Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ήρθε η ώρα του κρυφού προγράμματος του Πασόκ

αναδημοσίευση από το antinews
Η ώρα του λογαριασμού έφτασε. Η οικονομία βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας, κάτι που ομολογούν πλέον και τα κυβερνητικά στελέχη. Η αναζήτηση εδώ και τώρα 10 δις ευρώ προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης. ......
Η οικονομία εκτροχιάστηκε και πλέον το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βγάλει από το συρτάρι του το «κρυφό» πρόγραμμά του για την οικονομία, εκείνο που δεν είναι αρεστό στον κόσμο και θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Οι πληροφορίες για το τι προτίθεται να κάνει ο τσάρος της οικονομίας είναι σκοπίμως συγκεχυμένες. Μόλις πιάσουμε τον… πάτο του πάτου τότε θα βγουν τα σκληρά μέτρα και θα βαπτιστούν αναπόφευκτα αφού, όπως θα πουν, η «καμένη γη» πρέπει να αναζωογονηθεί......
Το κρυφό αυτό πρόγραμμα, σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει:
Αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων. Έχει να γίνει άλλωστε τρία χρόνια αναπροσαρμογή οπότε είναι μέσα στους αρχικούς σχεδιασμούς. Έτσι η κυβέρνηση θα εισπράττει περισσότερα έσοδα από αγοραπωλησίες ακινήτων, γονικές παροχές και κληρονομιές και φυσικά από τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Με αύξηση των αντικειμενικών θα μπορέσει το οικονομικό επιτελείο να αυξήσει τα αφορολόγητα για κληρονομιές – γονικές παροχές παρουσιάζοντας το μέτρο ως φιλολαϊκό. Στην ουσία δε θα είναι αφού με υψηλότερες αντικειμενικές θα πιαστούν περισσότεροι στην απόχη. Οπότε καλό είναι να περιμένετε μια αύξηση της τάξης του 50%-60%.
Αύξηση των έμμεσων φόρων. Ποτά, τσιγάρα, καύσιμα θα είναι πιο «τσουχτερά» αλλά τα έσοδα για το κράτος θα είναι μεγάλα.
Η αύξηση του ΦΠΑ αποκλείστηκε αλλά μόνο προς ώρας, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον.
Η περιστολή των δαπανών, όχι μόνο των κρατικών αλλά και άλλων όπως τα επιδόματα που παίρνουν διάφορες κοινωνικές ομάδες όπως για παράδειγμα οι εφοριακοί ή ακόμη και πολλοί λιμενεργάτες μιας και είναι στο προσκήνιο. Φανταστείτε λοιπόν αντίδραση από το «ξεβόλεμα» τόσων ετών…
Τα νέα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων μπορεί να βαφτίζονται» πράσινα έτσι για να ικανοποιηθεί και η περιβαλλοντική μας ευαισθησία στην ουσία όμως θα είναι «τσουχτερά». Την επόμενη χρονιά επομένως ετοιμαστείτε για χοντρό χαράτσι.
Καλές οι διακηρύξεις για εισπρακτικό μέτρο, κακό μέτρο, τέχνασμα και άλλα τέτοια σε ότι αφορά την τακτοποίηση ημιυπαίθριων αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Οπότε μην περιμένουν όσοι έχουν κλείσει ημιυπαίθριους να την βγάλουν τσάμπα.
Τα επόμενα, διαρθρωτικού χαρακτήρα, μέτρα αφορούν την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης των γυναικών στα 65, νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό, άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, ψαλίδι στα βαρέα και ανθυγιεινά.
Οπότε, φίλοι μου καθίστε και απολαύστε το. Μπλε ή πράσινος ο λογαριασμός είναι βαρύς. Και όπως ξέρετε το λάθος δεν αναγνωρίζεται με την απομάκρυνση από την κάλπη.

6 σχόλια:

stefanos είπε...

ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ
ΔΗΛΩΝΑΝ (ΕΠΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ)...
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ
(ΕΠΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ)...
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΟΜΠΑΖΑΝ
ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
(ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)...
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΕΙ
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
...
4 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΙ "ΝΕΚΡΕΣ" ΥΑΙΝΕΣ!
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ
ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ:
Σ-Κ-Α-Σ-Μ-Ο-Σ...

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, αυτά τάπαμε και τα ξανάπαμε, bre καλλιτέχνη της υποκρισίας.
Τί ξανάρχεσαι πάλι εδώ, μαζοχιστής είσαι;
Σε περίπτωση που δεν τό έχεις ακόμη καταλάβει κυβέρνηση είναι ο Χαζογιώργος και η παιδική του χαρά. Η Ν.Δ. (και η χώρα) πλήρωσε πολύ ακριβά και το λαϊκισμό σας και τα ψέματά σας.
Για κοίτα και μαζέψου ανίδεε πρασινοφρουρέ γιατί δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες και έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια τα ψέμματά σας.
Είστε τόσο μα τόσο άσχετοι που ακόμα και τώρα λέτε ότι για το έλλειμμα φταίει ο Καραμανλής και όχι η παγκόσμια κρίση.
Παίξε στα λίγα κυβικά σου, έμπορε της μπαρούφας, γιατί εάν καταλάβαινες έστω και τα βασικά θα ήξερες ότι το έλλειμμα στη Γαλλία πχ μέσα σε ένα χρόνο πήγε από 3% στο 8,8%, στη Βρετανίας και στις ΗΠΑ έφτασε το 14%, και πάει λέγοντας.
Οι εξαγωγές της Ιαπωνίας έπεσαν σε ένα χρόνο 40%, αλλά τι να συζητήσει κανείς μαζί σου ρε πράσινο κουνουπίδι, έρχεσαι από άλλο κόσμο.
Εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη μείωση του 40% με τη μείωση του 4%, τόσο μπουμπούνας είσαι.
Και στο δια ταύτα σου βάζω και ένα στοιχηματάκι ότι δεν θα κρατήσετε ούτε έχρι το Πάσχα.
Άντε τώρα να ζωγραφίσεις κανα πίνακα με αποτυπωμένη τη μιζέρια, την αφραγκία και την ανεργία που θα φέρετε στη χώρα με τα κόμπλεξ που κουβαλάτε.
Είδαμε και πάθαμε να κλείσουμε τη συμφωνία με τους Κινέζους και πάτε να τη γκρεμίσετε μέσα σε μία βδομάδα.
Αει σιχτίρ ξεφτιλισμένοι που ταράξατε τον Ελληνικό λαό στη μπαρούφα και τώρα που απογυμνωθήκατε σας φταίει πάλι ο Καραμανλής.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γελοίε.
Πάρτο χαμπάρι για να τελειώνουμε, αρκετά κράτησε το αστειάκι σας.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΚΥΒΕΤΕ (όχι από ντροπή γιατί είστε αναίσχυντοι αλλά για να αποφύγετε τις ροχάλες του λαού).

Ανώνυμος είπε...

Ποιό κρυφό πρόγραμμα? Εδώ φανερό δεν είχαν, θα έχουν και κρυφό? Βαρούσαν στο γάμο του καραγκιόζη για να εξαπατήσουν το λαό. Έταξαν λαγούς με πετραχίλια. Δεν τους λυπάμαι καθόλου. Είναι άξιοι της μοίρας τους. Ο λαός οφείλει να τους τιμωρήσει γιατί αποδεικνύονται ψεύτες.

stefanos είπε...

Βρε Βασίλη
ηγεμόνα του eXaStaListan
και maître των κοκτέηλς,
για φτιάξε
ένα δυνατό Molotov cocktail
ή κανένα Gates of Hell
και σέρβιρε το σε μερικούς
που φλυαρούν επί παντός επιστητού
(ως κύμβαλα αλαλάζοντα)
και τολμούν σχόλια
εναντίον ανθρώπων
που δεν γνωρίζουν...
Μπας και καλυτερέψουν τα πράγματα!
Thx in advance!

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε Στέφανε, τόριξες στα τσίπουρα για να ξεχάσεις και εσύ;
Άρχισες ήδη να ντρέπεσαι για την ψήφο σου ή δεν τελείωσε ακόμη ο πολιτικός σου έρωτας με τα παραμύθια του αμερικάνου;

Ανώνυμος είπε...

"τολμούν σχόλια εναντίον ανθρώπων που δεν γνωρίζουν".
Όταν ο άνθρωπος είναι φευγάτος δεν έχει επίγνωση του τί λέει:
1. το ρήμα "τολμούν" - Στεφανάκο σου έχω ξαναπεί ότι ο πράσινος φασισμός είναι νεκρός. Σιγά να μην σου ζητήσουμε και την άδεια για να εκφέρουμε και την άποψή μας. Επίσης, μην παίρνεις και πολύ αέρα γιατί οι πρώϊμες κωλοτούμπες σας δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα κρατήσετε ούτε μέχρι το Πάσχα.
2. "εναντίον ανθρώπων που δεν γνωρίζουν". Δηλαδή εσύ γνωρίζεις αυτούς που τους λές ΣΚΑΣΜΟΣ;
Σας έχουν πνίξει οι αντιφάσεις σας βρε κακομοίρηδες.
Είστε τελειωμένοι πριν ακόμη καλά καλά αρχίσετε.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ!