Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Κάτι δεν πάει καλά στη μοιρασιά! Τα κατεστημένα τρέμουν!

12 σχόλια:

Doc είπε...

Μ'αρέσει που κάθε φορά οι μεν εκπλήσσονται τάχαμ' με τα των δε...

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι το πράγμα...

stefanos είπε...

Ναι, ε?
Τι λαβράκι είναι αυτό ρε παιδιά...
Από τη φυλλάδα του Θέμου, ε?...
Μπράβο, μπράβο…
;-)
Α ρε αλητακια...
Αθάνατα είσαστε...
Από μεθαύριο να γυρνάτε στους δρόμους
με κομποσκοίνια και κονκάρδες
των θαυματουργών Αγίων του Βατοπεδίου
και να μας καλείτε να Μετανοήσουμε
και να προσευχηθούμε στο όνομα
των Αγίων Μπασιάκου, Κοντού, κλπ...
Άει χαθείτε Αληταρία...

Doc είπε...

Breaking news:

Κυρίες και κύριοι.
Αυτό ήταν το πρώτο ψύχραιμο σχόλιο του σεβαστού εκπροσώπου της θύρας 13.
Εντός ολίγου έρχεται και η εξίσου σεβαστή και ψύχραιμη ανάλυση-απάντηση της θύρας 7.

Ανώνυμος είπε...

Στεφανε κανε μας τη χαρη. Αντε κανε κανενα κρυο ντους να συνελθεις, αν συνελθεις, που το βλεπω δυσκολο. Μεχρι πριν τις εκλογες η φυλλαδα του Θεμου ηταν ευαγγελιο για ολους σας, τωρα ξαφνικα τι εγινε σας ετσουξε.

SKANDALOS είπε...

http://gataros.blogspot.com/2009/11/blog-post_9977.html

Doc είπε...

"Δε μπορεί να είσαι και καθηγητής και υπουργός, βουλευτής, γραμματέας ή έμμισθος σύμβουλος..."

Τι ήθελα και τό 'πα ???

Ελπίζω να είναι ΑΜΙΣΘΗ σύμβουλος του Γιωργάκη η κα καθηγήτρια...
Και να μην έχει και ΕΜΜΙΣΘΗ θέση σε δημόσιες επιτροπές, ΔΣ, κ.λπ. κ.λπ.

(Εντάξει ρε παιδιά...Λέμε και καμιά μ...ία να περνάει η ώρα...Αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι όλων των κομματικών η ονείρωξη είναι να έχουν πολλαπλές "θέσεις ευθύνης" - για να πέφτει και η μίζα - σε εκ του δημοσίου ταμείου χρηματοδοτούμενους φορείς. Κοκορεύονται κιόλς, και τα γράφουν και στα βιογραφικά τους...).

Πάντως δεν είναι παράνομο να ήταν δικηγόρος του Χριστοφοράκου...Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, δεν είπαμε ?

"ΞΕΦΤΙΛΕΣ...
Ε, ΞΕΦΤΙΛΕΣ
του ότι Νόμιμο είναι και Ηθικό..
ΡΕΖΙΛΙΑ!"
Stefanos.

Ανώνυμος είπε...

Βρε-βρε τι μαθαινουμε σιγα-σιγα.Ο κολητος υπουργος νομικος συμβουλος στην COSCO,η κολητη προσωπαρχης νομικη συμβουλος του Χριστοφορακου.
Τελικα ειναι βεβαιο οτι ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ????????

Ανώνυμος είπε...

Follow the money;) και θα καταλάβετε ότι ο Γ. χρωστάει της Μιχαλούς

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η συγκέκριμένη εφημερίδα έχει σκυλιάσει που ο Ολυμπίακός δεν είναι πρώτος. Μόλις η κυβέρνηση θυμηθεί τα προ 2004 και τον φέρει πρώτο και πρωταθλητή, θα ξαναθυμηθούν τα μεγάλα "σκάνδαλα" της ΝΔ!!!

F5PILOT είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ραγκούσης, απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή προς τους Νομάρχες, τους Δημάρχους και τους Προέδρους Κοινοτήτων, σχετικά με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚ/ΣΗΣ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΟΡΓ. ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ
ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤ. ΟΤΑ
Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27
Τ.Κ. 10183, Αθήνα
Πληροφορίες: Μ. Ντιντιούμη
Τηλέφωνο : 2131364378
2103744378
Fax : 2103744383 ΕΠΕΙΓΟΝ-FAX
Αθήνα, 9/ 11 /2009

Αριθ. Πρωτ.: οικ. 68406


ΠΡΟΣ : α)Τους Νομάρχες
β)Τους Δημάρχους και
Προέδρους Κοινοτήτων

Κοινοποίηση:
1. Νέα Δημοκρατία (κ. Δ. Σιούφα)
Ρηγίλλης 18
Τ.Κ. 10674 Αθήνα
2. Τους Γενικούς Γραμματείς
των Περιφερειών της Χώρας


Θέμα : Διευκόλυνση εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Σας ενημερώνουμε ότι αποδεχτήκαμε αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του Έκτακτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας για τη διευκόλυνση εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009 και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009, εφόσον χρειαστεί.
Για τη διευκόλυνση της εκλογικής αυτής διαδικασίας παρακαλούμε όπως διαθέσετε, κατά το μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις υπηρεσιακές σας ανάγκες, δημοτικά ή νομαρχιακά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων των ΚΕΠ ή όποιους άλλους χώρους κρίνετε, σε συνεργασία με τους κατά τόπους υπευθύνους της Νέας Δημοκρατίας, ότι είναι κατάλληλοι για τη διενέργεια της εκλογής, καθώς επίσης και εκλογικό υλικό (κάλπες και παραβάν) που τυχόν σας ζητηθεί.
Η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με την επιστολή των κκ. Σιούφα και Ζαγορίτη εγγυάται την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων ασφάλειας και επιμέλειας που θα τεθούν και την έγκαιρη παράδοση των χώρων, ώστε την επομένη των εκλογών, στις 30 Νοεμβρίου και ενδεχομένως και 7 Δεκεμβρίου, να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι υπηρεσίες.
Ο Υπουργός

F5PILOT είπε...

Με τη Βούλτεψη δεν συμφωνούμε πάντα. Πρόκειται όμως για μια καθαρή φωνή από τον χώρο της Ν.Δ. και μια έντιμη δημοσιογράφο που διαθέτει πολιτικό λόγο, κατάρτιση και ασκεί κριτική στην εξουσία ακόμα και όταν αυτή είναι γαλάζια. Μάθαμε ότι... απολύθηκε από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 επειδή υποστήριζε τη Ντόρα Μπακογιάννη. Το ζήτησε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς επιτακτικά από τον φίλο του Μίνωα Κυριακού. Από χθες το βράδυ έχει βουίξει η δημοσιογραφική πιάτσα για την εξέλιξη αυτή. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπήρξε πίεση από την πλευρά Σαμαρά. Γιατί εάν έγινε κάτι τέτοιο, τότε ο Σαμαράς επιβεβαιώνει αυτό που λένε για αυτόν ορισμένοι στη Ν.Δ. Κατηγορεί τη Ντόρα για διαπλοκή, αλλά "ο ίδιος είναι αυτός που διατηρεί υπόγειες σχέσεις με επιχειρηματίες".

F5PILOT είπε...

Είναι απολύτως κατανοητό ο καθένας να έχει τις συμπάθειές του. Άλλος υποστηρίζει τον Σαμαρά, άλλος τη Ντόρα, άλλος τον Ψωμιάδη. Την αλητεία όμως να χρησιμοποιείται η δημόσια συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης για να παίζει συνεχώς πίσω από τους παρουσιαστές το... πλάνο της Ντόρας δεν την έχουμε ξανασυναντήσει. Έσπασαν τα τηλέφωνα στη ΝΕΤ, μας ενημέρωσαν πριν από λίγο με e-mail επειδή από τις 7 το πρωί το πλάνο της Ντόρας ήταν μόνιμο πίσω από τους παρουσιαστές. Δεν επιρρίπτουμε την ευθύνη στους δημοσιογράφους γιατί ξέρουμε ότι τέτοιες αλητείες τις σκηνοθετεί η διοίκηση της ΕΡΤ. Αυτή που έπρεπε να είχε φύγει αλλά παραμένει στη θέση της....