Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Τεράστια η επιτυχία των συγκεντρώσεων της Ντόρας στο Ηράκλειο και στις Σέρρες.





«ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ»

Στις εκλογές γίνονται πολλά. Αυτό όμως που ζω σε αυτή την εκλογή, δεν έχει προηγούμενο. Εδώ και αρκετό καιρό γίνομαι στόχος μιας χυδαίας και συκοφαντικής επίθεσης από συγκεκριμένα πρόσωπα. Μου επιτίθενται επειδή είμαι γυναίκα. Και το λένε. Η χυδαιότητα αυτή σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο και έχει πλέον ως αντικείμενο τη δήθεν προσωπική μου ζωή και τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου. Πρέπει να ντρέπονται οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων, φυσικοί και ηθικοί, αλλά και όσοι επιχαίρουν με αυτές. Καλώ κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη – και ιδίως κάθε γυναίκα – να προβληματιστούν με αυτό το κατάντημα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην υποβολή μήνυσης κατά του Τριανταφυλλόπουλου προχώρησε η κ.Μπακογιάννη.
Ο λόγος το "εμετικό" δημοσίευμα της φυλλάδας του.Είναι γνωστό ότι απο αυτό το ιστολόγιο έχουμε κατακεραυνώσει ουκ ολίγες φορές την κ.Μπακογιάννη με την οποία διαφωνούμε ριζικά.Ομως απο το σημείο του να κρίνεις πολιτικές θέσεις μέχρι να σχολιάζεις με προσβλητικό και ειρωνικό τρόπο πρόσωπα έχει μεγάλη απόσταση.
Μάλλον ο "Ζούγλας" στην προσπάθεια του να κάνει γνωστή την φυλλάδα του έχασε το μέτρο.Αν πραγματικά πιστεύει όμως ότι η εξωτερική εμφάνιση κρίνει και το μυαλό ενός ανθρώπου τότε ας....κοιτάξει πρώτα τα μούτρα του στον καθρέφτη γιατί με τις δήθεν προκλήσεις του έχει καταντήσει αηδία.
Η κ.Μπακογιάννη απάντησε σχετικά:
«Στην πολιτική μου πορεία έχω υποστεί κάθε είδους επιθέσεις. Σήμερα όμως η χυδαιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Προφανώς μη βρίσκοντας πολιτικά επιχειρήματα, επιτίθενται άνανδρα στη γυναικεία μου υπόσταση, στην προσωπική μου ζωή, στη σχέση μου με τα παιδιά μου".
Μήνυση όμως προτίθεται να υποβάλει εναντίον του και ο ΥΕΘΑ κ.Βενιζέλος με αφορμή σχόλια για τον πατέρα του και μάλιστα για εκβιασμό αφού όπως δήλωσε:
Ο λόγος των δημοσιευμάτων είναι ότι ο Μάκης φέρεται να έχει σχέσεις με τον γνωστό έμπορο οπλικών συστημάτων Ν.Κιολείδη στου οποίου το κτίριο συγκατοικούν η εφημερίδα- portal και κάποιες άλλες υπηρεσίες του Κιολείδη. Ο Βενιζέλος αναφέρει ότι ο Μάκης προώθησε με ρεπορτάζ του τα συμφέροντα του Κιολείδη και για αυτό κάνει επίθεση στον υπουργό άμυνας.
Δεν μπορείς να καταγγέλλεις όλο τον κόσμο ότι εξυπηρετεί συμφέροντα και εσύ να έχεις κλείσει το κτίριο ενός εμπόρου που συνδιαλέγεται με το δημόσιο και με οπλικά συστήματα!!!.

Ανώνυμος είπε...

ο μεγαλυτερος -μακραν -δημοσιογραφικος αλητης ειναι ο μακης.εκβιαστης-ανανδρος-γλυφτης κ.λ.π.πρεπει η ΝΤΟΡΑ να τον σβησει τελειως.

Doc είπε...

Πάντως το κείμενο είναι όντως εμετικό...
Τόσο πολύ που σε κάνει να αναρωτιέσαι...

Ανώνυμος είπε...

ειναι όντως χαμηλού επιπέδου το δημόσίευμα για την κ. Μπακογιάννη. κάθε προσπάθεια να κτυπηθεί ο οποιοσδήποτε αντίπαλος ή μή επιθυμητός με μή πολιτικούς όρους, ειναι απαράδεκτο, ειναι μικρό ειναι λυπηρό για οποιον μετέρχεται τέτοια μεθοδολογία. πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι ουδείς μέμφεται την κ. Μπακογιάννη για μιά σειρά επιεικώς στραβοπατήματα ενώ αντίθετα όλοι την πέφτουν στον σαμαρά για το 1993 ή 1995 χωρίς να εξετάζουν τους λόγους και τις περιστάσεις. προσωπικά δέν μου πέφτει λόγος για το ποιον θα εκλέξει η ν.δ. για αρχηγό , οχι μόνο γιατί δέν ψηφίζω ν.δ. αλλά γιατί εδώ καράβια χάνονται(ασφαλιστικό, εργασιακό, φορολογικό, επέκταση της φτώχειας και πέραν των 3 εκατομμυρίων, που θα πάρουν το επίδομα ελεημοσύνης... θλιβερά τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, ακόμα θλιβερότερο το ότι ο λαός δέν σηκώνει το ανάστημά του να αντιτάξει το πολύ απλό και δίκαιο αιτημά του. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ? αλλά όταν ο κ. πράσινος ΣΕΒ τάσσεται με τα μέτρα που προωθεί το ΠΑΣΟΚ εις βάρος των πολλών και υπέρ των ολίγων, αυτό από μόνο του δείχνει πόσο ειλικρινείς ήταν οι εξαγγελίες του κ.πρωθυπουργού για αναδιανομή του πλούτου και κράτους δικαίου. άν έιναι έτσι το κράτος δικαίου, με πένητες και κροίσσους τότε ποιό ειναι το κράτος αδίκου?