Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Νέοι φόροι. Δώσε Γιώργο δώσε!

Και μετά θα βγαίνεις να λες ότι υλοποιείς το πρόγραμμά σου ακριβώς όπως υλοποιήθηκε με τις «ανοικτές διαδικασίες» στις προσλήψεις ΓουΓου. Για τις οποίες είσαι υπερήφανος! Εκεί που έβαλες Γιώργο (πρώην Γιωργάκη) όλα σου τα φιλαράκια, τους κολλητούς και τους ευνοούμενους. Ή κάνω λάθος;

19 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Απόφαση βόμβα του ΣΤΕ

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Σ.τ.Ε 1912/2009 Κρίνεται παράνομη και αντισυνταγματική η έκτακτη εισφορά που είχε νομοθετήσει ο Παπαθανασιου...
Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει: "φόρος ή άλλο οικονομικό βάρος δεν μπορεί να επιβληθεί με νόμο αναδρομικής ισχύς που εκτείνεται πέρα από το προηγούμενο έτος εκείνου που επεβλήθη"

F5PILOT είπε...

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΑΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αυτό που θα έπρεπε να κάνει από την αρχή, άρχισε να το σκέφτεται για να το κάνει τώρα. Άργησε ένα μήνα ο νέος τσάρος της Οικονομίας. Συμφωνούμε απολύτως με αυτό που είπε σήμερα. Ναι στην εξεταστική επιτροπή για την απόκρυψη και παραποίηση των επίσημων στατιστικών στοιχείων που αφορούν την Οικονομία. Ναι στην... εξεταστική για την ερευνηθούν οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων (Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου και ενδεχομένως οι υφυπουργοί). Οι εξεταστικές δεν αφορούν μόνο το σκάνδαλα. Η ζημιά και ο διασυρμός της χώρας στο εξωτερικό είναι πολύ χειρότερη εξέλιξη και από το μεγαλύτερο σκάνδαλο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαζο πιλότε, ακόμη και του γλείφτη λακέ φτωχομπινεδιάρη Παπαγιάννη τα σκουπίδια μας φέρνεις να διαβάσουμε;
Δεν ήταν αρκετά χαμηλό το επίπεδό σου με τις μακακίες του Λαμπράκη;
Εάν θέλαμε να διαβάζουμε σκουπίδια θα πηγαίναμε μόνοι μας βρε κακομοίρη.
Θα κινδυνεύαμε βέβαια να κάνουμε εμετό με αυτό το βόθρο των ψεμάτων και των υποκρισιών αλλά, φαντάζομαι εσύ δεν κινδυνεύεις από τέτοια πράγματα, είσαι συνηθισμένος από την Ιπποκράτους.
Μιλώντας για λύματα τί έγινε ο φίλος σου ο μπογιατζής;

Ανώνυμος είπε...

Πάλι προδόθηκες από την ορθογραφία ανόητε.
Μυαλό κουρκούτι.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μην ξεχάσετε να πάτε και τους δικούς σας στην εξεταστική αυτοί που έλεγαν για 1.7% και τελικά ήταν 7% κάτι μάγκες που σήμερα το παίζουν οτι αυτοκαθαρίστικαν επειδή άλλαξαν αρχηγό. Μπαγλαμάδες όσο και να σας υποστηρίζουν τα ΜΜΕ δεν υπάρχει σωτηρία !!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Και μιας και μιλάς για διασυρμό τον μεγαλύτερο τον εισπράξατε εσείς όταν κατηγορήσατε την στατιστική υπηρεσία για σκοπιμότητες.Μια είδηση ποιυ έκανε τον γύρο του κόσμου αλλά σας απάντησαν όπως έπρεπε μετά ντραπήκατε να συνεχίσετε το θέμα και μουγκαμάρα. Γιατί άραγε 40 μέρες τώρα δεν βάλατε Γ.Γ στην στατιστική υπηρεσία.
Μπαγλαμάδες και η απάτη που κάνατε για επιτήρηση θα φανεί του... χρόνου τότε που θα πανηγυρίζετε οτι καταφέρατε να ρίξετε το 12.7% στο 9%

F5PILOT είπε...

Όποιος θέλει να γελάσει με την ψυχή του να πάει στη παρακάτω σελίδα.

http://www.mof-glk.gr/proypologismos/2009/books/proyp/index.html

Ναι ναι είναι ο προυπολογισμός του 2009 του Αλογοσκούφη.

Ρε τους απατεώνες. Αργά ή γρήγορα θα φορέσουν το ριγε κουστούμι τους.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID
=504248

Διάβασε βρε ΜΠΑΓΛΑΜΑ πιλότε και αυτό

F5PILOT είπε...

Όποιος θέλει να ξεραθεί στα γέλια να πάει στη παρακάτω σελίδα.

http://www.mnec.gr/export/sites/mnec/el/economics/Stability_Program/2009_02_05_SGP-GR-EL_08.pdf

Είναι το επικαιροποιημένο χαχαχαχαχα
Με πιάσανε τα γέλια
Είναι το επικαιροποιημένο πρόγραμμα σταθερότητας του απατεώνα του Παπαθανασίου.
Επειδή είχε να κάνει με πρόβατα που τους έλεγε ότι ψευτιά ήθελε το έστειλε και στην κομισιόν και μας έκανε ρεντίκολο.

Διαβάστε και γελάστε. Τι να γελάστε μάλλον μετά από τους χαρακτηρισμούς των ευρωπαίων μάλλον είναι για κλάματα.

Όμως όλοι αυτοι οι απατεώνες θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη που με τις απάτες τους έκαναν μια χώρα και έναν λαό ρεντίκολο.
Όλοι αυτοί γραμμή στο Κορυδαλλό και ριγέ κουστούμι τώρα Παπανδρέρου αν θέλεις να προσφέρεις υπηρεσίες και ελπίδες στον λαό.

Ανώνυμος είπε...

Μόνος του τα μεταφέρει τα σκουπίδια του Παπαγιάννη, μόνος του τα διαβάζει, μόνος του γελάει, α χα χα χα.
Πολλά πράγματα κάνει μόνη της αυτή η θλιβερή ύπαρξη, φαντασιώνεται ακόμη ότι έχει και φίλους και πίνει μαζί τους κρασάκια.
Ε όπ, έ όπ, στην υγειά μου!
Και ο μακάκας μόνος του δουλεύει, μπράβο γλυκειά!
Δυστυχώς για το κοιωνικό σύνολο μόνος του εισπράττει και τη σύνταξη που κατοχύρωσε σε βάρος των φόρων που πληρώνουν οι πραγματικοί εργαζόμενοι, σαν κάτι κουτορνίθια σαν και μάς που δεν γίναμε παράσιτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δυστυχώς ψήφισε μια κυβέρνηση απάτης. Μία κυβέρνηση πιο δεξιά από του Καραμανλή που χρησιμοποιησε την φτηνή δημαγωγία για να εκλεγεί.
Τουλάχιστον οι προηγούμενοι ήταν ειλικρινείς και είναι γνωστή η πολιτική τους.
Όμως το ΠΑΣΟΚ ξεγέλασε τον λαό, διαφήμισε ότι ήθελε ο λαός να ακούσει, ενώ ήξερε το μέγεθος του προβλήματος.
Είναι πολύ χειρότερη μια ψευδοαριστερή κυβέρνηση απατεώνων από μία ειλικρινή δεξιά κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά ο Παπανδρέου δεν μας είχε πει ότι δεν θα βάλει κανένα νέο φόρο ;
Ακόμα και στις προγραμματικές δηλώσεις του στη Βουλή είχε πει ότι δεν θα βάλει κανένα νέο φόρο...και μη πει κανείς ότι δεν γνώριζε την οικονομική κατάσταση της χώρας...είμαστε στο μέσο μίας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης κι αυτός μας έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν !
Αν λοιπόν υπάρχουν τότε πού είναι και γιατί βάζουν νέους φόρους ;
Και τους έμμεσους φόρους τους πληρώνει ο απλός λαός, όπως επίσης και ό εννιαίος φορολογικός συντελεστής σημαίνει περισσότερους φόρους για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους αλλά κάποιοι εδώ μέσα πασόκοι λέγαν ότι κινδυνολογώ...ε λοιπόν τώρα που συμβαίνει, μήπως αυτοί είναι απλά ψεύτες ;

Ανώνυμος είπε...

Πιλότε, για πες τίποτα για την μούγκα των ΜΜΕ για τους νέους φόρους. Για γκέψου τι έλεγαν για κάιθε φόρο της ΝΔ... Πόσο ξεφτίλα είναι να υποστηρίζεις ένα κόμμα, τόσο βουτηγμένο στα συμφεροντα;;

F5PILOT είπε...

@ 8:51 μμ

Ρε δεν φτάνει που μας φορτώσατε για 5,5 χρόνια αυτούς τους απατεώνες που έχουν καταστρέψει και μας έχουν κάνει ρεντίκολο διεθνώς. Μιλάτε για φόρους ποιοί αυτοί που μας πήραν και τα σόβρακα και τα κάναν σκάφη και οφσορ.
Και βέβαια θα πληρώσουν φόρους αυτοί που κάναν πάρτυ τα 5.5 χρόνια της σπείρας Καραμανλή. Τα πάρτυ τελειώσαν και τώρα θα βάλουν βαθειά το χέρι στη τσέπη. Οι απατεώνες μας έχουν αφήσει χρόνους και γρήγορα θα φορέσουν ριγέ κοστουμάκι στα σαλόνια του Κορυδαλλού. Ξέρω ότι είναι φιλαράκια σου οι απατεώνες αλλά αν ανήκεις και συ στην ίδια σπείρα να ανησυχείς γιατί πραγματικά θα πληρώσεις. Καλά πέρναγες 5.5 χρόνια έφαγες έφαγες αλλά τα πράγματα άλλαξαν και ήρθε η ώρα να πληρώσεις. και

Ανώνυμος είπε...

Γκεμπελόσκυλο ούτε ο Παπανδρέου έχει τέτοιο μυαλό ούτε κανένας σοβαρός άνθρωπος. Απλά μόνο εσύ μπορείς να σκέφτεσαι έτσι. Πιλότος σουμπερίτη πρώτη φορά βλέπω!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον ο ΠΙΛΟΤΟΣ είναι σε χαμηλή πτήση μιας δεν τον έκαναν ούτε ειδικό γραμματέα ούτε τον ξαναπήραν με το βαθμό του ΣΤΡΑΤ¨ΑΡΧΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΔΙΕΘΝΩΣ: ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΊΜΟΥΣ (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΙΓΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ (ΓΕΙΤΟΝΑ-ΤΣΟΥΚΑΤΟ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΟ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ-ΤΣΟΥΚΑΤΟ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ Τ.Ε.Ο. ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!!!!!
Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!

aggelos είπε...

ο ιδιος ο τρισε ειπε στον αντενα οτι τα νουμερα του ελειμματος ειναι παραξενα...δεν τρωνε κουτοχορτο οι ευρωπαιοι

F5PILOT είπε...

Το ξέρω ότι είναι φιλαράκια σας αυτοί που προβάρουν τα ριγέ κοστούμια και ετοιμάζονται για διακοπές στον Κορυδαλλό. Ας προσέχατε τους φίλους σας.