Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Βίβλος Αναξιοπιστίας Πασόκ. Είπαν προεκλογικά, ξείπαν μετεκλογικά.



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερές δηλώσεις στα πράσινα ΜΜΕ: Γελάνε και λένε ειρωνικά "τόσες ημέρες και ούτε 1 σκάνδαλο το ΠΑΣΟΚ"!!!!!!!!!!. Αυτοί που ονόμαζαν σκάνδαλο το να διορισθεί πρόεδρος νοσοκομείου 8ος ξάδελφος πολιτικού της Ν.Δ., τώρα κάνουν τουμπεκί για τους φίλους-συνεργάτες στα συνέδρια κτλ. γενικούς γραμματείς του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί που περνούσαν από 40 γεννεές όταν άλλαζε η Ν.Δ. αρχηγό σε κάποιο σώμα ασφλαλείας, τώρα αδιαφορούν για τις αλλαγές όλων μα όλων των αρχηγών των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού σε 40 ημέρες!! Αυτοί που έβριζαν τη Ν.Δ. γιατί σε αντιστάθμισμα της απόσυρσης ανέβαζε τα τέλη, τώρα κάνουν τουμπεκί που το ΠΑΣΟΚ και την απόσυρση κατήργησε και τα τέλη αύξησε ακόμα περισσότερο. Αυτοί που έλεγαν ότι η ΝΔ δεν έχει σχέδιο για τη νέα γρίππη, δεν κοιτάνε τώρα να δούνε ανέτοιμα τα κέντρα εμβολιασμού, τους ελληνες να νοσούν τον έναν μετά τον άλλο, και την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου. Συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ για το κόμμα που υποστηρίζουν- το μόνο κόμμα στον κόσμο δημιούργημα και στήριγμα των πράσινων ΜΜΜΕ. Ούτε στη χούντα ........

Ανώνυμος είπε...

Η συμπληρωμένη φράση που έγινε σύνθημα προ των εκλογών από το ΠΑΣΟΚ: Πρώτα ο Λαός...πληρώνει!

Ανώνυμος είπε...

Και ο πατέρας του χαζογιώργου τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ δεν έκανε πάντα μετά τις εκλογές;
Σκέψου το 1981 "έξω οι βάσεις του θανάτου" (υπογραφή παραμονής των αμερικάνικων βάσεων δύο μήνες μετά), σκέψου το 1985 και τις "καλλίτερες μέρες" (υποτίμηση τρείς μήνες μετά), σκέψου το 1989 τον "κοινωνικό μισθό" (με άδεια ταμεία όπως αποδείχθηκε μετά), σκέψου 1993 "πόλεμος στη διαπλοκή" (μετά οι πράσινες είχαν το 95% της αγοράς).
70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΟ-ΣΟΓΟ οι πατρινοί οι Παπαντρέου, φέτος περίμενες να αλλάξουν;
ΠΡΩΤΑ βουτάνε την καρέκλα και ΜΕΤΑ έρχεται το σέξ!
Πλήρωνε πάλι εύπιστε και αγαθέ Έλληνα μεροκαματιάρη.
Σου αξίζουν.

aggelos είπε...

τα πες ολα μεγαλε..αλλα Ππανδρεου δεν ηθελαν?αυτον θα παρουν..

F5PILOT είπε...

Αντιμέτωπος με κλίμα έντονης δυσπιστίας βρίσκεται στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου. Αν και παρουσίασε το σχέδιο προϋπολογισμού του 2010 και ανέλαβε δεσμεύσεις για διαρθρωτικές αλλαγές από τον Ιανουάριο του 2010, η Κομισιόν προσανατολίζεται σε αυστηρότερο καθεστώς επιτήρησης για τη χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, ο Γ.Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι τον Ιανουάριο θα έχει έτοιμο πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών για την οικονομία με μέτρα για το Ασφαλιστικό, αποφάσεις για τα κλειστά επαγγέλματα και την απελευθέρωση των αγορών.

Στόχος του Έλληνα υπουργού ήταν να πείσει τόσο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και τους ομολόγους του ότι η κυβέρνηση διαθέτει την πολιτική βούληση, αφενός μεν να αναμορφώσει ριζικά το σύστημα συλλογής στατιστικών στοιχείων στην Ελλάδα, αφετέρου δε να διαμορφώσει μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τη σταδιακή συρρίκνωση εντός των επόμενων χρόνων το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας στο 3% του ΑΕΠ.

Ωστόσο, ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Χοακίν Αλμούνια απαίτησε μεγαλύτερη δράση και ενημέρωσε τους υπουργούς της Ευρωζώνης ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διαπιστώσει πως η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να μειώσει το έλλειμμά της στο 3%, εντός του 2010, όπως της είχε ζητήσει τον Απρίλιο.

Κατόπιν τούτου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εφαρμόζοντας το άρθρο 104 παράγραφος 8 της Κοινοτικής Συνθήκης, θα ζητήσει από το Εco/Fin να της δώσει εντολή να συντάξει νέα έκθεση για την Ελλάδα (όπως προβλέπει το άρθρο 104 παράγραφος 9) και να προτείνει νέο χρονοδιάγραμμα καθώς και νέους όρους προσαρμογής.

Ο επίτροπος θα αποκτήσει έτσι τον απόλυτο έλεγχο για την πολιτική και τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από το υπερβολικό έλλειμμα.

Με τη σκληρή στάση του απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την ανάταξη της οικονομίας και την αντιμετώπιση του χρέους που θα τελούν υπό την έγκριση της Επιτροπής, η οποία πλέον θα παρακολουθεί εν στενώ τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.

Το πιθανότερο είναι ότι η νέα σύσταση της Επιτροπής θα συζητηθεί στο Εco/Fin του Ιανουαρίου 2010, οπότε η ελληνική πλευρά θα έχει υποβάλει και το τριετές πρόγραμμα σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΥΛ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ 1398CC ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ, ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Η ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΤΣΙ, ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΜΙΣΘΩΤΟΣ