Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Κοίτα Χρυσομιχάλη μας το χάλι μας!!!

Κατ` αρχάς καταδικάζω απερίφραστα την χθεσινοβραδινή , πρωτόγνωρη σε έκταση και βιαιότητα, τρομοκρατική επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.
Λυπάμαι γι` αυτά τα νέα παιδιά που έχουν τραυματιστεί και εύχομαι να μην θρηνήσουμε απώλεια ζωής.

Για το τρομοκρατικό κτύπημα υπάρχουν οι φυσικοί αυτουργοί- οι άνανδροι «κουκουλοφόροι»-, υπάρχουν όμως και οι «ηθικοί» αυτουργοί. Υπάρχουν πολλοί που φέρουν ευθύνες!

Ο ευαίσθητος τομέας της ασφάλειας έγινε πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης και επικοινωνιακού εντυπωσιασμού προ ολίγων ημερών από τον αρμόδιο υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη.
Η αστυνομία παραμένει τόσες ημέρες ακέφαλη μετά την παραίτηση του Αρχηγού της όπως είχε ζητήσει ο υπουργός .

Κινήσεις εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης που αποβαίνουν σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών και των ίδιων των αστυνομικών. Εκτός των άλλων πρόσφατη είναι η απειλή προς τα αστυνομικά όργανα στο επεισόδιο των Εξαρχείων, ότι θα τους στείλει στο σπίτι τους ,γιατί έκαναν το λάθος να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους κουκουλοφόρους που τους πετροβολούσαν!!

Λίγες ημέρες πιο πριν είχαν αφήσει ελεύθερους( μετά από εντολή ποιου;) από το Α.Τ της Νίκαιας τα καλόπαιδα με τις κουκούλες που είχαν πάρει μέρος σε άλλα επεισόδια.

Όμως ο ίδιος άνθρωπος , ο κ. Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη του στο ΕΘΝΟΣ στις 18 Ιουνίου 2009 δήλωνε στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Γιατί είναι τόσο εύκολος στόχος οι αστυνομικοί;»
«Διότι η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε τα τελευταία χρόνια να δυσφημήσει και να απαξιώσει την Ελληνική Αστυνομία όσο λίγοι έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Κατάφερε δυστυχώς να μετατρέψει ένα σώμα με διαρκώς αυξανόμενη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, σε ένα φοβισμένο στρατό ατάκτων που παλινδρομεί μεταξύ του αναίτιου αυταρχισμού και της συνειδητής αυτοκατάργησης.»
Δικά σου λόγια Μιχάλη μου που προφητικά όμως επαληθεύουν την δική σου στάση απέναντι στους αστυνομικούς, προ ολίγων ημερών, τους οποίους μετατρέπεις σε ένα φοβισμένο στρατό ατάκτων.

Παιχνίδια μηνών παίζοντας με την φωτιά! Μιλώντας στον «Φλας» και στον «Άλφα 9,89» στις 19 Φεβρουαρίου 2009 ο κ. Χρυσοχοΐδης :«Το φαινόμενο της μαζικής τρομοκρατίας πια που υπάρχει στην Ελλάδα και της λογικής του αντάρτικου πόλεων συμβαίνει στην Ελλάδα, την Κολομβία, τη Βαγδάτη και ενδεχομένως την Καμπούλ. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού.» Καμπούλ πράγματι γίναμε Μιχάλη μου αλλά τώρα υπόλογος είσαι ΕΣΥ και όχι άλλοι!

«Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι το αίσθημα ασφάλειας καταρρέει και αντικαθίσταται από τον φόβο, με ότι αυτό συνεπάγεται για μια δημοκρατική και μέχρι χθες απόλυτα ασφαλή χώρα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».Δικά σου λόγια Μιχάλη μου!(20 Φεβρουαρίου 2009)

«Οι εμπειρίες που βιώνουμε στην Αθήνα δεν αρμόζουν σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Καλώ την κυβέρνηση να επιδείξει σοβαρότητα. Ο ελληνικός λαός διαθέτει μνήμη και κρίση και θυμάται ποιος …εξάρθρωσε την τρομοκρατία στη χώρα». Δικά σου λόγια Μιχάλη μου! (21 Φεβρουαρίου 2009)

«Εγώ προσωπικά πράττω με ευθύνη και μετράω πάρα πολύ τα λόγια μου. Επαναλαμβάνω, λοιπόν, να φροντίσουν, αυτοί(?) να διασφαλίσουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Χάνεται το κύρος της χώρας και η καλή της εικόνα ,πράγμα που συνεπάγεται τεράστια προβλήματα σε σχέση με την οικονομία της χώρας».Δικά σου λόγια Μιχάλη μου! (26 Φεβρουαρίου 2009)

Λυπάμαι λοιπόν γιατί ο ευαίσθητος τομέας της ασφάλειας έγινε πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης προ μηνών από αυτούς που σήμερα… θλίβονται!
Κοίτα λοιπόν Μιχάλη μας το …χάλι μας και αναρωτήσου εάν σ` αυτό έχεις συμβάλει ΚΑΙ εσύ !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουβέντα τα κανάλια για ευθύνες κάποιου εκ της κυβέρνσης. Κουβέντα για τη χθεσινοβραδινή ασυνεονησία, που μέχρι τις 11 το βράδυ κανένας δεν ήξερε τι έλεγε. Υποταγή και θαυμασμός για τις ανευ περιεχομένου δηλώσεις και απειλές του αρμόδιου υπουργού προστασίας του πολίτη. Ούτε σκέψη να λοιδωρήσουμε τέτοιες δηλώσεις, όπως επί Ν.Δ.

Stefanos είπε...

Σχεδόν 6 χρόνια κυβερνήσατε
τη χώρα και την μετατρέψατε
σε Ψ Ω Ρ Ο Κ Ω Σ Τ Α Ι Ν Α...
(νομίζω δεν χρειάζονται παραδείγματα
για τη διαπίστωση... ναι;)
Τώρα με την επίθεση
των εγκληματιών στην Αγ. Παρασκευή
ζητάτε τα ρέστα από το ΠΑΣΟΚ
και τον Χρυσοχοϊδη;
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν
με μια τέτοια κριτική:
είτε είσαστε ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ
είτε ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ...
(αν παρ' ευχή συμβαίνουν
και τα δύο ταυτόχρονα,
τότε δεν μπορούμε
παρά να εκφράσουμε μόνον
την αδυναμία επικοινωνίας μαζί σας...)

οξεία γωνία είπε...

Στεφανάκο βαρεμένε αριστερό-κλικε, πάρτο χαμπάρι, μέχρι να το χωνέψεις εντελώς, χαζούλη.
Εσείς είσαστε κυβέρνηση, όχι η Νέα Δημοκρατία.
Εμείς θα σας κράζουμε και εσείς θα κρύβεστε (να έχετε το θάρρος της συγνώμης ή της πολιτικής ευθύνης δεν το κάνατε ποτέ, τώρα θα το κάνετε;)
Πάντως, Στεφανάκο, γνωστέ καλλιτέχνη της "πρωτιάς" δεν βλέπω καμιά βελτίωση με την καινούργια θεραπεία.
Αφού γενικώς δεν γίνεται τίποτε με τα χάπια, μήπως θα πρέπει να το ξαναγυρίσεις στα μπογιατίσματα ;