Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Μας την έφεραν και στις συντάξεις!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουμπεκί τα πράσινα ΜΜΕ........ Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, και τα ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα πάλι....... Ασφαλιστικό χωρίς αύξηση των ορίων από ΝΔ, αλλαλαγμοί απ' τα πράσινα ΜΜΕ. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

F5PILOT είπε...

Ποιό ασφαλιστικό; Μα αυτό δεν το έλυσε η ΝΔ και η Πετραλιά;

Ανώνυμος είπε...

Το έλυσε, πιλότε, όσο την άφησαν οι τσιρίδες απ' τα ΜΜΕ. Απλώς τώρα το ΠΑΣΟΚ θέλει να αρπάξει ακόμα περισσότερα λεφτά απ' το λαό, ώστε να φάνε οι γνωστοί, που ΄τωρα το αγιοποιούν κάθε βράδυ στις 8.......

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που τουλάχιστον έχουμε το χαζο-πιλότο να γελάμε.
Εκτός από ξεπεσμένο συνταξιούχο παράσιτο που ρουφάει κάθε μήνα τους φόρους μας, τελευταία έχει γίνει και σχολιο-αρθρο-κουβαλητής από άλλα μπλόγκς και εφημερίδες, λες και επρόκειτο ποτέ να πληρώσουμε για να διαβάσουμε προβατο-προπαγάνδα σαν κι αυτόν.
Άλλο όφελος είναι όταν με τις ανορθόγραφες ασυναρτησίες του μας θυμίζει πόσο αμόρφωτοι τενεκέδες είναι γενικότερα οι οπαδοί του αμερικάνου.
Τώρα τελευταία υποστηρίζει και τη Θεοδώρα, της γνωστής αρίστης οικογενείας, βεβαίως βεβαίως.
Είσαι το αλατοπίπερο του μπλόγκ, γλυκειά!

F5PILOT είπε...

Τελικά είσαι αξιοθρήνητος.

Ανώνυμος είπε...

Αχα χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΙΛΟΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ:ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΊΜΟΥΣ(ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ *ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ* ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!!!!!!!!!!


ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΩΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΙΛΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!!!!!