Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

SOS: Ο περίπατος του Πασόκ, όπως μας έλεγαν τα κατεστημένα …. αντιμετωπίζει προβλήματα!

Τα μεγάλα συμφέροντα προπαγανδίζουν την αμετάκλητη ως γεγονός νίκη του Πασόκ! Με τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν έχουν στόχο να ποδηγετήσουν τις εξελίξεις και να επιβάλλουν δια της ψυχολογικής βίας, δια του ελέγχου των συνειδήσεων, τον Γ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργό! Αυτή τη δύναμη έχουν, αυτή χρησιμοποιούν για να δρομολογήσουν ευνοϊκές εξελίξεις για τα κέρδη των κρατικοδίαιτων επιχειρήσεών τους! Καλλιεργούν κλίμα ηττοπάθειας στην Κεντροδεξιά και την αποφυγή συσπείρωσης των οπαδών της. Αυτό το κλίμα αλαζονείας κυριαρχεί στα μέσα ενημέρωσης και καυχώνται ότι εκφράζουν τη «δημοκρατία» και το «σοσιαλισμό»! Σχεδόν απαγορεύουν την κριτική στα πεπραγμένα Πασόκ και επί εικοσαετίας και επί προεκλογικής περιόδου. Τα ΜΜΕ, ακόμα και τα κρατικά υμνολογούν τη νίκη του Πασόκ και ακολουθούν ακριβώς την στρατηγική των ιδιωτικών καναλιών σε ό,τι αφορά την στρατηγική απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τον Καραμανλή.
Τα τεχνάσματα και οι προβοκάτσιες του Πασόκ(όπως του κρυφού δανεισμού) υπερπροβάλλονται ενώ όταν διαψεύδονται θάβονται. Ο κόσμος μένει με τις εντυπώσεις της υπερπροβολής και του ψέματος. Τα μέσα ακολουθούν επακριβώς τις εντολές της Ιπποκράτους για την πρόκληση θορύβου αλλά και την στρατηγική της «επόμενης μέρας» σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές. Όπως ο «κρυφός δανεισμός» που αναφέρθηκε πριν, δημιουργεί κλίμα «καμένης γης» προς περιορισμό των απαιτήσεων του κόσμου ή προς αποφυγή πραγματοποίησης των υποσχέσεων που δίδονται μόνο για την κατάκτηση της εξουσίας . Πέραν αυτής, ουδέν!
Ο κόσμος έχει πειστεί ότι η κατάσταση είναι δύσκολη όσο και αν η Ιπποκράτους δυσφήμιζε τα επιχειρήματα περί παγκόσμιας κρίσης που εκφράζονταν από τον πρωθυπουργό. Υπόσχονταν μια άλλη πολιτική με θαυματουργές μεθόδους επίλυσης των προβλημάτων. «Τα λεφτά υπάρχουν» και ξέρουμε που είναι, έλεγαν! Ενώ ο κόσμος έχει πειστεί ότι όντως έρχεται μια δύσκολη διετία! Θαυματουργοί δεν υπάρχουν. Ο κόσμος το ξέρει. Μόνο με μια μίνιμουμ συνεννόηση μπορούμε να ξεπεράσουμε τη δύσκολη συγκυρία. Το μίνιμουμ που ζητούσε ο Καραμανλής και το Πασόκ δεν το έδινε, κάτω από την πίεση των μεγάλων συμφερόντων που δεν θέλουν καθόλου να συμμετάσχουν στην αντιμετώπιση της δύσκολης διετίας . «Τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα»! Δεν υποχωρούν, αν δε δικαιωθούν! Και πρόκειται να δικαιωθούν μόνο με μια κυβέρνηση Παπανδρέου. Ο λαός θα υποκύψει στις πιέσεις των μέσων ενημέρωσης που έχουν συμφέροντα αντίθετα και εις βάρος του λαού;
Από τα αγχωμένα πρωτοσέλιδα των τελευταίων ημερών καταλαβαίνουμε ότι ναι μεν προηγείται το Πασόκ στις δημοσκοπήσεις τους αλλά δεν βλέπουν αυτοδυναμία. Επίσης βλέπουν ένα μπετόν αρμέ 12,5% αναποφάσιστους που δεν ξέρουν καθόλου πως θα συμπεριφερθεί στην κάλπη, γιατί οι έρευνες έδειξαν ότι δεν βλέπουν δελτία ειδήσεων, ούτε διαβάζουν τις εφημερίδες τους. Άρα δεν υπόκεινται την πλύση εγκεφάλου που επιδιώκουν με τα δελτία και τις εφημερίδες τους. Είναι άνθρωποι που έχουν ανεξαρτησία και αντιλαμβάνονται το παιχνίδι που παίζεται ….. Είναι καχύποπτοι και γελάνε όταν ακούνε ότι ο Γιώργος βρίσκεται σε σύγκρουση με τα κατεστημένα ή τα κατεστημένα τρέμουν το Γιώργο! Είναι άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά ότι η εικόνα της κυβερνησιμότητας Παπανδρέου είναι πολύ θολή έως επικίνδυνη! Η εκλογική συμπεριφορά αυτού του 12,5% προκαλεί τρόμο και στο Πασόκ και στα μεγάλα συμφέροντα!

20 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Απίστευτη προβοκάτσια και αλητεία από το "fimotro του ΠΑΣΟΚ" και τις λοιπές ηλεκτρονικές δυνάμεις της "αλλαγής"!
Προβάλλουν ως τελευταίες δημοσκοπήσεις κάποιες που εμφανίστηκαν σε ξένες εφημερίδες, ενώ σε αυτές διευκρινίζεται ότι είναι οι τεέυταίες δημοσκοπήσεις προ δεκαπενθημέρου!!!!
Αυτοί τις δίνουν ως κυλιόμενες ή χθεσινές.
Αλητεία.
Θα ασχοληθώ αύριο!
night night

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0wlmb1g696M

http://www.youtube.com/watch?v=i4GdJfnqsQc

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ χάνει σημαντικά και έχει πανικοβληθεί. Οι πράσινες γλίτσες έχουν κατακλήσει το internet με αηδία, προπαγανδίζοντας χειρότερα και από τους ναζιστες του Χίτλερ. Είναι η κοινή τους ιδεολογία μάλλον

F5PILOT είπε...

Ψυχραιμίααααα!! Νη σας έρθει απότομααα.
Χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

@F5Pilot
You need a parachute or you're off for a free dive babe! (speaking your leader's mother tongue)

Ανώνυμος είπε...

Exastal,
Ο ύπουλος ρόλος των Γιωργοκάναλων είναι γνωστός σε όλους του Έλληνες εδώ και χρόνια, δεν ξεκίνησε τώρα.
Καλά θα κάνει μετά τις εκλογές ο Καραμανλής να ξεκαθαρίσει τη βρώμικη κόπρο του Αυγείου, με ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.
Δεν μπορεί να υπάρξει γνήσια δημοκρατία με κηδεμόνευση από μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ , ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ, ΑΙΣΧΟΣ > http://www.youtube.com/watch?v=f9OYJSNIKw4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egreekalert%2

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΠΑΓΓΙΑΝΗ ΕΧΘΕΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΊΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΠΑΓΓΙΑΝΗ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παραπληροφόρησης συνέχεια από το fimotro

Ο πανικός του fimotro έχει ξεπεράσει και αυτόν της Ιπποκράτους. Σήμερα μας έβγαλε τα άρθρα της El Mundo και της El Pais, για να μας πει τη μεγάλη διαφορά που δείχνουν οι "τελευταίες δημοσκοπήσεις". Προφανώς συμβαίνει το αντίθετο, γιατί δεν θα χρειάζονταν και ιδιαίτερη γνώση ισπανικών για να καταλάβει κανείς ότι αφενώς και οι δύο εφημερίδες αναφέρουν ρητά ότι δεν υπάρχει εικόνα τις τελευταίες 15 μέρες καθώς δεν δημοσιεύονται οι δημοσκοπήσεις, αφετέρου η El Pais το διευκρινίζει σαφώς ότι τα ποσοστά που δίνει είναι πριν από την απαγόρευση, ενώ η El Mundo αναφέρει σαφώς ότι μιλάει για εκτιμήσεις.

Αν θέλετε να κάνετε προπαγάνδα, μάθετε τουλάχιστον και καμια ξένη γλώσσα για να μην ξεφτιλίζεστε.

Ανώνυμος είπε...

Exastal,
Τα ΜΜΕ και τα πράσινα blogs προσομοιάζουν τις σπαστικές κινήσεις του μελλοθάνατου.
Ξέρουν πολύ καλά ότι πάμε για τη μεγαλύτερη ανατροπή.
Ο κόσμος δεν θέλει ανεργία, ο κόσμος προτιμάει τις καθαρές λύσεις.
Οι αναποφάσιστοι απλά απέδειξαν ότι εάν δεν εμπνέεις εμπιστοσύνη δεν κάνεις για πολιτικός.
Και ο Γιωργάκης δεν εμπνέει εμπιστοσύνη γιατί μυρίζει υποκρισία, φτώχεια και ανεργία.

F5PILOT είπε...

Για ποιόν Καραμανλή μετά τις εκλογές; Από τις 21:30 της Κυριακής αυτός θα είναι παρελθόν και για την ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Φτού-πέντε, ξεχάστε τις κάλπες ή τις κάλτσες.
Από αποψε "όλοι στις κάβες".
Αύριο θα είναι μία δύσκολη μέρα για σας, θα φανεί η γύμνια των ψεύτικων δημοσκοπήσεων.

F5PILOT είπε...

O Kαραμανλής έχει δώσει εντολή σε μεσιτικό γραφείο να του βρούνε μονοκατοικία στη Βοστόνη γιατί το διαμέρισμα που έχει εκεί είναι μικρό για την οικογένειά του.

Ανώνυμος είπε...

Όλο αποκλειστικές πληροφορίες είσαι ρε μεγάλε.
Από που ψωνίζεις, από το Πρώτο Ψέμμα;

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 03, 2009 1:59 μμ

Δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει σε εφημερίδες αλλά στη Βοστώνη έχω αρκετούς φίλους που μου είπαν ότι κυκλοφορεί. α μάθω περισσότερα και θα σε ενημερώσω για το θέμα Βασιλάκη μη στεναχωριέσαι.
Θα το διασταυρώσω και θα σου το πω να το βάλεις σε ανάρτηση ως αποκλειστικό.

Ανώνυμος είπε...

Στη Γερμανία κυκλοφόρησε εφημερίδα με πρόβλεψη για πλήρη ανατροπή και νίκη του Καραμανλή.

Ανώνυμος είπε...

Στη Βοστώνη έχει ήδη σπίτι η οικογένεια Παπανδρέου.
Μάλλον για τον Γιωργάκη άκουσες αλλά δεν στο διευκρίνησαν!

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 03, 2009 2:19 μμ

Έχω και το όνομα του real estate στη Βοστώνη. Το δένω σιγά σιγά και θα σου το κάνω δώρο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ:ΚΑΨΗΔΕΣ-ΜΑΚΡΗ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ-ΚΑΝΝΕΛΑΚΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ-ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΡΕΜΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ-ΤΣΙΜΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ κτλ.κτλ.κτλ. ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ,ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ,ΡΕ ΣΥ ΠΙΛΟΤΕ , ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ>!!!!!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ,ΠΙΛΟΤΕ!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛιων ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ , ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΙ!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Πωπωπω
Πωπωπω
Τι τσιμπούκι είναι αυτό.