Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Πάμε μίζα. Όλοι μαζί!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exastal,
Ψήφισα Νέα Δημοκρατία και είπα στον εξιτύπουλα ότι ψήφισα ΠΑΣΟΚ!!!!! Πειράζει άραγε;
Έτσι για πλάκα!
Τσιμπούρια μας έχουν γίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΕΞΩ ?
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΙΠΟΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΔΗΛΗΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ?
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙ ΑΝΕΠΙΡΕΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΨΗΦΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ BLOG ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΦΕΡΕΦVΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

deite zougla.gr live camera 1 akougontai endiaferonta pragamtakia

Ανώνυμος είπε...

dior8wsh camera 3

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η F5PILOT

πραγματι η μανα σου την ξερει καλα τη δουλεια

Ανώνυμος είπε...

πανικος πιλοτακο πανικος

F5PILOT είπε...

Ο Σαμαράς εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Αθήνα. Ψήφισε το πρωί στην Πύλο και επέστρεψε στην πρωτεύουσα. Τώρα βρίσκεται στο σπίτι του στην Κηφισιά. Μετά τις 7 θα πάει στη Ρηγίλλης. Θα έχει ενδιαφέρον η στάση του σήμερα το βράδυ, εάν παραιτηθεί τελικά ο Καραμανλής. Ο Σαμαράς ήταν κατά των πρόωρων εκλογών. Και το είχε πει στον απερχόμενο πρωθυπουργό. Θα θεωρήσει τον Καραμανλή υπαίτιο που η Ν.Δ. θα περάσει στα χέρια της Ντόρας ή θα εξακολουθεί να τον στηρίζει;

Ανώνυμος είπε...

Φτου πεντε μηπως νομιζεις οτι απευθυνεσε σε αλητες σαν εσενα και χρησιμοποιεις τετοια γλωσσα. Αντε να χαθεις τσογλαναρα βρωμιαρη. Νασε χαιρονται οι πασοκοι που σε πληρωνουν για να βριζεις.

F5PILOT είπε...

Αυτό που πέτυχε ο Καραμανλής δεν έχει ξαναγίνει στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Πριν από 2 χρόνια τον Σεπτέμβριο του 2007 είχε κερδίσει τις εκλογές με 4% διαφορά. Σήμερα, Οκτώβριος του 2009 χάνει περίπου με 6,5%. Έχασε δηλαδή μέσα σε 2 χρόνια περισσότερες από 10 ποσοστιαίες μονάδες! Πρόκειται περί άθλου που δύσκολα επαναλαμβάνεται. Τέτοιο φούμο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σπάνια θα φάει άλλος πρωθυπουργός...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΙ ΘΕΟΥ πρεπει να βαλεις τις ΚΑΛΤΣΕΣ του αρχιγου σου στο στομα σου φτου πεντε ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ .

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 04, 2009 5:30 μμ
Τόσο καιρό άκουγα τις μαλακίες σας και τις αλητείες σας για τον πρωθυπουργό μας. Τώρα θα φάτε το κράξιμο και να το δεχτείτε που σας έχουν κάνει ρόμπα. Η ετικέτα άλωστε είναι σάτυρα. Σαν το Λαζόπουλο. Προχθές σου άρεσε ο Λαζόπουλος σήμερα τι έχει να αλλάξει.
Άντε καλά κόλλυβα και ναστε γεροί να τον θυμάστε τον μπουχέσα ανικανοανεύθυνο.

Χαχαχαχαχα

F5PILOT είπε...

Ο Αντώναρος τοποθετήθηκε 5ος στην λίστα της Επικρατείας. Βάση του εκλογικού νόμου εάν η Ν.Δ. πάρει κάτω από 36,2% στην Επικράτεια ο Αντώναρος ΔΕΝ εκλέγεται! Η Ν.Δ. βγάζει μόνο 4 έδρες στο Επικρατείας! Κουφό; Κουφό αλλά πραγματικό...

F5PILOT είπε...

Έχει αρχίσει και διαμορφώνεται κλίμα ήττας στη Ρηγίλλης. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές ελάχιστοι ψηφοφόροι παίρνουν τηλέφωνα για ψηφοδέλτια ή πληροφορίες. Τα επιτελεία της Ντόρας, του Ζαγορίτη, του Αβραμόπουλου και του Σαμαρά γνωρίζουν ήδη τα πρώτα δείγματα των exit polls. Τα τηλέφωνα έχουν ανάψει και παρατηρείται σοβαρό πρόβλημα και στα εκλογικά κέντρα με τους αντιπροσώπους της Ν.Δ. Πριν από λίγο ο Σουφλιάς μίλησε με στενό συνεργάτη του και επιβεβαίωσε την τελική εκτίμησή του η οποία βρίσκεται στο 6,2%.

F5PILOT είπε...

Σε κατάσταση απόγνωσης ήταν νωρίτερα, κατά τις επισκέψεις τους στα εκλογικά κένταρ της ΝΔ, τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη όσο και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Η πρώτη γιατί θέλει να πάρει μεν την ηγεσία της ΝΔ αλλά ξέρει ότι αν έχει καταρρεύσει εκλογικά τα πράγματα θα είναι δύσκολα και γι' αυτήν. Μπορεί να πάθει ό,τι και ο Αβέρωφ μετά το 1981. Ο δεύτερος γιατί με τη διαφαινόμενη πτώση φοβάται και για τη δική του τύχη. Και οι δύο πάντως έλεγαν ότι στην Α' Αθήνας το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πιθανότατα επτά έδρες και η ΝΔ πέντε.

F5PILOT είπε...

Ο Παπανδρέου και σήμερα στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος» δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει ικανούς ανθρώπους, ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης. Όσοι γνωρίζουν τις σκέψεις του Γιώργου λένε ότι ήδη έχει πάρει τις πρώτες αποφάσεις επ' αυτού. Για παράδειγμα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εκτός από το άνοιγμα που θα επιχειρήσει προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει και αντίστοιχο άνοιγμα προς την πλευρά της Ν.Δ. Για παράδειγμα αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο (εφόσον κερδίσει σήμερα τις εκλογές) ο Γιώργος να ανανεώσει την θητεία του Σταύρου Δήμα στην θέση του Επιτρόπου. Και, φυσικά, στη περίπτωση αυτή ο Δήμας θα κάνει αποδεκτή την πρόταση του Παπανδρέου. Άλλωστε, εκτός από την θέση του Επιτρόπου, ο Κορίνθιος πολιτικός εδώ και καιρό έχει αρχίσει να ονειρεύεται και την Προεδρία της Δημοκρατίας. Για την ιστορία και μόνον αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμας είχε πάει σε εκδήλωση που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο για την Πράσινη Ανάπτυξη.

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 04, 2009 5:30 μμ

Βάλε το ονοματάκι σου αλητήριε. Γιατί δεν το βάζεις; Νρέπεσαι μη γίνεις ρόμπα ρε αχρείε. Ξερω ξέρω κάποιο από τα παπαγαλάκια είσαι που τόσο καιρό μας έπριξες στη μαλακία.
Πάρε ναχεις τώρα πανηλίθιο παπαγλάκι.