Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Η Αλέκα Παπαρήγα για την ... γκλαμουράτη κυβέρνησή μας!

«… φοράνε μια μάσκα οι νέοι υπουργοί…. Έχουν το ψυχρό ύφος των γιάπηδων και δεν έχουν καμιά ευαισθησία»!.... «είναι διαπαιδαγωγημένοι στο σύγχρονο πνεύμα μια σκληρής και βάρβαρης πολιτικής, είναι άτεγκτοι….».

Ο πρωθυπουργός ΓΑΠ κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι στις λίγες μέρες της κυβέρνησής του το ΚΚΕ «εξήγγειλε τόσες κινητοποιήσεις, όσες δεν είχε εξαγγείλει όλα τα 5,5 χρόνια». Ο Θανάσης Παφίλης (μέλος ΚΕ του ΚΚΕ) απάντησε σε ανάλογο ύφος:«Αν απαντούσα στο ίδιο μήκος κύματος, θα έλεγα ότι μάλλον ο κ. Παπανδρέου απουσίαζε από τη Ελλάδα τα πέντε τελευταία χρόνια. Τον έφαγε η Σοσιαλιστική Διεθνής και τα σαλόνια»!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Απίστευτο περιστατικό πριν απο λίγη ώρα (13¨00) στη Βας. Σοφίας.
Πεζός ο οποίος χτυπήθηκε από ΙΧ περίμενε πεσμένος στο οδόστρωμα για 40 ολόκληρα λεπτά μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
40 ολόκληρα λεπτά όταν σε απόσταση 300 μέτρων υπάρχουν 2 από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
Τί κάνει η κυρία υπουργός, μόνο για να μιλάει 2 ώρες την ημέρα στα κανάλια είναι;
Αλήθεια, ο Αϊνστάϊν μας με τί ασχολείται αυτή την εποχή;

stefanos είπε...

Μπα-μπα τι βλέπω?
Ερανιζόμαστε ατάκες της Παπαρήγας
και της νομενκλατούρας του ΚΚΕ?
Τι έχουμε ρε παιδάκια?
Συμμαχία των δύο άκρων?
Αλλά θα μου πεις
ότι δεν είναι η πρώτη φορά...
Αντε και σ' ανώτερα!
Με το "καλό" και στις Δημοτικές
...σύντροφοι Κνίτες
και συναγωνιστές ΟΝΝΕΔίτες..
;-)

Παπουτσάκης είπε...

Ε Τώρα πες μας και ΚΝΙΤΕΣ να δέσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Στεφανάκο, δεν βλέπω καμιά βελτίωση με την καινούργια θεραπεία.
Αφού γενικώς δεν γίνεται τίποτε με τα χάπια, μήπως θα πρέπει να ξαναγυρίσεις στα ξύδια ;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

1 κλικ αριστερά μας προέκυψε ο Στέφανος ο γνωστός ως και πρότινος "γρήγορος".
Στέφανε τι θα γίνει με την βενζίνη 1,200Ε τώρα και το πετρέλαιο 0,628
Κατά τα άλλα έχουμε λύσεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Στέφανος και ο Πιλότος: Μπεεεε...

F5PILOT είπε...

Σας έχει σιχαθεί ο κόσμος.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Εσας να δεις πόσο γρήγορότερα θα σας σιχαθεί!!!

F5PILOT είπε...

ΔΕν το λέω εγώ. άποιον Μειμαράκη τον γνωρίζεται;

Αχαχαχα

Ε ρε γλέντια
Έ ρε γλέντια

Νάστε καλά που με διασκεδάζετε.
Αχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

εάν ειχε λίγο φιλότιμο η ηγεσία του πασοκ, δέν θα έκανε μόνιμο αντικομμουνισμό από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην ελλάδα. δέν φτάνει που συμβιβάστηκαν με την ΕΟΚ,ΝΑΤΟ και όλη τη λυκοσυμαχία την οποία μέχρι να γίνουν εξουσία κατάγγελναν, έχουν και το θράσσος να μιλάνε για συντεχνία δεξιάς-κκε.
αλλά αφού αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί και έχουν καταφέρει να το πιστέυει η κοινωνία, ορθώς διαμαρτύρονται γιατί τους πολεμάει το κκε. εκτός και άν μέσα στην διαφορετική πολιτική που έχουν από τη ν.δ. ειναι η μετονομασία υπουργείων, και η μετονομασία των επιδομάτων ΄φτώχειας σε επιδόματα αλληλεγγύης. τώρα εγώ που συμπαθώ το κκε,θα κατηγορηθώ για συνεργάτης της δεξιάς, άν πώ οτι αν αθροίσει κανείς τα επιδόματα ενίσχυσης χαμηλόμισθων, το επίδομα θέρμανσης, το διπλό δώρο σε ανέργους, τα πεντακόσια ευρώ σε ανέργους με στεγαστικό δάνειο που έδοσε η ν.δ. και το επίδομα αλληλεγγύης του πασοκ, ειναι πάνω κάτω τα ίδια μήν ειναι και λιγότερα δέν ξέρω. βέβαια δέν έχω υπολογίσει τις αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό του 0,8%!!!! ίσως τώρα που διώχνουν όλα τα στέϊτζ εξοικονομηθούν χρήματα για ακόμα καλύτερες αυξήσεις.... φαίνεται ανάμεσα στο πακέττο στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων θά ειχαν υπολογίσει και πόσα θα γλυτώσουνε από τους ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ανασφάλιστους των 400 ευρώ... Καί οσο για το θέατρο του κ. Παπακωνσταντίνου στις Βρυξέλλες οπου έγινε λέει ρεζίλι η ελλάδα, η ελλάδα οντως ειναι ενα ρεζίλι αφού ξανάβγαλε για κυβέρνηση τους πρυτάνεις των αλχημιών, της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας του θεμελιωτές του πελατειακού και κομματικού κράτους . οι εργαζόμενοι δέ ειναι ακόμα μεγαλύτεροι ρεζίληδες που έχουν για επικεφαλής τον λαλίστατο τελευταία κ. Παναγόπουλο, που δέν ήξερε τίποτα για το φόνο δηλ.στέϊτζ, που τα ειχε και στη γσεε και που όταν το 1999 και 2000 μονιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση του πασοκ ήταν αγέννητος... περαστικά και να παρακαλάμε μήν φυσήξει κανένας αέρας και πάρει καμμιά σημαία... από το μέγαρο μαξίμου...