Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Η προκλητικότητα Χρυσοχοΐδη ωθεί σε σκληρότερες μορφές βίας την εγχώρια τρομοκρατία.

Θεωρείται ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Επιθετικός έναντι κάθε «αντίδρασης»! Είναι ο εξαρθρωτής της τρομοκρατίας και ο «φερέγγυος» συνομιλητής μυστικών υπηρεσιών άλλων χωρών. Με την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία, το Υπουργείο Ασφάλειας …. διαλύθηκε. Έτσι λένε ακόμα τα κανάλια. Τίποτα δεν λειτουργούσε και η ανασφάλεια βασίλευε στην Ελλάδα. Μια ληστεία τράπεζας ήταν κεντρικό θέμα στα δελτία των οχτώ. Ο «τσαμπουκάς» Χρυσοχοΐδης ήρθε για να παύσει η ανασφάλεια που έφερε στην Ελλάδα η «ανικανότητα» της προηγούμενης κυβέρνησης. Έτσι μια ληστεία τράπεζας δεν αφορά πλέον τα δελτία των οχτώ! Η ανασφάλεια επί Καραμανλή, οφείλονταν στην ηγεσία του Υπουργείου και προσωπικά στον ίδιο τον Καραμανλή. Σήμερα οι τρομοκράτες είναι απλά αδίστακτοι. Η ηγεσία του υπουργείου δεν σχετίζεται πλέον με την ηγεσία της Ασφάλειας. Εξάλλου μετονομάστηκαν σε «Προστάτες». Ο νέος υπουργός μπορεί να βγαίνει στα δελτία παραπληροφόρησης με θράσος και να επιδίδεται σε παραληρήματα κοινωνικού εφησυχασμού και λαϊκής επανάπαυσης. Το έγκλημα εξαφανίστηκε τηλεοπτικά ενώ η κοινωνία τρομαγμένη βλέπει έναν υπουργό να προκαλεί σε προσωπική κόντρα την τρομοκρατία. Ξεπεσμός! Οι προκαλούμενοι «πυρήνες» απάντησαν άμεσα.
Ερώτημα. Δεν έχει ο ίδιος ο υπουργός ευθύνη προσωπική για την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα δύο νέοι αστυνομικοί; Ναι έχει βαρύτατες ευθύνες γιατί ενέπλεξε στα προσωπικά του επικοινωνιακά παιχνίδια εικονικού «τσαμπουκά», ολόκληρη την αστυνομία, χωρίς να σκεφτεί καθόλου τους κινδύνους που κρύβει αυτή η ανεύθυνη τηλεοπτική συμπεριφορά. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης έπεσε στην παγίδα του πιο «πετυχημένου» υπουργού της κυβέρνησης και υπερέβη τα λογικά εσκαμμένα. Τιμωρήθηκε η υπερπροβολή του και κόπηκαν τα φτερά της φιλοδοξίας του. Φιλοδοξία που ίσως φτάνει μέχρι και στην …. πρωθυπουργοποίηση, στο απώτερο μέλλον! Η εξουσία των media στέλνει τα δικά της μηνύματα σε ανύποπτο χρόνο στους υπερφιλόδοξους αριβίστες ακόμα και αν θεωρούνται «πετυχημένοι». Η πορεία της μελλοντικής επιτυχίας εξαρτάται από τις δυνατότητες εκβιασμών που προσφέρουν στο σύστημα οι φιλόδοξοι ηγετίσκοι. Συνήθως οι μη εκβιάσιμοι καίγονται δια της αφάνειας ή της γραφικοποίησης. Παράλληλα η υπερπροβολή καίει τους μη αρεστούς. Οι υπερβολικές διαβεβαιώσεις αργά ή γρήγορα διαψεύδουν τους εκφραστές τους. Ακόμα και αν οι διαβεβαιώσεις εκπορεύονται από εικονικά κέντρα που έχουν στόχο την κοινωνική χειραγώγηση ή τη δημιουργία προσωρινής «σταθερότητας» …..
Η αλαζονεία κύριε Χρυσοχοΐδη δεν είναι καλός σύμβουλος στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει. Εσείς το αποκαλείτε «προστασία του πολίτη», εμείς το λέμε «ασφάλεια». Δε γίνεται άνθρωπέ μου να γαζώνουν οι τρομοκράτες νέους αστυνόμους και να φταίνε μόνο οι τρομοκράτες. Θέλουν νεκρούς και εσύ παίρνεις σβάρνα τα κανάλια και συνεχίζεις να προκαλείς. Ανεύθυνα, επικίνδυνα και αλαζονικά, ενώ θα έπρεπε κύριε Χρυσοχοΐδη να σιωπήσετε. Θα έπρεπε να τιμήσετε τη ζωή των νέων ανθρώπων που κινδυνεύει και τυγχάνουν υπάλληλοί του υπουργείου σας, σιωπήστε επιτέλους και πάψτε να βγαίνετε με αυτό το απερίσκεπτο και θρασύ ύφος στα κανάλια. Ξεπεράστε για μια φορά τον κακό εαυτό σας και δώστε επιτέλους αυτό το «εκπληκτικό» που διαδίδεται εσείς και τα κανάλια ότι έχετε !

2 σχόλια:

stefanos είπε...

Η πιθανόν μελλοντική αρχηγός σας
επικροτεί τις πρώτες κινήσεις
του Χρυσοχοϊδη...
Εσείς;
Μη μου πείτε ότι τολμάτε
να εκφέρετε δική σας άποψη...
(χεχεχε)
Ή να το εκλάβω
ότι αρχηγός θα εκλεγεί
ο Αντωνάκης από το Μελι-Γαλα;

Ανώνυμος είπε...

Στεφανάκο βαρεμένε αριστερό-κλικε, πάρτο χαμπάρι, γιατί βλέπω ότι ακόμη δεν το έχεις χωνέψει, κακομοίρη.
Ξύπνα κουφιοκέφαλε ξύπνα, πέρασε η 4 Οκτώβρη.
Πήρατε την κυβέρνηση αλλά είναι πύρρειος η νίκη σας.
Τα ψέματά σας θα σας κυνηγάνε μέχρι να πέσετε.
Εμείς θα σας κράζουμε και εσείς θα κρύβεστε (να έχετε το θάρρος της συγνώμης ή της πολιτικής ευθύνης δεν το κάνατε ποτέ, τώρα θα το κάνετε;)
Κρά, κρα, ψεύτες και άχρησοι υποκριτές.
Κρα, κρα, άχρηστοι και φαφλατάδες ανευθυνο-υπεύθυνοι.
Κρα, κρα, μιζαδόρες και φαταούλες ύαινες.
Γενικώς κρά.
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ΒΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
Θα μας ακούσουνε μέχρι την Παπούα Νέα Γουϊνέα.
Ελπίζω να μπήκες στο νόημα, πράσινε μπογιατζή.
Πάντως, Στεφανάκο, γνωστέ καλλιτέχνη της "πρωτιάς" δεν βλέπω καμιά βελτίωση με την καινούργια θεραπεία.
Αφού γενικώς δεν γίνεται τίποτε με τα χάπια, μήπως θα πρέπει να το ξαναγυρίσεις στα μπογιατίσματα ;