Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Τα κρατικοδίαιτα πασοκικά μέσα ενημέρωσης θέλουν να βγει τραυματισμένη η ΝΔ από τις εσωκομματικές εκλογές.

Τα ισχυρά οικονομικά και μιντιακά κέντρα εξουσίας επιθυμούν διακαώς μια ανίσχυρη και διασπασμένη ΝΔ γιατί έτσι θα ωφεληθούν περισσότερο τα συμφέροντά τους. Έτσι θεμελιώνεται και μια μακροπρόθεσμη παρουσία του Πασόκ στην εξουσία. Άλλο που δε θέλουν. Μακρά η εμπειρία των μηχανισμών στην υπερπροβολή αδυναμιών της ΝΔ και στην αποσιώπηση τεράστιων σκανδάλων όταν το Πασόκ κυβερνά. Μέχρι και το σκάνδαλο Siemens στη ΝΔ το φόρτωσαν. Οι τεράστιες σήμερα ανακολουθίες της κυβέρνησης και τα προεκλογικά ψέματα, καλύπτονται και πάλι από τα προβλήματα στη ΝΔ. Τα πρωινά γιουσουφάκια της διαπλοκής ασχολούνται διαρκώς με τα εσωκομματικά της ΝΔ και συνεχώς αναγνωρίζουν ότι δεν τυος ενδιαφέρουν καθόλου τα εσωκομματικά της ΝΔ. τότε γιατί ασχολείστε;
Πάνω από 15 χρόνια αναμασούσαν τη Mayo και τώρα μας απαγορεύουν να ασχοληθούμε με το 1990-93 επειδή τότε μιλάμε με όρους παρελθόντος. Ακόμα και ο Γιώργος ο Φράγκας ο Τράγκας παίρνει θέση και κατατάσσεται αυτομάτως στους «αγωνιστές» της παράταξης. Που έχει προδώσει άπειρες φορές και πάραυτα διεκδικεί θέση διαιτητή των εξελίξεων! Οι απλοί Νεοδημοκράτες απαγορεύεται να κρίνουν τις στάσεις ατόμων που έχουν «ειδική σχέση» με το κόμμα της ΝΔ! Πρέπει να χειραγωγηθούν και να καταστούν προβλέψιμοι στη συμπεριφορά τους γιατί το σύστημα Πασόκ κινδυνεύει αν η αντιπολίτευση βγει κερδισμένη από αυτή τη μάχη.
Μέχρι και οι «αγωνιστές» βιομήχανοι χειροκροτούν το Μεσσία Γιωργάκη όταν με φήμες και με το παραμικρό έβγαιναν και κατήγγειλαν την κυβέρνηση Καραμανλή. Το παιχνίδι της χειραγώγησης δεν έχει τελειώσει με την άνοδο του Πασόκ στην εξουσία. Συνεχίζεται για να ελεγχθεί πλήρως η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ως πιόνια στο παιχνίδι χρησιμοποιούνται άτομα που έχουν επανειλημμένως αποδείξει ότι στερούνται ενδοιασμών και υπακούνε τυφλά στις ορέξεις του οικονομικού κατεστημένου και της καναλαρχίας…. Η ΝΔ δεν πρέπει να έχει δυνάμεις για να εκπληρώσει το νέο ρόλο που της επεφύλαξαν οι τελευταίες εκλογές. Τα εξουσιαστικά μέσα ενημέρωσης λειτουργούν υπέρ της αδιέξοδης παρουσίας και απειλούν το μέλλον μιας ιστορικής και απαραίτητης για τον τόπο παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: