Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Πολύ χαμηλό επίπεδο Πασόκ:οι Δεξιοί μασάνε σκληρούς δίσκους, κλέβουν laptop και τρώνε λογισμικά!!!

Ξέρουμε ότι η προπαγάνδα του Πασόκ καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε πέσει πολύ χαμηλά .Θα μου πείτε γινόταν μια προσπάθεια νε ξεφύγουμε από την απόλυτη παρακμή και να ξαναπεράσουμε σε φάση ακμής ή τέλος πάντων το φως προσπαθούσε να επιβληθεί στο σκότος και ….. άλλες βλακείες.

Συνεπαρμένα τα γιουσουφάκια της Ιπποκράτους και τώρα πλέον του Μαξίμου συνεχίζουν χωρίς κανένα φραγμό τον θλιβερό και σαρκοφάγο προεκλογικό τους κατήφορο. Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο.
Μέχρι και σε τέρατα από άλλους πλανήτες μετέτρεψαν τους δεξιούς! Τρώνε σκληρούς δίσκους και είναι πεινασμένοι για λογισμικά, τσιπάκια και motherboards!!!

Το ύφος τους το ξέραμε το ήθος τους το γνωρίζαμε. Δεν περιμέναμε να διολισθήσουν σε συμπεριφορές του παρελθόντος από την πρώτη μέρα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ...ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΔΕΝ ΛΕΩ.... ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ REAL ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΚΟΥΤΕΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ

Ανώνυμος είπε...

Την οργή του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου προκάλεσε το θέμα που δημιουργήθηκε με διαρροές δηλώσεων του διαδόχου του στο ΥΠΟΙΟ Γιώργου Παπακωνσταντίνου περί άδειων γραφείων που παρέλαβε. Το «Βήμα» μάλιτα δημοσίευσε ως κύριο πρωτοσέλιδο θέμα του και τη σχετική φωτογραφία. Ο Γιάννης Παπαθανασίου προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, όπου υποστήριξε ότι από το γραφείο του αφαίρεσε τα προσωπικά αντικείμενα και βιβλία που ο ίδιος είχε μεταφέρει εκεί. Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας ότι είχε τηλεφωνήσει στον διάδοχό του προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την εικόνα που έβγαινε προς τα έξω, αλλά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Αφορμή για την πρώτη κόντρα της (νέας) κυβέρνησης με τη (νέα) Αξιωματική Αντιπολίτευση στάθηκε η φωτογραφία από το άδειο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομίας και η δήλωση του Γ. Παπακωνσταντίνου ότι «δεν άφησαν τίποτα». Ο Γ. Παπαθανασίου αντέδρασε, δηλώνοντας ότι «όλοι οι φάκελοι με τα στοιχεία είναι στις υπηρεσίες».

Μιλώντας στο Mega, το πρωί της Παρασκευής, ο πρώην υπουργός Οικονομίας δήλωσε ότι ο ίδιος έκανε πλήρη ενημέρωση στο νέο υπουργό και πως έθεσε υπ’ όψη του όλα τα στοιχεία. Επιπλέον, τόνισε ότι όλοι οι φάκελοι είναι στις υπηρεσίες, ως οφείλουν, καθώς είναι υπηρεσιακά έγγραφα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαθανασίου κατηγόρησε για απειρία τον Γ. Παπακωνσταντίνου, επειδή δεν αναζήτησε τα στοιχεία και τους φακέλους στις υπηρεσίες. Ακόμη, άφησε αιχμές κατά των υπουργών του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι είχαν συνηθίσει να δουλεύουν με συμβούλους που είχαν εκείνοι όλους τους φακέλους, αντί οι υπηρεσίες που είναι οι αρμόδιες.

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας ανέφερε, πάντως, ότι -όπως έχει ενημερώσει σχετικά τον κ. Παπακωνσταντίνου- ένα φορητό υπολογιστή που είχε στο γραφείο του θα το επιστρέψει εντός της εβδομάδας, αφού αφαιρέσει κάποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε στην εφημερίδα Το Βήμα: «Παρέλαβα ένα γυμνό υπουργείο. Πήραν ακόμη και τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών από το υπουργικό γραφείο. Προσπαθώ να καταλάβω από τα χαρτιά τα έσοδα και τις δαπάνες. Δεν άφησαν τίποτε οργανωμένο. Το υπουργείο είναι απολύτως διαλυμένο, πρέπει να το ξαναχτίσουμε από την αρχή».

Ανώνυμος είπε...

ένα σωρό έπιπλα έχει τι άλλο ήθελε??

από την αρχή δεν ήθελε να χαράξει καινούργια οικονομία??

ή μήπως ακόμα δεν αρχίσαμε δηλώνουμε ανικανότητα?? (e tu brutus?)