Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Γιατί είναι στο στόχαστρο οι «μπάτσοι»;

Του Θύμιου Παπανικολάου
Μόνο οι αφελείς ή οι «εγκάθετοι» του δημοσιογραφικού κρετινισμού και πολιτικού ιησουϊτισμού μπορεί να μιλάνε, ΣΗΜΕΡΑ, για τρομοκρατία ομάδων ή μαφιόζων ανεξέλεγκτων από τις μυστικές υπηρεσίες.
Τα παλιά μοτίβα των εξεγερμένων ή αντιστασιακών τρομοκρατικών ομάδων του μικροαστικού ριζοσπαστισμού (η λεγόμενη «ατομική τρομοκρατία») έχει πεθάνει προ πολλού: Πάνω από 60 χρόνια.
Σήμερα τέτοιες ομάδες, ακόμα και αν υπάρξουν, δεν αντέχουν παραπάνω από μερικούς μήνες. Είναι τέτοια τα μέσα παρακολούθησης και τόσο χαρτογραφημένοι οι χώροι, αλλά και τόσο διαφορετικές οι συνθήκες της «λαϊκής ασπίδας» τέτοιων πράξεων, που τις βάζουν στο χέρι ακαριαία.
Η τρομοκρατία σήμερα αποτελεί το προνομιούχο πολιτικό μέσον του κράτους και των μυστικών του υπηρεσιών για την τρομοκράτηση και την καθυπόταξη των κοινωνιών. Πάντα τα κράτη υπήρξαν οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες και κατασκευαστές της τρομοκρατίας, ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλης σήψης και παρακμής.
Η σύγχρονη τρομοκρατία που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα έχει πάρει μορφές σχιζοφρενικής παράνοιας. Είναι μια τρομοκρατία με κλιμακούμενη στρατηγική και σχέδιο, με στόχους πολιτικούς και τεράστια υπηρεσιακή ικανότητα, μια τόσο οργανωμένη και δικτυωμένη επιχείρηση, που δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να είναι «επιχείρηση» μεμονωμένων συνωμοτών.
Αυτή η τρομοκρατική παράκρουση που ζούμε αποτελεί το ανώτατο (ή το τελευταίο) στάδιο της αμερικανικής κατοχής μας.
Η αφετηρία αυτού του τρομοκρατικού σταδίου είναι τα «Δεκεμβριανά». Από τότε στο κέντρο του τρομοκρατικού στόχαστρου μπήκε η ελληνική κοινωνία. Τα «τέκνα» των «δεκεμβριανών» ( οι «Ε.Α», οι «Σέχτες» κ.λπ), αλλά και οι ιδεολογικές και πολιτικές «εστίες» κάλυψης και στήριξης αυτών των «νέων τρομοκρατών», «έχρησαν» καθαρά και ανοικτά ως εχθρό τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.
Ωστόσο, υπήρξε και ένα «ειδικός» στόχος αυτής της νέας τρομοκρατικής στρατηγικής: Η αστυνομία!!!
Ας συνοψίσουμε τον πίνακα αυτού του «ειδικού» τρομοκρατικού στόχου:
α). Συστηματική, σταθερή και σχεδόν καθημερινή ιδεολογική και πολιτική πλύση εγκεφάλου εναντίον των «μπάτσων», από τους μηχανισμούς του καθεστώτος και τα «αριστερά» τους άλλοθι. Ο «μπάτσος» έγινε ο σάκος του μποξ και ο μοναδικός «εχθρός»!!!
β). Η ιδεολογική και πολιτική αυτή καταιγίδα εναντίον των αστυνομικών υλοποιήθηκε και σε πράξεις δολοφονικές από τις «νέες» τρομοκρατικές ομάδες…
γ). Με την άνοδο της νέας κυβέρνησης, ο Χρυσοχοϊδης προχώρησε σε παραπέρα απαξίωση των αστυνομικών και μάλιστα σε θεσμικό, κυβερνητικό επίπεδο.Και με τα λόγια του μόλις ανέλαβε το υπουργείο, αλλά και με σχεδιασμένες πράξεις: τις αστυνομικές εφόδους και την αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια!!!
αναδημοσίευση από το olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: