Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Ζούμε την τέλεια εικονική «κυβέρνηση», τρώμε το τέλειο εικονικό «κουτόχορτο»!

"Ζαλισμένα" τα κανάλια της διαπλοκής, από την «διακυβέρνηση Παπανδρέου», διαλαλούν σαν τους παλιούς τελάληδες, το «μεγαλείο» της νέας κυβέρνησης. Η αρθρογραφία των μεγαλοδημοσιογράφων ξεπερνά τα όρια της ξεπεσμένης κολακείας και του γλειψίματος. «Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Παπανδρέου»! «Θριαμβικές διαστάσεις έλαβε η νίκη του Πασόκ». «Επιμελώς σχεδιασμένη η νέα κυβέρνηση(επιμελήθη προσωπικά ο αρχιτέκτων Παμπούκης)». «Η κυβέρνηση επιτέλους απαρτίζεται από δοκιμασμένους και έμπειρους ανθρώπους του προέδρου». «Τόλμη και γοητεία στο Μαξίμου» …… και άλλες γελοιότητες……
Στην πραγματικότητα η μέχρι στιγμής διακυβέρνηση Πασόκ είναι προϊόν επικοινωνιακής πολιτικής με την εγγύηση της διαπλοκής. Με την εντυπωσιακή υποστήριξη όλων των μέσων ενημέρωσης και όλων των εκστασιασμένων δημοσιογράφων! Η κοινή λογική μας άφησε για τόπους χλοερούς. Παρακολουθούν όλοι ένα πρόεδρο που δεν κάθεται λεπτό και δεν παρέχει τίποτα ουσιαστικό. Δεν τον προλαβαίνουμε. Ζει το δικό του μύθο στην τηλεοπτική εικονική πραγματικότητα. Πρωταγωνιστεί στο show του νέου πολιτικού marketing και ικανοποιεί απόλυτα τους ρυθμούς μετάδοσης της είδησης σε τηλεοπτικούς ρυθμούς. Βασικοί κανόνες πολιτικής διοίκησης δεν υφίστανται. Προέχει το αγχωμένο “project management“ των καναλιών που προσπαθεί «πάση Θεού» να διατηρήσει το προεκλογικό κρεσέντο και στο μετεκλογικό momentum της «τολμηρής και ανατρεπτικής διακυβέρνησης Παπανδρέου». Από την Κωνσταντινούπολη τρέχει στην Ηλεία και χωρίς να το καταλάβουμε βρίσκεται στο Γαλάτσι! Ούτε ο σούπερμαν δεν τον προλαβαίνει… Η φτώχεια, η ανεργία, οι επιχειρήσεις που υποφέρουν, "εξαφανίστηκαν" με τρόπο «μαγικό». Σε λίγο θα μας λένε ότι ο Γιωργάκης βγάζει κουνέλια και λεφτά από το καπέλο του και ότι μετατρέπει το νερό σε κρασί και το χώμα σε χρυσάφι. Εμείς δεν έχουμε πρωθυπουργό, ο φακός των τηλεοράσεων και το γλείψιμο των δημοσιογράφων τον έχουν μετατρέψει σε ήρωα της Marvel Comics! Μέχρι και η Αθήνα …… Βαρκελώνη «θα» γίνει! Αν δεν έγινε ήδη και οι Αθηναίοι ακόμα δεν το κατάλαβαν!
Οι πολίτες δεν προλαβαίνουν να χωνέψουν τη μια κίνηση ή εξαγγελία και τους έρχεται κατάμουτρα η επόμενη, ακόμα μεγαλύτερης ισχύος! Χωρίς φυσικά κανένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και κανένα έστω πρόχειρο κοστολόγιο. Χωρίς κανένα συγκεκριμένο σχεδιασμό. Ζούμε στην Ελλάδα της τελειότητας και της πλήρους ασφάλειας. Το πολιτικό κλίμα μεταμορφώθηκε. Η δημοφιλία της νέας κυβέρνησης υπερβαίνει το 80% και του Γιώργου ξεπερνά το 90%!!! Πάρα πολύ προσεκτικές και πολύ πετυχημένες κινήσεις που χτυπάνε στην καρδιά του κατεστημένου, φέρνουν νέες αντιλήψεις στον τρόπο διακυβέρνησης και ανατρέπουν για πάντα το σκηνικό. Και όλα αυτά σε μια βδομάδα «πράσινης ανάπτυξης»! Όλα βαίνουν πολύ καλώς! Δηλαδή τι έχουμε να δούμε τους επόμενους μήνες δε λέγεται! Θα ζούμε σε σκηνικά επιστημονικής φαντασίας και δεν θα μπορούμε να το αρνηθούμε. Αφού το είπε ο Αυτιάς και η Τρέμη. Το παραδέχτηκαν ο Τσίμας και ο Ευαγγελάτος!
ΥΓ1: Θέλουν να μας πείσουν ότι …. «ο τόπος δεν θα γνωρίσει ποτέ ξανά άλλα 5,5 χαμένα, άγονα και πέτρινα χρόνια Καραμανλή»!!!
ΥΓ2: Ως υστερόγραφο αναφέρουμε πλέον (κατάντια) ότι τα προβλήματα τρέχουν και είναι πολύ μεγάλα. Η παγκόσμια κρίση ήρθε και στην Ελλάδα!!! Ο Παπανδρέου και το Πασόκ ήθελαν εκλογές γιατί λέει ήταν έτοιμοι, είχαν μια «άλλη πολιτική» και ήξεραν που είναι τα λεφτά! Τελικά μόνο επικοινωνιακά ήταν και είναι έτοιμοι. Οι μέρες τρέχουν . Το Πασόκ στην κυβέρνηση. Ο λαός στο επικοινωνιακό κουτόχορτο! Τα προβλήματα οξύνονται!

10 σχόλια:

πρασινάλογα είπε...

exastal.
πρόσεξες ότι μετά από ένα συνεχές εξάμηνο αδιάλειπτης προβολής του Καρατζαφέρη των των φωνασούντων μειρακίων του, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τα Γιωργοκάναλα;
Αποστολή εξετελέσθη, έτσι;
Κρατήστε και λίγο τα προσχήματα κύριε Μπόμπολα, κύριε κυριακού, κύριε Λαμπράκη και κύριε Αλαφούζο!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης σου φταίει μωρέ;
Αντί να του πείς ευχαριστώ που υπάρχει κάποιος σήμερα ο μοναδικός να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση έστω άν πήρε μόνο 5% του την λές απο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

exastal
Έγραψες πάλι, τέλεια η φωτογραφία!!

πρασινάλογα είπε...

Μωρός είσαι και φαίνεσαι, δεύτερε ανώνυμε.
Ούτε να διαβάσεις δεν μπορείς και πάς να κάνεις το σχολιαστή.
Τον καρατζαφέρη δείχνει η παρατήρησή μου ή τα Γιωργοκάναλα, άσχετε και ασυνάρτητε φωνακλά (φυσικό είναι αφού ψηφίζεις καρατζαφύρερ, άδωνι και μουλόπουλο);
Όσο για το 5%, ας μήν είχατε το καθημερινό λιβάνισμα από το Μπόμπολα, τον Κυριακού και τον Αλαφούζο και θα σούλεγα εγώ τι θα είχατε πάρει.
Για να μήν πώ το παλα**** του βαρκάρη, λέω ότι δεν θα περνάγατε ούτε τους κεντρώους του Λεβέντη.

Ανώνυμος είπε...

πρασινάλογα το μυαλό σου και μιά λίρα.
Αλλά γιά απάντησε μου αφού είσαι τόσο υποτημιτικός απέναντι στον Καρατζαφέρη γιατί εξακολουθείς να ασχολείσαι μαζί του; Γιατί ασχολείσαι με αυτόν που είναι για σένα ανικανότερος του Λεβέντη και δέν ασχολείσαι με το ΠΑΣΟΚ που πήρε 43%;
Εσείς πήρατε κάτω απο 33% άρα και το ποσοστό του Καρατζαφέρη να πέρνατε επιπλέον πάλι θα χάνατε, γιατί λοιπόν ανέφερες το όνομα του στο πρώτο σου μήνυμα;

Ανώνυμος είπε...

Δείτε λίγο τα πράσινα ΜΜΕ. Θεωρούν ως μεγάλη είδηση της ημέρας ότι αλλάζει ο εκλογικός νόμος!!! ΄Σήμερα δεν υπάρχουν φτωχοί, τελειώσαν οι επιχειρήσεις που κλείνουν, η ανεργία εξαφανίσθηκε. Αφο'υ λύθηκαν όλα τα προβλήματα, αλλάζουμε και τον εκλογικό νόμο!! Ημαρτον, ήμαρτον!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ....
Π.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με το πετρέλαιο το μάθατε...
Ακριβότερο θα πουλιέται από αύριο σε σχέση με τον Φεβρουάριο(σ.σ. καταχείμωνο) και το παρουσίασαν ότι είναι φθηνότερο από πέρυσι τον Οκτώβριο που είχε 30 βαθμούς θερμοκρασία!!!
Και οι της ΝΔ μιλάνε για συνέδριο κλπ. κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο το μάθατε...
Σταμάτησαν οι εργασίες για το νέο νοσοκομείο στο Αγρίνιο γιατί λένε δεν υπάρχουν λεφτά!!!
Και προεκλογικά κατηγορούσαν τη ΝΔ ότι είχε καθυστερήσει το έργο...

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο το μάθατε ...
1εκ.€ θα γλυτώσει το χρόνο το υπουργείο δημοσίας τάξης από την περικοπή επιδομάτων σε αστυνομικούς και άλλο 1εκ. € το υπουργείο εσωτερικών από τα ΙΧ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε δυο μέρες έχουν χαθεί 6 εκ. € στν Πειραιά!!!