Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Μας λένε ότι ο Σαμαράς αποστάτησε για "εθνικά θέματα"! Η μήπως η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη βόλευε τη διαπλοκή;

Μήπως τελικά αποστάτησε και πρόδωσε την παράταξή του, επειδή αυτό ήθελε η διαπλοκή και τα «αδιαπραγμάτευτα» συμφέροντα των διεφθαρμένων κρατικοδίαιτων οικονομικών κέντρων; Μήπως ο Σαμαράς σφετερίζεται τα «εθνικά θέματα» ως εργαλείο πολιτικής χειραγώγησης για να αρπάξει τη Νέα Δημοκρατία και να συνεχίσει να υπηρετεί τα συμφέροντα που έριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Άραγε μόνο οι οπαδοί του Σαμαρά δικαιούνται ενασχόλησης με τα «εθνικά θέματα» ως μοναδικοί τροπαιοφόροι των δικαίων του έθνους; Και αν ναι από πού αντλούν αυτό το δικαίωμα; Αντιστοίχως βέβαια αμφιβάλουμε για τους οπαδούς του Πασόκ που πραγματικά πιστεύουν ότι μόνο αυτοί είναι δημοκράτες και αν δεν είσαι Πασόκ είσαι εχθρός της δημοκρατίας και των λαϊκών συμφερόντων. Γύρισε ο τέτζερης της «πατριδοκαπηλίας» και βρήκε το καπάκι της «δημοκρατίας»! Κούνια που τους κούναγε και τους μεν και τους δε.
Γιατί και ο Μητσοτάκης και ο Καραμανλής, διατελέσαντες ήδη πρωθυπουργοί έχουν επίσημα καταγγείλει και στη Βουλή και σε πληθώρα δημοσιεύσεων και συνεντεύξεων, τη διαπλοκή ως υπεύθυνη της πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ότι τα εθνικά θέματα ήταν πρόσχημα και όχι ουσία.
Γιατί θα μας βγάλουν σε λίγο το Σαμαρά κάτι σε Καραϊσκάκη ή Μπουμπουλίνα που πήρε τα βουνά, τις λίμνες και τις θάλασσες για να «πολεμήσει» τους Σκοπιανούς! Τελικά η συνεργασία ΚΕΠ/ΠΟΛΑΝ έχει εκχυδαΐσει μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες σε απλά εργαλεία πολιτικής! Τη μια ο Αβραμόπουλος παραλληλίζεται με το Βενιζέλο και τον Παπάγο και την άλλη ο Σαμαράς θεωρείται επαναστάτης με αιτία που ξεκινά Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά των Σκοπιανών, των Αμερικάνων και των πανίσχυρων ιμπεριαλιστικών κέντρων της Γης!!! Έλεος!!! Ο αμερικανοσπουδαγμένος Σαμαράς τάβαλε με τους καθηγητές του!
Το αποτέλεσμα μετρά κ. Σαμαρά! Τελικά η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ως αποτέλεσμα την οπισθοδρόμηση, μια ενδεκαετής κυβέρνηση Πασόκ και ένα πάρτι διαπλοκής όπου έπεφταν οι μίζες σαν το χαλάζι και τρώγονταν το κοινοτικό χρήμα χωρίς κανένας να αντιστέκεται. Και «εντελώς τυχαία» συνέφερε την μακροπρόθεσμη πολιτική των Αμερικανών στα Βαλκάνια (τώρα πλάκα μας κάνετε;). Ήρθαν τελικά, όλα βολικά, τα επόμενα χρόνια στους Αμερικανούς με την «φιλοαμερικάνικη» νέα κυβέρνηση Πασόκ! Αυτά έφερε η «επανάσταση» του Σαμαρά και ν’ αφήσουν κάτω τα εθνικά θέματα γιατί ούτε τους ταιριάζει ούτε αγαπούν αυτοί την Ελλάδα περισσότερο απ’ τους «άλλους», που τόσο πολύ ξαφνικά μίσησαν!

19 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

"Κύριε Σημίτη, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Σας έχω πει πολλές φορές ότι η Κυβέρνηση εκείνης της περιόδου έκανε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να βάλει τη χώρα σε μια πορεία ανόρθωσης. Και έκανε και μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα ζητήματα αδιαφάνειας και διαφθοράς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εκείνο που σίγουρα ξέρετε είναι ότι εκείνη την κυβέρνηση την έριξαν οργανωμένα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αυτά που εσάς σας στηρίζουν."

http://www.vouli.gr/ergasies/showfile.asp?file=Es991124.txt

Ανώνυμος είπε...

ton karavela kai ton xristoforako o samaras tous afhse na fugoun?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι το σκάνδαλο Siemens το έκανε η Ντόρα και άφησε τους εγκληματίες του Πασόκ να το σκάσουν!
Τι λε ρε παιδάκι μου!
Σου λένε ο Σαμαράς είναι συνυπεύθυνος για την ύπαρξη 100 Καραβέλων και το μεγάλο φαγοπότι της περιόδου 1994-2004 , κι εσύ κοιτάς τον Καραβέλα του Πασόκ που τόσκασε!

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ είπε...

Οι ΄΄αρχές΄΄ η ΄΄ειλικρίνεια΄΄ και η ΄΄αποφασιστικότητα΄΄ του Αβραμόπουλου


http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/540754.html

Ανώνυμος είπε...

Nα και κάποιος που λέει τα πραγματα όπως είναι! Έχει καταντησει να εμφανιζετα ο αντωνακης ως εθνικός ήρωας!!!!
Συγχαρητηρια!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΕΣ;
ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ;
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ,
Η ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!!!!!!!!!

ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΟΔΕΣ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΝΤΟΡΟΤΣΙΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Μανιφέστο ενός Φιλελεύθερου Κρητικού Νεοδημοκράτη

Επειδή τα Φασιστοειδή Τραμπούκικα Ακροδεξιά Φαντάσματα άλλων εποχών, που ο Δημοκρατικός Ελληνικός Λαός μισεί και απεχθάνεται σαν το Διάβολο, έχουν αναφανδόν ταχθεί και λυσσωδώς μάχονται για το Χαζοχαρούμενο Αποστάτη και Προδότη, Κανακάρη των Διαπλεκομένων και Όργανο των Αμερικάνων στην Ανατροπή Μητσοτάκη το 1993, τον Ελεεινό και Τρισάθλιο Εφιάλτη Σαμαρά, οφείλω να απευθύνω ένα σοβαρό μήνυμα-προειδοποίηση από τη Φιλελεύθερη Κρήτη (μια Κρήτη που κάτι Ακροδεξιά Φασιστόμουτρα σαν τους σαμαρικούς έριξαν στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ, ενώ ήταν πάντα Φιλελεύθερη-Βενιζελική και όχι σοσιαλιστική!): Εάν, ο μη γένοιτο, ο Θλιβερός και Εμετικός Εφιάλτης γίνει αρχηγός της ΝΔ, η ΝΔ έληξε οριστικά ως κόμμα εξουσίας!

Η Κρήτη δεν πρόκειται να ξαναδώσει ψήφο σε ένα κόμμα που θα καθυβρίζει πλέον το Φιλελευθερισμό και τους εκπροσώπους του μέσα στη Μεγάλη Πολυσυλλεκτική Κεντροδεξιά που οραματίστηκε και πραγματοποίησε το 1974 και το 1977 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, και που σήμερα κινδυνεύει να γίνει κομματίδιο και παρεούλα διαμαρτυρίας ακροδεξιότερο και του ΛΑΟΣ!!!

Η Κρήτη είναι οργισμένη με τα Φασιστοειδή τύπου Τράγκα και όλους τους άλλους Τραμπούκους που βρίζουν σκαιότατα τη Ντόρα και τους υποστηρικτές της, αποκαλώντας «ξένο σώμα» τους μισούς ψηφοφόρους της ΝΔ!!!

Η Κρήτη θα δώσει πολύ σκληρό μάθημα, εάν -παρ’ ελπίδα- ο Χυδαίος Αποστάτης επιβληθεί από τη Διαπλοκή ως αρχηγός!

Η Κρήτη έχει ιστορικά αποδείξει, ότι δεν «παίζει»! Ξέρει να τιμωρεί, ξέρει και να επιβραβεύει!

Από το 1984 και μετά χιλιάδες Κρητικοί πύκνωσαν τις τάξεις της ΝΔ, υπό την ηγεσία του συντοπίτη τους Κώστα Μητσοτάκη, κάτι το οποίο έφτασε στο αποκορύφωμά του στις εκλογές του 1990.

Το 2004 και το 2007 οι Κρήτες επιβράβευσαν τον Κώστα Καραμανλή γιατί ήταν ενωτικός, γιατί δεν λειτούργησε σαν Τραμπούκος της Παλαιοδεξιάς, αλλά σαν Κεντρώος Φιλελεύθερος! Η στρατηγική του Μεσαίου Χώρου -που τόσο άδικα και μικρονοϊκά επικρίνουν σήμερα οι υποστηρικτές του Σαμαρά- λειτούργησε τόσο θετικά στη Φιλελεύθερη Μεγαλόνησο, ώστε για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο η ΝΔ ήλθε πρώτο κόμμα στις εκλογές του 2007!!!

Σήμερα, η προσπάθεια του Σαμαρά και της παρέας του να καταλάβουν την ηγεσία της ΝΔ σηματοδοτεί μια μοιραία στροφή του Κόμματος στην «καθαρόαιμη» Παλαιοδεξιά, κάτι που ούτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διενοήθη να πράξει μετά τη Δικτατορία, όταν ίδρυσε τη ΝΔ με σαφή Κεντροδεξιά προοπτική και ανοικτούς ορίζοντες, ώστε να αγκαλιάσει και να στεγάσει ευρύτατες ομάδες ψηφοφόρων, από τις παρυφές της Δημοκρατικής Αριστεράς μέχρι τα όρια της Δεξιάς, αλλά όχι πέραν αυτών!

Η στροφή αυτή, εάν τυχόν συντελεστεί, θα σημάνει το οριστικό τέλος της Μεγάλης Κεντροδεξιάς κάτω από τη σημαία και το λογότυπο της «Νέας Δημοκρατίας»! Είναι σαφές, ότι πλέον ο ευρύτατος αυτός χώρος του Φιλελεύθερου Κέντρου -που θα παραμείνει πολιτικά «άστεγος»- είτε θα στραφεί μοιραία προς το ΠΑΣΟΚ (εξασφαλίζοντάς του δεκαετίες ολόκληρες αδιατάρακτης παραμονής στην εξουσία!) είτε θα αναζητήσει γνήσια και αυθεντική έκφραση σε ένα νέο δυναμικό και ευρύ πολιτικό φορέα που θα συγκροτηθεί με απαίτηση και ζυμώσεις της ίδιας της Κοινωνίας των Πολιτών και θα αναζητήσει διέξοδο και οξυγόνο, μακριά από τη δυσωδία και τη μπόχα της Παλαιοδεξιάς των Τραμπούκων, του Παρακράτους, του Φασισμού!

Ανώνυμος είπε...

Ευελπιστούμε, ότι δεν θα χρειαστεί καν η ενεργοποίηση του ανωτέρω συντριπτικού για τη Νέα Δημοκρατία σεναρίου, αφού οι Νεοδημοκράτες δεν θα επιτρέψουν την ιστορική οπισθοδρόμηση της Μεγάλης Παράταξής τους σε Φαντάσματα και Καταγώγια άλλων εποχών…

Και δηλώνουμε απερίφραστα, αγωνιστικά και με μπεσαλίδικη Κρητική Λεβεντιά ότι:

Η Κρήτη τον Σαμαρά θα τον ξαποστείλει στο Σκουπιδόλακκο της Ιστορίας (εκεί που του αξίζει), κατά προτίμηση στις 29 Νοεμβρίου, αλλά -αν χρειαστεί- και μετά...

Η Κρήτη αύριο και μεθαύριο υποδέχεται τη Ντόρα, τη μόνη Φυσική Ηγεσία αυτής της Κεντροδεξιάς Παράταξης, μετά την παραίτηση Καραμανλή!

Η Κρήτη θα διαμηνύσει στη Ντόρα, ότι θα την ακολουθήσει, όπως και χιλιάδες άλλοι υποστηρικτές της σε όλη την Ελλάδα, σε οποιαδήποτε απόφασή της!

Εκείνοι που με ιδιοτέλεια επέβαλαν την άρον-άρον «εκλογή από τη βάση» (όταν παλαιότερα απέρριπταν αντίστοιχες προτάσεις καταστατικής αναθεώρησης…) θα το μετανιώσουν πικρά!

Γιατί η βάση δίνει δύναμη και η πόλωση στοιχίζει πίσω από ηγετικές μορφές που δεν είναι δυνατόν να εγκλωβιστούν στα ανεγκέφαλα και μικρονοϊκά σύνδρομα περιχαράκωσης που εκφράζει ο Σαμαράς και η παρέα του!

Η Κρήτη είναι εδώ! Και θα το δείξει στις 29 Νοεμβρίου 2009!

Αυτή είναι η Φωνή της Κρήτης, της οποίας η μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου είναι σε θέση να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα!

Και η Κρήτη -σε επίπεδο Βουλευτών, στελεχών και Λαού- είναι σύσσωμη στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη! Σε καμιά άλλη Μεγάλη Περιφέρεια της Ελλάδος δεν ισχύει κάτι τέτοιο για κανένα εκ των υποψηφίων! Αυτό, για να μην βιάζονται κάποιοι να «πανηγυρίσουν» επικαλούμενοι τις έωλες και άνευ αντικειμένου «δημοσκοπήσεις» (που διεξάγονται στον... αέρα, χωρίς δεδομένο εκλογικό σώμα!) και πασχίζουν απεγνωσμένα να «ντοπάρουν» τον Προδότη της Παράταξής μας!

Η Κρήτη θα μιλήσει δυνατά!

Η Κρήτη θα σφραγίσει το αποτέλεσμα της 29ης Νοεμβρίου 2009, προς το συμφέρον της Παράταξης και της Δημοκρατίας!

Και η γλυκύφθογγη Κρητική λύρα θα το παιανίσει σ’ ολάκερη τη Δημοκρατική Ελλάδα μας!

Ζήτω η Ελλάς!

Ζήτω η Δημοκρατική και Φιλελεύθερη Κρήτη!

Ζήτω η Κρητικοπούλα Ντόρα Μπακογιάννη, η Φυσική Αρχηγός της Μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξή μας!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι νεοδημοκράτες, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές αλλά τα ντοκουμέντα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ είναι ντοκουμέντα.

Εδώ τα λέει όλα περί σκοπιανου κλπ. ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

αναρωτιέμαι ποιός είναι ο προδότης, τελικά, τόσα χρόνια.

ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Δείτε το, αξίζει, τα σχόλια δικά σας.

http://www.youtube.com/watch?v=BhTg3C-9DUo&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Για διάβασε φίλε στο

http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/11/blog-post_12.html

να δείς η φίλη σου η Ντόρα τί λέει για τα Σκόπια. Πώς μοιράζει την Μακεδονία. !!!!!!!!!!!

Βρε ουστ κοπέλα μου. Αει πάγαινε από δώ που θα σου δώσουμε οικεία βουλήσει το κόμμα στα χέρια σου......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ ΕΙΧΕ 150 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 6ΜΗΝΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΞΥΣΤΟ (ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ,ΕΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ )
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΒΑΚΟΥΦΙΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΘΡΑΚΗΣ; ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΜΑΚΩΝ; ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ : ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ.ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ,ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ, ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ, ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ"ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΕΘΝΙΚΕΣ" ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ΄ΑΥΤΑ; Η ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ";

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ Ν.Δ. ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ;
ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Είσαι απίστευτος οτι κάνεις αναφορά στα μέλη της ΝΔ σε Αμερική και Αυστραλία που η Ντόρα έχει συντριπτικό προβάδισμα ενώ εσύ το θεωρείς προβοκάτσια υπέρ της Ντόρας οτι δέν ψηφίζουν τα λέει όλα. Είσαι σε τεράστια ψυχολογική σχιζοφρένεια την απάντηση θα την πάρεις στην κάλπη μαζί με τον προδότη σου.
Το κόλπο του Αβραμόπουλου ξεφούσκωσε σε μιά μέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ , ΤΗΝ κ.ΓΑΤΖΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ; ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ; ΕΚΕΙ ΜΟΚΟ;
ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΠΑΙΔΟ

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε όλοι Σαμαρά!
Θα σας τακτοποιήσει στα πάντα ο Μιχαλολιάκος που θα τον κάνει αντιπρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεν ντρέπεστε! Υποτίθεται είσαστε Νεοδημοκράτες και ανταλλάσετε μεταξύ σας τόση κακία που αναρρωτιέμαι αν είσαστε συναγωνιστές μου αν αξίζει να παλεύω μαζί σας !
Έτσι που σας διαβάζω ,άσχετα ποιόν ή ποιά θα ψηφίσω αισθάνομαι σαν να έχω απέναντί μου αιώνιους εχθρούς κι όχι συναγωνιστές!
Αλλάξτε λοιπόν τροπάρι για να μη χάσετε παραδοσιακούς αγωνιστές ......
ευη

Ανώνυμος είπε...

Ας όψονται εκεινοι που ήθελαν "εκλογή από τη βάση", εύη μου... Αυτά έχουν οι εκλογές! Πώς περίμενες να βγάλουμε τον αρχηγό, με... τριαντάφυλλα; Αποκλειστική ευθύνη για την πόλωση και το διχασμό έχει το Δίδυμο της Αποστασίας: Σαμαράς και Αβραμόπουλος! Τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΗ,
ΜΑΣ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΗ!!!!!!!!!!!

ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ , DeFreJus !!!!!!!!!!!!