Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ρηγίλλης (χωρίς τους μηχανισμούς) καλεί ..... Μπομπ Σφουγγαράκι

«Σφουγγάρι» για ό,τι ελέχθη μέχρι τώρα ψάχνει να βρει ο Σαμαράς. Η επάρατος Δεξιά προσπαθεί να διαγράψει τον μειοψηφικό Μητσοτακισμό των Χανίων. Ένα ρεύμα στο εσωτερικό της ΝΔ που είναι αμελητέο, μηδαμινό και προκαλεί ανατριχίλα στην καθαρόαιμη Δεξιά, της ….. «Ελλάς»- Αντώνης Σαμαράς!
Καλό σφουγγαράκι μάστορα!
Σήμερα πανηγυρίζουμε γιατί επιτέλους η Δεξιά απηλλάγη από τα τζάκια, τους μηχανισμούς, την οικογενειοκρατία και άλλες θλιβερές αναμνήσεις του μακρινού παρελθόντος. Σήμερα γιορτάζουν οι μουσάτοι Μανόληδες, οι βιλάτοι Ρουσόπουλοι, οι καρεκλοκένταυροι Ζαγορίτες και οι λοιπές δεξιές πλειοψηφίες που υποκριτικά στηρίζαμε, την θλιβερή παρουσία τους, στον πολιτικό μας βίο. Παραλίγο να πάθουμε καρδιακά επεισόδια για να μην χαλάσουν τη ζαχαρένια τους. Τέτοιος ηθικός ξεπεσμός!

Διευκρίνησις: Ο Χατζηεμμανουήλ κακώς συμπεριλαμβάνεται στα golden boys διότι όπως προσφάτως και επισήμως ανακοινώθη μοιράζει την περιουσία του στα ορφανά της γης, στα πεινασμένα ζωάκια του πλανήτη και στης χήρες του Άρη όπου ερευνητές επιμένουν ότι «υπάρχει ζωή»! (προσωπικά συγκινήθηκα ……)

16 σχόλια:

Αποστόλης είπε...

Kε Παπουτσάκη αφήστε τις πικρίες και την εσωκομματική αντιπολίτευση από την πρώτη μέρα. Ο Σαμαράς δεν εξελέγη ούτε από τους μηχανισμούς του Ρουσόπουλου (όπως λέτε) ούτε από το Μανώλη, αλλά από μισό εκατομμύριο Νεοδημοκράτες. Συνεπώς αφήστε τις μεμψιμοιρίες και τις γελοιότητες γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Μιζέρια τέλος. Όλοι μαζί είμαστε

Ανώνυμος είπε...

αντε γεια !!!!!!!!!!

Kopernikos είπε...

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
Πλούσια πολιτική σταδιοδρομία με τεράστια προσφορά
ΥΠΕΞ 1990 - 1992 έβαλε την υπογραφή του για την διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας, άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς.
1993 - 1996 Αρχηγός της αποτυχημένης Πολιτικής Άνοιξης, δέν κατόρθωσε στις εκλογές του 1996 να συγκεντρώσει ούτε το απαιτούμενο 3% για την είσοδο του στην βουλή
1996 - 2000 Σπίτι του, απλός πολίτης
2000 - 2007 Τυπικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
2007 - 2009 Υπουργός Πολιτισμού, μοναδικό του έργο τα εγκαίνεια κάποιου μουσείου που είχε ήδη κατασκευαστεί πρίν ο ίδιος καθήσει στην υπουργική καρέκλα.
Παρακαλώ? Είπατε τίποτα για τον μεγάλο πολιτικό?

Ανώνυμος είπε...

Kαλά σήμερα που άλλαξαν όλα σ'αυτόν τον τόπο με τα φασιστοειδή
Σαμαρά-Ψωμιάδη να σαρώνουν μόνον σχόλια με Μπομπ σφουγγαράκι βρίσκουμε να γράψουμε?

Ανώνυμος είπε...

ο Ελληνικος λαος μιλησε , οι συμμαχητες μας ψηφισαν και εδωσαν ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΒΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ταυτογρονα δε το αποτελεσμα αυτο υπηρξε ενας ΚΟΛΑΦΟΣ μια ΣΦΑΛΙΑΡΑ ανευ προηγουμενου ΣΤΟ ΕΝΔΟΤΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ και τους γραφικους τζουτζεδες του σκυλακακη - γιακουματο κλπ.

Οι υποστηρικτες του σχεδιου ΑΥΝΑΝ, οι αγαπαητικοι της ρεπουσειου ιστοριας , οι ξενοθρεμμενοι παγκοσμιοκαυλοι και τα σογια αποτυχημενων πολιτικων πηγαν στον σκουπιδοτενεκε της ιστοριας..

Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΣΑ , ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ - ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ) ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΤΣΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ...

ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά κάτι σαν κίνημα έχει εξαπλωθεί σε ολόκλρη της Ελλάδα η ψήφος διαμαρτυρίας κατά της ΝΔ από νεοδημοκράτες όμως, στις επόμενες εκλογές.
Μου κάνει εντύπωση αν και ψήφισα Σαμαρά χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.
Και χωρίς να έχω κάτι με την κ. Μπακογιάννη. Αντιθέτως την θεωρώ πολύ σπουδαίο στέλεχος της παράταξης απαραίτητο για τη σύνθεση των επιμέρους ιδεολογικών ρευμάτων στο εσωτερικό της παράταξης.
Πάντως μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση οι αναφορές από πολλούς νεοδημοκράτες ότι δεν ξαναψηφίζουν Νέα Δημοκρατία.
Θα ήθελα να δω πως θα εκφραστεί αυτό στις κάλπες.
Γιατί έτσι και πέσει το ποσοστό της ΝΔ, ακόμα περισσότερο, τότε δεν ήταν η καλύτερη επιλογή, ο Σαμαράς.
Αισθάμομαι ότι αδικείται η κ. Μπακογιάννη από τις επιθέσεις που δέχεται από διάφορους κομήτες νεοδεξιούς και την περίεργη λατρεία που εκφράζουν στο πρόσωπο του Σαμαρά.
Μην ξεχνάνε ότι "τους μάγκες τους πάτησε το τραίνο"

Ανώνυμος είπε...

Απόστολε ο κύριος Παπουτσάκης γράφει με ονοματεπώνυμο και φωτογραφία, πρίν αρχίσεις τις απειλές για δώσε μας και τα δικά σου στοιχεία.
Νέα Δημοκρατία απο χθές τέλος, προκοπή με τον μεγάλο της προδότη για αρχηγό δέν βλέπει το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει εφ'όρου ζωής άνευ αντιπάλου χώνεψε το μέχρι να φιλοτημηθείτε να τον αλλάξετε, ας μπεί όποιος θέλει μιά αρκούδα έστω ο αρχιπροδότης της ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Πρίν μας το παίξετε λεοντόθυμοι απειλητικοί έτοιμοι για φόνο ρωτήστε όλους εμάς που φωνάζαμε Αλήτη προδότη Σαμαρά το 1993 άν έχουμε σκοπό να τον ψηφίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Χτες, πήγα να ψηφίσω στο Δημαρχείο της πόλης που μένω. Μπαίνοντας μέσα, βλέπω 5-6 βαμμένους φανατικούς πασόκους, με την ταυτότητα στο χέρι. -Τί γίνεται; Πως από δω παιδιά; τους λέω.. -Ήρθαμε να βγάλουμε τον πρόεδρο, μου λένε.. -Ποιόν πρόεδρο ρε παιδιά; Τον Σαμαρά, μου απαντάνε! -Μα, αφού εσείς ήσαστε πρασινοφρουροί.. -Ναι, μου λέει ο ένας, αλλά προκειμένου να βγει η κόρη του Μητσοτάκη, ήρθαμε κι εμείς να ψηφίσουμε! Δηλώνουμε κι εμείς φίλοι της Ν.Δ. Κακό είναι; Εντολές άνωθεν.
Έμεινα κόκκαλο!
Να μή σας τα πολυλογώ, κάθησα από περιέργεια, περίπου 2 ώρες έξω από το Δημαρχείο και είδα αρκετούς πασόκους να έρχονται για να ψηφίσουν. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν, σηκώθηκα απογοητευμένος κι έφυγα..
Κι αναρωτιέμαι: Αν αυτό έγινε, σε μια μικρή πόλη σαν τη δική μου, στις μεγάλες πόλεις, τί έγινε; Πόσοι πασόκοι ψήφισαν; Απλά το καταγγέλω κάπου, να φύγει από μέσα μου, γιατί είμαι να σκάσω από χτες!
Ποιά βάση της Ν.Δ ψήφισε και μαλακίες;
(Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορώ να δώσω το e mail μου. Απλά εδώ, θα ήθελα να κάνω ανώνυμη την καταγγελία). Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

F5PILOT είπε...

Το 50% του 34% είναι 17%.
Βασίλη διακατέχομαι από αίσθημα χαρμολύπης. Χαράς γιατί το ΠΑΣΟΚ πλέον θα παίζει χωρίς αντίπαλο αλλά και λύπης γιατί αυτό θα είναι αιτία για αλαζωνικές συμπεριφορές.

Ανώνυμος είπε...

Exoun mperdepsei to komma me thn parataksh, to komma (to 20%) tha tous psifhsei, h parataksh ton prodoth pote...

Αποστόλης είπε...

Ούτε που θα τολμούσα να απειλήσω τον κο Παπουτσάκη, τον οποίο σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ, όπως σέβομαι απεριόριστα και όλους τους ΝΔημοκράτες Κρητικούς που ζουν και εργάζονται στο "Πράσινο νησί". Νομίζω παρόλη την πικρία των Κρητικών, πρέπει ν'αφήσετε τις γελοιότητες περί "Νέα Δημοκρατία απο χθές τέλος", περί "προδότη Σαμαρά" κλπ. Ο ΝΔημοκρατικός λαός μίλησε χθες με τρόπο αδιαμφισβήτητο και όπως λένε "φωνή λαού οργή Θεού". Ως δημοκράτες κεντροδεξιοί, ας αφήσουμε τα προσωπικά μας στην άκρη, ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τον ηγέτη μας. Θα κριθεί κι αυτός με τη σειρά του όπως κρίθηκαν και όλοι οι προηγούμενοι ηγέτες της παράταξης. Υπομονή. Θα έρθει και η ώρα της κριτικής

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ!!!
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ , ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην Αιτ/νια παντως εχουμε απογοητευθει πολυ απο το αποτελεσμα... Κυριως οσοι δεν ψηφισαμε... Το θεωρουσαμε αδιανοητο οτι δεν θα ειναι αρχηγος η κυρια Μπακογιαννη... Καλα να παθουμε... Κι εχουμε εκνευριστει τοσο με τον εαυτό μας οσο και με τους βουλευτες που ετρεξαν να στηριξουν τον Σαμαρα, τον ανθρωπο που προδωσε μια παραταξη... Γιατι αυτο θα γραψει Η Ιστορια... Ελπιζουμε να μην γραψει κι οτι... την διελυσε

Ανώνυμος είπε...

Ναι ολοι μαζι... Με Παπακωστα, Μιχαλολιακο, Τραγκα, Παναγιωτοπουλο, Μανωλη... Τωρα καταλαβαμε ολη την εσωκομματικη αντιπολιτευση που ειχε ο Κωστας Καραμανλης τοσο καιρο... Τα μεγαλοσυμφεροντα νικησαν πια κατα κρατος (και παρα κρατος..)Απογοητευση, πικρια... Μεγαλο μπραβο στην γενναια και εντιμη σταση της κυριας Μπακογιαννη...

Ανώνυμος είπε...

@Νοέμβριος 30, 2009 7:01 μμ

slavl98@hotmail.com