Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ο blazer κ. Αβραμόπουλος εξασφάλισε ….. αντιπροεδρία! Δυστυχώς η μάχη της διαδοχής γίνεται με όρους κατοχύρωσης θέσεων!

Ο κ. Αβραμόπουλος είναι γνωστός για τα 180.000 λαμπιόνια που φόρτωσε το "ψηλότερο" και πιο άχαρο, μεταλλικό , χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευρώπης! Όλα τάχε η Μαργιορή …! Όλοι τον θυμόμαστε να επαίρεται κατά διαστήματα για τις υπερβολές της δημαρχιακής του θητείας. Ζούσε το μύθο του! Ένα μύθο που έχτισε παρέα με τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης και με φόντο το βαριά επιπλωμένο γραφείο του Δημάρχου Αθηναίων! Πίστεψε τότε ότι τα «κόμματα έκλεισαν τον βιοϊστορικό τους κύκλο» και οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 78% δημοφιλία, γιατί έτσι έκλεινε το δρόμο του Καραμανλή για την πρωθυπουργία. Έφτιαξε το «υπέροχο» κόμμα του και του έδιναν 20% στις δημοσκοπήσεις «τους», αφήνοντάς τον έπειτα, να ξεφουσκώσει και να «σκάσει» απ’ το κακό του! Στόχος της διαπλοκής ήταν πάντα η επανεκλογή Σημίτη το 2000. Πριν το κομματικό πείραμα ΚΕΠ (Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών) καταλήξει σε τραγωδία θυμόμαστε την υπεροπτική και εξόχως «αυτοκρατορική» συμπεριφορά με την οποία αντιμετώπισε τον Καραμανλή στο περίφημο γεύμα του «Διονύσου». Με φόντο την Ακρόπολη, ο «ατσαλάκωτος» πάντα, κ. Αβραμόπουλος, ασχολούνταν με τις κάλτσες και τα κορδόνια του! Με τον Καραμανλή να τον κοιτάζει εμβρόντητος και να τον «παρακαλά» μπροστά στις κάμερες για συστράτευση! Τελικά ο στόχος επετεύχθη! Δεν έγινε φυσικά ο Καραμανλής πρωθυπουργός αλλά επανεξελέγη ο Σημίτης με μερικές χιλιάδες ψήφους παραπάνω! Τους αρκούσε! Και ο κ. Αβραμόπουλος βελτίωσε ακόμα περισσότερο σε κομψότητα την εμφάνισή του! Έγινε πιο μπλαζέ!

Θυμόσαστε πως παρουσίαζαν τα κανάλια το κομματικό επιχείρημα του κ. Αβαραμόπουλου! Το απολιτίκ ΚΕΠ παρουσιάζονταν τότε ως η εκδοχή αλά ελληνικά της «Ελιάς» του Πρόντι. Ως το κόμμα που επιτέλους θα μπορέσει να συστεγάσει διαφορετικών πεποιθήσεων και ιδεολογικής προέλευσης, νέους πολιτικούς. Επιτέλους ο κ. Αβραμόπουλος πέτυχε το «ακατόρθωτο» στην Ελλάδα. Τη σύζευξη πολιτών με ανομοιογενείς πεποιθήσεις. Επιτέλους εδόθη φωνή στις «χαμένες» και ανεκμετάλλευτες γενιές της μεταπολίτευσης. «Μίλησαν» όσοι δεν είχαν τέτοια δυνατότητα λόγω του κυρίαρχου κρατισμού και των κατεστημένων πελατειακών σχέσεων. Τελικά ο σύγχρονος «Βενιζέλος» και ο σύγχρονος «στρατάρχης Παπάγος» που θα μας έφερνε το «νέο 1910» και το «νέο 1951», απεσύρθη από τις κομματικές του φιλοδοξίες, μια και τα ισχυρά συμφέροντα τον εγκατέλειψαν με άδεια κομματικά ταμεία και χωρίς καμία προβολή στα κανάλια τους…. Ούτε ένα καν μικρό παραθυράκι!
Σήμερα ο κ. Αβραμόπουλος έκλεψε τη δημοσιότητα για την υποστήριξη που παρέχει στον κ. Σαμαρά. Αφού βγήκε στη γύρα για να εξασφαλίσει την προσωπική του ανέλιξη και έφαγε τον πούλο από την Μπακογιάννη, εστράφη προς Σαμαρά μεριά. Εκεί τα ώτα ήταν ευήκοα. Ο blazer δήμαρχος εξασφάλισε από τον Σαμαρά την Αντιπροεδρία και η Ντόρα θα …. κοιτάζει! Θα της κάνουν διάφορα καψόνια και δεν θα μπορεί να βγάζει άχνα διότι ευθύνεται για …..την «αποστασία» του 1965!!!
Πριν τον Αβραμόπουλο βέβαια έφαγαν πόρτα από τη Ντόρα, ο Παναγιωτόπουλος που ζήταγε εξασφάλιση της θέσης του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, η Παπακώστα που ήθελε και αυτή να γίνει γραμματέας(!!!) και άλλοι πολλοί…… Μόλις η Ντόρα απέφυγε να εγγυηθεί τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους, έτρεξαν στο Σαμαρά! Με ποιά ανταλλάγματα άραγε;
Για να καταλαβαίνουμε δηλαδή πως παίζεται το παιχνίδι!

18 σχόλια:

SKANDALOS είπε...

Επιτέλους να απαλλαγούμε από το μητσοτακαίϊκο

F5PILOT είπε...

Είναι απολύτως κατανοητό ο καθένας να έχει τις συμπάθειές του. Άλλος υποστηρίζει τον Σαμαρά, άλλος τη Ντόρα, άλλος τον Ψωμιάδη. Την αλητεία όμως να χρησιμοποιείται η δημόσια συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης για να παίζει συνεχώς πίσω από τους παρουσιαστές το... πλάνο της Ντόρας δεν την έχουμε ξανασυναντήσει. Έσπασαν τα τηλέφωνα στη ΝΕΤ, μας ενημέρωσαν πριν από λίγο με e-mail επειδή από τις 7 το πρωί το πλάνο της Ντόρας ήταν μόνιμο πίσω από τους παρουσιαστές. Δεν επιρρίπτουμε την ευθύνη στους δημοσιογράφους γιατί ξέρουμε ότι τέτοιες αλητείες τις σκηνοθετεί η διοίκηση της ΕΡΤ. Αυτή που έπρεπε να είχε φύγει αλλά παραμένει στη θέση της....

political.ad. είπε...

Αυτοί που αναφωνούν ότι πρέπει η Ν.Δ. να απαλλαγεί από το Μητσοτακέικο θα είναι οι ίδιοι που αύριο θα φωνάζουν ότι πρέπει να απαλλαγεί και από το Καραμανλέικο.

Θέλουν μία Ν.Δ. δική τους του 20% απλά για να Κυβερνάει άλλα 15 χρόνια το ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι λοιπόν παράλογο το πως ο Μπόμπολας στηρίζει με μανία τον Σαμαρά.

Δεν χρειάζεται άλλους "δούρειους ίππους" η Ν.Δ. Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Exastal,
Τώρα δημοσιεύεις και τα κείμενα των φανατικών ντορο-λάγνων ; (θέλω να πιστεύω ότι δεν τόγραψες εσύ).
Θα είχες γράψει αυτό το κείμενο για τον Αντώνη Σαμαρά, εάν είχε αποφασίσει να πάει με τη Ντόρα;
Και κάτι άλλο.
Γιατί δεν τάγραφες αυτά τόσο καιρό, περίμενες να συμβεί κάτι και δεν έκατσε ;
Νομίζω πρέπει να ξεκαθαρίσεις εάν έχει προτεραιότητα για σένα η συνοχή της παράταξης ή η ανάληψη της αρχηγίας από αυτόν (ήν) που προτιμάς.
Απλά θυμήσου ότι μία από τις δύο επιλογές είναι αντι-δημοκρατική γιατί δεν σέβεται την κυριαρχία της πλειοψηφίας

Ανώνυμος είπε...

"Ελεύθερε", αλλού το "κατηχητικό", όχι εδώ!!! Στον κυριο Τίποτα ή Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα που παζάρεψε την αξιοπρέπειά του για να καταλήξει στο φυσικο του χώρο: παρέα με τον άλλο Αποστάτη! Μαζί θα γευθούν το πικρό ποτηρι της συντριβής και μαζί θα πάνε εκεί όπου δεν υπάρχει γυρισμός!

Όσο για την ενότητα, αυτή θα τη διασφαλίσουμε ΕΜΕΙΣ και όχι οι Άνομες Συμμαχίες του Κολωνακίου υπό την καθοδήγηση των Νταβατζήδων!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, μόνο τα… γαϊδούρια χρειάζονται… σαμάρι! Χάρισμά σου, λοιπόν και στο καλό…
Για λίγη ψυχραιμία, αγαπητά σαμαράκια, που ξεσαλώσατε τις τελευταίες δύο ώρες, μετά την «κοινή εμφάνιση» των αρχιβαρώνων της διαπλοκής και της Αποστασίας! Για να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, όσοι θεωρούν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας… υποζύγια που θέλουν το… Σαμαρά τους, πλανώνται πλάνην οικτράν!
Και ποιος είναι δηλαδή ο κύριος Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, που ο λόγος του και η «στήριξή» του μπορεί να αλλάξει κάτι; Και αν το αλλάξει, αυτό θα είναι υπέρ της Ντόρας, που εμφανίζεται έτσι να αντλεί τις ισχυρές δυνάμεις της αποκλειστικά από τη ζωντανή Βάση της Παράταξης, τον απλό αγνό Νεοδημοκράτη, που έχει και μνήμη και κρίση και γνωρίζει την «ιστορική διαδρομή», τις Προδοσίες, και τα ευκαιριακά παζαρέματα για την καρέκλα εκ μέρους των δύο «Συνοδοιπόρων της Διαπλοκής», του Αντωνάκη και του Δημητράκη…
Και ποιος είναι δηλαδή ο Κύριος Τίποτα; Ένα απλό στέλεχος της Παράταξης, που νόμισε πως θα καταφέρει να συσπειρώσει τους Νεοδημοκράτες στο πρόσωπό του, κατέβηκε ως «υποψήφιος» (σ.σ. …λαγός του Αντωνάκη…), και εισέπραξε τη γερή Νεοδημοκρατική Χυλόπιτα! Η στήριξή του προς τον έτερο Αποστάτη είναι η υποσυνείδητη έκφραση της απαρέσκειάς του προς τη Βάση του Κόμματος που τον απέρριψε από την πρώτη στιγμή ως ενδεχόμενο νέο αρχηγό της! Γιατί απέναντι στο Τίποτα που διαχρονικά εκπροσωπεί ο Αβραμόπουλος, ένα τίποτα που σηματοδοτήθηκε και από την παταγώδη αποτυχία του στον κρίσιμο τομέα της Υγείας που του εμπιστεύθηκε ο Κώστας Καραμανλής, ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η στάση των απλών αγνών Νεοδημοκρατών;
Και ποιος είναι δηλαδή ο Κύριος Τίποτα και τα Πάντα Όλα ή Τίποτα…; Μήπως είναι σημαντικότερο στέλεχος, με μεγαλύτερη επαφή με τη Βάση, από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για παράδειγμα; Ας μην ξεχνάμε, ότι προτού ξεκαθαρίσουν οι υποψηφιότητες, ο Βαγγέλης προέβαλε ως ένας από τους δημοφιλέστερους εκλεκτούς της Βάσης, πολύ πιο πάνω από τον κύριο Τίποτα και τα Πάντα Όλα ή Τίποτα!!! Αλλά ο Βαγγέλης επέλεξε να μην παίξει φτηνά και σκοτεινά παιχνίδια καμαρίλας και παζαρεμάτων, διατηρώντας την πολιτική του αυτονομία και την καθαρή βιωματική σχέση του με τη Βάση της Παράταξης! Συνεπώς, από απόψεως ουσίας και απήχησης, η θέση του Μεϊμαράκη έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και επιρροή από εκείνην του κυρίου Τίποτα και τα Πάντα όλα ή Τίποτα! Και η θέση αυτή ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή υπέρ της Ντόρας, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς… παζαρέματα για καρέκλες και οφφίτσια!!!
Κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, καλά έκανες και συμπαρατάχθηκες (μετά από… «κοπιώδη» και πολυήμερα «παζάρια» προσωπικής «τακτοποίησης») με τον έτερο Αποστάτη! Όμοιος Ομοίω αεί πελάζει! Σοφοί οι Πρόγονοί μας, αναμφίβολα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, μην πλανάσαι και μην βαυκαλίζεσαι! Από την Ντόρα ζήτησες πρώτα τα ανίερα «ανταλλάγματα» με «αντιπαροχή» τη «στήριξή» σου προς εκείνην! Τό ξέρουμε και το καταγράφουμε. Τι νομίζεις; Εάν η Ντόρα θεωρούσε, ότι αυτό θα την βοηθήσει, δεν θα σου είχε δώσει την καρέκλα που ζήτησες; Όμως, η Ντόρα έπιασε αυθεντικά το σφυγμό της Νεοδημοκρατικής Βάσης, και κατάλαβε, ότι αυτό που θέλουμε εμείς, οι απλοί και αγνοί Νεοδημοκράτες, δεν είναι «συμμαχίες κορυφής» και παζαρέματα παρασκηνίου και κολωνακιώτικης καμαρίλας, αλλά πραγματική Επανεκκίνηση για την πληγωμένη Παράταξή μας! Επανεκκίνηση που όμως θα σέβεται την Ιστορία μας, θα επενδύει στα καλά του χθες και θα διορθώσει τα αρνητικά και τα λάθη του!
Και αυτό μόνο η Ντόρα μπορεί να το κάνει! Η Βάση το γνωρίζει και θα το εκφράσει και με τη συντριπτική ψήφο της στις 29 του Νοέμβρη!
Η Βάση δεν αυτοκαταργείται, δεν χρειάζεται τα… σαμάρια του Αβραμόπουλου και τις «υποδείξεις» των Αποτυχημένων και των Ξεπουλημένων!
Δεν είμαστε υποζύγια, κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα!
Το… σαμάρι που ξεδιάντροπα επέλεξες σήμερα τελικά θα το… φορέσεις μόνος σου! Μόνος και απομονωμένος, ακόμη και από τα στελέχη και τους Βουλευτές εκείνους που στην αρχή σε είχαν υποστηρίξει, επειδή νόμιζαν πως είσαι «καθαρός» και «ειλικρινής».
Σήμερα, κύριε Τίποτα και Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, αποδείχθηκε ο «βρώμικος» ρόλος σου! Αυτό το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή οι Βουλευτές και τα στελέχη που σε στήριξαν και -μόλις ως Φυγάς το έβαλες στα πόδια με την ουρά στα σκέλια…- στη μεγάλη πλειοψηφία τους πήγαν αμέσως με την Ντόρα, χωρίς να περιμένουν καν την… καθοδήγησή σου! Γιατί συνειδητοποίησαν, προς μεγάλη τους πίκρα, ότι είσαι έτοιμος να τα ξεπουλήσεις ΟΛΑ για το ΤΟΜΑΡΙ σου! Μόνο που οι επιλογές σου, ευτυχώς, ιστορικά έχουν αποδειχθεί τραγικές και αποτυχημένες. Όπως, δυστυχώς για σένα, ευτυχώς για την Παράταξή μας, θα αποδειχθούν και αυτή τη φορά…
Όλοι Ντόρα! Όλοι να αποστομώσουμε τα Συνεταιράκια της Διαπλοκής και της Αποστασίας!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό κείμενο. Έχεις δίκιο σε όλα!

Ανώνυμος είπε...

Η βάση της Ν.Δ.- εμείς οι απλοί οπαδοί της Ν.Δ. - δεν τρώμε κουτόχορτο και έχουμε και μνήμη...
Με λίγα λόγια, μόνο η Ντόρα μπορεί να φέρει πολύ σύντομα τη Ν.Δ. στην εξουσία. Έχει αποδείξει άλλωστε, ότι έχει τις ικανότητες.
Μόνο μια ΓΑΤΑ, μπορεί να νικήσει τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ του πασοκ.
Σε διαφορετική περίπτωση, σε 20 χρόνια, η Ν.Δ. θα ξαναγίνει κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Αντε να μαλώνουμε κι άλλο, μπας και οι πασόκοι προλάβουν και διορίσουν και τα τρισέγγονά τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη σώσουμε και γίνουμε κυβέρνηση , αν για να πετύχουμε εξουσία πρέπει να βγάλουμε τη λέξη "πατρίδα" και "θρησκεία" από το λεξιλόγιο της ΝΔ. Η κα Μπακογιάννη , (η οποία ειρήσθω εν παρόδω πριν τις εκλογές επισκέφθηκε τις ΗΠΑ (μαζί)όπως και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.....Αν λέει κάτι αυτό.)και η όλη της πολιτεία προσανατολίζεται ακριβώς προς μια θολή δεξιοκεντροαριστερή διακυβέρνηση, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τα εθνικά μας θέματα.
Παρακαλώ μου θυμίζετε τί είχε πεί γτια το Σχέδιο Ανάν; ΄Η αν ήταν αυτή που είχε προσλάβει την Μπιρμπίλη ΄(ως να ήταν η μεγαλύτερη επιστήμων της Ελλάδας) στο ΥΠΕΞ;

SKANDALOS είπε...

Πωπωωω πολυ ντοροσυρφετος!!!

Ανώνυμος είπε...

"Η κα Μπακογιάννη , (η οποία ειρήσθω εν παρόδω πριν τις εκλογές επισκέφθηκε τις ΗΠΑ" Πω! Πω! "επιχείρημα" τα ΠΟΛΟΚΕΠάκια της Προδοσίας! Ο Ελεεινός Προδότης Χαζοχαρούενος Αποστάτης σας σπούδασε στις ΗΠΑ και ήταν και... room mate με τον Τζέφρυ! Το ταξίδι της Ντόρας σας μάρανε;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΗ DeFreJus ,
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΗ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανόητε "ελεύθερε" με τα χίλια πρόσωπα (σχολιάζεις άλλοτε ανώνυμα και άλλοτε με άλλα ονοματα, για να μας δείξεις ότι είσαστε... πολλοί...) δεν έχω καμία λογοκρισία στο μπλογκ μου! Έλα και θα τα πούμε, Συνοδοιπόρε των Νταβατζήδων και των Προδοτών! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ! Απόψε στο MEGA ξεφτιλίστηκε ο κύριος Τίποτα, το "ισχυρό χαρτι" σας! Χα! ΧΑ! Ό,τι και να κάνετε, οι Νεοδημοκράτες ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ DeFreJus, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ - ΝΤΟΡΟΠΑΙΚΤΗ!!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ !!!!!!!

ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Μανιφέστο ενός Φιλελεύθερου Κρητικού Νεοδημοκράτη

Επειδή τα Φασιστοειδή Τραμπούκικα Ακροδεξιά Φαντάσματα άλλων εποχών, που ο Δημοκρατικός Ελληνικός Λαός μισεί και απεχθάνεται σαν το Διάβολο, έχουν αναφανδόν ταχθεί και λυσσωδώς μάχονται για το Χαζοχαρούμενο Αποστάτη και Προδότη, Κανακάρη των Διαπλεκομένων και Όργανο των Αμερικάνων στην Ανατροπή Μητσοτάκη το 1993, τον Ελεεινό και Τρισάθλιο Εφιάλτη Σαμαρά, οφείλω να απευθύνω ένα σοβαρό μήνυμα-προειδοποίηση από τη Φιλελεύθερη Κρήτη (μια Κρήτη που κάτι Ακροδεξιά Φασιστόμουτρα σαν τους σαμαρικούς έριξαν στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ, ενώ ήταν πάντα Φιλελεύθερη-Βενιζελική και όχι σοσιαλιστική!): Εάν, ο μη γένοιτο, ο Θλιβερός και Εμετικός Εφιάλτης γίνει αρχηγός της ΝΔ, η ΝΔ έληξε οριστικά ως κόμμα εξουσίας!

Η Κρήτη δεν πρόκειται να ξαναδώσει ψήφο σε ένα κόμμα που θα καθυβρίζει πλέον το Φιλελευθερισμό και τους εκπροσώπους του μέσα στη Μεγάλη Πολυσυλλεκτική Κεντροδεξιά που οραματίστηκε και πραγματοποίησε το 1974 και το 1977 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, και που σήμερα κινδυνεύει να γίνει κομματίδιο και παρεούλα διαμαρτυρίας ακροδεξιότερο και του ΛΑΟΣ!!!

Η Κρήτη είναι οργισμένη με τα Φασιστοειδή τύπου Τράγκα και όλους τους άλλους Τραμπούκους που βρίζουν σκαιότατα τη Ντόρα και τους υποστηρικτές της, αποκαλώντας «ξένο σώμα» τους μισούς ψηφοφόρους της ΝΔ!!!

Η Κρήτη θα δώσει πολύ σκληρό μάθημα, εάν -παρ’ ελπίδα- ο Χυδαίος Αποστάτης επιβληθεί από τη Διαπλοκή ως αρχηγός!

Η Κρήτη έχει ιστορικά αποδείξει, ότι δεν «παίζει»! Ξέρει να τιμωρεί, ξέρει και να επιβραβεύει!

Από το 1984 και μετά χιλιάδες Κρητικοί πύκνωσαν τις τάξεις της ΝΔ, υπό την ηγεσία του συντοπίτη τους Κώστα Μητσοτάκη, κάτι το οποίο έφτασε στο αποκορύφωμά του στις εκλογές του 1990.

Το 2004 και το 2007 οι Κρήτες επιβράβευσαν τον Κώστα Καραμανλή γιατί ήταν ενωτικός, γιατί δεν λειτούργησε σαν Τραμπούκος της Παλαιοδεξιάς, αλλά σαν Κεντρώος Φιλελεύθερος! Η στρατηγική του Μεσαίου Χώρου -που τόσο άδικα και μικρονοϊκά επικρίνουν σήμερα οι υποστηρικτές του Σαμαρά- λειτούργησε τόσο θετικά στη Φιλελεύθερη Μεγαλόνησο, ώστε για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο η ΝΔ ήλθε πρώτο κόμμα στις εκλογές του 2007!!!

Σήμερα, η προσπάθεια του Σαμαρά και της παρέας του να καταλάβουν την ηγεσία της ΝΔ σηματοδοτεί μια μοιραία στροφή του Κόμματος στην «καθαρόαιμη» Παλαιοδεξιά, κάτι που ούτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διενοήθη να πράξει μετά τη Δικτατορία, όταν ίδρυσε τη ΝΔ με σαφή Κεντροδεξιά προοπτική και ανοικτούς ορίζοντες, ώστε να αγκαλιάσει και να στεγάσει ευρύτατες ομάδες ψηφοφόρων, από τις παρυφές της Δημοκρατικής Αριστεράς μέχρι τα όρια της Δεξιάς, αλλά όχι πέραν αυτών!

Η στροφή αυτή, εάν τυχόν συντελεστεί, θα σημάνει το οριστικό τέλος της Μεγάλης Κεντροδεξιάς κάτω από τη σημαία και το λογότυπο της «Νέας Δημοκρατίας»! Είναι σαφές, ότι πλέον ο ευρύτατος αυτός χώρος του Φιλελεύθερου Κέντρου -που θα παραμείνει πολιτικά «άστεγος»- είτε θα στραφεί μοιραία προς το ΠΑΣΟΚ (εξασφαλίζοντάς του δεκαετίες ολόκληρες αδιατάρακτης παραμονής στην εξουσία!) είτε θα αναζητήσει γνήσια και αυθεντική έκφραση σε ένα νέο δυναμικό και ευρύ πολιτικό φορέα που θα συγκροτηθεί με απαίτηση και ζυμώσεις της ίδιας της Κοινωνίας των Πολιτών και θα αναζητήσει διέξοδο και οξυγόνο, μακριά από τη δυσωδία και τη μπόχα της Παλαιοδεξιάς των Τραμπούκων, του Παρακράτους, του Φασισμού!

Ανώνυμος είπε...

Ευελπιστούμε, ότι δεν θα χρειαστεί καν η ενεργοποίηση του ανωτέρω συντριπτικού για τη Νέα Δημοκρατία σεναρίου, αφού οι Νεοδημοκράτες δεν θα επιτρέψουν την ιστορική οπισθοδρόμηση της Μεγάλης Παράταξής τους σε Φαντάσματα και Καταγώγια άλλων εποχών…

Και δηλώνουμε απερίφραστα, αγωνιστικά και με μπεσαλίδικη Κρητική Λεβεντιά ότι:

Η Κρήτη τον Σαμαρά θα τον ξαποστείλει στο Σκουπιδόλακκο της Ιστορίας (εκεί που του αξίζει), κατά προτίμηση στις 29 Νοεμβρίου, αλλά -αν χρειαστεί- και μετά...

Η Κρήτη αύριο και μεθαύριο υποδέχεται τη Ντόρα, τη μόνη Φυσική Ηγεσία αυτής της Κεντροδεξιάς Παράταξης, μετά την παραίτηση Καραμανλή!

Η Κρήτη θα διαμηνύσει στη Ντόρα, ότι θα την ακολουθήσει, όπως και χιλιάδες άλλοι υποστηρικτές της σε όλη την Ελλάδα, σε οποιαδήποτε απόφασή της!

Εκείνοι που με ιδιοτέλεια επέβαλαν την άρον-άρον «εκλογή από τη βάση» (όταν παλαιότερα απέρριπταν αντίστοιχες προτάσεις καταστατικής αναθεώρησης…) θα το μετανιώσουν πικρά!

Γιατί η βάση δίνει δύναμη και η πόλωση στοιχίζει πίσω από ηγετικές μορφές που δεν είναι δυνατόν να εγκλωβιστούν στα ανεγκέφαλα και μικρονοϊκά σύνδρομα περιχαράκωσης που εκφράζει ο Σαμαράς και η παρέα του!

Η Κρήτη είναι εδώ! Και θα το δείξει στις 29 Νοεμβρίου 2009!

Αυτή είναι η Φωνή της Κρήτης, της οποίας η μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου είναι σε θέση να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα!

Και η Κρήτη -σε επίπεδο Βουλευτών, στελεχών και Λαού- είναι σύσσωμη στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη! Σε καμιά άλλη Μεγάλη Περιφέρεια της Ελλάδος δεν ισχύει κάτι τέτοιο για κανένα εκ των υποψηφίων! Αυτό, για να μην βιάζονται κάποιοι να «πανηγυρίσουν» επικαλούμενοι τις έωλες και άνευ αντικειμένου «δημοσκοπήσεις» (που διεξάγονται στον... αέρα, χωρίς δεδομένο εκλογικό σώμα!) και πασχίζουν απεγνωσμένα να «ντοπάρουν» τον Προδότη της Παράταξής μας!

Η Κρήτη θα μιλήσει δυνατά!

Η Κρήτη θα σφραγίσει το αποτέλεσμα της 29ης Νοεμβρίου 2009, προς το συμφέρον της Παράταξης και της Δημοκρατίας!

Και η γλυκύφθογγη Κρητική λύρα θα το παιανίσει σ’ ολάκερη τη Δημοκρατική Ελλάδα μας!

Ζήτω η Ελλάς!

Ζήτω η Δημοκρατική και Φιλελεύθερη Κρήτη!

Ζήτω η Κρητικοπούλα Ντόρα Μπακογιάννη, η Φυσική Αρχηγός της Μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξή μας!