Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Πάγκαλε τώρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος


Ο φυλακισμένος ηγέτης του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK), Αμπντουλάχ Οτσαλάν, θα μεταφερθεί σε μια καινούργια τουρκική φυλακή, όπου θα του επιτραπεί για πρώτη φορά να συναναστρέφεται με τους άλλους κρατούμενους, ανέφερε τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι.

Σύμφωνα με το CNN Turk ...
ακόμα οκτώ μέλη του PKK θα μεταφερθούν μαζί με τον Οτσαλάν. Η μεταφορά θεωρείται μέρος της προσπάθειας "εκδημοκρατισμού" που κάνει η τουρκική κυβέρνηση με στόχο να αυξήσει τα πολιτικά και πολιτιστικά δικαιώματα της κουρδικής μειονότητας.

Ο Οτσαλάν κρατείται σε απομόνωση στο νησί-φυλακή Ιμραλί από το 1999, που συνελήφθη.

Σύμφωνα με το CNN Turk η νέα φυλακή κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια για να χτιστεί. Ο Οτσαλάν θα εξακολουθήσει να είναι μόνος του στο κελί, αλλά θα μπορεί να συναναστρέφεται τους άλλους κρατούμενους κατά την διάρκεια διαλειμμάτων.
Atithasos

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλαιότερες δηλώσεις Πάγκαλου:
σας στέλνω ορισμένες δηλώσεις που είχε κάνει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παπανδρέου και το νούμερο 2 Ο κύριος Πάγκαλος.
Έχουμε και λέμε:
> ΣΤΙΣ 7.8.2001, στην «Ελευθεροτυπία», σελίδα 3, ο Θόδ. Πάγκαλος το δηλώνει ορθά – κοφτά:«Θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ αν γίνει Αρχηγός ο Γεώργιος Παπανδρέου»!!!
> ΣΤΙΣ 16.9.2001, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», σελίδα 10, ο Θόδ. Πάγκαλος δηλώνει:«Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πολλά προτερήματα αλλά δεν έχει τα προσόντα για πρωθυπουργός»!..
>ΣΤΙΣ 3.10.2007, στο «ΒΗΜΑ» της Κυριακής, σελίδα 4, στον Θανάση Λάλα, δηλώνει:
«…Δεν θα ξαναμιλήσω φιλικά με τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου. Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ, δεν έχει και πολλά κοινά με τον πατέρα του»!.
. **** ΣΤΙΣ 26.8.2006, στην «Ελευθεροτυπία», σελίδα 7, ο Θ. Πάγκαλος ξεσπά:«…Μετά το 2000 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ τη χώρα»!!!


Τα συμπεράσματα, δικά σας, αναγνώστες!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΗ , ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ (Γ.Α.Π.) ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!!!!!!!


ΠΙΛΟΤΑΚΟΟΟΟΟ, ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΟΟΟΟΟ,
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ-ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ , ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΤΕ!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,ΣΤΕΦΑΝΟΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΨΩΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΦΥΛΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΣΑΣ
Γ.Α.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΊΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΖΕΝΙΑΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!!!!!!!!!


ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Γ.....Α!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εxastal, σε παρακαλώ να κάνεις άρθρο για τη νέα γρίππη των χοίρων και το καινούργιο υπουργείο υγείας μας.
3 θάνατοι απ' τη νέα γρίππη στην Ελλάδα τις 2 τελευταίες ημέρες. Αν ήταν ακόμα στην εξουσία η ΝΔ, θα την είχαν λιντσάρει- εδώ ασκούσαν κριτική στα πρώτα κρούσματα ότι άργησαν να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο!!! Τώρα, για τους θανάτους, ευθύνεται...........ο κανένας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aris53m είπε...

φταίει ο πάγκαλος ή ο κάθε πάγκαλος?

όχι φυσικά, εμείς ψηφίζουμε.

κανείς δεν πρέπει να αποποιείται τις εθύνες του.