Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Χατζηγάκης:καταψηφίζω τις προγραμματικές δηλώσεις

Σύνολο αοριστολογιών οι προγραμματικές δηλώσεις.

«Θα καταψηφίσω και με το νου και με το χέρι στην καρδιά, τις προγραμματικές δηλώσεις, γιατί, αν θέλει να τις χαρακτηρίσει κανείς, θα πει πως είναι ένα σύνολο συμπιλημάτων, αοριστολογιών, γενικοτήτων και που κάθε άλλο παρά προγραμματικές δηλώσεις συνιστούν, αλλά γενικές ιδέες περί πολιτικής, που δεν μπορούν να συστήσουν προγραμματικές δηλώσεις».

Ο κ. Χατζηγάκης απέρριψε τις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που κληροδότησε στον αγροτικό τομέα η κυβέρνηση της ΝΔ, υπενθυμίζοντας τις «νεοφιλελεύθερες πρακτικές των σοσιαλιστών εκσυγχρονιστών σε όλη την Ευρώπη», που στην Ελλάδα, «είχαν αφήσει 4 στα 10 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας και τη μεγαλύτερη ανεργία και ελλείμματα στην Ε.Ε.».

Αντίθετα - τόνισε - η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή έδωσε 500 εκ. ευρώ στους αγρότες και άφησε ένα τεράστιο έργο σε 45 περιφέρειες.

Ο κ. Χατζηγάκης εξέφρασε και την αντίθεσή του στις επίμαχες αλλαγές της ονομασίας των υπουργείων Παιδείας, Αιγαίου και Μακεδονίας-Θράκης:
«Δεν συμμερίζομαι τις δεξιόστροφες και εθνικιστικές κορώνες του αρχηγού του ΛΑΟΣ, που σημαίνουν μίσος, αντίθεση προς τρίτους. Η κριτική η δική μας, αφορά τα εθνοτικά στοιχεία που αφαιρούνται από ορισμένες έννοιες και που συνιστούν επικίνδυνο φαινόμενο. Με την αφαίρεση αυτή, δημιουργείται ένα μεγάλο πλήγμα στην ελληνική ταυτότητα, που ακόμα και οι γκουρού της παγκοσμιοποίησης δεν θα το επέτρεπαν».

3 σχόλια:

stefanos είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Ο ΓΑΠ
ΕΚΦΩΝΕΙ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΛΟΓΟ
ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ
ΑΝΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΣΟΥ, ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, τα χαπάκια, μην τα ξεχνάς τα ρημάδια.
Οι παραισθήσεις σου σου έχουν ήδη καταστρέψει τον εγκέφαλο και πάς κατ' ευθείαν για το ίδρυμα.