Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Πρωταρχική μας αξία είναι η ελευθερία και ευημερία της πατρίδας μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Πρωταρχική μας αξία είναι η ελευθερία και ευημερία της πατρίδας μας. Θέλουμε μια Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη και στον κόσμο που προκαλεί υπερηφάνεια στους Έλληνες και σεβασμό στους ξένους. Με εξωτερική πολιτική αρχών και αξιών η οποία εδράζεται στο Διεθνές Δίκαιο. Με εξωτερική πολιτική αυτοπεποίθησης που βασίζετε στην αποτρεπτική δυνατότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Με εξωτερική πολιτική που υπερασπίζεται αποφασιστικά, μεθοδικά και με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό τα δίκαια της πατρίδας μας. Χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού για εσωτερική κατανάλωση και λαϊκισμούς. Με συναίνεση και ενότητα. Χωρίς φοβικά σύνδρομα και τάσεις απομονωτισμού. Το μέλλον μας είναι στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι στο περιθώριο. Θα επιδιώξουμε την ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδας, ως δύναμης ειρήνης και σταθερότητας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενεργειακή και την οικονομική διπλωματία. Θα ορθώσουμε το ανάστημα της Ελλάδας και θα απελευθερώσουμε τις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνισμού σε όλη την οικουμένη.
Από το "Πλαίσιο αρχών για μια δυνατή Νέα Δημοκρατία - Για μια δυνατή Ελλάδα"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ANTINEWS ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ.

Μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων της στα Χανιά η ατοκράτειρα Θοεδώρα είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα, υλικά» και πρόσθεσε:
«εμένα κατηγορούν για μηχανισμούς, αλλά άλλοι αξιοποιούν τα golden boys που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν την κυβέρνηση από τη βάση μας».

Ως «παλαιά και φθαρμένα υλικά» εννοεί προφανώς τον αιωνόβιο σχεδόν κ. Μιλτιάδη Έβερτ (νάναι καλά ο άνθρωπος) που την στηρίζει στον αγώνα για την «ανανέωση της ΝΔ» μαζί με τον γαμπρό του κ. Πέτρο Δούκα, ο οποίος δεν είναι golden boy. Αυτός απλά …διόριζε τα golden boys.

Και φυσικά ο κ. Δούκας και Αλογοσκούφης των ομολόγων και οι κ. Κοντός, Κιλτίδης του Αγίου Ορους και του Βατοπεδίου που στηρίζουν την κ. Μπακογιάννη δεν «χαντάκωσαν την παράταξη», γι αυτό τους έχει πάρει τώρα μαζί της .

Η συνωμοσία του σύμπαντος έφταιγε για την καταστροφή της ΝΔ και του Καραμανλή, όχι ο σημερινός περίγυρος της Θεοδώρας..

Κι ας μην ξεχνάμε τον κ. Λυκουρέζο και τον κ. Μαντούβαλο με τις ανοικτές δικαστικές υποθέσεις, τον Μαγγίνα με τον Ινδό και πάει λέγοντας.

Με τον περίγυρο αυτό της Θεοδώρας πήγε να κάνει δουλειά ο καραμανλής, γι' αυτό έπηξε, τους μούτζωσε το Σεπτέμβρη και τόριξε στα διπλόπιττα και τα κοκκινέλια.

Δεν ντρέπεσαι λίγο κυρά μου, μιλάς εσύ για μηχανισμούς και golden boys;

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΕΞΑΣΤΑΛ (ΛΟΛ) ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑ?
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ?
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΚΑΛΕ!ΕΛΕΟΣ