Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Τρία πολύ απλά ερωτήματα στον υπουργό προστασίας του πολίτη κύριο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη


Πρώτο ερώτημα: Γιατί κύριε υπουργέ ενώ είχατε βγάλει και πολύ σωστά την Ελληνική Αστυνομία στους δρόμους τις πρώτες μέρες παραλαβής του υπουργείου, τις τελευταίες μέρες είναι απούσα έως ανύπαρκτη από τους δρόμους;

Ερώτημα δεύτερο: κύριε υπουργέ γιατί οι πλατείες και οι γειτονιές μας έχουν ξαναγεμίσει με απελπισμένους Λαθρομετανάστες ξανά, μη μπορώντας εμείς και τα παιδιά μας να αισθάνονται ασφάλεια;

Ερώτημα τρίτο: κύριε υπουργέ αλήθεια τη θα κάνετε σε λίγο καιρό με αφορμή την επέτειο του πολυτεχνείου, αλλά και την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, όταν οι γνωστοί άγνωστοι θα καίνε ξανά το κέντρο και παράλληλα θα κινδυνεύει η ζωή εμάς και των παιδιών μας;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύκολο
1. ΄Εφαγαν όλες τις υπηρεσίες τους και τώρα παίρνουν τα ρεπώ τους, φταίει η ΝΔ
2. Φταίει η ΝΔ
3. Θα φταίει η ΝΔ ότι κι αν γίνει. Αν πάλι δεν γίνι τίποτα θα οφείλεται σε εμένα και μόνο εμένα
Υπ. προστ. του πράσινου πολίτη

Παπουτσάκης είπε...

Επεισόδια στα Εξάρχεια και προσαγωγές μελών του ΣΥΡΙΖΑ

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσήχθησαν σε αστυνομική διεύθυνση, μεταξύ άλλων, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που δημιούργησε ομάδα νεαρών στα Εξάρχεια. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, περίπου 30 νεαροί κουκουλοφόροι που βγήκαν ξαφνικά από την Οδό Λόντου επιτέθηκαν με πέτρες, τούβλα και άλλα αντικείμενα εναντίον 4 αστυνομικών που εκτελούσαν περιπολία στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής. Σε βοήθειά τους έτρεξαν άνδρες της ομάδας Δέλτα και των ΜΑΤ που καταδίωξαν τους νεαρούς, ενώ κάποιοι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι το καφέ - βιβλιοπωλείο Φλωράλ στην Οδό Θεμιστοκλέους, όπου γινόταν παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόφορου Κάσδαγλη «Η Αριστερά και ο κακός ο λύκος».

Οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τον συγγραφέα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαχρήστο, το μέλος του ΣΥΝ Στέλιο Ελληνιάδη και έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ που κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, επικοινώνησε με τον κ. Παπαχρήστο και παράλληλα έδωσε εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι. Παράλληλα ζήτησε να διερευνηθεί ποιος έδωσε την εντολή για αυτές τις προσαγωγές.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/10/2009_303586

Παπουτσάκης είπε...

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη

Υλικές ζημιές προκάλεσε, αργά απόψε, ομάδα αγνώστων σε βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά στο ύψος της διασταύρωσης των οδών Μητροπολίτου Ιωσήφ και Προξένου Κορομηλά και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς, καταστρέφοντας με βαριοπούλες και στειλιάρια εννέα βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που αναζητούν τους δράστες.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_21/10/2009_303582

F5PILOT είπε...

Έτσι για να μαθαίνεις Χρυσοχοίδη ότι το παρακράτος της ΝΔ είναι μανούλα στις προβοκάτσιες. Να το έχεις υπόψη σου στις επερχόμενες κρίσεις.
Ο επόμενος είναι ο Βενιζέλος.
Παπανδρέου αν θέλεις να έχεις τον έλεγχο στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας και να μην προβοκάρουν τα ζόμπι το έργο σου προχώρα τώρα σε έκτακτες κρίσεις και διώξε τις πουλημένες και ανίκανες ηγεσίες τώρα.
" Κάλλιον το προλαμβάνειν"

Ανώνυμος είπε...

Ο φτου 5 νομιζει οτι ειναι στη δεκαετια του 80 που οι πρασινοσκωληκες λοιμενονταν την αεροπορια και την ειχαν κανει μπαχαλο.
Φτου κακα παρα πεντε τη συνταξη στην εβγαλε το Πασοκ φανταζομαι μετα απο ευδοκιμο υπηρεσια στις κλαδικες και στο ρουφιανεμα συναδελφων.
Πηγαινε να γλυψεις κανενα για να σε επαναφερουν και εσενα να μπορεσεις να συνεχισεις οτι ειχες αρχισει και στματα να μας τα ζαλιζεις .
Ενταξει το καταλαβαμε το IQ σου

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 22, 2009 9:29 πμ

Μη χρησιμοποιείς την λέξη μπάχαλο βρε δεξιό παρατράγουδο. Η διακυβέρνηση της ΝΔ έχει ταυτιστεί με αυτή τη λέξη όχι μόνο στην αεροπορία τις ένοπλές δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας αλλά και σε όλο τον δημόσιο τομέα.
Μη μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί βρε αξιοθρήνητε ταγματασφαλίτη.
Και αν θες να μάθεις για μένα η σύνταξή μου ήταν αναγκαστική από κάτι κοματικά εγκάθετα γαλάζια σκουλίκια σαν και εσένα για να ανοίξει ο δρόμος της ανέλιξής τους. Άλλα όμως έχει ο καιρός γυρίσματα.
Δεν ενδιαφέρομαι να γυρίσω γιατί η οικονομική μου κατάσταση είναι τέτοια που απολαμβάνω τη ζωή και την πλάκα που κάνω σε κάτι φανατικούς κομματικούς κρατικοδίαιτους εγκάθετους σαν και σένα Βασιλάκη.

socrates είπε...

Μη χρησιμοποιείς την λέξη μπάχαλο βρε αριστερό παρατράγουδο. Η διακυβέρνηση του πασόκ έχει ταυτιστεί με αυτή τη λέξη όχι μόνο στην αεροπορία τις ένοπλές δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας αλλά και σε όλο τον δημόσιο τομέα.
Μη μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί βρε αξιοθρήνητε πράσινε ταγματασφαλίτη.
Άλλα όμως έχει ο καιρός γυρίσματα.

F5PILOT είπε...

Βασιλάκη όταν σε συλαμβάνουν να κλέβεις οπώρας πάντα κατηγορείς ότι φταίει αυτός που σε συλλαμβάνει;
Αχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός θέλει τον βούρδουλά του πάντα για να στέκεται στο ύψος που απαιτούν οι λίγοι και εκλεκτοί. Και ο πιο μαζοχιστής λαός είναι ο Ελληνικός.

Ανώνυμος είπε...

@Οκτώβριος 22, 2009 9:29 πμ

Εγω δεν σε εβρισα ρε αρχιδομουρη φτου σκατα 5 αλλα φαινεται τι πρασινοσκουλικι ησουνα .
Κομματικος εγκαθετος δεν ειμαι δουλευω στον ιδιωτικο τομεα ρε αξιοθρηνητε Πασοκε που εχεις το θρασος να μιλησεις και απο πανω για κομματισμο στον ευρυτερο δημοσιο τομεα.
Οσο για το στρατο παρε να εχεις
Απο το δεξι εξτρεμ:

Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί ο ορισμός Α/ΓΕΕΘΑ μέλους της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος χωρίς να χάσει την ιδιότητα του αυτή. Φυσικά μιλάω για δημοκρατικές χώρες γιατί στα κομμουνιστικά και στα φασιστικά κράτη αυτό επιβάλλεται.
Τα αποτελέσματα τα είδαμε στα Ίμια με τον Λυμπέρη.

Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί το να είναι από τον Αρχηγό ΓΕΣ μέχρι και τον 7ο Αντιστράτηγο όλοι της ίδιας τάξεως,δη λ. συμμαθητές,και μάλιστα να είναι μεταξύ τους κουμπάροι,γαμπροί,κτλ Μιλάω για την εποχή που αρχηγός ΓΕΣ ήταν ο Χαρβάλας που έκανε τον Στρατό χάρβαλο.

Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί το να υπάρχουν 100 περίπου Αξιωματικοί που γύριζαν όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες,μηδέ των ΗΠΑ εξαιρουμένων και να προάγονται,χωρίς να υπηρετούν σε επιχειρησιακές Μονάδες. Κατά σύμπτωση όλοι μα όλοι, ήταν επίλεκτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα σας, όλα τεκμηριωμένα.

Μερικά ευτράπελα. Διοικητής έβαψε όλα τα αυγά πράσινα και όλα τα δέντρα με το ίδιο χρώμα επειδή θα επισκέπτονταν το στρατόπεδο ο Τσοχατζόπουλος, το Πάσχα.

Άλλος Διοικητής μετά τα κάλαντα στον Παπαντωνίου, έβαλε τους στρατιώτες να τραγουδούν Καλημέρα Ήλιε καλημέρα.

Θα πούμε βέβαια και για τον υπερτυχερό Αντρέα που όπου πήγαινε, του τύχαινε το νόμισμα της βασιλόπιτας και βέβαια δεν του έσπαγε ποτέ το πασχαλινό αυγό, γιατί ήταν ξύλινο.
Εφόσον θέλετε, θα τα ακούσετε. Υπάρχουν πολλά ακόμη να πούμε.
Αν θες μπορω να μιλησω και για τις μοδιστρες με ονοματα που πρεπει να ηταν της ηλικιας σου βλαμενε γιατι μαλλον ενας απο τους αχρηστους που εβλεπαν τον Αρχιπαπατξη και ηδονιζονταν ησουνα ,
Πες οτι θες βλακα εγω τουλαχιστον δεν εγλειψα κανενα για να βρω δουλεια αντιθετα με εσενα που η γλωσσα σου εχει βγαλει ροζους.
Και μονο που γραφεις αυτα που γραφεις επιβεβαιωνεις τα παντα
ουστ απο εδω ρε!!!!!

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 22, 2009 2:11 μμ


Πάρε να έχει και συ το σχόλιό μου στο Δεξί Εξτρέμ

Και θα ξαναβάλει απόστρατο. Ποιός εμπιστεύεται τις κοματικές φιλιπινέζες του Βαγγέλα οι οποίες φρόντισαν να αποστρατεύσουουν όλους του αλλόδοξους μέχρι και Συνταγματάρχη. Το κόλπο το γνωρίζουμε. Πρώτα δεν αφήνουμε κανέναν αλλόδοξο. Δεύτερον αν γυρίσουν κάποιον διαμαρτυρόμαστε σαν να μην ξέρουμε τίποτα.
Ρε σεις σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες με τις μεθόδους σας.

F5PILOT είπε...

@@Οκτώβριος 22, 2009 2:11 μμ

Όσο για τις βρισιές με έκαναν και ξεράθηκα στα γέλια. Γιατί απλώς αναρωτήθηκα για την ανάγκη που στις υπαγορεύει.
Χαχαχαχαχα