Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ποιος έκανε το κονέ Σαμαρά-Αβραμόπουλου;

Ο κ. Τσάκος, ο πολύ γνωστός εφοπλιστής.
Ο Captain Panagiotis N. Tsakos κατάγεται από τα Καρδάμυλα της Χίου, όπου αποκαλείται: «ο καλός ο καπετάνιος». Ο good captain του «Tsakos Group of Companies» που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και σε τομείς όπως το Energy Navigation , το Industrias Navales , το Chartering και πιο πρόσφατα το Airmania και το Agroforestry στην Ουρουγουάη….
Ο Captain Τσάκος λοιπόν είναι ο σύνδεσμος μεταξύ Σαμαρά και Αβραμόπουλου. Συμπαθεί ιδιαίτερα και στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Αντώνη και δεν το κρύβει. Έχει αποκτήσει βέβαια από παλιά, προσωπική σχέση και με τον Δ. Αβραμόπουλο. Πολύ πριν ο Δημήτρης του απονείμει, το 2002, το “Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών” προς επιβράβευση του έργου του.
Σήμερα «ήρθε η ώρα» να βοηθήσει το φίλο του Αντώνη! Μεσολάβησε για το κονέ και η «επιχείρηση» εστέφθη με επιτυχία! Εξασφαλίστηκε η πολυπόθητη υποστήριξη του Δημήτρη …. «πανηγυρικά». Από τη στιγμή που η πλευρά Μπακογιάννη δεν του παρείχε καμία εξασφάλιση ..... "είδε φως" και μπήκε .....

Στη φωτό δεξιά βλέπετε από αριστερά τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, τον (πρώην) Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κο Δημήτρη Αβραμόπουλο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Εθνικής Αντικαρκινικής Εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας:«Η ζωή νικά τον καρκίνο», στη «Ρωμαϊκή Αγορά», στις 17 Σεπτεμβρίου 2008. Δίπλα τους, οι παρουσιαστές της βραδιάς, Πόπη Τσαπανίδου και Κωνσταντίνος Καζάκος.

60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς τάμαθες όλα αυτά τα ωραία και πιπεράτα exastal;
Είσαι σίγουρος;
Ήλθε ένα πουλάκι και σου τάπε ή μόνος σου τα συνδύασες;
Λίγο παράξενα μας τα λές σήμερα.
Νόμιζα ότι η θέση σου είναι να μην παίρνεις θέση στην εκλογή του νέου αρχηγού.
Μμμμμ...

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρες, "οξεία γωνία" με το... αμβλύ μυαλό, εδώ πήρε θέση ο κύριος Τίποτα ή Τα Πάντα ΌΛα ή Τίποτα, και δεν θα πάρει ο exastal; ΌΛοι θα πάρουμε θέση τώρα! Δεν θα παραδώσουμε την Παράταξη στους Αποστάτες και τα Άνομα Συμφέροντα που τους στηρίζουν!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, μόνο τα… γαϊδούρια χρειάζονται… σαμάρι! Χάρισμά σου, λοιπόν και στο καλό…
Για λίγη ψυχραιμία, αγαπητά σαμαράκια, που ξεσαλώσατε τις τελευταίες δύο ώρες, μετά την «κοινή εμφάνιση» των αρχιβαρώνων της διαπλοκής και της Αποστασίας! Για να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, όσοι θεωρούν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας… υποζύγια που θέλουν το… Σαμαρά τους, πλανώνται πλάνην οικτράν!
Και ποιος είναι δηλαδή ο κύριος Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, που ο λόγος του και η «στήριξή» του μπορεί να αλλάξει κάτι; Και αν το αλλάξει, αυτό θα είναι υπέρ της Ντόρας, που εμφανίζεται έτσι να αντλεί τις ισχυρές δυνάμεις της αποκλειστικά από τη ζωντανή Βάση της Παράταξης, τον απλό αγνό Νεοδημοκράτη, που έχει και μνήμη και κρίση και γνωρίζει την «ιστορική διαδρομή», τις Προδοσίες, και τα ευκαιριακά παζαρέματα για την καρέκλα εκ μέρους των δύο «Συνοδοιπόρων της Διαπλοκής», του Αντωνάκη και του Δημητράκη…
Και ποιος είναι δηλαδή ο Κύριος Τίποτα; Ένα απλό στέλεχος της Παράταξης, που νόμισε πως θα καταφέρει να συσπειρώσει τους Νεοδημοκράτες στο πρόσωπό του, κατέβηκε ως «υποψήφιος» (σ.σ. …λαγός του Αντωνάκη…), και εισέπραξε τη γερή Νεοδημοκρατική Χυλόπιτα! Η στήριξή του προς τον έτερο Αποστάτη είναι η υποσυνείδητη έκφραση της απαρέσκειάς του προς τη Βάση του Κόμματος που τον απέρριψε από την πρώτη στιγμή ως ενδεχόμενο νέο αρχηγό της! Γιατί απέναντι στο Τίποτα που διαχρονικά εκπροσωπεί ο Αβραμόπουλος, ένα τίποτα που σηματοδοτήθηκε και από την παταγώδη αποτυχία του στον κρίσιμο τομέα της Υγείας που του εμπιστεύθηκε ο Κώστας Καραμανλής, ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η στάση των απλών αγνών Νεοδημοκρατών;
Και ποιος είναι δηλαδή ο Κύριος Τίποτα και τα Πάντα Όλα ή Τίποτα…; Μήπως είναι σημαντικότερο στέλεχος, με μεγαλύτερη επαφή με τη Βάση, από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για παράδειγμα; Ας μην ξεχνάμε, ότι προτού ξεκαθαρίσουν οι υποψηφιότητες, ο Βαγγέλης προέβαλε ως ένας από τους δημοφιλέστερους εκλεκτούς της Βάσης, πολύ πιο πάνω από τον κύριο Τίποτα και τα Πάντα Όλα ή Τίποτα!!! Αλλά ο Βαγγέλης επέλεξε να μην παίξει φτηνά και σκοτεινά παιχνίδια καμαρίλας και παζαρεμάτων, διατηρώντας την πολιτική του αυτονομία και την καθαρή βιωματική σχέση του με τη Βάση της Παράταξης! Συνεπώς, από απόψεως ουσίας και απήχησης, η θέση του Μεϊμαράκη έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και επιρροή από εκείνην του κυρίου Τίποτα και τα Πάντα όλα ή Τίποτα! Και η θέση αυτή ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή υπέρ της Ντόρας, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς… παζαρέματα για καρέκλες και οφφίτσια!!!
Κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, καλά έκανες και συμπαρατάχθηκες (μετά από… «κοπιώδη» και πολυήμερα «παζάρια» προσωπικής «τακτοποίησης») με τον έτερο Αποστάτη! Όμοιος Ομοίω αεί πελάζει! Σοφοί οι Πρόγονοί μας, αναμφίβολα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, μην πλανάσαι και μην βαυκαλίζεσαι! Από την Ντόρα ζήτησες πρώτα τα ανίερα «ανταλλάγματα» με «αντιπαροχή» τη «στήριξή» σου προς εκείνην! Τό ξέρουμε και το καταγράφουμε. Τι νομίζεις; Εάν η Ντόρα θεωρούσε, ότι αυτό θα την βοηθήσει, δεν θα σου είχε δώσει την καρέκλα που ζήτησες; Όμως, η Ντόρα έπιασε αυθεντικά το σφυγμό της Νεοδημοκρατικής Βάσης, και κατάλαβε, ότι αυτό που θέλουμε εμείς, οι απλοί και αγνοί Νεοδημοκράτες, δεν είναι «συμμαχίες κορυφής» και παζαρέματα παρασκηνίου και κολωνακιώτικης καμαρίλας, αλλά πραγματική Επανεκκίνηση για την πληγωμένη Παράταξή μας! Επανεκκίνηση που όμως θα σέβεται την Ιστορία μας, θα επενδύει στα καλά του χθες και θα διορθώσει τα αρνητικά και τα λάθη του!
Και αυτό μόνο η Ντόρα μπορεί να το κάνει! Η Βάση το γνωρίζει και θα το εκφράσει και με τη συντριπτική ψήφο της στις 29 του Νοέμβρη!
Η Βάση δεν αυτοκαταργείται, δεν χρειάζεται τα… σαμάρια του Αβραμόπουλου και τις «υποδείξεις» των Αποτυχημένων και των Ξεπουλημένων!
Δεν είμαστε υποζύγια, κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα!
Το… σαμάρι που ξεδιάντροπα επέλεξες σήμερα τελικά θα το… φορέσεις μόνος σου! Μόνος και απομονωμένος, ακόμη και από τα στελέχη και τους Βουλευτές εκείνους που στην αρχή σε είχαν υποστηρίξει, επειδή νόμιζαν πως είσαι «καθαρός» και «ειλικρινής».
Σήμερα, κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, αποδείχθηκε ο «βρώμικος» ρόλος σου! Αυτό το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή οι Βουλευτές και τα στελέχη που σε στήριξαν και -μόλις ως Φυγάς το έβαλες στα πόδια με την ουρά στα σκέλια…- στη μεγάλη πλειοψηφία τους πήγαν αμέσως με την Ντόρα, χωρίς να περιμένουν καν την… καθοδήγησή σου! Γιατί συνειδητοποίησαν, προς μεγάλη τους πίκρα, ότι είσαι έτοιμος να τα ξεπουλήσεις ΟΛΑ για το ΤΟΜΑΡΙ σου! Μόνο που οι επιλογές σου, ευτυχώς, ιστορικά έχουν αποδειχθεί τραγικές και αποτυχημένες. Όπως, δυστυχώς για σένα, ευτυχώς για την Παράταξή μας, θα αποδειχθούν και αυτή τη φορά…
Όλοι Ντόρα! Όλοι να αποστομώσουμε τα Συνεταιράκια της Διαπλοκής και της Αποστασίας!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι ο ίδιος ο Τσάκος
αλλα ποιά ακριβώς συμφέροντα εξυπηρετεί μέσω των πολυεπίπεδων επιχειρήσεων του με κέντρο την Αθήνα και το Λονδίνο.
Το θέμα είναι ποιές ακριβώς διαπλοκές κρύβονται πίσω από σχετικά αδιάφορα μεταξύ τους κονέ
Μήπως κάπου ενδιάμεσα υπεισέρχονται και συμφέροντα Μπόμπολα-Κόκαλλη;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να μας πεις βέβαια την πηγή της πληροφορίας.
Οι bloggers δεν είναι δη,οσιογράφοι για να επικαλούνται απόρρητα

Ανώνυμος είπε...

είναι πολύ απλά τα πραματα. Με την Ντόρα αρχηγο το κόμμα θα ειναι ενα αλλο Πασοκ δηλαδη ενα γαλαζιο Πασοκ, αυτα που πιστεύει ο Γιωργακης αυτα πιστευει και η Ντορούλα τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ Ο ΤΣΑΚΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ..
ΓΙΑΤΙ
Ο ΤΣΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ.
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΓΕΦΥΡΕΣ,ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.
ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ...
ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ,ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

EXASTAL
ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ" ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

EXASTAL
ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ" ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια οικονομικά συμφέροντα που έριξαν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993, ενώθηκαν με τα ίδια οικονομικά συμφέροντα που έσπρωξαν τον Αβραμόπουλο στην κίνηση του 2000 και τώρα θέλουν να καπελώσουν ένα ολόκληρο κόμμα. Γιατί, που νομίζετε ότι βρήκε χρήματα ο κ. Σαμαράς να κάνει κόμμα με τόση προβολή; Έτσι απλά μέσα σε λίγους μήνες απλοί οπαδοί μάζεψαν από το υστέρημά τους και δημιούργησαν ένα κόμμα που πήρε 5%; Απλά, αυτοί που ήθελαν να κάνουν την δουλειά τους την έκαναν και μετά δεν τον είχαν ανάγκη. Σιγά μην κάτσουν να συντηρούν ένα κόμμα όπως η πολιτική Άνοιξη. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάνε για μεγαλύτερα πράγματα. Να αγοράσουν ένα ολόκληρο κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ω ρε γλέντια!!!

Ανώνυμος είπε...

DeFreJus

Θα ήταν καλύτερα να παραδώσετε την Παράταξη στη Siemens μπας και την "αναπτύξει".

Ανώνυμος είπε...

κατσε να βγει η ντορα και τοτε να δεις πως θα σπασει στα δυο η νεα δημοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


http://politikosafari.blogspot.com/
2009/11/blog-post_1606.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.antibaro.gr/index.php?
option=com_content&view=
article&id=5988:1009-ntora&catid
=55:politics&Itemid=89

Ανώνυμος είπε...

Αντε να μαλώσουμε και άλλο, να μας κοροϊδεύει ο πιλότος και ο στέφανος που θα μείνουν στην εξουσία καμμιά 10αρια χρόνια, να διορισθουν και οι τελευταίοι πασόκοι, όπου υπάρχει δημόσια θέση.

Ανώνυμος είπε...

10 οικογένειες κουμαντάρουν το Πασόκ. Για να παραμένει απρόσκοπτα στην εξουσία δημιουργούσαν εκ δεξιών και εξ αριστερών της ΝΔ διάφορα κόμματα, κομμήτες και κομματίδια.
ΚΕΠ, ΠΟΛΑΝ, ΛΑΟΣ...
Τώρα προσπαθούν να καπελώσουν ολόκληρη τη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη.
Δεν θα μπορέσουν να φάνε αν δεν μπορέσουν να εξασφαλίσουν βιωσιμότητα στην κυβέρνηση Γιωργάκη.
γι' αυτό πρέπει πάση θεού να ελέγξουν στο εσωτερικό της ΝΔ όλες τις εξελίξεις και να μετατρέψουν σε ηγέτες της το Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο Αβραμόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία και δε μ'αρέσει ούτε η Ντόρα ούτε ο Σαμαράς.
Βλέπω όμως ότι με το Σαμαρά πρόεδρο η Ντόρα δεν κάθεται στο κόμμα και πάμε για διάσπαση.
Ενώ με τη Ντόρα πρόεδρο ο βεβαρυμένος με αποστασία Σαμαράς δεν έχει περιθώρια ελιγμών.
Άλλωστε φαίνετσαι ότι στη ΝΔ για να γίνεις πρόεδρος πρέπει να αποστατήσεις, να κάμεις δικό σου κόμμα και έπειτα να επιστρέψεις για αρχηγός. Δηλαδή σε λίγα χρόνια έτσι όπως πάμε μπορεί να δούμε αρχηγό τον ανεκδιήγητο Καρατζαφέρη. Τέτοια παράδοση δημιουργούμε στο κόμμα.
Όσο για την αποστασία Μητσοτάκη, δε μου καίγεται καρφί γιατί ο Μητσοτάκης έφυγε από το Κέντρο και ήρθε στη Δεξιά, άρα καλό μας έκαμε. Το πρόβλημα το έχουν ο Σαμαράς και ο Αβραμόπουλος που έφυγαν από κοντά μας και έβαζαν τρικλοποδιές στη Νδ για να μην πάρει την εξουσία.
Τελικά πιστεύω ότι πρέπει να ψηφίσουμε Ντόρα για να μη διασπαστεί το κόμμα και για να αποφευχθούν εσωτερικές τριβές και τάσεις εσωστρέφειας.
Ο Σαμαράς και ο Αβραμόπουλος δεν θα ξανατολμήσουν να φύγουν λόγω παρελθόντος και μόνο έτσι μπορούμε να επιστρέψουμε γρήγορα στην εξουσία.
Επαναλαμβάνω ότι δε μου αρέσει ούτε η Ντόρα ούτε ο Σαμαράς, καραμανλικός γαρ.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ είπε...

H ΄΄ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ΄΄ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/h-eswkommatikh-mahh-ths-nd-se-eikones.html

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφησω Ντορα τι μονο για το κομμα; το ζητημα ειναι εθνικο πανω απ ολα η πατρις, η Ντορα καλη αγια ειναι, αλλα δεν εκφραζει τον πατριωτικο χωρο τι να κανουμε... θα αναγκασει πολλους πατριωτες να φυγουν απο την νεα δημοκρατια και ειναι κριμα αυτο για την παραταξη!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πασοκικού καναλιού, καλεσμένος ο πρόεδρος του νοσηλευτικού προσωπικού Ελλάδας εκφράζει παραπονο που η υπουργός υγείας δεν δέχθηκε να τον συναντήσει για να τον ενημερώσει για τη νέα γρίππη. Βλοσυρός ο δημοσιογράφος τον επιπλήτει που τόλμησε να ζητήσει τέτοιο πράγμα απ' την υπουργό (!@@$##@%%#@^%#@%#@%#@^%@!^!@$!^@$), του αφαιρεί τον λόγο και τερματίζει τη συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά έτσι διώχνουμε ένα άλλο κομμάτι της ΝΔ που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για πατρηδοκαπηλείες και εθνικισμούς.
Μια άλλη κατηγορία Δεξιών πιστεύει ότι οι πατριωτισμοί είναι απλώς πολιτικά εργαλεία επιρροής όπως η Αριστερά χρησιμοποιεί ως εργαλεία τη δήθεν αγάπη για τον εργάτη και τις ισότητες και τους αγώνες για τον πολίτη.
Μπούρδες και από τη μια πλευρά μπούρδες και από την άλλη.
Η Δεξιά υπάρχει για τις μεγάλες επιλογές να δρομολογεί τις εξελίξεις και το Πασόκ να τις ολοκληρώνει και να την πέφτει στο φαγοπότι. Έτσι έχει λειτουργήσει το σύστημα μέχρι στιγμής.
Κάπως έτσι λειτουργεί το σύστημα στην Ελλάδα. Με το Σαμαρά στο τιμόνι της ΝΔ διατηρείται επί μακρόν το πασοκικό φαγοπότι.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο διαχειριστής είναι συντοπίτης μου Κρητικός και Ρεθεμνιώτης, δικαιούμαι να πω κάτι ξεκάθαρα: Αν τυχόν βγει ο Σαμαράς, μπορεί να "χαρούν" οι φανατικοί οπαδοί του (που τον ακολουθούν από τον καιρό της ΠΟΛΑ), όμως η ΝΔ έχει πλέον τελειώσει οριστικά! Ειδικά εδώ στην Κρήτη θα πατώσει κυριολεκτικά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε ΝΔ με Σαμαρά αρχηγό, ένα Υβριστή του Μητσοτάκη! Τελεία και Παύλα! Θα είμαστε αρκετά χαλαροί, παρακολουθώντας με ηδονή την ξεφτίλα του Προδότη και όσων σήμερα τον στηρίζουν, μετά από "επικερδή" παζαρέματα μαζί του... Λέμε, ΑΝ βγει ο Σαμαράς... Γιατί ελπίζουμε πως οι Νεοδημοκράτες δεν θέλουν να αυτοχειριασθούν! Ή μήπως θέλουν...;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπήρχε περίπτωση ο κ. Αβραμόπουλος να υποστήριζε την Ντόρα Μπακογιάννη!
Του Στάθη Σαραφόπουλου, τ. Βουλευτού Δράμας της ΝΔ
Δεν πίστευα εξ αρχής ότι ο κ. Αβραμόπουλος θα φθάσει μέχρι τέλους στην «κούρσα διαδοχής» της Νέας Δημοκρατίας, όπως δεν πίστευα ότι υπάρχει πιθανότητα, μετά την αποχώρηση του από την διεκδίκηση της ηγεσίας, να υποστηρίξει την κ. Ντόρα Μπακογιάννη!
Και εξηγούμαι:
Στην πολιτική ο πολιτικός αλλά και ο ψηφοφόρος ψάχνει να βρει αυτόν που του ταιριάζει!
Ως πολιτικός, απευθύνεσαι βέβαια στο σύνολο των ψηφοφόρων αλλά, κυρίως εστιάζεις την δυναμική σου στους ψηφοφόρους με τους οποίους έχεις κοινά χαρακτηριστικά, κοινούς αγώνες, κοινά ενδιαφέροντα, κοινή καταγωγή, σπουδές κλπ. Ψηφοφόρους που σου μοιάζουν με άλλα λόγια!
Ως ψηφοφόρος διαλέγεις να στηρίξεις ένα πολιτικό, αυτόν που έχει όλα τα’ ανωτέρω και ο οποίος ταιριάζει περισσότερο μαζί σου, πιστεύοντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία!
Ο κ. Αβραμόπουλος το μόνο κοινό χαρακτηριστικό που είχε με την κ. Μπακογιάννη ήταν ότι και οι δύο διετέλεσαν Δήμαρχοι στον Δήμο της Αθήνας!
Αντίθετα με τον κ. Σαμαρά έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά που τους συνδέουν, δηλαδή:
Και οι δύο αποχώρησαν από την Νέα Δημοκρατία και έκαναν δικά τους κόμματα.
Και οι δύο παρέδωσαν τις κομματικές τους ταυτότητες, κατηγορώντας την τότε ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Και οι δύο απέτυχαν ως αρχηγοί των κομμάτων τους.
Και τα δύο κόμματά τους διαλύθηκαν, μετά από αποτυχίες στις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν.
Και οι δύο δεν αντέχουν σε πολιτικό διάλογο, γι’ αυτό αποχώρησαν από δίπλα τους αξιόλογα πολιτικά στελέχη τα οποία σήμερα υποστηρίζουν άλλο πρόσωπο για υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ.
Και οι δύο δεν βοήθησαν την Νέα Δημοκρατία όταν τους χρειάσθηκε!
Όχι, ο κ. Αβραμόπουλος δεν έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά όμως δεν την ψήφισε στις εκλογές του 2000, με αποτέλεσμα να χάσει για μερικές χιλιάδες ψήφους τις εκλογές!
Όχι, ο κ. Αβραμόπουλος δεν ψήφισε τον κ. Στεφανόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 1995, όταν η Νέα Δημοκρατία εκείνη τη περίοδο προηγείτο «δημοσκοπικά» του ΠαΣοΚ κατά 5 μονάδες. Αυτό το προνόμιο το άφησε αποκλειστικά στον κ. Σαμαρά, ο οποίος στήριξε το ΠαΣοΚ στην εξουσία και δεν έγιναν εκλογές!
Και οι δύο ζήτησαν στέγη στη Νέα Δημοκρατία, η οποία μεγαλόψυχα την προσέφερε!
Τίποτα από τα παραπάνω και πολλά άλλα, δεν διαθέτει η κ. Μπακογιάννη, άρα ήταν αδύνατο ο κ. Αβραμόπουλος να την υποστηρίξει!
Με απλά λόγια του λαού «κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»!
Και έχουμε σήμερα στην κούρσα διαδοχής «μια γυναίκα δύο άντρες…»!

Ανώνυμος είπε...

12.01 Ναι αλλα με Ντορα στο τιμονι η νεα δημοκρατια θα ειναι ενα αλλο Πασοκ αυτη ειναι η πικρη αληθεια, και ενα πραγμα που δεν θα ηθελα να δω ειναι την γαλαζια παραταξη να εχει τις ιδιες ιδεες με αυτες του τζεφρυ και φυσικα να ακολουθει τακτικες Συριζα, τις δικες μου αποφασεις σαν ατομο τις εχω βγαλει, με Ντορα αρχηγο την αλλη μερα θα παραιτηθω απο μελος του κομματος ειμαι 45 ετων και εχω σταθει και εχω ετρεξει σε ολους τους αγωνες της και με οικονομικο κοστος πολλες φορες, αλλα ετρεχα για ενα κομμα με ορθο πολιτικο λογο και πατριωτικη φωνη που δυστυχος καποιοι θελουν να ξεριζωσουν απο την παραταξη.

F5PILOT είπε...

@Νοέμβριος 10, 2009 11:03 μμ

Μη λες μαλακίες. Απλώς χαίρομαι γιατί επιτέλους έχετε αρχίσει να μιλάτε πολιτικά. Η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός είναι η πρόοδος των πολιτών και του κράτους μας.

Ανώνυμος είπε...

Εάν η Θεοδώρα Μητσοτάκη δεν παραιτηθεί από τη διεκδίκηση τό πολύ μέχρι τις 20 του μηνός, μετά δεν θα μπορεί να κάνει πίσω.
Χάνοντας με 20% διαφορά δεν τη βλέπω ξανά ούτε υφυπουργό.

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολές ;
Θυμηθείτε το Σκανδαλίδη.

F5PILOT είπε...

@ μαλάκα με τα πολλά ονόματα

Ρε νούμερο ποιόν νομίζεις ότι κοροιδεύεις;

F5PILOT είπε...

@DeFreJus

Ρε DeFreJus πως τον ανέχεστε αυτόν τον ανισσόροπο που νομίζει ότι σας κοροιδεύει; Δεν έχει το θάρρος να γράφει την άποψή του με το ίδιο όνομα.


Υγ. Έχεις καμμιά σχέση με τη Γαλλική Defrejus στη κυανή ακτή;

Ανώνυμος είπε...

Έπεσαν οι μάσκες των ντορολάγνων.
Δεν διστάζουν να συμμαχήσουν ακόμη και με τους πρασινοφρουρούς, που μέχρι χθές σκυλόβριζαν, για να βλάψουν τη Νέα Δημοκρατία.
Αναμενόμενο, για τους γνωρίζοντες.
Ντόρα και Γκιόργκο το ίδιο συνδικάτο.

Ανώνυμος είπε...

ρε ούφο πιλότε, πάλι εδώ γυροφέρνεις;
καλά σε λέει ο άλλος μαζόχα.

F5PILOT είπε...

@ μαλάκα με τα πολλά ονόματα

Τώρα γράφεις και ως ανώνυμος ρε ανισσόροπε;

Ναι υποστηρίζω την Ντόρα γιατί θέλω να έχω εναλακτική επιλογή μια συγχρονη ευρωπαική κεντροδεξιά και όχι ένα παλαιοκοματικό κακέχτυπο με αναφορές σε ΕΡΕ και Συναγερμό.

Ανώνυμος είπε...

πανικος στο πασοκ με τον αντωνη.
νοιαζονται και για την ποιοτητα της κεντροδεξιας τωρα.
με τετοιους φιλους . . .

aggelos είπε...

ο Αυτιας το πρωι ελεγε πως αν βγει ο Σαμαρας ειναι πιο πιθανη η διασπαση του κομματος..τυχαιο Ε?και η Βουλτεψη παρεα...ξαθ ο Χατζηνικολαου ...τζουζει το πασοκ αν βγει ο Σαβραμοπουλος.....δεν θα εχουν εκεχειρια οι πασοκες..

aggelos είπε...

μιλαμε για Πελοποννησιακη συμμαχια εναντιον κρητικης..

Ανώνυμος είπε...

Άγγελε μή λές τέτοια πράγματα.
Άνθρωποι με εσωτερικές αρχές και αξίες υπάρχουν σε όλους τους γεωγραφικούς χώρους και σε όλα τα κόμματα.
Δεν επιτρέπεται να λέμε τέτοια πράγματα (συγνώμη για την παρατήρηση αλλά το θεωρώ πολύ σοβαρό).

aggelos είπε...

"Άγγελε μή λές τέτοια πράγματα."

οι δημοσκοποι το ειπαν...η ντορα ειναι πιο δυνατη σε κρητη νησια και στερεα Ελλαδα ,Θεσσαλια,,,,ενω ο Σαμαρας πελοποννησο και βορεια Ελλαδα-παραδοσιακα δεξιες περιοχες δηλαδη..στην αττικη ανακατεβοβται τα πραγματα..ο Αβραμοπουος πηγε στο χωριο του την Αρκαδια και σκεφτηκε με ποιον να παει..δεν ειναιτυχαιο που ειναι κεντρο- πελοποννησιος..

aggelos είπε...

στην παραδοσιακα δεξια Ελλαδα προηγειται Σαβραμοπουλος δηλαδη
α, και στην ηπειρο και στα ιονια...

η ντορα ειναι πιο ουδετερη κεντρω ακαι προηγειται στις αναλογες διφορουμενες περιοχες..πρασινη κρητη,νησια,κεντρικη Ελλαδα..
τιποτα δεν ειναι τυχαιο..

aggelos είπε...

συγκεκριμενα αυτο ειπε οτι βγηκε απο τα στοιχεια-πριν την προσχωρηση αβραμοπουλου- για Σαμαρα και Μπακογιαννη.ο Δημοσκοπος του alpha,αυτος με το μακρυ μαλλι..δεν θυμαμαι πως τον λενε..

aggelos είπε...

Σαβραμοπουλος εναντιον Ντοροσαυρου!

συντομα στις αιθουσες....

aggelos είπε...

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=4674

παιδια.και Ριζος εναντιον αβραμοπουλου...καλα κιαυτος με την ντορα?κοιτα ποσο τους τσουζει...

aggelos είπε...

καλα θα κανει ο Αβραμο να φορεσει πολλα σκορδα και φυλακτα...δεν τον βλεπω καλα..

Unknown είπε...

Να κλεισουν τα στοματα των μισθοφορων του Σαμαρα οτι δηθεν συμβολιζει τη δεξια, τωρα που δηλωνει οτι "η υποστηριξη του Δημητρη ειναι η αρχη μιας αμφιπλευρης διευρυνσης".

Ειναι τραγικος, λαϊκιστης, ενα φτερο στον ανεμο, που παλινωδει μονιμως με εργα και πραξεις , δεν ξερει και ο ιδιος τι πιστευει, τι ειναι καλο για τη νεα δημοκρατια. Ξέρει μόνο πολύ καλά τι θέλει:να ειναι αρχηγός ενος κομματος. Δεν τον ενδιαφερει ποιο...οποιοδήποτε...ειτε ειναι η ΠΟΛΑΝ ειτε η ΝΔ ,ειτε καποιο άλλο. Υπηρξε αποτυχημενος αρχηγος κομματος. Ειναι αποδεδειγμενα μεγαλομανης. Ειναι επικινδυνος και συμφεροντολογος. Ειναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για τη ΝΔ!!!!!!!!!

aggelos είπε...

ο σαμαρας ηδη επαθε τροφικη δηλητηριαση..

καλα κανουμε και πλακα..μη τα περνουμε και σοβαρα...αλλα ας προσεχουμε καλυτερα τις καρωτιδες μας οπως ειπε και ο Τραγκας..

aggelos είπε...

Αποκαλύψεις Καρατζαφέρη για Αβραμόπουλο * Πολιτική | 11/11/2009 - 10:52 Εντυπωσιακές αποκαλύψεις για το παρελθόν της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με συνέντευξή του στην εκπομπή του «ΑΝΤ1» «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού δήλωσε χαριτολογώντας ότι είχε βάλει ένα ράντσο για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στον Telecity, την περίοδο που ο πρώην Υπουργός Υγείας διεκδικούσε τον Δήμο της Αθήνας, καθώς ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, του είχε ζητήσει να βάλει τα δυνατά του, προκειμένου να πετύχει την εκλογή Αβραμόπουλου στην πρωτεύουσα, απέναντι στον Θεόδωρο Πάγκαλο.


και Καρατζαφερης εναντιον Αβραμοπουλου...

Ανώνυμος είπε...

Η γιαγιά μου στο χωριό είχε μια κατσίκα που την έλεγαν αγλαϊα.
Νόμιζε όμως ότι ήταν μαγκίτισσα και πήγαινε όλο στην άκρη στο φαράγγι να φάει.
Πήγαινε πιό πέρα από όσο την έπαιρνε.
Μία μέρα γκρεμοτσακίστηκε και την κάναμε με λαδορίγανη.
Έφαγε όλη η γειτονιά εκείνο το σαββατοκύριακο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε "ελεύθερε" Ανελεύθερε, Υποταγμένε στους Αποστάτες, άντε να αγοράσεις πολλά κιλά καφέ, γιατί θα τον πιείτε πικρό μαζί με όλο το σκυλολόι σας! Δεν μασάμε οι Νεοδημοκράτες από Συμπαιγνίες Αποτυχημένων Μετριοτήτων! Η Νίκη της Ντόρας θα είναι ακόμη πιο περιφανής μετά το σκυλολόι που συνασπίστηκε εναντιον της!

aggelos είπε...

Δεν μασάμε οι Νεοδημοκράτες από Συμπαιγνίες Αποτυχημένων Μετριοτήτων! Η Νίκη της Ντόρας θα είναι ακόμη πιο περιφανής μετά το σκυλολόι που συνασπίστηκε εναντιον της!

διακρινω καποιον εκνευρισμο?
Μα γιατι?

Ανώνυμος είπε...

defresus,
και εγώ σε λατρεύω κούκλε!

F5PILOT είπε...

@Νοέμβριος 11, 2009 8:50 πμ

Βρε ανόητε ανώνυμε, θρασύδειλε ανεύθυνε μπορούσα και εγώ ανώνυμα ή όχι να τα λέω; Δεν δουλεύει ντιπ;

Ανώνυμος είπε...

Κανένας "εκνευρισμός", όπως τον εννοείς! Οργή και αγανάκτηση ναί! Γιατί ήλθα οι Αποστάτες, οι Διασπαστές, οι Προδότες, οι υπαίτιοι της 10ετούς κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ να μας... επαγγελθούν την ενότητα! Ντροπή τους και ντροπή σας που συντάσσεσθε με τέτοια Πολιτικά Αποβράσματα! Αλλά θα λάβετε την απάντηση στις 29/11! Και θα τσούξει πάρα πολύ άσχημα...

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT,
Κούκλα.
Είσαι γλυκειά αεράτη, που θα έλεγε και ο Ψινάκης!

Defresus,
Επειδή είναι αναμενόμενο ότι θα σε τσούξει, άρχισε τη "διεύρυνση" σιγά-σιγά, έχεις λίγο καιρό ακόμη να "προετοιμαστείς" για το αναπόφευκτο.
Ίσως να σε πονέσει λιγότερο και να μειωθούν τα μακροπρόθεσμα ψυχολογικά τραύματα

F5PILOT είπε...

@ μαλάκα με τα πολλά ονόματα

Ότι και να κάνεις μορέ πούστρα δεν σε γαμάω μωρε ξεφωνημένη άρρωστη.

Ανώνυμος είπε...

Το Θέμα είναι ότι συγκεκριμένα συμφέροντα που υποστηρίζουν αποστάτες και ανύπαρκτους κατηγορούν ότι συμφέροντα υποστηρίζουν την Ντόρα...εχει δει κανείς από εδώ να υποστηρίζει έστω και ένας την Ντόρα γιατί εγώ μόνο λάσπη και επίθεση βλέπω!

ΑΜΚΟ είπε...

Μα είναι δυνατόν να γράφουμε επιτιμητικά για τα πουλέν του Μπόμπολα και του Αναστασιάδη; Έλεος!!! Το μόνο που έχουν προσφέρει στην χώρα είναι να ανοίξουν τα σύνορα, να προωθήσουν τα ακατάσχετα πλήθη μεταναστών. Μόνο το ότι η περιοχή που μένω εξαιτίας της πολιτικής παρουσίας (ή μήπως της απουσίας των πρωτοβουλιών από μέρους τους;) αυτών των ατόμων έχει πνιγεί στους μετανάστες είναι για μένα βασικό σημείο της πολιτικής τους καταδίκης. Ας ασχοληθούν με πολιτιστικά θέματα όχι με αρχηγεία, που ήδη δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Unknown είπε...

O ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

1)πειτε μου ΠΟΥ υπηρετησε τη θητεια του , αν βεβαια την υπηρετησε...

2) ο αειμνηστος Καραμανλης χαρακτηρισε "επικινδυνη και εξωπραγματικη " την τοτε λυση για τη FYROM , η οποια περιελαμβανε στην ονομασια και τη λεξη ΕΛΛΑΔΑ!!!, ενω ο Σαμαρας την ειχε ενστερνισθεί!! (μα αυτος ο ανθρωπος να μην εχει ποτε συναισθηση της πραγματικοτητας???)

Ελευθερε εισαι σεξιστής και κι αταλαντος στο γραψιμο οσο και ο Σαμαρας στην αρχηγια τον κομματων που φαληριζει....Μάλλον ομως γι' αυτο ταιριαζεις με το αφεντικο σου τον Σαμαρα...ή μηπως να πω τον Τσακο ή μηπως τον Μπομπολα ή μηπως τον Κοκκαλη ή μηπως τον Βγενοπουλο???................

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ , ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!

ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΛΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε από δώ, χυδαίο κουτορνίθι! Πήγαινε να παρηγορήσεις τον ΠΡΟΔΟΤΗ που δηλητηριάστηκε από τη... χολή του!

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ DeFreJus, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ - ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΗ!!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ !!!!!!!

ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!!!!!!!!