Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ξηλώνονται όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις του Πασόκ



Μάλλον θα μας έχετε βαρεθεί να το επαναλαμβάνουμε αλλά πρέπει να γίνει συνείδηση των πάντων ότι το Πασόκ εξαπάτησε και πάλι τον κόσμο. Όσο και αν κοκορεύονται στα δελτία των οχτώ ότι «υλοποιούν το πρόγραμμά τους», τόσο αποδεικνύεται ότι είπαν ψέματα σε όλα όσα υποσχέθηκαν.




Πριν λίγες μέρες έλεγαν ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν το ασφαλιστικό και τώρα θα ματώσει κόσμος. Ειδικότερα έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά για την αύξηση στα όρια συνταξιοδότησης. Πάνε τη σύνταξη στα 68 και δε καίγεται καρφάκι στα κανάλια. Με κίνητρα λέει πάνε τη σύνταξη στα 65. Που θα πει ότι αργότερα θα κόψουν και τα κίνητρα. Είναι το κερασάκι στην τούρτα του πασοκικού λαϊκισμού!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η στάση των ΜΜΕ είναι παροιμιώδης. Ούτε στη χούντα, δεν περνούσαν μέτρο αύξηση των ορίων συνταξιόδότησης, και το γνωστό πασοκοκάναλο να έχει πηχαίο τίτλο "το ΠΑΣΟΚ εραρμόζει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".
Πράσινη χούντα ξανά στην Ελλάδα. Καλά να πάθουμε που δώσαμε έτσι εύκολα την εξουσία. Σε λίγο θα επανέλθουν οι γνωστοί τρόποι αποκλεισμού όλων απ' το Δημόσιο πλην των μελών της κλαδικής, ο εξαφανισμός από προσώπου γης όποιου τολμάει έστω να ασκήσει στοιχειώδη κριτική, το μοίρασμα και το φαγοπότι εις βάρος του ελληνικού λαού, και όλα τα λοιπά ωραία.......... Καμμία σύσταση να ιδρυθεί ξανά η Μακρόνησος ως τόπος συμμόρφωσης όποιου δηλώνει στα πράσινα ΜΜΕ ότι είναι νεοδημοκράτης θα υπάρξει;

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ με σκανδαλώδεις διαδικασίες ευνοεί την Αegean εις βάρος της παλιάς Ολυμπιακής. Να μάθει ο κόσμος ποιους ψήφισε να μας κυβερνήσουν........

exomatiakaivlepo είπε...

To Basket στα Υπουργεία....

Ένα απαραίτητο προσόν για να προσληφθεί κανείς στο Δημόσιο, και ιδιαίτερα σε υψηλόβαθμες θέσεις ως Γενικός Γραμματέας και Διευθυντής, είναι να "παίζει" Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ).
Μάλιστα φίλοι/ες μου μπάσκετ καλά ακούσατε και μάλιστα με έφεση και δεινή ικανότητα στα τρίποντα.

Παράλληλα έχει αρχίσει η μαζική αγορά νέων καλαθιών σκουπιδιών, για τα γραφεία των στελεχών των Υπουργείων.
Τώρα με τις "διαβουλεύσεις" και τον τεράστιο όγκο των σχολίων που υποβάλλονται και στη συνέχεια εκτυπώνονται, είναι αναγκαία στην συνέχεια η επιτελική επεξεργασία τους και η προώθηση τους.

Η διαδικασία είναι απλή, όλα τα σχόλια εκτυπώνονται και στη συνέχεια προωθούνται στον Προϊστάμενο. Αυτός με την σειρά του με επιστημονική προσέγγιση, τα μεταμορφώνει σε "μπάλες" και ... ο Αγώνας αρχίζει.

Σουτ, τρίποντα, καρφώματα, όλα προωθούνται, όλα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ....

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/11/to-basket.html

Doc είπε...

Πάντως δεν είναι όλα ψέμματα...
Λεφτά υπάρχουν (για συμβούλους, γραμματείς, ειδικούς συνεργάτες, μετακλητούς υπαλλήλους...)

Αχαχαχαχαχαχαχαχα !!!