Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Τα πρώτα κοινωνικά μέτωπα της Κυβέρνησης είναι υπαρκτά..... Σε μόλις τρεις βδομάδες!

Η Κυβέρνηση ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα όσο και αν τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζί) φροντίζουν να διαφημίζουν την λάμψη και τη γοητεία της. Τα στελέχη της κυβέρνησης παράγουν μόνα τους κρίσεις παρά την ανύπαρκτη αντιπολίτευση. Η πρώτη μεγάλη κρίση ήταν αναμφίβολα η Cosco. Σύγκρουση που απλά αναβλήθηκε με μια εύθραυστη ολιγοήμερη ανακωχή.
Η δεύτερη κρίση ήταν η υπερβολή στο έλλειμμα. Ο Παπακωνσταντίνου θεώρησε εντελώς απερίσκεπτα ότι εάν «καρφώσει» στην Ευρώπη ένα υπερβολικό και κατασκευασμένο έλλειμμα θα αντιμετωπισθεί με επιείκεια από τους Λουξεμβούργιους. Η κίνηση αυτή γύρισε μπούμερανγκ και είναι λογικό μέχρι το τέλος του έτους να επιδιωχθεί «συμμάζεμα» της ανοησίας γιατί η Ελλάδα θα χρειαστεί δάνεια. Στα πλαίσια του υπερβολικού ελλείμματος η Ελλάδα επιβαρύνεται με δυσβάσταχτους όρους δανεισμού και υποβάθμιση της οικονομίας μας.
Οι πρώτες όμως συγκρούσεις σε κοινωνικό επίπεδο είναι τα Stage, οι καταλήψεις στα σχολεία και στο χώρο των αγροτών που υποφέρουν από απίστευτα χαμηλές τιμές των προϊόντων τους. Την αντικοινωνική κατάργηση των stage, την αποκάλεσαν εξυγίανση, ισονομία και απονομή δικαιοσύνης. Τον αποκεφαλισμό χιλιάδων νέων, τον αποκάλεσαν προεκλογική εξαγγελία. Βλέπουμε παράλληλα το θράσος, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία του παλιού Πασόκ (που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε):«Να πάτε για το δίκιο σας στα δικαστήρια» ή «Να μηνύσετε αυτούς που σας έβαλαν στα stage». Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα stage υπέγραψε η Κυβέρνηση Πασόκ, του 1999, με την απόλυτη συγκατάθεση και υπογραφή τότε του Γ. Παπανδρέου. Πρόκειται για το νόμο 2738 «Περί Συλλογικών Διαπραγματεύσεων στη Δημόσια Διοίκηση, Μονιμοποιήσεις Συμβασιούχων αορίστου χρόνου και Άλλες Διατάξεις» Έλαβε την τελική του μορφή στις 9 Σεπτεμβρίου του 1999, ΦΕΚ ΑΦ 180, με την υπογραφή(επαναλαμβάνω του Γ. Παπανδρέου!!!
Οι εργαζόμενοι στα stage ενίστανται σε ό,τι αφορά τον χρόνο της σύμβασης, την κατοχυρωμένη μοριοδότηση από το «Νόμο Πεπονή», τις πολυετείς συμβάσεις κ.λπ. Περιέχει λοιπόν η απόφαση της κυβέρνησης όλα τα χαρακτηριστικά του αυταρχισμού που προκαλεί τα αυθόρμητα και κοινωνικά κινήματα! Ιδίως όταν τα stage παραδίδονται στα νύχια των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και διώκονται στην πραγματικότητα όλοι οι συμβασιούχοι. Η υπόθεση stage αποτελεί την πρώτη μεγάλη απώλεια της κυβέρνησης στο πεδίο της ελπίδας και των κοινωνικών προσδοκιών. Η απώλεια αυτή θα εξελιχθεί σε «οργή» όταν ο κόσμος αντιληφθεί ότι όλα γίνονται για το βόλεμα των πράσινων παιδιών, όταν φανεί η «υποταγή» της νέας κυβέρνησης στο «βαθύ κράτος» (γνωστό για τις πράσινες προεκτάσεις του) και όταν γίνει αντιληπτό ότι η απάνθρωπη εκδίωξη χιλιάδων νέων υποκρύπτει προσυμφωνημένες εκδουλεύσεις προς τον επιχειρηματικό κόσμο(υπενθυμίζω τα γεύματα στην Εκάλη)!
Γι’ αυτό μεταφέρονται τα stage αποκλειστικά και μόνο στον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα. Επιδοτούμενα και χωρίς κοινωνική ασφάλιση. Είναι σίγουρο ότι οι επιχειρήσεις θα φροντίσουν να απαλλαγούν από τους μισθωτούς και ασφαλισμένους εργαζόμενους. γεγονός που θα επιβαρύνει περαιτέρω την ανεργία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Γεγονός που θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη «οργή» από πιο πλατιές κοινωνικές ομάδες που κινδυνεύουν με απόλυση(αντικατάσταση από φτηνότερους εργαζόμενους)!
Μην ξεχνάμε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συμπεριφέρθηκε εντελώς διαφορετικά στο πρόβλημα των 250.000 συμβασιούχων που κληρονόμησε από το Πασόκ το 2004. Το Πασόκ συμπεριφέρεται απάνθρωπα σε πολύ λιγότερους εργαζόμενους. Όταν ο Παπανδρέου προεκλογικά έταξε ότι «θα βάλει τέρμα στην ομηρία» και θα «τερματίσει το απαράδεκτο καθεστώς». Τελικά στο Πασόκ είναι όλα διπλής ανάγνωσης. Εάν ρωτήσετε τους συμβασιούχους (που έτρεξαν και ψήφισαν μαζικά Πασόκ) θα σας πουν ότι περίμεναν μια δίκαιη τακτοποίηση, περίμεναν μονιμοποίηση όσων κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και περίμεναν ανανεώσεις συμβάσεων ή τουλάχιστον μοριοδότηση. Εξαπατήθηκαν όπως και πολλές άλλες κοινωνικές ομάδες.

28 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Και μετά ξύπνησες;

Ethnikofrones είπε...

οχι και μετα πεφτετε απο την εξουσία οεοοοο.
Δεν το βλεπεις θα πληρωσεται ακριβα αλητες του πασοκ
σας το υποσχομαι.

Ethnikofrones είπε...

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ

Ethnikofrones είπε...

ΤΗΝ ΚΙΑΝ ΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ

F5PILOT ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΑΔΕΣ

Ethnikofrones είπε...

ΚΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΤΡΑΝΕΣ
ΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

ΡΙΤΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΕΟ ΑΡΓΗΓΟ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΛΩΣΗ , ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΩΣΗ.
ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΜΗΝ ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

stefanos είπε...

Τα παιδιά των stage
έχουν δικαίωμα στην εργασία;
Η απάντηση είναι ΝΑΙ...
όπως ακριβώς
και τα άλλα νεαρά παιδιά
που θα θέλανε στην αναβροχιά
να έχουν έστω αυτά τα λίγα
400-500 ευρώ...
Ισα δικαιώματα μεταξύ τους;
Η απάντηση είναι και πάλι ΝΑΙ...
Άρα,
ποιό είναι
το μόνο σωστό μέτρο
δίκαιου συναγωνισμού
μεταξύ τους;
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ...
Τα άλλα
είναι εκ του πονηρού...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Στέφανε άνοιξε την τιβι να δεις τώρα τον δικό σου στην συνέντευξη .
Εγώ.....εγώ ......εγώ.......θα ....θα.....θα ....εγώ ...θα ....η σοσιαλιστική μου διεθνή.....εγώ.....θα.......όλοι μαζί!!!
Να τον χαίρεσαι

F5PILOT είπε...

Για κουνήστε πέρα δώθε το κρανίο μπας και ξαναμπουτάρει το γαμημένο.
ΑχαχαχαχαχA

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μερικοί ακόμα περιμένουν να διοριστούν από το παράθυρο στο δημόσιο για την προσφορά τους στο κόμμα!! Ένας και από αυτούς ο πιλότος !!! Ο πιλότος που ξαναμπουτάρει μετά από 5 χρόνια απραξίας!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Ανώνυμος είπε...

dexter προς το παρών μπορείς απο μόνος σου να ανατρέψεις την μαλακία που σε έχει βαρέσει κατακούτελα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΑΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ)ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Alex είπε...

@exastal
Τύποι σαν τον dexter ρίχνουν στα τάρταρα την ποιότητα του blog.
Καταλαβαίνω ότι είναι fun του Βουλγαράκη αλλά κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους, φυσικά και δέχομαι ο καθένας να εκφράζει την άποψη του αλλά αυτή δεν είναι άποψη είναι οχετός λυμάτων......

Ανώνυμος είπε...

Ένα μαλακισμένο του κερατά είναι ο dexter θέλει να πουλήσει μαγκιά στην παρέα του παριστάνοντας το φασιστάκι στα blog

F5PILOT είπε...

@ Alex + 6:52 μμ

Για πάτε καμμιά βόλτα σε περιοχή αυθαιρέτων να δείτε ότι όλοι οι παράνομοι σηκώνουν ελληνική σημαία, κτίζουν εκκλησάκια και σηκώνουν και την σημαία του βυζαντίου με τον δικέφαλο αετό. Όλά αυτά αποτελούν ταμπού για την ελληνική κοινωνία αλλά και αντικείμενα εκμετάλευσης από κάπηλους και απατεώνες του κοινού ποινικού κώδικα.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά; Για κοιτάξτε το avatar του και θα καταλάβετε.

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

Τα μάθατε;
Ανάγκη ΑΜΕΣΗΣ πρόσληψης
350 εποχιακών στους ΕΛΤΑ...

Με την τακτική
της κομματικής πελατείας
που εφάρμοσε στυγνά
η δεξιά του Καραμανλή
από το 2005 έως τις 3/10/2009,
υποτίθεται ότι το ΠΑΣΟΚ
θα έπρεπε να στείλει "φυτευτούς"
350 πρασινοφρουρούς...

Αυτό δε μας λένε ουσιαστικά
όλοι οι δεξιοί θαμώνες
του exastalistan
(επώνυμοι και ανώνυμοι)
όταν ολοφύρονται
για τους απομακρινόμενους
stage-άδες;

Τι κάνει η Κυβέρνηση του ΓΑΠ;
Πρόσληψη των 350 εποχιακών
μέσω του ΑΣΕΠ...

ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...
ΔΙΚΑΙΕΣ...
ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!

Μπράβο!

Ethnikofrones είπε...

εξυπνακια F5PILOT
αν θες σεμιναριο στο ποινικο να σου κανω και τζαμπα.
Αλλα το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι τρομαξατε τοσο πολυ που αρχισατε να βριζετε και να με κατηγορειτε προσωπικα.
Μ...., πουλαω μαγκια στην παρεα μου (δεν εχω παρέα μονος μου ειμαι δεν θελω βοηθεια)και ειμαι και φασιστάκος

Ο πολυς F5PILOT πηγε μακρια λεγοντας πως ειμαι απατεωνας
και ειδε και το αβαταρ μου.

καλυτερα να επρεπε να μετρα τα λογια και να αφησει τον πασοκικο ελιτισμο του για εκει που των παίρνει.

Και αν ριχνω το επιπεδο του μπλογκ
ωραια

exastal, σβηστα ολα ολα οσα γράφω δικοπ σου ειναι το μπλογκ αν νομίζεις οτι το προσβάλω σβήστα

Αλλα ακομα και αν τα σβησεις δεν θα τα σβησεις απο το μυαλο μου απο την συνειδηση μου και απο την συνειδηση εκατονταδων αλλων σαν και εμενα που ειδαν πως το ΠΑΣΟΚ
ενα κομμα δολοφονων, ληστών, και ολοκληρωτιστων μετερτεψε την χωρα σε παραγκα

Το ΠΑΣΟΚ ειναι ο ιος που εχει κολλησει την Ελλαδα.
ελεγχουν τα παντα , τα ΜΜΕ την δημοσια διοικηση , την εφορια τα υπυργεια την δικαστικη εξουσια, την αστυνομια τα παντα!!!
εχουν παραβιασει το συνταγμα απειρες φορες εχουν εξαπατησει τον ελληνικο λαο εχουν πει ψεματα και οι πρασινοφρουροι τους αμειβονται πλουσιοπαροχα.
Αυτοι ηταν ο συνηγορος του Συνασπισμού τον Δεκεμβρη του 2008, αυτοι εβαζαν τις φωτιες το 2007 και το 2009. παρεα με τους λαθρομεταναστες. Αυτοι οι ιδιοι ειχαν μετα το 1981 εγκαθιδρυσει κρατος φασισμού και φοβου και η οικογενεια μου το βιωσε.
Ενα μονο θα σας πω ζουμε στην ιδια χωρα μπορω να μαθω τα παντα για σας οπως και εσεις μπορειτε να μαθετε τα παντα για μενα. μπορω να σας κανω ζημια οπως και εσεις σε μενα.

ξεχνατε ομως ενα πραγμα οι περισοτεροι ειστε ειτε χορτασμενοι ειτε βολεμενοι.
εγω οχι και αυτο με κανει ανεξελεγκτο.
θα ρθει η μερα που θα τα πουμε πιο καθαρα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΠΕΝΑ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ.

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,
ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΥΓ αν ησασταν ακεραιοι δεν θα φοβοσταν, αμα ησασταν καθαροι δεν θα λερωνατε την ελλαδα αν ησασταν δικαιοι δεν θα ησασταν ΠΑΣΟΚ!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Όταν το ΠΑΣΟΚ πει ότι θα βάλει τέρμα στην φτώχεια, οι φτωχοί θα αρχίσουν να τρέχουν για την... ζωή τους!!!!

F5PILOT είπε...

Τστστσ!!!!!
Ο Λιακό είσαι;

Ευχαριστώ πολύ που με επιβεβαιώνεις. Δεν περίμενα τίποτα παραπάνω από ένα τυφλό μισαλόδοξο και αναχρονιστικό πράμα που φτάνει μέχρι τα όρια της ανάγκης ψυχολογικής υποστήριξης.

Ethnikofrones είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΗΘΙΚΟΛΟΓΕΙ!!!

F5PILOT είπε...

ανάγκης ψυχολογικής υποστήριξης.

Ανώνυμος είπε...

σε εστειλε αδιαβαστο ο τυπας με το περιεργο ονομα

χαχα οταν ο ηλίθιος τα βρισκει σκουρα ηθικολογεί!!!
Αν και μου θυμίζει Διονυση Χαριτοπουλο Εγχειρηδιο Βλακείας;

Ethnikofrones είπε...

ανωνυμος 9:32 μμ
Ναι απο το βιβλιο του χαριτοπουλου ειναι
κολλημα αυτος ο F5PILOT ανάγκης ψυχολογικής υποστήριξης.

λες να ειναι ψυχολόγος.Πολυπράγμωνες οι ΠΑΣΟΚΟΙ και

ανθρωπάκια οπως πάντα!!!!

F5PILOT είπε...

Βρε μικρέ φασιστολοπωδυτάκο ότι και φλάμπουρο να σηκώσεις δεν αλλάζεις δεν γίνεσαι ήρωας ένας μικρός κομπλεξικός μικρομέγαλος θα είσαι μια ζωή που χρειάζεται ψυχίατρο.

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε F5pilot... οποιος δεν ειναι ΠΑΣΟΚ ειναι φασιστας δηλαδη?
Ωραιοι ειστε!
Με τα ψεμματα των δημοσιογραφων και την εικονικη πραγματικοτητα των καναλαρχων σας, μπορει να ριξατε τον Καραμανλη, αλλα ο λαος εχει ηδη αρχισει να καταλαβαινει οτι τον κοροιδευετε...
Τα προγραμματα μαθητειας (που υπεγραψε ο ιδιος ο Γιωργακης το 1999) τωρα ξαφνικα εγιναν "γαλαζιες προσληψεις". Το δε ΑΣΕΠ, ειναι το ακρον αωτον της διαφανειας. Οπως ακριβως και οι προσληψεις γενικων γραμματεων στα υπουργεια, οπου υποκριτικα μαζεψατε αιτησεις απο χιλιαδες αφελεις για να παρετε τελικα τους προεπιλεγμενους Πασοκους σας.
Ασε δε το κολπο του ελλειμματος: θα φορτωσετε τη χωρα με αλλα 2.5 δις δανεια φετος ωστε να φουσκωσετε το ελλειμμα του 2009 (το οποιο θα φορτωσετε στον Καραμανλη) ενω στο 2010, χωρις αυτα τα 2.5δις θα δειξετε αμεσως μια τεχνητη πτωση. Τςςς, μα τι μυαλο βρε παιδι μου αυτος ο Παπακωνσταντινου... απαπααα
Μα καλα, για τοσο μαλακες τους εχετε τους Ελληνες? Μαλλον ναι...
Α, ερχονται και οι "υπερηφανοι χειρισμοι" του Γιωργακη στα εθνικα θεματα... οπου θα "λυσει" το σκοπιανο αποδεχομενος οτι του πουν οι αμερικανοί. Μπορει και να επανιδρυσει το υπουργειο Μακεδονιας στα ΣΚοπια, που ξερεις? Μιλαμε για μεγαλο ηγετη...
Τελος (μην παραλειψω) να εκθειασω το μεγαλο υπουργο "προστασιας του πολιτη" Χρυσοχοιδη... ο οποιος επιασε τη 17Ν κατα τυχη οταν εσκασε η βομβα στα χερια του Ξηρου... μεσα σε 2 εβδομαδες, εχουν γινει πιο πολλες τρομοκρατικες επιθεσεις απ'οτι τα τελευταια 6 χρονια... ιδου η κυβερνηση ΠΑΣΟΚ... Αλιμονο μας...

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

f5pilot, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:

ΠΑΣΟΚ: Stage δεν υπάρχουν στο δημόσιο πουθενά στην Ευρώπη.

Πραγματικότητα: Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία.... έχουν stage στο δημόσιο.

ΠΑΣΟΚ: Η μοριοδότηση δεν υπάρχει πουθενά. Είναι απαράδεκτη και άδικη.
Πραγματικότητα: Γαλλία, Ιταλία μοριοδοτούν για το δημόσιο. Στην Γαλλία είναι υποχρεωτικό να έχουν περάσει από stage για να μπουν στο δημόσιο.

ΠΑΣΟΚ: Δεν μπορώ να τους πληρώσω όσους μπήκαν "παράνομα" πριν τις εκλογές, θα πάω φυλακή.
Πραγματικότητα: Τα δεδουλευμένα πρέπει πάντα να καταβάλονται. Την ευθύνη την έχει πάντα ο εργοδότης, ποτέ ο εργαζόμενος.

ΠΑΣΟΚ: Όλοι αυτοί μπήκαν πηγαίνοντας σε γραφεία βουλευτών.
Πραγματικότητα: Ο ΟΑΕΔ ειδοποίησε ανέργους για τις θέσεις αυτές.

ΠΑΣΟΚ: Παράνομα τα Stage στο δημόσιο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτούς.
Πραγματικότητα: Το 1999 και το 2000 ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ εργαζόμενους στα stage με δύο διαδοχικούς νόμους!!! Με υπογραφή του σημερινού Πρωθυπουργού!!! Τότε δεν ήταν παράνομο;

F5PILOT είπε...

@Vassilis

Το θέμα τελείωσε με το ΠΑΣΟΚ να κάνει πράξη τις προεκλογικές δεσμεύσεις του.

Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Σε παραπέμπω στις σημερινές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ στην ΚΟ