Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Τώρα εισπράττουμε υποκρισία, ανευθυνότητα και θράσος από τον Παπακωνσταντίνου

Ο λόγος βεβαίως περί του "πράσινου" λαϊκιστή, μονίμως ψευδόμενου, αλλά και θρασυτάτου υποκριτή κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο άλλοτε λαλίστατος και πάντα χαμογελαστός προεκλογικά (νέος) ..."στρατηγός" του Πασοκ, από τη στιγμή που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, έχασε με μιας την εύθυμη διάθεση που είχε.
Βλέπετε όταν θα πρέπει να αποδείξεις στην πράξη, ότι πολλά από όσα έλεγε προεκλογικά ήταν "ασύστολα ψεύδη", τότε το χαμόγελο παγώνει και χάνεται κάθε διάθεση.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου μόλις τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει τι σημαίνει...

* Να λες προεκλογικά ότι δε θα επιβάλεις έμμεσους φόρους και να βάζεις τελικά +10% σε ποτά και τσιγάρα.
* Να λες ότι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα και ότι υπάρχουν και να έρχεσαι τώρα να λες ότι είμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
* Να φωνάζεις για τις τιμές στα καύσιμα και να γίνεται σήμερα πάρτι κερδοσκοπίας στην υγεία των κορόιδων που σε ψήφισαν.
* Να επικαλείσαι αξιοκρατία και διαφάνεια και να κάνεις Γενική Γραμματέα στο Υπουργείο Ανπατυτξης την Μαρία Καλτσά που ανήκει στο Δ.Σ. της τεχνικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ.
* Να αμφισβητείς τη σύμβαση με τους Κινέζους για το Λιμάνι του Πειραιά και να έρχεσαι τώρα μέσω του ..."γίγαντα" αντιπροέδρου σου να ισχυρίζεσαι ότι η σύμβαση είναι ...αδιαπραγμάτευτη.
* Να εγκαλείς το Γ. Σουφλιά για τα άδικα τέλη κυκλοφορίας και να επιβάλεις τώρα ακόμα πιο άδικα τέλη καταργώντας μάλιστα και την απόσυρση.
* Να φωνάζεις για την ασφάλεια και την τρομοκρατία, και σήμερα, αλλά και κάθε μέρα, να μετράμε όχι αν αλλά πόσες βόμβες έσκασαν, αλλά που.

Για το μόνο που δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον ...υπερπατριώτη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τα άλλα ...συντρόφια του, είναι το λαθρομεταναστευτικό θέμα. Σ' αυτόν τον τομέα πραγματικά, ο λόγος τους απεδείχθη ...συμβόλαιο.!

Θα κάνει καιρό ωστόσο να εμφανιστεί ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου κ. Παπακωνσταντίνου. Έτσι είναι όμως. Ηθελέστα και παθέστα!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται περί γελοίου ατόμου.
Αυτό βέβαια αφορά τον ίδιο αλλά, δυστυχώς αφορά και εμάς λόγω της θέσης του στο πιό κρίσιμο υπουργείο της χώρας.
Ας όψεται ο καραγκιόζης που τον διάλεξε (και όσοι τον πίστεψαν).

F5PILOT είπε...

Αντιμέτωπος με κλίμα έντονης δυσπιστίας βρίσκεται στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου. Αν και παρουσίασε το σχέδιο προϋπολογισμού του 2010 και ανέλαβε δεσμεύσεις για διαρθρωτικές αλλαγές από τον Ιανουάριο του 2010, η Κομισιόν προσανατολίζεται σε αυστηρότερο καθεστώς επιτήρησης για τη χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, ο Γ.Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι τον Ιανουάριο θα έχει έτοιμο πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών για την οικονομία με μέτρα για το Ασφαλιστικό, αποφάσεις για τα κλειστά επαγγέλματα και την απελευθέρωση των αγορών.

Στόχος του Έλληνα υπουργού ήταν να πείσει τόσο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και τους ομολόγους του ότι η κυβέρνηση διαθέτει την πολιτική βούληση, αφενός μεν να αναμορφώσει ριζικά το σύστημα συλλογής στατιστικών στοιχείων στην Ελλάδα, αφετέρου δε να διαμορφώσει μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τη σταδιακή συρρίκνωση εντός των επόμενων χρόνων το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας στο 3% του ΑΕΠ.

Ωστόσο, ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Χοακίν Αλμούνια απαίτησε μεγαλύτερη δράση και ενημέρωσε τους υπουργούς της Ευρωζώνης ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διαπιστώσει πως η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να μειώσει το έλλειμμά της στο 3%, εντός του 2010, όπως της είχε ζητήσει τον Απρίλιο.

Κατόπιν τούτου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εφαρμόζοντας το άρθρο 104 παράγραφος 8 της Κοινοτικής Συνθήκης, θα ζητήσει από το Εco/Fin να της δώσει εντολή να συντάξει νέα έκθεση για την Ελλάδα (όπως προβλέπει το άρθρο 104 παράγραφος 9) και να προτείνει νέο χρονοδιάγραμμα καθώς και νέους όρους προσαρμογής.

Ο επίτροπος θα αποκτήσει έτσι τον απόλυτο έλεγχο για την πολιτική και τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από το υπερβολικό έλλειμμα.

Με τη σκληρή στάση του απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την ανάταξη της οικονομίας και την αντιμετώπιση του χρέους που θα τελούν υπό την έγκριση της Επιτροπής, η οποία πλέον θα παρακολουθεί εν στενώ τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.

Το πιθανότερο είναι ότι η νέα σύσταση της Επιτροπής θα συζητηθεί στο Εco/Fin του Ιανουαρίου 2010, οπότε η ελληνική πλευρά θα έχει υποβάλει και το τριετές πρόγραμμα σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΊΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Ανέκδοτο στην Ευρώπη ο Παπαθανασίου, ακόμα γελά ο Αλμούνια

"Τόσο η σημερινή ελληνική κυβέρνηση όσο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζουν ότι δεν υπήρξε αποτελεσματική δράση τους τελευταίους έξι μήνες για την εφαρμογή των συστάσεων που είχε απευθύνει την άνοιξη το συμβούλιο υπουργών οικονομίας της ΕΕ προς την Ελλάδα, σχετικά με τη...
...μείωση του ελλείμματος κάτω από το όριο του 3%".

Αυτό δεν το είπε κάποιος από το ΠαΣοΚ, ούτε καν ο Σαμαράς. Το είπε ο Αλμούνια....

Ο Αλμούνια επεσήμανε ότι με βάση αυτή την εξέλιξη, η Επιτροπή σε διάστημα 2-3 μηνών θα επανέλθει με νέες προτάσεις για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν στην προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!!!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ : ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ( ΑΠΟΓΡΑΦΗ) ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΟΠΟ ( ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΊΜΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΕ ΕΣΟΔΑ -ΕΞΟΔΑ)!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ Γ.Α.Π.!!!!!!!!!


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΟΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!