Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης γύρισε σήμερα όλη την Κρήτη !!!


Σε μια μέρα έκανε σήμερα το γύρο της Κρήτης ο Ψωμιάδης.

Ξεκίνησε το πρωί από τον Άγιο, συνέχισε το μεσημέρι στο Ηράκλειο, όλο το απόγευμα βρίσκονταν στο Ρέθυμνο και αυτή τη στιγμή «κάνει βόλτα» στο κέντρο των Χανίων με στελέχη της ΝΟΔΕ Χανίων!

Οι εντυπώσεις που άφησε είναι πολύ θετικές.

Η προσωπική επαφή με τον Ψωμιάδη και το χιούμορ του , είναι πάντα μια αξεπέραστη εμπειρία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περιοδεία Π. Ψωμιάδη σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Την αναγκαιότητα για διατήρηση της ενότητας στη Νέα Δημοκρατία επεσήμανε σήμερα από το Ηράκλειο και το Λασίθι όπου περιόδευσε, ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών και φίλους της ΝΔ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και έκανε λόγο για καθαρές κουβέντες τονίζοντας ότι «με αυτές μπορούμε να πάμε μπροστά».

Στη ΝΔ, είπε, δεν αγωνιζόμαστε για την καρέκλα και για αξιώματα, αλλά για να της ξαναδώσουμε την ενότητα, την πνοή, τη δυναμική και πάνω από όλα, στον ξεχασμένο και προδομένο της λαό, να πούμε πως διαγράφουμε ότι συνέβη και όλοι μαζί προχωράμε μπροστά.

Σε ερωτήματα για το τι θα πράξει εφόσον υπάρξει δεύτερος γύρος στις εκλογές, ο κ. Ψωμιάδης είπε πως θα κάνει ότι λέει η λογική του, θεωρώντας πως ο ελληνικός λαός δεν είναι κοπάδι προβάτων για να τον καθοδηγήσει κανείς.

"Καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες να πάνε να ψηφίσουν"

Να ψηφίσουν κατά συνείδηση στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ το απόγευμα από τα Χανιά, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιαδης. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, ο κ. Ψωμιάδης βρέθηκε το απόγευμα στην Νομαρχία Χανίων και στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ.

«Βρίσκομε στο σπίτι της φίλης μου της Ντόρας, θεωρώ ότι πρέπει να είναι ενωτικό το αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που πρέπει να φύγει η ΝΔ μπροστά, έχοντας δίπλα της όλο το λαό και καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες να πάνε να ψηφίσουν, να σφίξουν την καρδιά τους, και η επόμενη μέρα να είναι πολύ καλύτερη από την επόμενη».

Ο κ. Ψωμιαδης πρόβλεψε ότι θα υπάρχει και δεύτερος γύρος και ερωτώμενος τη θέση θα τηρήσει ο ίδιος, απάντησε: «Εγώ στη ζωή μου, όταν έπαιζα ποδόσφαιρο και παίζω ακόμα μπάλα, μπαλαντέρ ποτέ δεν ήμουν. Ήμουν αμυντικός. Η μπάλα περνούσε, ο αντίπαλος δεν περνούσε. Άρα επιτρέψτε μου να πω, να αφήσω το λαό να αποφασίσει με τη δική του κρίση κατά συνείδηση. Ο λαός, το έχω τονίσει, το έχετε ακούσει δεν είναι πρόβατο. Νομίζω κατά συνείδηση πρέπει να ψηφίσουμε όλοι, για το καλό της παράταξης, της ενότητας, της πατρίδας μας, της βάσης της ΝΔ, της τόσο προδομένης και ταλαιπωρημένης».

Κατά την επίσκεψη του στη Νομαρχία Χανίων ο κ. Ψωμιαδης αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς της Κρήτης με την Μακεδονία και εξέφρασε την ελπίδα να προχωρήσει η διοικητική μεταρρύθμιση.

«Αυτό που δεν έκανε η ΝΔ, φοβισμένη για το θέμα της διοικητικής μεταρρυθμίσεις του Καποδιστρία, εύχομαι να το κάνει το ΠΑΣΟΚ, αλλά με γενναία βήματα όχι χλιαρά, όχι φοβισμένα. Γιατί πρέπει να τρέξουμε να προλάβουμε την Ευρώπη που έχει φύγει πολλά χρόνια μπροστά».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας αργότερα σε στελέχη της ΝΔ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων αναφέρθηκε στους αγώνες των Κρητικών στα εδάφη της Μακεδονίας και τόνισε την ανάγκη η ΝΔ να προχωρήσει ενωμένη και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του ως το ωραιότερο ταξίδι της ζωής του και επανέλαβε ότι θα παραμείνει ως το τέλος της μάχης.

«Αν με ρωτήσετε, Παναγιώτη τι θα κάνεις τη δεύτερη Κυριακή, γιατί είναι βέβαιο ότι πάμε δεύτερη Κυριακή, σας το λέω ρητά, με πολύ σεβασμό και ταπεινότητα. Θεωρώ ότι στη ΝΔ κανείς δεν ανήκει σε ένα κοπάδι προβάτων. Δεν έχω το ηθικό δικαίωμα και ανάστημα να πω στο θειο μου, τον αγωνιστή τι θα κάνει. Έχετε κρίση έχετε συνείδηση, έχετε γενναιότητα, ψηφίστε για το καλό της ΝΔ και της ενότητας. Αυτή είναι η δική μου υπόδειξη».

Ο κ. Ψωμιαδης τόνισε ότι την επόμενη των εκλογών όλοι θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό του νέου αρχηγού, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ.

«Χάσαμε και παραδώσαμε την εξουσία στο πιάτο. Για μένα δεν έπρεπε να φύγει ο Καραμανλής. Έπρεπε να μείνει γιατί αυτός εκφράζει την ενότητα, όσο κανείς άλλος, της ΝΔ».

Ο ίδιος τόνισε ότι η ΝΔ υποτίμησε το ΠΑΣΟΚ και αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας υποστηρίζοντας πως δεν οφειλόταν στην οικονομική κρίση, αλλά σε συμπεριφορές, όπως είπε, που πλήγωσαν την κοινωνία και τους πολίτες.

exastal