Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ορκίζονταν ότι θα ξανα-κρατικοποιήσει ΟΤΕ και Ολυμπιακή!

Λόγω της πληθώρας σημαντικών ειδήσεων του χθεσινού 24ωρού, η συγκεκριμένη αναφορά πέρας στα ψιλά των εφημερίδων: Ο υφυπουργός Υποδομών, αρμόδιος για τις μεταφορές, Νίκος Σηφουνάκης, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια και φωνή τρεμάμενη από τη συγκίνηση, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα καταφέρει να αποδειχθεί συνεπές ως προς τη δέσμευσή του να επανακρατικοποιήσει τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή.... Τώρα, να πούμε ότι το περιμέναμε, πάλι κακούς θα μας πουν. Η σημειολογία ωστόσο είναι σημαντική, γιατί ο Νίκος Σηφουνάκης, που κατά δήλωσή του δεν έχει και ιδιαίτερη στενή σχέση με τη θρησκεία, μόνο που δεν ορκιζόταν προεκλογικά ότι θα ξαναέφερνε στο δημόσιο ΟΤΕ και Ολυμπιακή.

Η εποχή της παρέας
Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, ευτυχώς που ήρθατε στα πράγματα και εγκαθιδρύσατε στην Ελλάδα αξιοκρατία. Κάθε επιλογή Γενικού Γραμματέα υπουργείου ή στελέχους που αναλαμβάνει θέση κυβερνητικής ευθύνης, συνιστά ωδή στο βόλεμα των κολλητών. Της παρέας. Το περίεργο δε είναι ότι πρόκειται για στελέχη με απευθείας αναφορά στον Πρωθυπουργό. Τους περισσότερους εκ των οποίων δεν τους γνωρίζει κανένας άλλος μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα, αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα το δείξει το ταμείο στο τέλος.

2 σχόλια:

Doc είπε...

Πάλι καλά να λες. Έκανε και κάτι καλό ο Καραμανλής που μας απάλλαξε από αυτά τα καρκινώματα.
Έπρεπε πάση θεού να είχαμε απαλλαγεί από ΟΤΕ-Ολυμπιακή εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον...
Προς χάρη του ελληνικού εργαζόμενου...

Doc είπε...

Συγγνώμη για τα σαρδάμ. Το "ελληνικός" το μπέρδεψα με το "Έλληνας" γιατί και τα δύο στη ...μητρική μου γλώσσα γράφονται ως "Greek".
Αυτά παθαίνεις όταν σκέφτεσαι σε άλλη γλώσσα από αυτή στην οποία μιλάς, και πρέπει ενώ μιλάς να κάνεις ταυτόχρονα και μετάφραση...