Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ο Αβραμόπουλος απειλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στη Νέα Δημοκρατία με Ντόρα αρχηγό!

Τώρα θα τα βάψουμε μαύρα!
Σιγά τον πολυέλαιο!

Ο Αβραμόπουλος είναι λέει χολωμένος και οργισμένος με τους Μητσοτακικούς! Ήθελε να του πετάει ροδοπέταλα ο ελληνικός λαός και η Ντόρα να του ψέλνει «Ωσαννά»! Έτσι έχει κακομάθει απ’ τo «ένδοξο» παρελθόν στο Δήμο, όταν τον λιβάνιζαν τα κανάλια για να κάμει δικό του κόμμα και να μην επιτρέψει στον Καραμανλή να κερδίσει τις εκλογές του 2000. Όταν τα γκάλοπ της διαπλοκής του έδιναν 78% δημοφιλία και στον Καραμανλή 11%. Και όταν έδιναν στο ΚΕΠ, 20%!!!
Αντί λέει δοξολογιών από την πλευρά της Ντόρας, έκπληκτος εισέπραξε «χολή». Ως εκ τούτου μας απειλεί ότι σε περίπτωση ανάληψης της ηγεσίας από την Ντόρα Μπακογιάννη, αυτός θα «αποχαιρετήσει» τη Νέα Δημοκρατία. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο κόμμα σε περίπτωση επικράτησης της Ντόρας! Το έχει ξανακάμει φυσικά και δεν έχει κανένα ενδοιασμό να το επαναλάβει και στο μέλλον.
Βέβαια όλο αυτό το διαμηνύει προς το παρόν μέσω συνεργατών και «συνεργαζόμενων» μέσων ενημέρωσης!!!
Τώρα να κλάψουμε ή να γελάσουμε με τα κόλπα του Αβραμό. Τον …… μελλοντικό Αντιπρόεδρο της ΝΔ; Δεν ξέρουμε τι ακριβώς να κάνουμε! Αυτό που αγνοεί ο κ. Αβραμό είναι ότι δεν εκπλήσσει επικοινωνιακά κανέναν η φυγή του ξανά.
Το έχουμε ξαναδεί το παιχνίδι και δεν μας εντυπωσιάζει πλέον!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό και αν είναι είδηση! Ένας παραπάνω λόγος για να ψηφίσουμε ΜΑΖΙΚΑ ΝΤΟΡΑ!!! Θα πάει στο καλό ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ που άφησε στο Υπουργείο Υγείας ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ και τη χειρότερη δυνατή εικόνα στα Νοσοκομεία που στοίχισε στην Κυβέρνηση Καραμανλή στις Εκλογές! Ο κύριος Τίποτα που έβγαινε και κατηγορούσε την Κυβέρνηση Καραμανλή ότι "δεν έχει σχέδιο για την Κρίση" επειδή δεν... τον είχε βάλει ο Καραμανλής στην Κυβερνητική Επιτροπή! Ο κύριος Τίποτα, ας παει σπίτι του! Και τα Μαθηματικά αυτό υποδεικνύουν: ΝΔ-0=ΝΔ!!! Δεν έχουμε να χάσουμε ΤΙΠΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Διαρκή παραληρήματα ενός ανθρώπου που είναι σε μόνιμη εηκεφαλικλη τρικυμία.
Ακριβώς επειδή δεν ήταν στην κυβερνητική επιτροπή ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Αβραμόπουλος δεν έχουν ευθύνες για τη ημερινή μας κατάντια.
Η Ντορούλα όμως, ήταν ή δεν ήταν;
Και δεν κατάλαβα.
Ποιός είναι ο ή η κύριος ή κυρία τίποτε;
Αυτός που ίδρυσε το Υπουργείο Τουρισμού από το μηδέν και αυτός που διοικούσε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους από το Υπουργείο Υγείας ή αυτή που η μόνη δουλειά της ήταν να κάνει δημόσιιες σχέσεις σε πρεσβείες και δεξιώσεις, με κοκτέϊλ και δείπνα, δημιουργώντας κοινωνικές επαφές αντί να δουλεύει με σηκωμένα τα μανίκια;
Αλλά ξέχασα, δούλευε και αυτή, ή για την ακρίβεια ΜΑΣ δούλευε όταν άφησε τον καραβέλα να δραπετεύσει για να μην έλθουν στη φόρα οι βρωμιές του Γιωργάκη με τη Ζίμενς και ποιός ξέρει τί άλλο, όπως πχ οι δικές της σχέσεις με το Χριστοφοράκο.
Άσε μας κορίτσι μου άσε μας.
Δεν τσιμπάμε πιά στη φτηνή προπαγάνδα.
Θέλουμε νέα Νέα Δημοκρατία.
Δεν θέλουμε παλιά Νέα Ντοροκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστική πληροφορία: Η Πρόεδρος της ΝΔ Ντορα Μπακογιάννη θα μοιράσει δωρεάν "Ξύδι ΤΟΠ" σε όλα τα χολοσκασμένα σαμαράκια στις 30 Νοεμβρίου! Στον Προδότη θα δώσει μια ολόκληρη κούτα, για να... χωνέψει τη γερή Χυλόπιτα της Βάσης! Άντε περαστικά σας...

Heraclitus είπε...

@ελευθερος
το ΥΠΠΟ ηταν κομματικο αντρο της ΠΟΛ.ΑΝ
γεμισε απο συμβουλους ασχετους με το αντικειμενο αλλα κολλητους του Σαμαρα..

φροντισε για αυτο ο Κ.Μ. διευθυντης του Σαμαρα και προς το τελος ΓΓ στην Ο.Αξιοποιηση να βαλει την Α.Κ και την Β.Α συμβουλους με παχυλους μισθους..
ασχετες και οι δυο απο το αντικειμενο αλλα συναδελφοι του απο την παλι του υπηρεσια....

ο δε Αβραμοπουλος εξωθησε σε παραιτηση το Γ.Κ απο την Αιμοδοσια γιατι χρεωνε την καθε αιμοδοσια 5 φορες περισσοτερο.... ξερω πολλα
και ακομη πιο πολλα

ειναι αριβιστες αχρηστοι και δολοπλοκοι....

Ανώνυμος είπε...

"Βουλευτές και Ψηφοφόροι εγκαταλείπουν… τρομαγμένοι και αηδιασμένοι τη ΝΔ, μπροστά σε μια ενδεχόμενη εκλογή του Αποστάτη Σαμαρά!!!"
Διαβάστε εδώ: http://defrejus.blogspot.com/2009/11/blog-post_8666.html

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μην το κάνει; Ετοιμο κόμμα έχει. Μην ξεχνάτε ότι ανέστειλε τη λειτουργία του αποκόμματος του όταν τον δέχτηκαν πίσω στη ΝΔ. Δεν το έκλεισε. Ας πάει στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ λοιπόν!!!!