Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Και οι βιομήχανοι στηρίζουν την κατάργηση των stage! Όλα τα μωρά στην πίστα!

Τα θέλουν μόνο για πάρτη τους!
Συνάντηση με τους Βιομήχανους είχε σήμερα ο Λοβέρδος. Οι βιομήχανοι στηρίζουν την αναλγησία της κυβέρνησης και έδωσαν σήμερα τα διαπιστευτήτριά τους στον Υπουργό.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ.Δ.Δασκαλόπουλος δήλωσε:«Η αποσύνδεση των stage από το δημόσιο τομέα, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη και η επανασύνδεσή τους με την ιδιωτική οικονομία, αν σχεδιαστεί σωστά, μπορεί να τονώσει ουσιαστικά τόσο την απασχόληση όσο και την παραγωγικότητα». Αναφορικά εξάλλου με τη νομοθεσία περί ενοικίασης εργαζομένων από τον ΣΕΒ αναφέρεται πως- όπως προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση-οι όποιες παραβάσεις θα αντιμετωπιστούν από την κυβέρνηση ως «εχθρός».
Τονίστηκε ακόμη ότι ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί να σχεδιάσει από κοινού με την κυβέρνηση την αξιοποίηση των stage στον ιδιωτικό τομέα, με στόχο να παράσχει πρόσθετα επαγγελματικά οφέλη στους νέους εργαζόμενους
Οι βιομήχανοι στηρίζουν Γιωργάκη ακόμα και στις πλέον ανάλγητες και αντικοινωνικές αποφάσεις του. Εμείς το ξέραμε από την εποχή των γευμάτων στην Εκάλη!

1 σχόλιο:

Doc είπε...

Μα δεν υποστηρίζουν την κατάργηση των stage. Υποστηρίζουν την κατάργησή τους από τον δημόσιο τομέα.
Ποιος δεν θέλει να έχει ανασφάλιστους-επιδοτούμενους εργαζόμενους?
Κατάλαβες τώρα γιατί τα μέλη του ΣΕΒ δηλώνουν σοσιαλιστές?