Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Πρώτα ο πολίτης! Οι προεκλογικές υποσχέσεις του Πασόκ γίνονται πράξη!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύουν μέχρι να μπερδευτούμε καινα μην μπορούμε να αντιδράσουμε.
Για να καταλάβω, αν κάποιος έχει ένα αυτοκίνητο π.χ. του 1993, το κάνει επειδή δεν έχει περιβαλλοντικη συνείδηση ή απλά επειδή δεν μπορεί να πάρει άλλο καινούργιο;
Συγχαρητήρια που αυτούς τους ανευθυνους που έχουν βιτσιο να κυκλοφορούν με παλαιά αυτοκίνητα για να μολύνουν επίτηδες το περιβάλλον, τους βάζει η κυβέρνηση μεγαλύτερα τέλη.
Ευφυής κίνηση κα. Μπιρμπίλη και κε Παπακωνσταντίνου.!

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ στον «FLASH»
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
ΣΤΙΣ 23-7-2009

[……]
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: … θα πληρώσουμε απ' ότι φαίνεται, τα πράσινα μέτρα της γαλάζιας κυβέρνησης …και ανησυχώ να σας πω την αλήθεια.
ΣΠ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: [……] Στην απάντηση αναφορικά με τη δήλωση μου – χθες – ο κ. Σουφλιάς λέει ότι δεν έχω λάβει καθόλου υπ' όψιν μου το γεγονός ότι είναι ένα σύστημα αυτοχρηματοδοτούμενο, αλλά εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο: ότι για να γίνει αυτή η απόσυρση των οχημάτων κάποιος θα πληρώσει.
Δηλαδή θ' αγοράσουμε καινούργια αυτοκίνητα τα οποία μάλιστα δεν παράγονται στην Ελλάδα, άρα θα πληρώσουμε συνάλλαγμα. Όπως και να το δει κανείς δε γίνεται και το κράτος να μπορεί να πληρώσει τους πολίτες και οι πολίτες να κερδίσουν και οι εισαγωγείς αυτοκινήτων να κερδίσουν και οι κατασκευαστές να κερδίσουν και κανείς να μην πληρώσει.
Γιατί αν το έχει καταφέρει αυτό η κυβέρνηση θα πάρει βραβείο Νόμπελ
, αλλά δε νομίζω.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κοιτάξτε, κάθε μέτρο που είναι για το καλό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης το επικροτούμε, αλλά από κει και πέρα κάτι κρύβεται πίσω απ' αυτό.
ΣΠ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Να σας πω κάτι; Για την ατμοσφαιρική ρύπανση υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πολύ σημαντικά όπως κατ' αρχήν να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την κυκλοφορία των οχημάτων. Δεν έχει σημασία να πούμε ότι αλλάζουμε απλώς το στόλο των αυτοκινήτων.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και παίρνουμε καινούργια εννοείτε..
ΣΠ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Ακριβώς. Παίρνουμε καινούργια και θυμάστε, με προηγούμενες αποσύρσεις ότι ουσιαστικά αυξήθηκε ο αριθμός των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσε στην Αθήνα. [……]
Εδώ το ζήτημα είναι ν' αναπτύξουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και γι' αυτά δυστυχώς το ρυθμιστικό της Αθήνας που ανακοινώθηκε πριν από ένα μήνα περίπου προβλέπει και πάλι οδικούς άξονες, προβλέπει και πάλι περισσότερα οχήματα και όχι Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα εννοείτε ότι η κυβέρνηση αυτοαναιρείται με αυτά που ανακοινώνει από μήνα σε μήνα.
ΣΠ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Ούτως ή άλλως να θυμηθούμε ότι πριν από ενάμιση-δύο μήνες περίπου, έδωσε κάποια κίνητρα για την αγορά αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, έτσι δεν είναι;
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έτσι είναι, και τώρα θα πληρώσουμε γι ‘αυτά τα αυτοκίνητα που πήραμε, μεγάλου κυβισμού.
[……]

Ανώνυμος είπε...

Στέφανος.
Είναι τόσο ραγδαίος ο ρυθμός μείωσης των εγκεφαλικών κυττάρων που η ζημιά έχει γίνει μη αναστρέψιμη.
Δεν μπορεί να αφομοιώσει τίποτε από αυτά που διαβάζει, γι' αυτό τα σχόλιά του είναι μονίμως κουκουρούκου..
Τα άσπρα τα βλέπει μαύρα και τα μαύρα άσπρα.
Έχει χάσει την επαφή με τον πραγματικό κόσμο ο μπογιατζής.

Ανώνυμος είπε...

Εστω λοιπόν αποσύρουμε ενα παλιο αυτοκίνητο και θα κερδίσουμε 1.500 ευρώ τα οποία θα τα βάλει το κράτος!!!Εμεις αγοράζουμε ενα καινουριο αυτοκίνητο των 15.000 για το οποίο πληρωνουμε 13.500 αφού τα 1.500 τα βαζει το κρατος!!!

Μετράτε εσοδα...

Ο εμπορος θα κόψει τιμολογιο για 15.000 που σημαινει 15.000 επι 19% ΦΠΑ 2.850 τα οποία τα παιρνει το κράτος..και ξερετε και κατι..Αυτο το ΦΠΑ δε γινεται να μην εισπραχτει...!!!Ηδη το..



κρατος ειναι 2.850 που παιρνει μειoν 1.500 που εδωσε 1.350 ευρω κερδος ηδη

Θελετε και συνεχεια... Μετράτε
Στα 15.000 πληρωνουμε το τελος ταξινόμησης... Ναι ναι αυτο που το καλοκαιρι εφερε τη μειωση στις τιμες το οποίο ειναι καθαρος φόρος! Για ενα αυτοκινητο ταξεως 15.000 ευρω 1.400cc περίπου το τελος ειναι κατ ελάχιστον 1.500 τα οποία τα παιρνει...μαντεψτε ποιος! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Στα σακουλι λοιπόν και τα 1.500 αρα 1.500 και 1.350 παμε στα 2.850!!!
Θελετε και αλλο... Εσοδα από Πινακίδες, νεο σημα τελων κυκλοφορίας για το καινουριο χωρις να επιστρεφονται τα λεφτα από το παλιο σήμα, νεα ασφάλεια! καινουριο αυτοκίνητο αρα και λιγο πιο ακριβη η ασφαλεια αλλά ακομα πιο πολλα λεφτα απο το ΦΠΑ της ασφαλειας στο κρατος!
Το κρατος τελος θα φορολογήσει και τις αντιπροσωπείες αφου...οσο πουλανε αυτοκίνητα θα εχουν και κερδη
Ποιο κοστος ρε παιδια!!!!
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!!