Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Εκτός από golden κορίτσια(βλέπε Τζούλια), ο Γιώργος θα μας φέρει και χρυσά-σοφά γερούνδια!

Σοφέ Γερούνδιε, πες μας! Πως θα ξεπεράσει την κρίση η Ελλάδα
Όλα τά χε η μαργιορή ο φερετζές της σοφίας της έλλειπε! Θα βγούμε γύρα στον πλανήτη να φέρουμε σοφούς γέρους να μας λύσουν τα προβλήματα! Δεν μας έφταναν οι σοφοί της Ελλάδας θα φάμε στη μάπα και τους σοφούς του πλανήτη. Ένα μεγάλο πλανετάριουμ θα γίνουμε. Η παγκοσμιοποίηση στην πράξη του πανελλήνιου σοσιαλισμού. Να δούμε το Βενιζέλο να έχει δυο γέρους και δυο σοφές γριές στο πλευρό του και ό,τι άλλο! Άραγε στις γρες συμπεριλαμβάνεται και ο Ψινάκης….. ;
Σοκ στο πανελλήνιο με αυτούς τους χρυσόγερους! Τι θα λένε, πως θα το λένε και πως θα πληρώνονται; Από το Πασόκ σίγουρα δεν θα τα παίρνουν! Το Πασόκ υπάρχει μόνο για να τα παίρνει και μάλιστα σε πακέτα και παχυλούς λογαριασμούς με πολλά μηδενικά. Τα λίγα μηδενικά δεν τα θέλουν στο κόμμα της πράσινης ανάπτυξης! Τους προκαλούν αναγούλα τα λίγα μηδενικά.
Άσε τα στελέχη που φασκέλωναν το Γιώργο όταν τους έλεγε για τους περίεργους χρυσόγερους που έχει στο μυαλό του! Εξυπακούεται ότι έλουσε κρύος ιδρώτας τους καρακλοκένταυρους με το «καπέλωμα». Αναρωτιούνται αν ο Γιώργος έχει αντιληφθεί τι θα πει «βαθύ κράτος». Θα φέρει άραγε και στις δημόσιες υπηρεσίες σοφόγερους ο Γιώργος; Και πως θα συνεννοούνται με τον Στίγκλιτς; Δηλαδή ο Στίγκλιτς δεν τα παίρνει; Θα τους δώσει και διερμηνευτές ο Γιώργος ή θα φροντίσουν γι’ αυτό οι σύντροφοι Παναγόπουλος και Μίχας; Μήπως στα υπερπολυτελή γραφεία της Ιπποκράτους έχουν φτάσει πληροφορίες για το γιουρούσι που ήδη ξεκίνησε, χωρίς καν να περιμένουν τα αποτελέσματα των εκλογών; Και είναι τόσο χαζά τα μέλη της «παιδικής χαράς» στο επιτελείο της προεδράρας του Πασόκ, που νομίζουν ότι οι εργατοπατέρες θα σεβαστούν τους σοφούς γέρους; Το καλύτερο που έχουν να κάμουν είναι να κατέβουν λίγους ορόφους, στα υπόγεια της Ιπποκράτους και θα αντιληφθούν αμέσως τι θα πει «βαθύ κράτος» και που έχουν γραμμένους τους άχρηστους σοφούς του Γιώργου. Που πάει να βγάλει τους "αγωνιστές" άχρηστους, σάμπως δεν ξέρουν από μάσα και γιουρούσι!
- Εμείς σου δίνουμε τη νίκη Γιώργο!
- Γιατί δηλαδή πρέπει να ρθουν από το εξωτερικό κάποιοι διεθνείς τρελόγεροι για να μας δείξουν πως γίνεται το φαγοπότι;

YΓ.:Υπάρχει μια πανάρχαιη ινδική προσευχή που ζητά από το Θεό να στείλει στον κόσμο λεφτά:«ω πάμε πάμε ohmmmmmm»!!! Όσες περισσότερες φορές πεις «πάμε ομμμμμ», τόσα περισσότερα λεφτά θα σου στείλει!!! Λέτε ο Γιώργος να έχει ήδη ξεκινήσει την προσευχή;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com
/2009/10/t-47.html

Παπουτσάκης είπε...

Ψηλορείτης και Σαμαριά στις λίστες της UNESCO
Ο Ψηλορείτης και η Σαμαριά είναι οι μόνες περιοχές της Κρήτης, που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της UNESCO.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η συνέχιση, για άλλα τέσσερα χρόνια, της συμμετοχής του Φυσικού Πάρκου του Ψηλορείτη στα Δίκτυα των Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO. Έτσι, αυτή την στιγμή ο Ψηλορείτης είναι μαζί με την Σαμαριά οι μόνες περιοχές της Κρήτης, που είναι ενταγμένες στις λίστες της UNESCO.

Το Φυσικό Πάρκο αποτέλεσε από το 2001 το 5ο μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου των Γεωπάρκων, που στοχεύει, μέσα από την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, στην προώθηση δράσεων εναλλακτικού τουρισμού, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, προστασίας και ανάδειξης του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην οικονομική ανάπτυξη ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της Ευρώπης.

Από το 2004 η συμμετοχή μιας περιοχής στο Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων συνεπάγεται την αυτόματη ένταξή της και στο Δίκτυο των Παγκόσμιων Γεωπάρκων, που ανέπτυξε και εξακολουθεί να αναπτύσσει παγκοσμίως η UNESCO. Η συμμετοχή ελέγχεται περιοδικά με αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης στην οποία συμμετέχουν -εκτός από τα υπόλοιπα μέλη του Δικτύου- εκπρόσωποι πολλών διεθνών οργανισμών, όπως της Διεθνούς Ένωσης για την Προστασίας της Φύσης (IUCN) και της Διεθνούς Ένωσης Γεω-Επιστημών (IUGS).

Μαζί με τον Ψηλορείτη επαναξιολογήθηκαν άλλα 15 γεωπάρκα από τα οποία δύο έλαβαν κόκκινη κάρτα και να αποκλειστούν από τα δίκτυα και άλλα τέσσερα κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να επαναξιολογηθούν σε δύο χρόνια. Παράλληλα, δυο νέες περιοχές εντάχθηκαν στα παραπάνω δίκτυα, μια από τις οποίες, είναι η περιοχή Χελμού - Βουραϊκού της Πελοποννήσου, η οποία αποτελεί πλέον μαζί με το Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου και τον Ψηλορείτη, το τρίτο γεωπάρκο της Ελλάδας.

Το Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων αποτελείται από 35 περιοχές και το αντίστοιχο Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO από 64.

F5PILOT είπε...

@exastal

Βασιλάκη τι λέτε εκεί στη Κρήτη θα την πάρετε μωρέ την 5η έδρα ή θα μείνετε με 4;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δείξτε συμπάθεια και οίκτο στους παραπλανηθέντες και τους ημιμαθείς, σαν τον Φτού-πέντε.
Δεν τους βοηθάει το μυαλό τους, δεν τους βοηθάει η κρίση τους.
Πάνω από όλα να είμαστε άνθρωποι.

F5PILOT είπε...

Είπαμε ότι έχετε πλάκα αλλά
όταν χάνεται ρε καραγκιόζηδες γίνεστε πολύ γελοίοι.