Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Ο Αλαφούζος δείχνει τα νύχια του! Τώρα ο Τέλλογλου βγάζει στοιχεία για το Rocco. Γιώργο άρχισε να ξεπληρώνεις επιταγές. Έρχονται κι’ άλλα!

Η γενική εικόνα που αποκομίζει ο επισκέπτης του site της «Καθημερινής» είναι ότι στηρίζει Γιώργο. Χθες δεν γράφτηκε τίποτα αρνητικό για τους φόρους του Γιωργάκη! Δεν βρήκες πουθενά την κατάργηση της Αγροφυλακής και τίποτα σχεδόν για την «ανασφάλεια» του πολίτη! Για να βρεις κάποια αντιπολιτευόμενη άποψη πρέπει να ψάξεις πολύ! Αυτό δε σημαίνει ότι έδωσε ο Αλαφούζος λευκή επιταγή στο Γιώργο! Φαίνεται ότι μέχρι «να δει φως» θα πετά προς το Μέγαρο Μαξίμου μικρής ισχύος βόμβες μολότοφ ώστε να γίνεται αισθητή η παρουσία του. Προβλέπουμε ότι τα αιτήματα Αλαφούζου είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθούν διότι απλούστατα προηγούνται τα «μεγάλα συμφέροντα» του κινήματος! Προηγούνται οι παραδοσιακοί προβοκάτορες. Προηγούνται τα κατεστημένα! Σύντομα θα δούμε το ΣΚΑΪ να κάνει την κωλοτούμπα του!
Nέα στοιχεία λοιπόν για την υπόθεση Siemens, που αφορούν το λογαριασμό του Α. Rocco, έρχονται στο φως.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Τάσος Τέλλογλου, η αμερικανική δικηγορική εταιρία Debevoice & Plimpton, στον τόμο που αφορά το σύνολο των πληρωμών προς την Ελλάδα από τη μητρική εταιρεία Siemens, καταγράφει πληρωμές για τις προμήθειες του ρουμάνικου ΟΤΕ, της Romteleckom (η οποία είναι κατά 54% θυγατρική του ΟΤΕ).
Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αμερικανών, δόθηκαν συνολικά 13,8 εκατομμύρια ευρώ σε μίζες.
Ανάμεσα στις πληρωμές ξεχωρίζει και μία πληρωμή 300.000 μάρκων στο λογαριασμό 22157 στην τράπεζα CIBC με επωνυμία A. Rocco που είχε συνδεθεί με πολιτικό πρόσωπο που είχε ευθύνη για τις προμήθειες του ΟΤΕ στο διάστημα 1997-2000.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νιαρ νιαααρρρ...τι κανει νιαου νιαου στα νυχια του..Rocco; χου ις χου;

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

Ο ΓΑΠ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.
ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΣ!!
ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΙΑ..
ΟΜΩΣ,
Ο ΔΕΞΙΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ
ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΡΙΝ ΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ..
ΧΑΧΑΧΑΧΑ...
ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

kale poy xa8hke o tsoukatos?????????????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ θα μας κλάσει τ' @@

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ 2

Ανώνυμος είπε...

Όσο για το Χριστοφοράκο, τον αλήτη της υψηλής κοινωνίας, να μη σου πω που τον γράφουμε!
@@