Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ο Γιώργος, πρώην Γιωργάκης, γύρισε εντυπωσιασμένος από το Βερολίνο!

Γι' αυτό πιστεύουμε ότι ο Γιώργος, πρώην Γιωργάκης, Παπανδρέου, θα αφήσει εποχή στη διακυβέρνηση του τόπου. Θα εξελιχτεί στον πιο αυθεντικό και ανθρώπινο Πρωθυπουργό, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
Η τριβή του με διαφορετικούς πολιτισμούς, κουλτούρες και προσωπικότητες ανθρώπων, λόγω της νομαδικής ζωής στην οποία τον είχε υποχρεώσει ο πατέρας του, σε συνδυασμό με την επιλογή του να κάνει δουλειές του ποδαριού, για τα προς το ζειν, τον καθιστούν αυθεντικό και αυθόρμητο. Πάρτε για παράδειγμα το τι έκανε χθες.
Επέστρεψε εντυπωσιασμένος από το Βερολίνο, και τους εορτασμούς για την Πτώση του Τείχους, και αμέσως συγκάλεσε υπουργικό συμβούλιο... μαύρα μεσάνυχτα, για να μοιραστεί με τους Υπουργούς τις εντυπώσεις του. Τι έκανε εντύπωση στον Γιώργο; Ότι 20 χρόνια μετά την Πτώση του Τείχους, το «ιερό δισκοπότηρο» της «Ανοιχτής Διακυβέρνησης.gr», ο γνωστός Ασεμπίγιο, δεν έχει βάλει το χεράκι του ούτε σε μισό παράδρομο του Βερολίνου.
Και παρόλαυτά, η πόλη είναι σύμβολο μιας νέας εποχής. Χωρίς τον Ασεμπίγιο...
Που να τον ξέρουν οι ανόητοι Γερμανοί. Εξάλλου, όπως είχε πει κάποτε και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Μέρκελ και η παρέα της δεν είναι τίποτα περισσότερο από γίγαντες με μυαλό νάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: