Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

"Η διαπλοκή με τον Αντώνη, το διαδίκτυο με τη Ντόρα!" Η Ντόρα θριαμβεύει και στο διαδίκτυο…..

Άργησε λίγο να φανεί αλλά η Ντόρα πήρε μπρος και στο διαδίκτυο, για τα καλά. Κατ’ αρχάς στο Facebook κυριαρχεί. Το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης «ψηφίζει» Ντόρα!
Το Facebook είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα. Εδώ η Ντόρα διαθέτει αυτή την στιγμή 9.200 υποστηρικτές(οδεύοντας τάχιστα στους 10.000), ενώ ο Σαμαράς περίπου 4.000!
Όσο για τα blogs, μια μικρή «μελέτη» δείχνει ότι τα δεξιά-κεντροδεξιά-αντιπασόκ και φιλελεύθερα ιστολόγια ξεπερνούν τα 300 (δεν συμπεριλαμβάνονται φυσικά τα ακροδεξιά) εκ των οποίων τα 150 περίπου ασχολούνται συστηματικά υπέρ της ΝέαςΔημοκρατίας. Εξ’ αυτών τα 50 περίπου στηρίζουν Ντόρα, 40 στηρίζουν Σαμαρά και τα περισσότερα παραμένουν ουδέτερα ή δεν έχουν πάρει ακόμη θέση.
Με μια παρατήρηση. Τα blogs που στηρίζουν Σαμαρά έχουν ενισχυθεί τις τελευταίες μέρες από ακροδεξιά blogs που μέχρι πρότινος έκαναν αυστηρή έως λυσσαλέα κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον Καραμανλή. Κάποια έχουν ακόμα στο sidebar κακοήθεις φωτογραφίες με τον Καραμανλή. Οι "τραμπουκισμοί" των ακροδεξιών δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και είναι απαράδεκτο να προσπαθούν να επιβάλλουν αρχηγό με φωνασκίες, ύβρεις και ξένες προς την φιλελεύθερη παράταξη μεθόδους.
Ουδέτερα παραμένουν τα politis , wolf , naxios , vasper , poleatics και τα περισσότερα φιλελεύθερα και νεοφιλελεύθερα (περίπου ενενήντα, μεταξύ αυτών και της Δράσης και Συμμαχίας), τα οποία δεν έχουν πάρει ακόμα θέση αν και φαίνονται φίλα προσκείμενα στη Ντόρα.
Τα blogs που υποστήριζαν Ντόρα από την αρχή είναι του Στάθη Σαραφόπουλου, το Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για ανάπτυξη , Χολομώντας, το DeFreJus και πολύ γρήγορα προστέθηκε το atithasos με "Δήλωση Υποστήριξης".
Μόνο τέσσερα. Αργά αλλά σταθερά εξεδήλωναν προτίμηση υπέρ Ντόρας πολύ περισσότερα. Μερικά εκ των οποίων: Σφήνες και Σφηνάκια του Ναπολέοντα Σαραντίδη, το Πολύγυρος , U- Topia , Φιλελεύθερη Κρήτη, Νότια του Βασιλείου της Δανιμαρκίας του Brexian , Το περιοδικό (φαίνεται δημοσιογραφικό), Με σύμμαχο εσένα , Διακυβέρνηση, Ελλάς-Ελλάς-Αντώνης Σαμαράς , d-politiki(Διηνεκής Ποντικός) , e-politico-gr , Το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας , gesemia , lesmarkpages , Εκλογή Προέδρου, Δυναμίτης, Τα καλύτερα , Καθημερινή Τρέλα , Vassilis Kiltidis και άλλα πολλά, των οποίων αναρτήσεις θα αναδημοσιεύω τις επόμενες ημέρες!
Από τα blog που στηρίζουν Σαμαρά κυριαρχεί το "Anti WEBlog" που επιτίθεται κυρίως μέσω «ελεύθερων» σχολίων και σχολιαστών, με απαράδεκτο και ανήθικο τρόπο στη Ντόρα. Φυσικά επειδή είναι δήθεν «αριστεροί», δε βρίζουν αλλά κάνουν κριτική!!!Έτσι λένε! Και αν κάποιος ενοχλείται από την «ανθρωποφάγα» κριτική τους, δε φταίνε οι ίδιοι αλλά αυτός που ενοχλείται και «έχει χάσει την ψυχραιμία του». Ας πήγαινε πιο πέρα…… Επί τω προκειμένω εννοείται ότι πρέπει να κάμει στην πάντα η «Αγία» ή «Α.Υ» Θεοδώρα για να περάσουν οι «αριστοκράτες» Καρατζαφέρηδες, οι "υπερπατριώτες" του Σαμαρά!
Φυσικά η ανάρτηση στο blog Antinews για την επανάληψη του φαινομένου Βενιζέλου που επαναλαμβάνεται, ισχύει. Πράγματι ισχύει, μόνο που κανακάρης του συστήματος Πασόκ σε αυτή τη φάση, είναι ο Σαμαράς, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον επιβάλλουν τα συμφέροντα. Εξού και η παραποίηση της πραγματικότητας με διάφορες αναρτήσεις κατασκευασμένων ψεμάτων! Μας ταΐζουν κουτόχορτο οι anti - news της ακροαριστεροδέξιας "επανάστασης"!. Η αλήθεια είναι ότι η διαπλοκή στηρίζει Αντώνη, όπως και οι καρεκλοκένταυροι και ακριβοπληρωμένοι μηχανισμοί του κόμματος. Η διαπλοκή θέλει το Γιωργάκη να κυβερνά δύο τετραετίες, και η Ντόρα με τον δυναμικό της χαρακτήρα, τους χαλά τη σούπα και το φαγοπότι!

19 σχόλια:

Hellas-Orthodoxy είπε...

Λαθος στοιχεια εχεις.Τα μεγαλυτερα σε επισκεψιμοτητα και εγκυροτητα ιστολογια υποστηριζουν καθαρα Αντωνη Σαμαρα.

Ανώνυμος είπε...

@Hellas-Orthodoxy τι μας λες ρε σόγαμπρε που περιφέρεσαι από εδώ και από κει και αναρτάς τις παπαριές σου… τελικά ούτε στην απλή αριθμητική δεν είσαι καλός… μα τι να περιμένει κανείς από ένα γαϊδοροσαμάρι; 0+0 δεν κάνει ποτέ ένα ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και οχι μόνον. Τον στηρίζουν και τα πιο καλοπληρωμένα.....

Τώρα το antinews διαφημίζει και την νέα ολυμπιακή του βγενόπουλου........

Ανώνυμος είπε...

Δεύτερε "ανώνυμε", στο facebook δεν ήταν που η Θοδωρούλα διαφήμιζε ότι είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας;
Που πάτε ρε πληρωμένα ρετάλια που μιλάτε και εσείς για παπαριές;
Τον φίμωσαν το δεφρέζα επίσημα και τώρα κυκλοφορεί αδέσποτος στο διαδίκτυο βρίζοντας τον κόσμο.
Δεν μπορείς αγοράκι μου να κρυφτείς, σε προδίδει η βρώμικη γλώσσα σου και η αστείρευτη εμπάθειά σου.
Όσο για την κυριαρχία της Θεοδώρας στο διαδίκτυο μου θυμίζετε τους εικονικούς κόσμους του Χαζογιώργου.
Απλά να αρχίσετε σιγά σιγά να συμφιλιώνεστε με την ιδέα του Προέδρου Σαμαρά, γιατί εάν δεν είστε προετοιμασμένοι θα πάθετε ψυχικό ταράκουλο (όσοι δεν τόχετε ήδη πάθει, βέβαια).
Όχι τίποτε άλλο αλλά χάσατε τώρα και τον πιλότο που υποστήριζε Θοδωρούλα σας μανιακός και μείνατε μόνοι σας.
Άντε, μια ψυχή που είναι να βγεί, ας βγεί, να σοβαρευτούμε και να πολεμήσουμε όλοι μαζί κατά του αρχι-ανίκανου τζιτζιφιόγκου γιού της κυρίας τσάντ.

Ανώνυμος είπε...

Καλως ή κακώς τη γραμμή για ουδετερότητα τη δινει το πρώτο σε επισκέπτες και πιο γνωστο , το politis-gr.
Μην σφαζομαστε μάγκες...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Hellas Orthodoxy δεν ήτανε με τον Καρατζαφέρη;
Αυτός είναι φασιστόμουτρο.
Τι σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία;
Αν αυτός έρχεται στη ΝΔ μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα κάποιοι να απελευθερωθούν και να φύγουν;
Ίσως μια ήττα της Ντόρας Μπακογιάννη είναι περισσότερο λυτρωτική γι' αυτή την πολύπαθη παράταξη.
Αν και πάλι δεν θα μπορούσα με τίποτα να κάτσω στη ΝΔ με Σαμαρά αρχηγό. Με τίποτα.
Καλύτερα Πασόκ. Ποιό κεντρώο είναι.

Ανώνυμος είπε...


Τι να θέλει ο άνθρωπος; Είδε φως και μπήκε!!!!

Σου λέει εδώ μαζέψανε τους προδότες και θέλουνε να τους κανουνε αρχηγούς και υπαρχηγους, κάπου θα βρω και εγώ να βολευτώ. Εχω μελλον !!!!!!!!!1

Που εισαι ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, να δεις πως θέλουνε να καταντήσουνε το κομμα σου οι προδότες.

Ανώνυμος είπε...

@ελεύθερος τα ίδια έκανε και η παρέα του Δημήρη Σαμαρα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ANTONIS SAMARAS (ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ)
http://www.facebook.com/group.php?gid=174771261792&ref=search&sid=1206586708.1823935135..1

Γιατί διαμαρτύρεστε; Μαζέψτε το συνάφι σας και μετά να κατηγορείτε τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

1¨33,
Το κοίταξα αυτό που λές αλλά μιλάει για στόχο δεν μιλάει για τετελεσμένο.
Λέει τί προσδοκά να γίνει όχι τί έχει ήδη γίνει.
Εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι το ίδιο;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το πρόσεξα το "Δημήτρη Σαμαρά", παγώσαμε!
Μπρρ . .
Όσο για την τελευταία σου φράση, καλύτερο είναι να είσαι σινάφι παρά μιζο-λιγούρης, καρεκλο-λάγνος και μασόνος.
Και κάτι τελευταίο, πρόσεξε γιατί σε διάστημα λίγων εικοσιτετραώρων θα σούρθει σκοτοδίνη μόλις συνειδητοποιήσεις το τετελεσμένο της εκλογής του νέου Προέδρου.
Πίσω στο 2% των Φιλελευθέρων, ξέρεις εσύ, όπως παλιά.
Η Θοδώρα θα εκλιπαρεί τον Καρατζαφέρη να την πάρει στο Λάος για εκπρόσωπο κόμματος, στη θέση του Αϊβαλιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Οι Φιλελεύθεροι έπαιρναν 2% αλλά δεν κατέβαιναν σε όλη την Ελλάδα.
Μόνο στην Κρήτη και σε πολύ λίγες άλλες περιοχές!

Βενιζελικός

Ανώνυμος είπε...

Οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες θέλουν διάσπαση.
Να φύγει η Ντόρα να πάει στο δικό της το μαντρί.
Στους καταραμένους φιλελεύθερους.
2% και κάτι και πολύ τους είναι.
Μηδέν στην κοινωνία.
Η Δεξιά πρέπει να καθαρίσει από τα τσογλάνια που μαζεύτηκαν στην μεγάλη παράταξη της Δεξιάς.
Τέρμα τα αστεία.
Θέλουμε τη Δεξιά να είναι Δεξιά.
Ούτε φιλελεύθερη, ούτε κεντοδεξιά.

Ανώνυμος είπε...

Οι Φιλελεύθεροι και οι κεντρώοι είναι ξένο σώμα στην παράταξη της Δεξιάς.
Να φύγουν τα λαμόγια να ξεκαθαρίσει το κόμμα.
Σε λίγες τετραετίες θα είμαστε πάλι κυβέρνηση και με καθαρή ιδεολογία.
ΔΕΞΙΑ

Έξω οι φιλελεύθεροι

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

Αγαπητέ που μαζί δώσαμε τη μάχη εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Σ΄αγαπούμε σ΄εκτιμούμε αλλά τη ΝΔ να τη δώσουμε ΕΚΟΥΣΙΩΣ στα χέρια της Μητσοτάκαινας, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!

Μόνον αν μας δώσουν υπνωτικά και δεν πάμε να ψηφίσουμε. Την οικογένεια της ίντριγκας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εμείς οι ΝΔκράτες να την αφήσουμε να πάρει για δεύτερη φορά αρχηγία. Μια φορά την πατήσαμε . Δεύτερη ποτέ!

Εξάλλου, νομίζω ότι η κυρία Μητσοτάκη έχει αρκετά χρήματα (Ζήμενς , επίσης φέρεται ως μέλος του ΔΣ τουρκικής τράπεζας ο σύζυγός της) για να ζήσει μέχρι τα γεράματα καλά.

Τελευταίο δε σου λέω οτι ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΧΑΡΙΣΜΆ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ!! ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος και να βγει, την επόμενη ημέρε όλοι μαζί να διώξουμε αυτούς που μας κυβερνάν με το έτσι θέλω και με τη στήριξη των συμφερόντων τις τελευταίες 50 ημέρες!!!

anopetra-eleos.blogspot.com είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στα blogs που υποστηρίζουν Ντόρα από την αρχή ειναι και ο ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ από τη Χαλκιδικη

brexians είπε...

φίλοι υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά..... έχετε χάσει!
απλά και ξεκάθαρα..
οι Νέο Δημοκράτες δεν μασάμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ..
από Δευτέρα όλοι μαζί να κάτσουμε να φτιάξουμε, το μεγάλο κόμμα την μεγάλη Κεντροδεξιά με γνώμονα και πολιτικές που θα μας βάλουν στο προσκήνιο της επόμενης Κυβερνητικής Θητείας και της Ευρώπης των λαών...