Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Οι αθλιότητες δεν έχουν τελειωμό!

Στη μάχη μπήκαν τα φυλλάδια που μοιράζουν πόρτα πόρτα στην Αθήνα για να «απελευθερώσουν» το κόμμα "τους" από διάφορες αηδίες όπως πιστεύουν ότι έχουν «καπελώσει» τη Νέα Δημοκρατία!
Τη στιγμή που οι μηχανισμοί της Ρηγίλλης, του συστήματος Πασόκ και τα golden boys κατακλύζουν το περιβάλλον Σαμαρά. Επιμένουν να βλέπουν φαντάσματα και φαντασίες γιατί είναι ανίκανοι να δούνε ποιοι στηρίζουν όλη τη βρώμικη εκστρατεία κατά της Ντόρας. Μιας εκστρατείας που «εγκρίνουν» σιωπηλά και αποφεύγουν να καταδικάσουν σιωπηλά ή εγκρίνει ο ίδιος ο Σαμαράς. Ένας άνθρωπος που «ξαφνικά» θέλει να αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ, για να αγωνιστεί λέει «να φτιάξει το σπίτι» που είναι γκρεμισμένο. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε το γκρέμισε, η …….. Θεοδώρα, η «Αγία» και η «Α.Υ» όπως αποκαλούν οι οπαδοί του Σαμαρά(ειρωνικά πάντα) ένα από τα βασικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που απολογείται σήμερα γιατί δεν πρόδωσε ποτέ τη ΝΔ και δεν έφυγε ποτέ από την παράταξη. Και αυτά είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα !
Το αστείο είναι ότι στον αγώνα του Σαμαρά έχουν προστρέξει «φασιστόμουτρα» (μιλάω για blogs, μια και αυτά ξέρω) που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ΝΔ. Κάποιοι που το παίζουν «υπερπατριώτες» και «αγωνιστές» του έθνους.
Κάθε κόμμα έχει τους παρδαλούς του. Το Πασόκ έχει τους «αγωνιστές της δημοκρατίας» (μόνο αυτοί είναι δημοκράτες), το ΚΚΕ έχει τους κολλημένους σταλινιστές και τόχουν προς τιμήν τους και η ΝΔ έχει ένα κομμάτι ψηφοφόρων που μπαινοβγαίνει στο ΛΑΟΣ! Κάτι «γερασμένα παλικάρια» που θεωρούν εαυτούς τιμητές πατριωτισμού των άλλων γιατί οι ίδιοι έχουν αναγορεύσει την αγάπη τους στην πατρίδα σε «υπερπατριωτισμό». Βαθμολογούν τον πατριωτισμό των άλλων και φυσικά όποιος ψηφίζει Ντόρα είναι «εχθρός του Έθνους». Κρατάνε μια «ζυγαριά πατρίδας» και περιφέρονται στα στενά να διαλαλήσουν την περίεργη πραμάτεια τους, κάνοντας σταυρούς και λιτανείες. Αγνοούν ότι ακόμα και η Εκκλησία έχει καταδικάσει κάθε μορφής εθνικισμού ως αίρεση και τους εθνικιστές ως σχισματικούς! Άσε αυτή την αρρωστημένη μανία καταδίωξης που έχουν! Νομίζουν ότι οι πάντες καταδιώκουν τους Έλληνες, «το κέντρο του κόσμου», έτσι αυτοί πρέπει να καταδιώκουν όποιον θεωρούν λίγο πατριώτη ή χωρίς πατρίδα!
Οϊμέ τι πάνε να κάμουν στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Να βάλουν μέσα φανατισμένους ακροδεξιούς και δε σκέφτονται ότι από την άλλη θα φεύγουν πολλαπλάσιοι κεντρώοι που σιχαίνονται τα αρρωστημένα άκρα! Οι ακροδεξιοί που ξαφνικά μετέχουν της εκστρατείας Σαμαρά δεν έχουν καμιά σχέση στη ΝΔ και δημιουργούν αυτομάτως συνθήκες διάσπασης του κόμματος γιατί οι φιλελεύθεροι και οι κεντρώοι δεν θα δεχθούν ποτέ να συμβιώσουν με ακροδεξιούς πατριδοκάπηλους και επικίνδυνους αντιδημοκράτες. Ένας από δαυτούς θάρχεται, πέντε θα φεύγουν απ’ την άλλη.
Όταν μοιράζουν τέτοια υποκριτικά φυλλάδια δείχνουν τις προθέσεις που έχουν για να κυριαρχήσουν στο κόμμα! Εάν εμείς είμαστε μεταλλαγμένοι μια, αυτοί είναι φασιστόμουτρα του κερατά δυό! Εάν αυτοί δεν μας θέλουν, εμείς να δεις όρεξη! Οι φιλελεύθεροι δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους. Προσωπικά δεν μ’ ενδιαφέρει τόσο, εάν η Νέα Δημοκρατία απολέσει τον φιλελεύθερο χαρακτήρα της . Μ’ ενδιαφέρει εγώ προσωπικά να μην χαθώ σε αηδίες απαράδεκτων εθνικισμών και επικίνδυνης πατριδοκαπηλίας! Όταν σε ένα λαό χαθούν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά και μειωθεί η κριτική σκέψη έρχεται η αρρώστια του υπερπατριωτισμού να καλύψει το κενό! Αυτό το κενό δεν πρέπει με τίποτα να μετατραπεί σε κυρίαρχη ιδεολογία στην ελληνική Δεξιά και Κεντροδεξιά.
Ας πάρουν για παράδειγμα τα υπόλοιπα συντηρητικά κόμματα της Ευρώπης για να καταλάβουν που κινούνται και τα υπόλοιπα αντίστοιχα ευρωπαϊκά κόμματα. Η Κεντροδεξιά σήμερα κυριαρχεί στην Ευρώπη γιατί κατάφερε να συμβιβαστεί με την κοινωνική πραγματικότητα. Κεντροποιήθηκε και έτσι νίκησε και επεβλήθη διεθνώς. Η Αριστερά, κολλημένη στις ιστορικές της εμμονές, ασθμαίνουσα αντιγράφει αυτή την Κεντροδεξιά. Είναι ανόητος ο Αβραμόπουλος που βγαίνει στις τηλεοράσεις και καταδικάζει ως αποτυχημένο το επιχείρημα της κεντροδεξιάς! Στην Ελλάδα δε γίνεται να πηγαίνουμε σε όλα ανάποδα! Η πραγματικότητα θα μας εκδικηθεί και το «δεξιό Πασόκ» θα …. μακροημερεύσει γιατί θα εμφανίζεται ως η μόνη δύναμη στην Ελλάδα που εγγυάται βασικές αξίες κοινωνικής ισορροπίας , συνοχής και ευημερίας!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2007, η Σεπτή Στοά Ιωνία αρ. 7 τέλεσε τον εορτασμό του Χειμερινού Ηλιοστασίου της, παρουσία περίπου 180 αδελφών και φίλων.

Την εκδήλωση τίμησαν πολλοί τέκτονες από την Ελλάδα και την Κύπρο και ιδιαιτέρως κόσμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μέγας Διδάσκαλος Δημήτριος Κοντέσης, ο οποίος και απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους , οι Πρώην Μεγάλοι Διδάσκαλοι Σεβασμιότατοι Αδελφοί Ορφέας Μάνος και Ελευθέριος Δασκαλάκης, ο Πανσεβάσμιος Μέγας Α' Επ. Γεώργιος Γυφτάκης, ο Λίαν Σεβάσμιος Μέγας Γραμματέας Γεώργιος Πλούταρχος Σκαρλάτος, ο Λίαν Σεβάσμιος Μέγας Τελετάρχης Ιωάννης Κουτσούγερας, ο Πρόξενος της Αϊτής στην Ελλάδα Υβέλτ ντε Λεμπρέν και η κα Κατερίνα Αδαμοπούλου αντιπρόεδρος υπέρνομαρχίας Αθηνών Πειραιά και υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών.

Τον εορτασμό χαιρέτησαν με επιστολή τους ο Σεβτ ΠΜΔ Γουλιέλμος Ευμένης Καλούδης, η Υπουργός των Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη (ΕΠΙΣΤΟΛΗ), ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Charles Ries , ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: ΕΠΙΣΤΟΛΗ, καθως επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΑΣΠΙΣ κος Παύλος Ψωμιάδης

Η Στοά “Ιωνία αρ. 7” δια του Πρώην Σεβασμίου Διδασκάλου Αδ. Λάμπη Αντωνιάδη, τίμησε τον Σεβτ. Πρ. Μεγ. Διδ. και ιδρυτικό στέλεχος της ΕΜΣΤΕ και της Στοάς “Ιωνία αρ.7” A δ. Λευτέρη Δασκαλάκη στον οποίο προσέφερε τιμητική πλακέτα, για την πολυετή τεκτονική του δράση. Επίσης, δια του Σεβ. Διδ. της A δ. Παναγιώτη Ιωάννου, τίμησε με τιμητικό δίπλωμα τον Πανσβ Μ. Α' Επ. Αδ. Γεώργιο Γυφτάκη, για την προσφορά του στην αγαθοεργό δράση της Στοάς “Ιωνία αρ.7”, αναφέροντας και την πολύτιμη συμβολή του στην αναστήλωση εκκλησιαστικών οικοδομημάτων της ομογένειας στην Τουρκία..

Το νόημα της εορτής του Χειμερινού Ηλιοστασίου ως εορτής της αναγέννησης του φωτός, ανέλυσε στην περιεκτική ομιλία του ο Σεβτ. Πρ. Μεγ. Διδ. Αδ. Λευτέρης Δασκαλάκης. Στην εκδήλωση ακολούθησε δείπνο από πλούσιο μπουφέ , η κοπή της Βασιλόπιττας καθώς και χορός που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


http://web.archive.org/web
/20071116094147
/http://www.ionia7.gr/invitation2.htm

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία προβοκάτσια της Θεοδώρας Μητσοτάκη με τη βοήθεια του exastal.
Ότι και να λές, ότι και να τραγουδάς συνεχίζεις να μην απαντάς στα αμείλικτα ερωτήματα που έχουν τεθεί εδώ και ένα μήνα:
Γιατί δεν ήθελε εκλογή αρχηγού από το λαό η αυτοκράτειρα ;
Γιατί έχει μαζέψει γύρω της όλα τα παλιά τζάκια, τις μασονικές βαρονίες και τους βατοπεδινούς;
Γιατί πίεζε τον Καραμανλή να πάει σε πρόωρες εκλογές;
Γιατί άφησε τον Καραβέλα να φύγει, ούσα μάλιστα κολλητή του Χρισοφοράκου και του Δενδρινού;
AYTA, EXASTAL, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
Δεν την κηνηγάει κανένας την Θοδώρα Μητσοτάκη, οι πράξεις της την κυνηγούν και θα την κυνηγούν εσαεί.
Εάν εσύ ψάχνεις οπωσδήποτε θεωρίες συνομωσίας εναντίον της Αγίας Οικογένειας αποδεικνύεις ότι δουλεύεις για ίδιο όφελος.
Ξέρεις γιατί;
Γιατί ξέρουμε ότι ΔΕΝ είσαι ηλίθιος.

Παπουτσάκης είπε...

ελεύθερε,
εάν αυτά που λέω τα θεωρείς προβοκάτσιες ενώ οι δικές σου διαπλεκόμενες "κατασκευές" αποτελούν την "αλήθεια" και το "φως" της ελληνικής πολιτικής .... τι να πω.
Δηλαδή ο Σαμαράς εκφράζει τον γνήσιο πατριωτισμό του ελληνικού έθνους .... !!!!
Μα γι' αυτό είναι επικίνδυνος.
Όσο για τα αμείληκτα ερωτήματα που θέτεις με τη Θεοδώρα που δεν ήθελε προσφυγή στο λαό .... Βλέπουμε!(να δούμε πως θα καταλήξει, γιατί πολλά σοβαρά στελέχη π.χ. Μεϊμαράκης, αφήνουν να εννοηθεί ότι η βάση της ΝΔ δεν είναι έτοιμη για "τέτοια")
Για τους Καραβέλες ... τι ναπω. Εντάξει, αν και έχει απαντηθεί και η "Αγία" ζητά εξεταστική για την Siemens(γιατί άραγε;)σηκώνω τα χέτια ψηλά!
Δηλαδή η Ντόρα βρίσκεται πίσω και από αυτό το σκάνδαλο!!!!!!
Η Ντόρα η σκανδαλιάρα. Γιατί άραγε δεν πάτε στον εισαγγελέα να διασώσετε την τιμή του Έθνους;
Τελικά μας πείσατε:
Η Θεοδώρα ειναι η μητέρα των σκανδάλων και ο Σαμαράς είναι ο αγνός αγωνιστής της παράταξης, του λαού και του έθνους, που έσωσε την Ελλάδα και θα την ξανασώσει.Ο Νέος Μεσσίας!!!!
Συγνώμη φίλε μου αλλά ακούγεται πολύ τρομακτικό.
Απέναντι στο "κακό Πασόκ" που ήρθε και διαφημίζει τη δημοκρατία "του", προσπαθείτε να δημιουργήσετε την "κακιά Δεξιά", ως αντίβαρο, που θα σώσει το έθνος !!! Μπρρρρρρρρρρ!
Μόνο που η "κακιά Δεξιά" δεν θα μπορέσει ποτέ μα ποτέ να κυβερνήσει. Εκεί θα τον βλέπετε το Σαμαρά, βαλσαμωμένο να κοιτάζει "έκπληκτος" τους εχθρούς του έθνους Βορείως και προς Ανατολάς και το Γιωργάκη βαλσαμωμένο να κυβερνά!!!!!

Arkos είπε...

Δηλαδή ρε exastal τι θα κάνεις αμα βγει ο Σαμαράς; Θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ;

Alex είπε...

Ελεύθερε,
έχω μια απορία στην οποία αποφεύγεις να απαντήσεις, η Ντόρα ήθελε εκλογή από το συνέδριο η το καταστατικό του κόμματος; Όταν προτάθηκε η αλλαγή από τον μιστερ Τίποτα και συμφώνησε και ο πρώην αρχηγός της ΠΟΛΑΝ δεν το δέχτηκε η Ντόρα δημοκρατικότατα;
Ο Παπαδόπουλος δημιούργησε πολλά βλαστάρια όπως είπε και ο Μίκης, όχι όμως τόσα πολλά για να γίνει η ΝΔ κυβέρνηση υπό τον πρώην Αρχηγο της ΠΟΛΑΝ κ. Σαμαρά.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ είπε...

Aυτό είναι το κείμενο που μοιράζει ο μηχανισμός υποστήριξης Σαμαρά στις λαϊκές περιοχές της Αθήνας που παρουσιάζει των Σαμαρά ως ''έναν από εσάς'' που θα τσακίσει τις ''Βαρωνείες'' και τα ''Τζάκια''

Αυτό βέβαια που κρύβουν από τον κόσμο είναι ότι ο Σαμαράς προέρχεται από ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά τζάκια της Ελλάδος

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι εγγονός του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα και ανηψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι απόγονος του παλαιού πολιτικού Εμμ. Μπενάκη ο οποίος εικάζεται ότι ήταν ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ίωνα Δραγούμη.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AE%CE%BB_%CE%9C%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

O Σαμαράς λοιπόν δεν είναι ΄΄ενας από εμάς΄΄, είναι γαλουχημένος στα μεγαλύτερα ''Τζάκια'' ,απόγονος μεγάλων Βαρώνων και τώρα υποστηριζόμενος από διακομματικούς μηχανισμούς. Είναι το αποτέλεσμα της μιντιακής ''πραγματικότητας'' του ''Εθνικού'' Διασκεδαστή Συριζαιοφιλου Λαζόπουλου, του ''Εθνικού'' ''Αρχιτηλεδικαστή και υποστηρικτή ενοπλων ''αγωνιστών'' Τριανταφυλλόπουλου, και του Καραγκαγκαν Δεξιού Τράγκα.

Και ακριβώς επειδή o Σαμαράς είναι το δημιούργημα μιντιακών και καθεστωτικών μηχανισμών, φοβάται κάθε απευθείας επαφή με τον λαό χωρίς πληρωμένους ''μεσάζοντες''.

Για αυτό φοβάται και δεν αποδέχεται την πρόταση της Μπακογιάννη για τηλεοπτικό διάλογο. Γιατι γνωρίζει ο κύριος Σαμαράς, ότι η απευθείας παρατήρηση από τον λαό, του πολιτικού λόγου της Μπακογιάννη και των κενόλογων τσιτάτων του Σαμαρά θα είναι καταστροφική για το εύθραυστο εικονικό προφίλ που του χτίζουν τα παπαγαλάκια και οι μηχανισμοί.

Γνωρίζει ο κύριος Σαμαράς ότι σε ένα Debate θα αποκαλυφθεί ότι η ''πατριωτική'' στάση του στο Μακεδονικό ήταν καταστροφική, θα αποκαλυφθεί ότι την κυβέρνηση της ΝΔ την έριξε για να μην χάσει ο ''εθνκός προμηθευτής'' την προμήθεια στον ΟΤΕ με νομοσχέδιο που ήταν έτοιμο προς κατάθεση, θα αποκαλυφθεί ότι δεν είναι ''ενας από εμάς΄΄, θα αποκαλυφθεί ότι είναι απο παλιά φίλος του Παπανδρου, θα αποκαλυφθεί ότι ο ''πατριώτης'' δεν έκανε την στρατιωτική θητεία που όφειλε στην πατρίδα και πολλά άλλα.

Θα αποκαλυφθούν όλα όσα ο κ. Σαμαράς φοβάται...δηλαδή η αλήθεια.