Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Μεγάλο προβάδισμα Ντόρας στην Δ. Μακεδονία!

"Υπεροχή της Ντόρας Μπακογιάννη στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας σε Μακεδονία και Θράκη, οι οποίοι δηλώνουν βέβαιοι ότι θα προσέλθουν στην κάλπη για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της ΝΔ, καταδεικνύει η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Palmos Analysis για λογαριασμό της Voria.gr, ενώ τεράστιο είναι το προβάδισμα της κ. Μπακογιάννη στη Δυτική Μακεδονία.
Συντριπτική είναι η υπεροχή της κ. Μπακογιάννη στη Δυτική Μακεδονία, καθώς στο ερώτημα ποιον θα ψήφιζαν για πρόεδρο της ΝΔ το 45% δηλώνει Ντόρα Μπακογιάννη, το 29% Αντώνη Σαμαρά και το 19% Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στο ερώτημα όμως τι θα ψήφιζαν στο δεύτερο γύρο οι Νεοδημοκράτες της Δυτικής Μακεδονίας που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν σίγουρα το ποσοστό της Ν. Μπακογιάννη ανέρχεται στο 54% και του Α. Σαμαρά στο 39%.
Η δημοσκόπηση, όπως και οι αντίστοιχες σε πανελλαδικό επίπεδο, καταδεικνύει ότι η εκλογή θα κριθεί από ...
την ικανότητα των επιτελείων των δύο υποψηφίων να φέρουν στην κάλπη όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές τους. Σύμφωνα πάντως με τη μέτρηση της Palmos Analysis για τη Βόρεια Ελλάδα, βεβαιότητα συμμετοχής στην εκλογή ανάδειξης νέου προέδρου στη ΝΔ δηλώνει το 49% των ψηφοφόρων της ΝΔ, ενώ αυτοί που δηλώνουν ότι μάλλον θα προσέλθουν στην κάλπη ανέρχονται στο 10%."
atithasos ,
http://www.e-ptolemeos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: