ντόρα μια καφετιέρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ξερε ρε παιδια ο πρωθυπουργός και όλοι οι υπουργοί του πόσες χιλιάδες προβλήματα οικογενειακά δημιουργούν με την βεβιασμένη απόφαση για τους συμβασιούχους!! Να ξεραν μονάχα πόσοι άνθρωποι είναι στα πρόθυρα αυτοκτονίας -και κυριολεκτώ- γιατί...
ετοιμάζονται να τους διώξουν από τις δουλειές τους έχοντας ένα βαγόνι χρέη. Άνθρωποι που έχουν να μεγαλώσουν ψυχούλες. Άνθρωποι που στην τελική δεν φταίνε γαμώτο μου επειδή ζητάν ένα μεροκάματο κάνοντας τη δουλειά τους. Άνθρωποι που μετά από 3 και 4 χρόνια σύμβασης έχουν πολύ καλή εμπειρία στον τομέα τους. Που γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους και αποδίδουν. Δεν έχουν όμως 3 και 4 διδακτορικά γιατί δεν είχαν την οικονομική άνεση να πάνε στο εξωτερικό να τα αποκτήσουν. Έχουν όμως πτυχίο, είναι άριστοι στη δουλειά τους, την γνωρίζουν απ'έξω και ανακατωτά και παράγουν έργο. Έργο που φαίνεται. Έργο που κάνει υπερήφανους όλους αυτούς τους πολιτικούς κατά τα δικά τους λεγόμενα. Πώς κρίνουν ότι μονάχα τα διδακτορικά σε κάνουν άριστο στη δουλειά σου? Ο έχων τόσους πολλούς τίτλους που μάζεψε από το εξωτερικό με την οικονομική βοήθεια του μπαμπά του και είναι άπειρος θα αντικαταστήσει αυτόν που έχει έναν τίτλο μονάχα αλλα στη δουλειά του "πετάει" ?

Αναρωτιέμαι μονάχα : Κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ σπίτι τους? Ξέροντας ότι χιλιάδες κόσμου με μωρά παιδιά δεν τους πιάνει ύπνος γιατί άυριο θα τους απολύσουν?
Νά'ξεραν μονάχα τί δράματα διαδραματίζονται πίσω από χιλιάδες πόρτες διαμερισμάτων.Νά ξεραν μονάχα τι κακό κάνουν.

Τι να πώ ρε παιδιά? Τζάμπα η εμπιστοσύνη που τους δείξαμε με την ψήφο μας.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Ο γιός του ξυλουργού"

από το troktiko

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Δείτε εδώ τί γράφει το δεξί εξτρέμ για όλα τα θέματα ακόμα και με αυτό της συμφωνίας του Μητσοτάκη το 1993 σχετικά με το Σλαβομακεδονία. Δέν είναι δυνατό το δεξί εξτρέμ που εκπροσωπεί το ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο Ίντερνετ να γράφει του κεφαλιού του.

http://dexiextrem.blogspot.com/2009/11/blog-post_6803.html

Ανώνυμος είπε...

8¨27,
τα χαπάκια, τα χαπάκια, κυκλοφορεί defresus.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι τα δίνουν όλα για την Ντόρα;

«Ιός» Ελευθεροτυπίας ή αλλιώς «ο σταυροφόρος της Ντόρας».


Ηλίας Κανέλλης: «Βήμα».

Στέλιος Κούλογλου: TVXS

Όλγα Τρέμη: MEGA

Γιάννης Πρετεντέρης: Είχε στηρίξει και άλλον νικητή. Τον Ευαγ. Βενιζέλο...

Γιάννης Πολίτης: Συγκρότημα Λαμπράκη και ΝΕΤ.



ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ;

aggelos είπε...

ο Ριζος η βουλτεψη ...Αδευσμευτος και Απογευματινη βασικα,και Χατζηνικολαου..

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ξεχασες να αναφερεις το Φιμωτρο του πρασινοφρουρου Παπαγιαννη,που ΓΛΕΙΦΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ (η λεξη στηριζει δεν ταιριαζει σ'αυτο το σκουληκι) Ντορα...