Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Μας ξεφτίλισαν στην Ευρώπη οι ψεύτες του Πασόκ. Αυτά κάνουν οι αλχημείες σας αλαζονικέ κ. Παπακωνσταντίνου!

Μας έβαλαν σε επιτήρηση μια και ούτε σχέδιο είχαν, ούτε «λεφτά υπάρχουν», ούτε μπορούν να προασπίσουν τα συμφέροντα της χώρας! Είναι ψεύτες! Επιπλέον αποδεικνύονται αδίστακτοι και επικίνδυνοι.
Ποτέ δεν τους ενδιέφεραν τα συμφέροντα της κοινωνίας. Έχουν υποχρεώσεις όχι απέναντι στο λαό αλλά μόνο απέναντι στα συμφέροντα. Με τους συνδαιτυμόνες στα γεύματα της Εκάλης.
Αυτοί που ελέγχουν άπληστα τα δημόσια ταμεία και εξαρτούν την παρουσία τους σε συνδυασμό με το πόσα θα πάρουν και πόσα δεν θα δώσουν.
Άπληστα κρατικοδίαιτα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα!


Θλιβερό ανέκδοτο:Ο πρόεδρος Γιώργος ακόμα τάζει και χαίρεται για τη «Νέα Εποχή» που ανέτειλε στην ελληνική κοινωνία. Εφαρμόζει το πρόγραμμά του! Μάλλον βλέπει πολύ τα «δελτία των οχτώ» που τον λιβανίζουν και υμνούν το μεγαλείο του!

9 σχόλια:

exomatiakaivlepo είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!

Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πει στους πολίτες τι ακριβώς έγινε στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζει σε συνέντευξή του o Γερμανός οικονομολόγος και μέλος του προεδρείου του Ινστιτούτου RWI, Βιμ Κέστερς .
Την υπαγωγή της Ελλάδας σε αυστηρότερο καθεστώς επιτήρησης ανακοίνωσε σήμερα η Κομισιόν, ενώ κατεπείγοντα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη της Ένωσης έναντι των στατιστικών στοιχείων της Ελλάδας, ζήτησαν χθες από την Αθήνα οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ. Το κλίμα στις Βρυξέλλες δεν είναι θετικό έναντι της Ελλάδας. Η αξιοπιστία της χώρας έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα διεθνώς και όχι μόνο στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
«Εσφαλμένα στοιχεία ακόμη και από την εποχή της ένταξης στην ευρωζώνη»

Ο καθηγητής Οικονομίας και μέλος του προεδρείου του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Μελετών της Ρηνανίας Βεστφαλίας RWI, Βιμ Κέστερς (Prof. Wim Kösters) εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την τακτική της Αθήνας. «Η Ελλάδα έδινε στις Βρυξέλλες εσφαλμένα στοιχεία ακόμη και από την εποχή που εντάχθηκε στην ευρωζώνη, με τα πραγματικά στοιχεία δεν θα έπρεπε να της επιτραπεί να γίνει μέλος της δεν πληρούσε τα κριτήρια σύγκλισης»
Ο Γερμανός οικονομολόγος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα και σε άλλες χώρες της ΕΕ. «Και για το λόγο αυτόν θα πρέπει η Κομισιόν να παρατηρήσει προσεκτικά εάν οι χώρες της ΕΕ και κυρίως της ευρωζώνης δηλώνουν ορθά στοιχεία», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον Βίμ Κέστερς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα, « επειδή η Ελλάδα έδινε επί πολλά χρόνια ψευδή στατιστικά στοιχεία στην ΕΕ. Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει όμως κατ` αρχήν να εξηγήσει στους πολίτες τι ακριβώς έγινε στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης να δώσει ορθά στοιχεία στην Κομισιόν, όπως άλλωστε ζήτησε ο κ. Γιούνκερ. Σίγουρα η Κομισιόν θα σφίξει τα λουριά. Το σημαντικότερο είναι όμως να πει στους πολίτες ότι μέχρι τώρα τα στοιχεία ήταν ψευδή. Να τους πει ότι θα πρέπει η χώρα να μειώσει ακόμη περισσότερο τις δημόσιες δαπάνες και να νοικοκυρέψει τα δημοσιονομικά Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη περίοδο», αποφαίνεται ο Γερμανός οικονομολόγος
«Για τα προβλήματα της Ελλάδας δεν είναι υπεύθυνη η ΕΕ, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις»
Στην παρατήρησή μας ότι ενδεχόμενα σκληρά μέτρα λιτότητας θα μπορούσαν να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή στην Ελλάδα ο κ. Κέστερς επισημαίνει: «Δεν αποκλείεται να προκύψει τέτοιο πρόβλημα. Αυτό θα έπρεπε να το σκεφτούν όλες οι χώρες που αποφάσισαν να γίνουν μέλη της Νομισματικής Ένωσης. Θα έπρεπε να σκεφτούν ότι θα προκύψουν τέτοιες καταστάσεις εάν δεν πληρούν από την αρχή τα κριτήρια. Άλλωστε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα δεν είναι υπεύθυνη η ΕΕ, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις που έφεραν τη χώρα στην κατάσταση αυτή».
Στη χειρότερη περίπτωση η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, δήλωσε πρόσφατα στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung αξιωματούχος της ΕΕ. Είναι πιθανή μια τέτοια εξέλιξη ρωτούμε τον εκπρόσωπο του RWI. «Έχουμε παρόμοια παραδείγματα (εκτός της ευρωζώνης), την Ισλανδία, την Ουγγαρία και την Λετονία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθηγητής Βιμ Κέστερς είναι φίλος της Ελλάδας, μεταξύ άλλων μιλά και αρχαία ελληνικά. «Θα ήταν κρίμα αυτή η ωραία και φιλόξενη χώρα να μην καταφέρει να βγει ισχυρότερη από την κρίση που αντιμετωπίζει», καταλήγει ο Γερμανός οικονομολόγος.

Καλά τα λέει, ο Φιλέλληνας Γερμανός οικονομολόγος.
Από την είσοδο μας στην Ευρωζώνη δίναμε πλασματικά στοιχεία και όχι τα τελευταία χρόνια όπως διατείνεται το ΠΑΣΟΚ.
Είναι δύσκολα τα πράγματα, αν όχι απελπιστικά, και χρειάζονται θυσίες μέτρα και μια χρηστή και συνεπής οικονομική πολιτική.

Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά, μήπως τα έλεγε ο Καραμανλής πριν τις εκλογές?
Φέρει κι αυτός θα μου πείτε μεγάλη ευθύνη, τουλάχιστον όμως έστω και την τελευταία στιγμή προσπάθησε να μας πει την καθαρή αλήθεια.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/11/blog-post_2049.html

F5PILOT είπε...

Όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας στη δικασιοσύνη. Αμέσως εξεταστική στην βουλή και να αποδωθούν ευθύνες στους ανεύθυνους πολιτικούς που μας κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια ενώ ΄ρκλεβαν και έτρωγαν με 18 μασελες. Όλοι στον Κορυδαλό αν έχεις @@ Παπανδρέου.

F5PILOT είπε...

Πριν από μερικές ημέρες και ενώ μόλις είχε εγκατασταθεί στο νέο της γραφείο στη λεωφόρο Αμαλίας, η κυρία Αντζελα Γκερέκου δέχτηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΤ. Ούτε λίγο ούτε πολύ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο αρμόδιος υπάλληλος την ενημέρωνε ότι στο Λονδίνο, όπου αύριο ξεκινά η μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση τουρισμού (WTM), την περίμεναν οι δικαστικοί κλητήρες με εντάλματα κατάσχεσης κάθε κινητού και ακίνητου περιουσιακού στοιχείου του ΕΟΤ!

Ηυφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μαζί με τους συνεργάτες της προσπάθησαν να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί και λίγο αργότερα διαπίστωσαν ότι ο κατασκευαστής του περιπτέρου που χρησιμοποίησε το υπουργείο Tουριστικής Aνάπτυξης στην ίδια έκθεση πέρυσι είχε κινήσει τη δικαστική διαδικασία κατάσχεσης, αφού δεν είχε πληρωθεί ούτε ένα ευρώ για τις εργασίες του εδώ και έναν χρόνο. Αμέσως η κυρία Γκερέκου έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του ΕΟΤ να εξοφληθούν τα τιμολόγια, αλλά προς μεγάλη της έκπληξη της είπαν ότι στο ταμείο του Οργανισμού δεν υπήρχε διαθέσιμο ούτε ένα ευρώ.

Τελευταία στιγμή ο Παπακωνσταντίνου έδωσε 300.000 ευρώ Μπροστά στον κίνδυνο να διασυρθεί η χώρα στα εγκαίνια της έκθεσης στη βρετανική πρωτεύουσα και ύστερα από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα κατάφερε να εξασφαλίσει από τον υπουργό Οικονομικών 300.000 ευρώ και να πληρώσει τους κατασκευαστές έναντι, ώστε να σταματήσουν τις διαδικασίες κατάσχεσης. Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό, αφού τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τις υπηρεσίες του ΕΟΤ, οι εντολές κατάσχεσης θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Αυτό που πραγματικά έγινε, λένε οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του Οργανισμού είναι ότι ο τέως υπουργός Tουριστικής Aνάπτυξης είχε κηρύξει στάση πληρωμών από τον Ιανουάριο του 2009, κληροδοτώντας στη νέα κυβέρνηση χρέη που ξεπερνούν τα 130 εκατ. ευρώ.

Μέχρι να πληρωθούν, κομμένο το «Live your myth in Greece» Το σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης που επεξεργάζεται αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει και πολλές πιθανότητες να αντιστρέψει την κατάσταση, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, με αποτέλεσμα η δυσφήμηση της χώρας μας να συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή που έχει δοθεί από το οικονομικό επιτελείο στην αρμόδια υφυπουργό είναι να διαπραγματευτεί με όλους αυτούς στους οποίους χρωστά ο ΕΟΤ στο εξωτερικό και να επιτύχει σταδιακή καταβολή των ποσών σε βάθος χρόνου. Μέχρι τότε διαφημιστικά σλόγκαν, όπως το «Live your myth in Greece» και «Greece, the true experience» θεωρούνται απαγορευμένα από τα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

«ως κοινωνία πλέον δεν ανεχόμαστε πελατειακές σχέσεις, συναλλαγές και αυθαιρεσίες. Δεν τις αντέχει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα, διότι έτσι αποτελματώθηκε η Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια». Τα λόγια ακούγονται εξαιρετικά και ευχή όλων είναι να μετουσιωθούν και σε πράξη. Οι αντιφάσεις όμως ξεκινούν από τη στιγμή που ο Γ.Παπανδρέου αναφέρει ότι: «… Αυτό έγινε και με τον τρόπο επιλογής των γενικών γραμματέων με τη δημόσια διαβούλευση στο διαδίκτυο και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε…». Δηλαδή, η επιλογή των γενικών γραμματέων έγινε με τα κριτήρια που προανέφερε ο πρωθυπουργός και στην κατεύθυνση της αποκατάστασης του Κράτους δικαίου και στα πλαίσια της ευνομίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης; Κανένας δεν υποστηρίζει ότι αυτές οι κυβερνητικές θέσεις δεν πρέπει να είναι κάτι άλλο εκτός από προϊόν πολιτικής επιλογής. Για πολλούς λόγους. Το να γίνεται προσπάθεια όμως να πειστεί ο λαός ότι αυτή η συγκεκριμένη επιλογή έγινε με «αξιοκρατικά» κριτήρια και ότι με αυτόν τον ίδιο αξιοκρατικό τρόπο θα γίνονται και οι προσλήψεις στο Δημόσιο Τομέα, οδηγεί στη δημιουργία άλλων συνειρμών…

πιλότε αυτοί είσαστε και αυτοί θα είσαστε πάντα. Ψεύτες λωποδύτες γλύφτες γιατί νομίζετε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος μαλ@@@@κες και πρέπει να σας πιστεύουν.
Το έλλειμμα δεν είναι πάνω από 8% και το κάνετε έτσι για να μας ..σώσετε. Αι σιχτιρ μπαγλαμάδες.

F5PILOT είπε...

Εξεταστική, προανακριτική, εισαγγελέας, Κορυδαλλός. Όλοι οι υπεύθυνοι της απάτης και της καταστροφής της χώρας τα 5,5 τελευταία χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που τουλάχιστον έχουμε το χαζο-πιλότο να γελάμε.
Εκτός από ξεπεσμένο συνταξιούχο παράσιτο που ρουφάει κάθε μήνα τους φόρους μας, τελευταία έχει γίνει και σχολιο-αρθρο-κουβαλητής από άλλα μπλόγκς και εφημερίδες, λες και επρόκειτο ποτέ να πληρώσουμε για να διαβάσουμε προβατο-προπαγάνδα σαν κι αυτόν.
Άλλο όφελος είναι όταν με τις ανορθόγραφες ασυναρτησίες του μας θυμίζει πόσο αμόρφωτοι τενεκέδες είναι γενικότερα οι οπαδοί του αμερικάνου.
Τώρα τελευταία υποστηρίζει και τη Θεοδώρα, της γνωστής αρίστης οικογενείας, βεβαίως βεβαίως.
Είσαι το αλατοπίπερο του μπλόγκ, γλυκειά!

F5PILOT είπε...

Τελικά είσαι αξιοθρήνητος.

Ανώνυμος είπε...

Α χα χα χα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πιλότε αν μπει ένας στην φυλακή αυτός θα έπρεπε να ήταν ο δικός σας που τα πήρε από την Ζίμενς και τα έβαλε στο ταμείο του κόμματος σου.
Μπαγλαμάδες θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τις μαλ@@@κιες που κάνετε!
Τα δικά σας κατασκευάσματα Ο Κοσκωτάς ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης ο Κόκκαλης θα σας φάνε ..υπομονή!!!