Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009

Φαίνεται ότι έμποροι όπλων απειλούν τον Βαγγέλη Βενιζέλο

Μάλλον έπεσαν σε σκληρό καρύδι, γι' αυτό και πιέζουν με βρώμικα δημοσιεύματα τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης.
Τα παιχνίδια που παίζονται γύρω από το εμπόριο όπλων αλλά και οι πραγματικές ανάγκες της χώρας σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς, αφορούν πολλά δις, άρα και τεράστια συμφέροντα που ο λαός αγνοεί παντελώς. Είναι πολύ περίεργη πράγματι η αναμόχλευση από την εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μιας τελειωμένης διακαστικά υπόθεσης του 1986 (!!!).... όταν μάλιστα ο Μάκης "ενοχοποιείται" με το γεγονός της συστέγασης της εφημερίδας του με εταιρεία που εκπροσωπεί τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, όπως αναφέρεται σχετικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βενιζέλος:
"Παρατήρησα μάλιστα ότι στο φύλλο του VETO της περασμένης Κυριακής υπήρχε -εκτός της επίθεσης σε εμένα και τον κ. Πρόεδρο της Βουλής- ανυπόγραφο ολοσέλιδο δημοσίευμα για την προμήθεια των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού που κατέληγε σε απερίφραστη προώθηση πρότασης συγκεκριμένης επιχείρησης συγκεκριμένου επιχειρηματία.
Στο 17o χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στη συμβολή των οδών Πηγών και Ερυμάνθου της Νέας Κηφισιάς, στεγάζονται τόσο η εφημερίδα VETO όσο και η επιχείρηση αυτή, ο ιδιοκτήτης της οποίας σύμφωνα με σχόλια εργαζομένων της εφημερίδας στο διαδίκτυο, επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της. Είναι συνεπώς αναγκαία μία εξήγηση και από τις δύο γειτνιάζουσες συμπτωματικώς επιχειρήσεις, αυτή της εφημερίδας και αυτή των οπλικών συστημάτων."

Δεν υπάρχουν σχόλια: