Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

«Αρχηγέ - αρχηγέ εσύ δεν έφυγες ποτέ» και στα Χανιά.

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στα Χανιά, την οποία παρακολούθησαν οι βουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Λευτέρης Αυγενάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο δήμαρχος και ο νομάρχης Χανίων, μίλησε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους προέδρους του συνδυασμού ΠΟΛΑΝ/ΚΕΠ
Στην ιαχή του πλήθους «Αρχηγέ - αρχηγέ εσύ δεν έφυγες ποτέ» η Ντόρα ανταποκρίθηκε απαντώντας «Όντως δεν έφυγα ποτέ». Υπονοούσε φυσικά ότι οι πρόεδροι του ΠΟΛΑΝ/ΚΕΠ ….. έφυγαν και έκαναν διάφορα παιχνίδια εις βάρος της παράταξης. Είτε καταθέτοντας κομματικές ταυτότητες, είτε υβρίζοντας τη "Νέα Δημοκρατία"! Η Ντόρα προκάλεσε τους δύο να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για το μέλλον της Ν.Δ.
Η Μπακογιάννη απάντησε και σε όσους υποστήριξαν ότι από το Περιστέρι εξαπέλυσε επίθεση προς τους Σαμαρά και Αβραμόπουλο.
«Επίθεση έκανα όταν είπα ότι δεν έλειψα από καμία μάχη; Επίθεση είναι όταν λέω ότι δεν υπέστειλα ποτέ την κομματική σημαία; Επίθεση είναι όταν λέω ότι δεν κατέθεσα την κομματική μου ταυτότητα, γιατί για μένα η ταυτότητα του νεοδημοκράτη είναι τίτλος τιμής;»
Η Ντόρα κάλεσε τους Κρητικούς να πάνε να ψηφίσουν μαζικά στις 29 Νοεμβρίου.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το μοναδικό στοιχείο που γράφει το βιογραφικό της Ντόρας είναι ότι δεν έφυγε ποτέ από το κόμμα!
Α.Ν.Σ.

Ανώνυμος είπε...

...απο του μπαμπα τον καφενε!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε exastal, σου την έχουν στημένη τα σαμαρικά μπλογκς, μόλις βγάλεις ανάρτηση που τους διαλύει, να έλθουν να ξεράσουν τις εξυπνάδες τους! Τέτοιος πανικός δεν θα τους βγει σε καλό!

Hellas-Orthodoxy είπε...

Κριμα exastal!Σε θεωρουσα εντιμο και αντικειμενικο ιστολογιο!Αρχισες ομως την κατρακυλα με την υποστηριξη της Ντορας!Δικαιωμα σου βεβαια!Απλα δεν συναδει με τη σοβαροτητα και εγκυροτητα που ειχες μεχρι προσφατα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Απόλυτος Φασισμός και Εκχυδαϊσμός της Πολιτικής στο ανωτέρω Φληνάφημα του Η.Ο.!!! Ο άνθρωπος τα έχει παίξει κυριολεκτικά! Δεν ξέρει πώς να διατυπώσει την εμπάθειά του και λέγει ακραίες ασυναρτησίες! Είδες, Βασίλη, το "έκγλημά" σου; Υποστηρίζεις τη Ντόρα! Αυτό και μόνο αρκεί για να σε... αναθεματίσει ο Η.Ο.!!! Μην κοιμηθείς απόψε, Βασίλη, απ' τη... στενοχώρια σου... Έχασες ένα... σταθερό και... αταλάντευτο οπαδό!

Ανώνυμος είπε...

Α, Βασίλη, και πάτα... φρένο ή φώναξε τον Η.Ο. να σε λυτρώσει από την... κατρακύλα!!!

Και πάρε θάρρος, Βασίλη! Ο εν λόγω τυπάς είχε ψηφίσει το 2007 το... Βενιζέλο! Μάλλον πως είναι... Γκαντέμης! Και μια και τώρα θα ψηφίσει Σαμαρά... ξέρεις. Το αποτέλεσμα "κλείδωσε", Βασίλη!

Ανώνυμος είπε...

kai fysika kleidose

Ανώνυμος είπε...

kai pote htan parousa ?
otan rokanize thn karekla oxi mono tou Karamanlh mesa sto komma?alla kai san eksvterikwn ths patridas mas?

krima re exastal ,krima..den perimena na eisai to tsiraki ths kai na foras parwpides!

apo ta sxolia twra vlepeis poios se yposthrizei? kai soy aresei ayto?

krima!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δα έλειπε.
Εάν δεν είχε κόσμο και στα Χανιά θα έπαιρνε πανελλαδικά λιγότερους ψήφους και από τον Ψωμιάδη.
Σιγά το κατόρθωμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ DeFreJus
ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ,ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΗ!!!!!!!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Η ΠΑΠΑΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πράγματι η κ.Μπακογιάννη ποτέ δέν έφυγε από την Ν.Δ. μόνο ο Καραβέλας την κοπάνησε όταν η κυρία Ντόρα ήταν υπουργός εξωτερικών επί ν.δ. πάντως τον ξεχασμένο λογαριασμό ζιμενς τον πλήρωσε μόλις το πληροφορήθηκε