Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Από σήμερα «μετριασμός σχολίων»

Θα σας το πω πολύ απλά.
Είμαι κατά των ελέγχων, των παρεμβάσεων και των απαγορεύσεων. Από τη στιγμή όμως που μου ζητάνε διαγραφή σχολίων και αυτό έχει γίνει πολλές φορές, αναγκάζομαι να ενεργοποιήσω και εγώ τον μετριασμό σχολίων.
Υπολογίζω ότι σχόλια γράφουν συστηματικά δέκα περίπου αναγνώστες με τους οποίους φυσικά και έχω καλλιεργήσει μια σχέση «φιλίας» ασχέτως κομματικής ταυτότητας και χωρίς να έχω προσωπική σχέση με κανέναν.

Επειδή τους τελευταίους δύο μήνες μου έχει ζητηθεί «επιτακτικά» διαγραφή υβριστικών σχολίων που αφορούν άλλα blogs ή περιέχουν προσωπικές αιχμές κατά συγκεκριμένων προσώπων, «δυστυχώς» αναγκάζομαι να προχωρήσω σε «έγκριση» για να προστατέψω και εσάς που θέλετε κάτι να γράψετε και το blog.
Πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.

5 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Βασίλη η καλύτερη επιλογή έτσι και αλλιώς αυτοί που σε διαβάζουμε για αυτά που γράφεις και πιστεύεις θα συνεχίσουν (σω) να σε διαβάζουν. Ευκαιρία κάτι ηττοπαθείς και ευκαιριακοί να πάρουν πόδι!!!

Ανώνυμος είπε...

Den erxomai syxna edo, alla palaia ontos diabasa sto exastal kapoia poly kala sxolia. Poly kali i epilogi sou. Gi'ayto opos vlepo kapoioi sobaroi sxoliastes pou egrafan sto exastal blog (stefanos, alex, klp) piran ton omation tous opos antilambanomai kai efygan (toys synantao pia se alla blog)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η κίνησή σου, να μην αφήνεις το αξιόλογο blog σου, να γίνεται σκουπιδότοπος, από διάφορους ανεγκέφαλους και κακόβουλους κομπλεξικούς, που έρχονται εδώ μόνο για να αφήνουν τα βρωμερά μπάζα τους...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνεις!
Από σήμερα το blog σου πρέπει να ξέρεις, αποκτά άλλη ποιότητα, αφού δεν θα γίνεται χαβούζα ηλιθίων.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ελπιζω να σβησεις και τα υβριστικα σχολια του defrejus εναντιον μου.