Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ποιους φωτογραφίζει το Πασόκ με τα υβριδικά;

Το πάρτυ ξεκινά σιγά σιγά!
Εάν επισκεφθείτε το hybridcars.gr θα διαπιστώσετε ότι οι προδιαγραφές που θέτει ο Γιώργος και η παρέα του για τα υβριδικά, φωτογραφίζουν μόνο δύο, όχι και τόσο φτηνά, αυτοκίνητα. Τα
HONDA CIVIC HYBRID και το TOYOTA PRIUS .
Τα υβριδικά (παρόλο που δεν είναι φτηνά) εκπροσωπούν την ιδέα της «πράσινης ενέργειας» που υποτίθεται θα λύσει όλα μας τα προβλήματα και θα φέρει πολλές δουλειές στην Ελλάδα, όπως μας έλεγε ο "πανελληνίως αποδεκτός" Γιώργος!
Άσε που είναι και πολύ χαριτωμένα! Οι πιο ψαγμένοι υπουργοί που θέλουν να το παίζουν παπανδρεϊκότεροι του Παπανδρέου, ήδη κυκλοφορούν με υβριδικά! Αδιαφορώντας για την ασφάλειά τους και τους κινδύνους που κρύβουν τα «αχυρένια» αυτά μικροκινητήρια αυτοκινητάκια. Είναι υποκριτές. Το παίζουν «πράσινοι» προστάτες του περιβάλλοντος… με τις επιπόλαιες εμμονές τους.
Τα υβριδικά που φωτογραφίζουν είναι ανασφαλή. Ποιος θα τους προστατεύει; Θα έχουν έξτρα ασφάλεια; Θα θέτουν σε πρόσθετο κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών;
Βέβαια, όλα τα "υβρίδια" εμπεριέχουν πάντα κινδύνους εξαιτίας των ετερόκλητων προσμίξεών τους. Ετερόκλητες προσμίξεις χαρακτηρίζουν και την κυβέρνηση Παπανδρέου. Μέχρι στιγμής οι προσμίξεις αυτές δεν παρουσιάζουν καμία ομοιογένεια και επιπλέον επαυξάνουν την σύγχυση, τις συγκρούσεις και την επιπολαιότητα!

5 σχόλια:

aristos είπε...

Χαίρομαι ιδιαίτερα για το ότι ασχολήθηκες με το σχόλιο μου στο άρθρο σου "Μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ Πασόκ με τα δήθεν "πράσινα" υβριδικά αυτοκίνητα!(Σάββατο 17 Σεπ.09).
Χαίρομαι επίσης που έδωσες έμφαση στο όλο θέμα που είναι ιδιαίτερα σοβαρό για τις προεκτάσεις του και παράλληλα πολύ αστείο από τον τρόπο που το αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ.
Σε κάθε περίπτωση απάντηση από επίσημα χείλη δεν έχω δει-ακούσει μέχρι σήμερα.

F5PILOT είπε...

Μα βρε μα ότι μα σου κατεβαίνει στο μα μυαλό σου την αμολάς.

socrates είπε...

F5PILOT,
Μα βρε μα ότι μα σου κατεβαίνει στο μα μυαλό σου την αμολάς.

aristos είπε...

F5PILOT,

Αν ήσουν σοβαρός και καλύτερος δεν θα "πέταγες" με F-5....

F5PILOT είπε...

@aristos
Στην εποχή μου αυτά ήταν τα καλύτερα.
Και αυτά ήταν αεροπλάνα που τα πετούσαμε όχι σαν αυτά που τα πετά ο υπολογιστής και ο χειριστής είναι μόνο για παρέα.