Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Τώρα ο Παπανδρέου ζητά συναίνεση!

Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν αυτός που έλεγε «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Τώρα θα κάμει λέει καταγραφή. Έτσι λέει την απογραφή για την οποία είχαν βγει στα κεραμίδια όταν εξελέγη το 2004 η Νέα δημοκρατία. Σημειωτέον η απογραφή ήταν προεκλογική δέσμευση του Καραμανλή, αντιθέτως η σημερινή απογραφή βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση με τις προεκλογικές εξαγγελίες του Πασόκ. Μάλιστα είχαν δεσμευθεί ότι δεν θα προχωρήσουν σε μεθόδους Νέας Δημοκρατίας. Αυτοί τώρα προχωρούν σε πλήρη για να δημοσιοποιήσουν λέει τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Είδαμε τη δημοσιοποίηση που έκαναν στην Κομισιόν. Φούσκωσαν το έλλειμμα και τώρα μας κυνηγάνε υποβαθμίσεις και υψηλά επιτόκια διπλάσια από αυτά που ίσχυαν πριν από λίγους μήνες. Όταν έσκουζαν για τις ανακοινώσεις των διεθνών οίκων τα γιουσουφάκια και οι γονατισμένοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής.
Και δε μας έφτανε αυτό θέλει και διάλογο για ευρύτερη δυνατή συναίνεση και ως εκ τούτου προγραμματίζονται συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς για να προχωρήσουν άμεσα σε γενναίες αποφάσεις. Αυτά που έλεγε ο Καραμανλής προεκλογικά τώρα θα τα κάμει ο πρόεδρος Γιώργος (πρώην Γιωργάκης) και τα κανάλια δε βγάζουν άχνα!

Χθες μάλιστα προανήγγειλε ανατροπές στο ασφαλιστικό και στα εργασιακά και τα κανάλια έχουν πέσει σε χειμέρια νάρκη αδιαφορίας.

39 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Κρυφά ελλείμματα, λογιστικές αλχημείες και συνειδητή παραπλάνηση της κοινής γνώμης, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης- όπως πιστεύουν πλέον ακράδαντα στις Βρυξέλλες- κρύβονται πίσω από την εκτίναξη του ελλείμματος του 2009 στο 12,7% του ΑΕΠ που οδήγησαν τη χώρα στο ευρωπαϊκό εδώλιο. O υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου «λούστηκε» τη σκληρή κριτική των ομολόγων του για δεύτερη φορά στο ΕCΟFΙΝ της Τρίτης και δέχθηκε πιέσεις (κυρίως από τον Ολλανδό υπουργό) για προσωποποίηση ευθυνών, αφού- όπως έλεγε στα «ΝΕΑ» υψηλόβαθμος κοινοτικός αξιωματούχος- στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «έχει εδραιωθεί πλέον η πεποίθηση ότι αυτό που συνέβη στην Ελλάδα δεν είναι ένα “στατιστικό πρόβλημα”, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό και ηθικά επιλήψιμο. Είναι εξαπάτηση». Στην ίδια γραμμή, της απόδοσης προσωπικής ευθυνών, κινήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες και ο κεντρικός τραπεζίτης της Ολλανδίας, σε συνάντηση με τους ομολόγους του.
Πράγματι, τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει ένα γαϊτανάκι ευθυνών, που άρχισε από την εποχή του κ. Γ. Αλογοσκούφη ως υπουργού Οικονομικών και συνεχίστηκε επί υπουργίας του κ. Γ. Παπαθανασίου, με τη συνδρομή της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας υπό τον κ. Μ. Κοντοπυράκη. Συγκεκριμένα, τα 4 «ψέματα» για τον προϋπολογισμό του 2009 που οδήγησαν τη χώρα στο εδώλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα εξής:
1.Τα έσοδα
Η εκτός πραγματικότητας αισιόδοξη, στις αρχές του χρόνου, πρόβλεψη του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) για αύξηση των εσόδων κατά 8 δισ. ευρώ, ή κατά 16% σε μια χρονιά στασιμότητας, δηλαδή μηδενικής αύξησης του ΑΕΠ ή έστω και οριακής, όπως προέβλεπε τότε η κυβέρνηση. Τελικά, τα έσοδα προβλέπεται τώρα ότι θα είναι μειωμένα κατά 2 δισ. και έτσι η απόκλιση φτάνει τα 10 δισ. ευρώ. Μόνο, δηλαδή, από αυτόν τον λόγο, το έλλειμμα αυξήθηκε πάνω από 4% του ΑΕΠ (έναντι του 3,7% του ΑΕΠ, που προέβλεπε το ΠΣΑ).
Εννοείται ότι ο προϋπολογισμός του 2009, που είχε συντάξει ο κ. Αλογοσκούφης, ήταν ακόμη πιο εξωπραγματικός.
Το κακό είναι ότι η κυβέρνηση δεν περιορίστηκε στην εκτός πραγματικότητας πρόβλεψη, αλλά συνέχισε να τη συντηρεί και όταν όλα έδειχναν ότι τα πράγματα βαδίζουν διαφορετικά. Στις 31 Ιουλίου έδωσε τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του πρώτου εξαμήνου, που χτυπούσαν ήδη καμπανάκι, αφού το έλλειμμα εμφανιζόταν στο 7,25% του ΑΕΠ και στη συνέχεια... σιώπησε.
Όμως, τα ταμειακά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος- που συνέχισαν, βεβαίως, να δημοσιεύονται- δεν άφηναν κανένα περιθώριο αμφιβολίας: τον Ιούλιο έδειχναν ότι το έλλειμμα ανέβηκε στο 8,2% του ΑΕΠ, τον Αύγουστο στο 8,3% του ΑΕΠ και τον Σεπτέμβριο στο 9,9% του ΑΕΠ. Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος φρόντισε και διεμήνυσε τα τελευταία αυτά στοιχεία τόσο στην κυβέρνηση- που προφανώς τα ήξερε- όσο και στο ΠΑΣΟΚ λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.
Ωστόσο, ο κ. Παπαθανασίου, που προέβλεπε στις 25 Ιουνίου έλλειμμα 3,7% του ΑΕΠ, διόρθωσε την πρόβλεψή του στο 6% του ΑΕΠ τον Σεπτέμβριο και επέμεινε σ΄ αυτό έως τις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε και έστειλε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία την επίσημη ενημέρωση στη Εurostat. Φυσικά, η ΕΣΥΕ δεν τόλμησε να αμφισβητήσει τα «δοτά» στοιχεία.

F5PILOT είπε...

2.Οι δαπάνες
Εκτός από τα έσοδα, έξω κατά 4,5 δισ. ευρώ θα πέσουν και οι δαπάνες. Ένα μέρος, τα 500 εκατ. ευρώ, οφείλονται στις δαπάνες της νέας κυβέρνησης για το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης. Τα υπόλοιπα είναι υποεκτιμήσεις, κυρίως για τις δαπάνες των ασφαλιστικών ταμείων, που ακόμη ζητούν από την κυβέρνηση ενισχύσεις. Σχεδόν άλλο 2% του ΑΕΠ προστίθεται στο έλλειμμα από τις υπερβάσεις αυτές.
3.«Λευκή τρύπα»
Η «λευκή τρύπα» των αποτελεσμάτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ασφαλιστικών ταμείων. Εδώ κινήθη κε... δημιουργικά ο πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης, που την αύξησε από 0,6% του ΑΕΠ το 2005, στο 2% το 2008. Τα αποτελέσματα των ΟΤΑ, σύμφωνα με τον νέο προϋπολογισμό, υπερεκτιμήθηκαν κατά 1% του ΑΕΠ. Η ΕΣΥΕ είχε την ευθύνη για τον υπολογισμό των στοιχείων αυτών.
4.Κρυφά ελλείμματα
Τα κρυφά ελλείμματα των προμηθειών των νοσοκομείων, σχεδόν 4 δισ. ευρώ, που επί χρόνια δεν πληρώνονταν. Το έλλειμμα του 2009 επιβαρύνεται κατά 2,2 δισ. ή 1% του ΑΕΠ από αυτά. Κρυφά ελλείμματα υπάρχουν, επίσης και από άλλες πηγές: καθυστερήσεις επιστροφών φόρων, καθυστερήσεις πληρωμών προμηθευτών του Δημοσίου ή εργολάβων δημοσίων έργων.
●Κρυφά ελλείμματα και δημιουργική λογιστική εφάρμοζε πάντως η Ν.Δ. σε όλη τη διάρκεια της θητείας της. Απλώς, τότε o κ. Χ. Αλμούνια και η Εurostat δεν έδιναν σημασία, κάτι που τους είχε καταλογιστεί από το ΠΑΣΟΚ. Το ποτήρι ξεχείλισε όμως φέτος λόγω της υπερβολικά μεγάλης αναθεώρησης της πρόβλεψης για το έλλειμμα μέσα σε μια εβδομάδα.

F5PILOT είπε...

Πλήρης επιβεβαίωση της αποκλειστικής πληροφορίας που δημοσιεύσαμε χθες. Ο Δ. Σταμάτης επιβεβαιώνει και ο ίδιος την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Μιλώντας στη Real News ο Δ. Σταμάτης αναφέρει ότι : "αηδίασα, σιχάθηκα και φεύγω από τη Ν.Δ." Γαλάζιο μπάχαλο...

F5PILOT είπε...

Πολύ δυνατό πρωτοσέλιδο της Real Νews με πολιτικό ρεπορτάζ πολύ καλά πληροφορημένο το οποίο αφορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και κεντρίζει το ενδιαφέρον των αναγνωστών της κεντροδεξιάς αλλά και συνολικά του πολιτικού συστήματος. Η εφημερίδα καταγράφει μέσω της δημοσκόπησης (Rass) την απόγνωση των στελεχών και των ψηφοφόρων της... Νέας Δημοκρατίας για τη διάλυση που επέρχεται. Η Ν.Δ. είναι στο 22,1%(!) ποσοστό που προκύπτει από την αγανάκτηση και την οργή των ψηφοφόρων του κόμματος Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Η Real News φιλοξενεί συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη και έχει καλό ρεπορτάζ για την είδηση που σας δώσαμε πρώτοι χθες το απόγευμα για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Δ. Σταμάτη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Agg3los είπε...

" κρύβονται πίσω από την εκτίναξη του ελλείμματος του 2009 στο 12,7% του ΑΕΠ που οδήγησαν τη χώρα στο ευρωπαϊκό εδώλιο. "


σαφως..ο τρισε στον Αντενα το ειπε καθαρα ,οτι το 12.5 % ειναι περιεργο και ΜΗ νορμαλ..μυριζονται μαγειρεμα

F5PILOT είπε...

Ακόμη μια μικρή προσπάθεια χρειάζεται για να κλείσει την ψαλίδα η ΝΔ.

Με το ΚΚΕ βέβαια.

Αχαχαχαχαχαχα.

Λαουτζίκος είπε...

Καημένε "σοσιαλιστή"...

Έκαμε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο...

αλλά τι να πεις...πασοκ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαζο πιλότε,
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ αλλά ακόμη και του γλείφτη λακέ φτωχομπινεδιάρη Παπαγιάννη τα σκουπίδια μας φέρνεις να διαβάσουμε;
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΜΠΕΕΕ;
Βέβαια και ο ξεφτίλας ο Παπαγιάννης σου μοιάζει πολύ γιατί τίς παπαριές που γράφει στο φίμωτρο και αυτός κλεμμένες τίς έχει.
Από που;
Από το inews και το Λαμπράκη και τον Ψυχάρη και αυτός.
ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΡΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΟ-ΜΥΑΛΕ.
Εάν θέλαμε να διαβάζουμε σκουπίδια θα πηγαίναμε μόνοι μας βρε κακομοίρη.
Θα κινδυνεύαμε βέβαια να κάνουμε εμετό με αυτό το βόθρο των ψεμάτων και των υποκρισιών αλλά, φαντάζομαι εσύ δεν κινδυνεύεις από τέτοια πράγματα, είσαι συνηθισμένος από την Ιπποκράτους.
Μιλώντας για λύματα τί έγινε ο φίλος σου ο μπογιατζής;

(Πάλι σε πρόδωσε η ορθογραφία κοκορόμυαλε.
Θάθελα νάξερα, από έλλειψη λαχανικών έχεις τα παραληρήματα, τόχεις από γεννησημιού σου, ή έπεφτες συνεχώς από την κούνια όταν ήσουνα μωρό και σούμεινε το κουσούρι;)

F5PILOT είπε...

Πολύ γουστάρω. Όταν θέλω να διασκεδάσω έρχομαι στον exastal.

Τι γέλιο κάνω με τους ανισσόροπους. Να είναι καλά.

Αχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Άστο παιδιά, άς μην ασχοληθούμε άλλο με τις κοτούλες [κο, κοκό] σαν τον "ανεπαρκή πιλότο" ή το "μπογιατζή καλλιτέχνη".

Ούτε της καρπαζιάς δεν είναι.

Το άλλο με τον πιό βλάκα πολιτικό που έχει ποτέ γίνει πρωθυπουργός χώρας (ever) το μάθατε;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ, ΞΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ ΜΑΟ ΜΑΟ ΣΤΗΝ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ, ΞΕΡΕΙ ΕΝΑΣ 6-ΑΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΚΟΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΠΟΥΑ ΝΕΑ ΓΟΥΙΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Ξέρετε ποιός, αυτός ο εγκεφαλικά μονοκύτταρος οργανισμός, που τον βλέπει ο κόσμος στη Νέα Ερυθραία και λέει:

Τί είναι τούτο εδώ μπρέ;

και αλλάζουν πεζοδρόμιο για να μην αρχίσει τίς χαιρετούρες και μας πάρει και το μάτι κανενός γνωστού και μας βγεί το όνομα.
....................
Αντιγράφω από το dexiextrem:

Ρε παιδιά ο άνθρωπος δεν παίζεται με τίποτα. Κοιτάξτε τι απάντησε σε ερώτηση εάν θα κερδίσει η Εθνική Ελλάδος σήμερα.

< Μακάρι.Πρέπει νε κερδίσουμε για να πάμε στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!.>
Ναι μιλάμε για τον πρωθυπουργό της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Και μη βγει κανένας και μου μιλήσει για μικρότητες και άλλα τέτοια.Ενας πρωθυπουργός πρέπει να ξέρει τουλάχιστον ότι Ολυμπιακούς αγώνες έχουμε κάθε 4 χρόνια.
Στο κάτω κάτω η Εθνική μας παίζει και όχι η Παναχαΐκή
Για την πλήρη συνέντευξή του επισκεφθείτε το GAZZETTA.GR.
Τώρα ο Ελληνικός λαός περιμένει προκοπή από αυτόν τον άνθρωπο.
...............
Γειά σου ρε χαζοπιλότε και λοιποί βαρεμένοι μπιρμπιλολάγνοι, η αθεράπευτη μακακία σας μας έχει πείσει ότι δεν το βγάζετε το καλοκαιράκι.
Μετά από 45 μέρες στην εξουσία και ΑΚΟΜΗ δεν έχετε αξιωθεί να ορίσετε Γενικούς Γραμματείς.
Και μην ξεχνάτε, οι 100 μέρες εξαντλούνται γρήγορα.
Ξέρεις πόσος κόσμος περιμένει να του χαρίσετε τα δάνεια; πρέπει να είναι οι ίδιοι που περίμεναν την απόσυρση για να δώσουν το σαραβαλάκι τους.
Πίσσα και πούπουλα!

Ανώνυμος είπε...

Τί θέλει τώρα ο χαζογιώργος, συναίνεση;
Το παλαμάρι του βαρκάρη το ξέρει;
Ας μην μας είχε φλομώσει στα ψέμματα και τη μπαρούφα, ας είχε κερδίσει παλληκαρίσια τις εκλογές, χωρίς πουστιές, υποκρισίες και ουτοπικά ταξίματα και βλέπαμε.
Άκου συναίνεση!!!
Θα λένε το δεσπότη παναγιώτη μέχρι να ξεκουμπιστούν τα παλιοτόμαρα που μέχρι πριν από τις εκλογές λύσσαγαν σαν αγριόσκυλα και τώρα κάνουν τις μωρές παρθένες.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ !

Alex είπε...

@ ελεύθερος
θαυμάζω την ευθυκρισία σου παλικάρι,
διαβάζω στο Σαμαρικό ANTINEWS τα σχόλια σου και λέω μπράβο με τον Ακροδεξιό πρώην πρόεδρο της ΠΟΛΑΝ που υποστηρίζεις το έλυσε η χώρα το πρόβλημα ΠΑΣΟΚ, μέχρι το 2020 και βάλε θα σε δουλεύει ο πιλότος και ο ζωγράφος.
Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Alex,
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν τα δεδομένα και υπάρχει και η ερμηνεία τους.
Εσύ, όπως και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι, έχεις το δικαίωμα να ερμηνεύεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου όπως εσύ κρίνεις σκόπιμο.
Το ίδiο κάνω και εγώ.
Θα έπρεπε όμως να ξέρεις ότι η δράση φέρνει αντίδραση,
Πχ λές ακροδεξιό το Αντώνη Σαμαρά, τώρα φταίω εγώ να αρχίσω να στα χώσω με πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς για τη Ντόρα;
Πρέπει να σταματήσει αυτό, νομίζω.
Μην προκαλείς λοιπόν, ας νικήσει όποιος αποφασίσει ο λαός.
Σε ότι αφορά το πώς αντιμετωπίζω το κάθε ανθρώπινο κατακάθι σαν το μπογιατζή και τον πιλότο είναι δικό μου θέμα, εσύ όμως πώς κάθεσαι και τους βλέπεις να λένε τόσο ψέματα και να μην σου ανεβάινει το αίμα στο κεφάλι;
Επαναστάτης του καναπέ είσαι;
Οι κρητικοί είναι ζωντανοί άνθρωποι, εσύ τί είσαι κατατονικός τραπεζίτης και δεν αντιδράς;
Ξέρεις υπάρχoυν τρία είδη ανθρώπων:
Αυτοί που ΚΑΝΟΥΝ πράγματα να συμβαίνουν, αυτοί που ΒΛΕΠΟΥΝ τα πράγματα να συμβαίνουν και αυτοί που ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ τί συνέβη;
Εγώ έχω αποφασίσει από καιρό σε πιό είδος ανήκω και ας μην είμαι κρητικός.
Εσύ;

Alex είπε...

@ ελεύθερος
Σε καμία περίπτωση δεν κριτικάρω το πως αντιμετωπίζεις τον Πιλότο και τον μπογιατζή, όπως τον αποκαλείς.
Επίσης εγώ σίγουρα δεν ανήκω στην πρώτη κατηγορία από τις τρεις που αναφέρεις.
Απλά είμαι σκεπτόμενος και έχω μνήμη και υποστηρίζω ότι ακροδεξιές θεωρίες και λύσεις ο λαός τις απέρριπτε και εξακολουθεί να απορρίπτει.

Ανώνυμος είπε...

OK, συμφωνώ και επαυξάνω.
Απλά αναρωτιέμαι από που προκύπτει Alex ότι ο Σαμαράς είναι ακροδεξιός;
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να καταλάβω το συλλογισμό σου;

F5PILOT είπε...

Σε φάση ολοκληρωτικής διάλυσης βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία. Αυτό επιβεβαιώνεται από τη δημοσκόπηση της Focus για την Real News, η οποία επιβεβαιώνει ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρίσκεται στα πρόθυρα της ολικής απαξίωσης. Το ζητούμενο είναι τι θα κάνει η... Ντόρα ή ο Σαμαράς την επομένη της εσωκομματικής αναμέτρησης. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα εντελώς φθαρμένο προιόν, χωρίς μέλλον, ακόμα και αν αλλάξει αρχηγό. Όποιος και να εκλεγεί δεν έχει καμία απολύτως τύχη εάν δεν αλλάξει σύμβολα, πρόσωπα και ονομασίες. Τη διέλυσαν την παράταξη...

F5PILOT είπε...

Ακόμα λίγο και θα έχουμε και δεξιό ΚΚΕ στη Βουλή με 8-9%.

Άντε λίγο ακόμα προσπαθήστε και θα τα καταφέρετε να κλείστε την ψαλίδα.

χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Βρε exastal τί θα γίνει με αυτό το τσόλι;
Συνεχίζει και στέλνει τα σκουπίδια του Παπαγιάννη;
Θα το αφήσεις έτσι;

Ανώνυμος είπε...

πιλότος αυνανιζόμενος μετα του πουλιού του ΓΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Πιλότος = Μαρίκα = κότα = αντιγραφέας

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Η απάντηση που σήκωνε... Ζονκ!

Από την συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην http://www.gazzetta.gr/content/view/54735/4/

«Και η Εθνική; Τι βλέπετε, θα κερδίσουμε αύριο;», τον ρωτήσαμε για να εισπράξουμε την... παγωμάρα: «Μακάρι. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάμε στους Ολυμπιακούς»! ήταν η απάντηση που σήκωνε... Ζονκ και επειγόντως φροντιστήριο. Στους Ολυμπιακούς; Μάλλον κάτι άλλο θα είχε στο μυαλό του από προηγούμενη ερώτηση που... ξεδιαλύνθηκε στη συνέχεια αλλά όχι 100% διά στόματός του.

Κουβεντιάζουμε για τελείως βλίτο!!!

F5PILOT είπε...

Ρε μπράβο κωμωδία. Τι γέλια είναι αυτά με αυτά που γίνονται στο δεξιό ΚΚΕ. Και κυρίως με τους ανισσόροπους του Αντωνάκη. Χαρείτε όσο μπορείτε τώρα με τις δημοσκοπήσεις γιατί το καφεδάκι σας θα είναι διπλόπικρο.

Χαχαχαχαχαχαχα

Agg3los είπε...

προσεχε..ετσι γελαγαν μερικοι απο τη ΝΔ με τον Γαπ και ειδαμε τι εγινε...

F5PILOT είπε...

@Agg3los

Πραγματικά πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει;
Εγώ τη πλάκα μου κάνω δουλεύοντας κατι ανισσόροπα νούμερα που κυκλοφορούν και βγάζουν πολύ γέλιο.

Χαχαχαχαχα

aggelos είπε...

http://egkathetoi.blogspot.com/


εδω δειτε ερωτησεις καιριες στους τρεις υποψηφιους...ο Σαμαρας φαινεται πιο λογικος απο το Ψωμιαδη αλλα οχι τοσο Politically correct οσο η Ντορα.

μου αρεσει αυτη η ενδιαμεση τοποθετηση...

aggelos είπε...

παντως βλεποντας τωρα τα γκαλοπ καταλαβαινω γιατι λυσσαξαν οι ντορικοι με τον Αβραμοπουλο..αυτος εκανε τη μεγαλη διαφορα...
φαινεται πεντακαθαρα...

Ανώνυμος είπε...

Συναίνεση? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτοί έλεγαν ότι είχαν σχέδιο. Ας το εφαρμόσουν, ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Συναίνεση, το παλαμάρι του βαρκάρη, καλό!!!!.

Ανώνυμος είπε...

Για να δείτε πόσο μαλάκας είναι ο Πιλότος αλλά και πόσο ψεύτης δείτε το μπλοκ του χαχαχαχχαχαχαχα
f5pilot.blogspot.com/
Λέει ότι είναι 47 χρονών ενώ είναι γεννημένος στις 26-03-1983

Τελικά πρόκειται για νούμερο !!
Παρακαλώ όλους τους σχολιαστές να του δείξουν κατανόηση.
πετάει αλλά μόνο το μυαλό του!

Ανώνυμος είπε...

Κατά δήλωσή του, είναι τσουτσουνο-παίκτης, πιλότος και οπαδός του θασόκ.
Άντε μετά να βρείς άκρη με τέτοια βλαμμένα.
Θέλει να κάνει και μπλόγκ τη στιγμή που δεν μπορεί ούτε να σχολιάσει στα μπλόγκς των άλλων.
Έχει την εντύπωση ότι βάφονται τα αυγά με πορδές.
Βρε χαζόπαιδο, άντε βγές λίγο έξω να πάρεις αέρα να βρείς και κανα γκομενάκι που σε έχει φάει η μακακία όλη μέρα, κάθε μέρα.

F5PILOT είπε...

Βρε ανισσόροπε εμπαθή μέχρι και μπλόκ μου έκανες για να ικανοποιήσεις την αρρώστια σου; Δεν μπορείς να με ξεπεράσεις ψυχολογικά γιατί σε ξεφτιλίζω καθημερινά ρε νούμερο. Δε πας να σε δει κανενας ψυχίατρος μπας και ξεπεράσεις την καθημεριμή σου ξεφτίλα.

Πάντως σε ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις με τις ενέργειές σου ότι σε έχω καταξεφτιλίσει.

Δε πας να δημιουργήσεις 45 μπλοκς με το δικό μου nickname νομίζεις ότι σε παίρνω στα σοβαρά; Ποτέ δεν παίρνω στα σοβαρά ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και σοβαρές ψυχικές ασθένειες σας και του λόγου σου.

Απλώς το διασκεδάζω να δουλεύω ψιλό γαζί κάτ ψυχασθεχείς σαν και σένα.


Χαχαχαχαχαχαχαχα

Agg3los είπε...

κοιταξτε εδω τη διαφορα ρεαλισμου και σκεψης...


-Μπακογιάννη: α).ΝΑΙ. Θεωρώ ότι οφείλουμε, τόσο απέναντι στο περιβάλλον όσο και στις μελλοντικές γενιές των ελλήνων, να επενδύσουμε στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να θέσουμε σε κίνδυνο την ενεργειακή επάρκεια της χώρας.

-Σαμαράς: α).ΝΑΙ- υπό προϋποθέσεις: π.χ.: μπορεί ο λιγνίτης να γίνει φιλικός προς το περιβάλλον μέσω νέων τεχνολογιών;

-Ψωμιάδης: α) ΝΑΙ. Σταδιακά.


ο Σμαρας λεει μονο την αληθεια οτι δεν μπορουμε να απεξαρτηθουμε εντελως απ το λιγνιτη στο κοντινο μελον και οτι μπορουμε να εχουμε φιλτρα πχ..


η Ντορα ειναι το απογειο του πολιτικώς ορθου..
οπως λει και ο Σαμαρας ολο στρογγυλεμενα λογια... μη θιξει κανεναν...

Ανώνυμος είπε...

SADEEEEEEEEEEEEN ...ειπε τετοια μεγαλη φραση και με τοσο "βαθος";
χαχαχαχα καλα ε; τουφυγε κι οσο διεθετε ο ΔΟΛ-λιος!!!


Αννα!

F5PILOT είπε...

Για τον μέσο ΠΑΣΟΚΟ και την κεντροαριστερά η καλύτερη λύση θα ήταν ο πανίκας καθώς κινείται σε ένα κομμάτι ψηφοφόρων που βρίσκεται πολύ μακριά από εκεί που ψαρεύει το ΠΑΣΟΚ
Η Ντόρα με το γνωστό οικογενειακό «πρόβλημα» της θα ήταν μάλλον εύκολος αντίπαλος για το ΠΑΣΟΚ.
Ενώ ο Σαμαράς είναι απρόβλεπτος καθώς μπορεί να κινηθεί προς τον καρατζαφέρη και προς το κέντρο αλλά και να διασπάσει εκ νέου την ΝΔ ή -το καλύτερο για όλους- να την οδηγήσει σε συρρίκνωση και αποτυχία λαμβάνοντας υπόψη και τα πεπραγμένα του στην ΠΟΛΑΝ.
Οπότε νομίζω ότι θα πρέπει να στηρίξουμε ΠΑΝΙΚΑ που είναι και έκτος κατεστημένου, δεν χρωστάει σε κανέναν, θα πολεμήσει τα συμφέροντα ή τους νταβατζήδες και θα δίνει στους bloggers πολύ υλικό.
Βεβαίως το ΠΑΣΟΚ ευλαβικά αρνείται να παρέμβει και μάλλον θα μπω στην γραμμή.

F5PILOT είπε...

Στα Γιαννιτσά μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς σε μια επιτυχή, για τα τοπικά δεδομένα, συγκέντρωση. Ποιον νομίζετε όμως ότι είδα να είναι πρώτος και καλύτερος και τον χειροκροτεί; Επί της ...υποδοχής, που λένε. Τον Γιώργο Σιμπιλίδη, παρακαλώ!
Για όποιον δεν θυμάται, ήταν ο βουλευτής Κιλκίς που τον Σεπτέμβριο του 1993 έριξε την τότε κυβέρνηση της ΝΔ αποσύροντας την εμπιστοσύνη του από αυτήν. Σήμερα επιχειρεί την "επανεμφάνισή" του στο πολιτικό προσκήνιο. Δεν ήταν, αν μη τι άλλο, πρόκληση για τους νεοδημοκράτες αυτό που έγινε χθες βράδυ στα Γιαννιτσά;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπάρα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα.
Στα μεσαία μου αν με πιστεύεις ή δεν με πιστεύεις!
Εγώ δεν είμαι ούτε αγράμματος σαν και σένα ούτε καταφεύγω να μεταφέρω τα κείμενα των πρασινοφρουρών στα δεξιά μπλόγκς, μπας και τσιμπήσει κανας αδαής.
Γράφω και αυτή είναι μόνο η δύναμή μου, καμία άλλη.
ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΚΚΕ.
(Αν, λέω σε περίπτωση που, άν λές την αλήθεια και κάποιος σε σαμποτάρει, του εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να "του μαραθεί και να του πέσει", να τον κερατώσει η γυναίκα του με τον καλύτερό του φίλο, να του πάρει η τράπεζα το αμάξι και να σπάσει την σπονδυλική του στήλη πέφτοντας στις φρεσκο-σφουγγαρισμένες σκάλες).
Τέλος αυτό.
Για τα ξεφτιλίσματα κλπ, όλος ο κόσμος ξέρει ποιός έχει επιχειρήματα και ποιός λέει μόνιμα μαλακίες και σαχλαμάρες.
Εξάλλου, εάν έχουν μάθει κάτι καλά στη ζωή μου είναι να μην με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη όσων δεν εκτιμώ.
Άντε τώρα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με τη φοροεπιδρομή που φέρνετε στον Ελληνικό λαό, να δικαιολογήσεις τα ψέματα που λέγατε πριν από ένα μήνα και να διορίσετε και κανα γραμματέα, αφού έχουν περάσει 45 μέρες και ακόμη τίποτε.
Φτάνουν και τα Χριστιούγεννα ρε χατζηπαπάρα, να δώ τί θα λέτε μετά τις 100 μέρες που μας τάξατε.
Την απόσυρση την ξεχάσατε, την αποπληρωμή των δανείων μας στις τράπεζες την ξεχάσατε, την κοινωνική ευαισθησία σας τη δείξατε απολύοντας 25 χιλιάδες φτωχά παιδιά και έχουμε και συνέχεις, από ότι καταλαβαίνω.
Θα σου κάνω και μία πρόβλεψη.
Η κοινωνική αναταραχή που θα φέρει η ανεργία που μας συσσωρεύετε θα κάνει τα επεισόδια του περασμένου δεκέμβρη να φαίνονται διαδήλωση του Γκάντι.

F5PILOT είπε...

Bρε ανισσόροπε χατζαηβάτη με τι να τους πληρώσουν όλο αυτό το καραβάνι διορισμένων αφού όταν φύγατε από τα υπουργεία φροντίσατε να πάρετε στο σπίτι σας και το φωτοτυπικό χαρτί; Με τι λεφτά αφού φάγατε και τα λεφτά για τα πατζούρια και τα κλιματιστικά βρε αθεόφοβοι.

Άκου τα λεφτά για τα κουφώματα και τα κλιματισικά οι αθεόφοβοι.

Alex είπε...

@ελεύθερος
Σχετικά με τον Ακροδεξιό Σαμαρά:
Ο κ. Σαμαράς πιστεύει στις διακρίσεις μεταξύ των πολιτών της χώρας στη βάση κριτηρίων θρησκεύματος και εθνοτικής καταγωγής. Πιστεύει π.χ. ότι όσοι δεν είναι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δεν θα πρέπει να συμμετέχουν στις πολιτικές διαδικασίες και να διεκδικούν πολιτικά αξιώματα. Έτσι, στις 30/8/1996 διακήρυττε ότι «δεν θα συμπεριλάβει στους συνδυασμούς του κόμματός του μουσουλμάνους πολίτες».
Τέλος, φαίνεται να πιστεύει στη λογοκρισία. Και ως υπουργός Πολιτισμού, λογόκρινε βίντεο του Κώστα Γαβρά στο οποίο αποτυπωνόταν η καταστροφή του Παρθενώνα από ρασοφόρους της πρώτης χριστιανικής περιόδου.
Αναμφίβολα, πολλές από τις προαναφερθείσες απόψεις, ο κ. Σαμαράς τις εξέφρασε πριν από μερικά χρόνια. Όλοι μας έχουμε κατά καιρούς εκφράσει απόψεις, τις οποίες αργότερα εγκαταλείπουμε -είτε επειδή θεωρούμε ότι δεν άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου είτε επειδή συνειδητοποιούμε ότι είναι λανθασμένες. Όμως, το πρόβλημα είναι ότι σε καμία συνέντευξη ή ομιλία του, ο κ. Σαμαράς δε φαίνεται να αποστασιοποιείται από τις προαναφερθείσες απόψεις του. Το αντίθετο μάλιστα.

Alex είπε...

@ελεύθερος:
Ακροδεξιού Σαμαρά συνέχεια:
Στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών στις 13.4.1992, ο κ. Σαμαράς επεχείρησε να υπαγορεύσει στους αρχηγούς το σχέδιό του: «Επτά σημεία προγράμματος δράσης» για την επίλυση του προβλήματος με την ΠΓΔΜ - το οποίο απερρίφθη από όλους. Με σύμφωνη γνώμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και των πολιτικών αρχηγών αποπέμφθηκε την ίδια μέρα από το ΥΠΕΞ. Στη συνέχεια, το φθινόπωρο του 1994, σχεδόν μέρα παρά μέρα, ζητούσε την απομάκρυνση του Καραμανλή από την Προεδρία.
Ελπίζω τώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι.