Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Έτοιμοι, κατεστημένο και διαπλοκή για το νέο φαγοπότι!


Σαν έτοιμοι από καιρό, απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της παραπληροφόρησης και της προβοκάτσιας που βιώνει ο ελληνικός λαός, δύο χρόνια τώρα. Πίσω από αυτά τα πρωτοσέλιδα βρίσκεται το κατεστημένο, οι εργολάβοι, οι εθνικοί προμηθευτές και τα μεγάλα συμφέροντα. Τα εκτελεστικά όργανα των συμφερόντων, τα γιουσουφάκια και οι γονατισμένοι δημοσιογράφοι, πανηγυρίζουν! Διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αδηφάγων συμφερόντων και Πασόκ, δεν υπάρχουν. Η πορεία τους είναι κοινή. Το Πασόκ είναι η πολιτική πτέρυγα αυτών των πεινασμένων και βουλιμικών για δημόσιο χρήμα οικονομικών κέντρων. Το Πασόκ είναι ο βασικός πολιορκητικός κριός των δημόσιων και κοινοτικών ταμείων. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Επανάληψη προσεχώς!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνω μια εκτίμηση με κίνδυνο να πέσω έξω αλλά το παίρνω πάνω μου.
Ξεχάστε την Ντόρα απο αρχηγό.
θα έχουμε μετατόπιση της ΝΔ προς την λαική δεξιά.[Σαμαράς ή κάποιος άλλος] και ίδρυση της Κεντροδεξιάς Συμμαχίας [ΝΔ+ΛΑΟΣ],με τον Καρατζαφέρη ίσως αντιπρόεδρο.
Όσοι είδατε Πρετεντέρη και Χατζηνικολάου θα προσέξατε οτι οι βουλευτες της ΝΔ συμφωνούσαν με το ΛΑΟΣ οτι η ΝΔ απομακρύνθηκε απο τις παραδοσιακές αξίες της παράταξης[νόμος και τάξη,παράδοση,πατριωτισμός]
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

epese kyrioi kai kyries to kastro tis deξias figane ta lamonia poy katakleψan mazi me toys papades to ployto mas.10 donades anti na sxoliazete to pasok prepei na dioξete ta lamogia poy sas eferan se afti ti katastasi.a kai kati allo den einai tixeo poy i deΞia den mporei na klisi tetraetia.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά θα έρθει η ΝΔ να νοικοκυρέψει τον τόπο. Και να κάνει ήπια προσαρμογή. Και να μην πειράξει κανένα κλέφτη , ούτε για Κτηματολόγιο, ούτε για Χρηματιστήριο, ούτε για Ζήμενς. Ετσι γίνεται πάντα. Οι άλλοι τρώνε και οι αναίσχυντοι βγαίνουν μετά και λένε ότι τα "τα λαμόγια της δεξιάς κατάκλεψαν μαζί με τους παπάδες τον πλούτο μας". Φωνάζει ο κλέφτης.....

Αποστόλης είπε...

2:47
Οι ασυναρτησίες που γράφεις σε χαρακτηρίζουν. Και μάθε να γράφεις Ελληνικά