Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ο Καρχιμάκης αντί να επισκεφτεί πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Κρήτης, προτίμησε να πάει …. ποδόσφαιρο!

Απερίγραπτος ο Καρχιμάκης! Ενώ το νησί μας πλήττεται από βαριά κακοκαιρία και οι καταστροφές είναι πρωτοφανείς, ο κύριος αυτός αντί να επισκεφτεί τα χωριά που επλήγησαν και ακόμα πλήττονται, προτίμησε να πάει στο ….. ποδόσφαιρο! Προτίμησε χθες, να παρακολουθήσει αγώνα με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Έγραψε κανονικά τους ψηφοφόρους του ενώ και από άλλες περιοχές της Κρήτης, μόλις έμαθαν ότι χθες βρίσκονταν στον Άγιο, ζήτησαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές τους και να δει από κοντά τις τεράστιες καταστροφές που δημιούργησε η κακοκαιρία. Αυτός ήταν ….. άφαντος!!!
Εξοργισμένοι με τον υφυπουργό οι αγρότες του Λασιθίου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης!
Την αγανάκτηση τους εξέφρασαν πολλοί παραγωγοί που έπαθαν σοβαρές ζημιές όταν αναζητώντας τον υφυπουργό ώστε να τους επισκεφτεί και να παρέμβει για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση τους, έμαθαν πως βλέπει ποδόσφαιρο!!!!!!
Η αλαζονεία της εξουσίας δεν φαίνεται να μειώθηκε στο ελάχιστο από τις παροτρύνσεις του ΓΑΠ. Ο Μιχάλης Καρχιμάκης με τα σταλινικά ποσοστά που παίρνει το ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι νομίζει πως θα κοροϊδεύει τους πάντες. Οι αγρότες καταστρέφονται και αυτός διασκεδάζει.
Ακούγεται πως οι σχέσεις του με την υπουργό δεν είναι καθόλου καλές λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων και «φιλοσοφίας». Έντονη ήταν και δυσαρέσκεια του για την τοποθέτηση του σε αυτό το υπουργείο αφού θα προτιμούσε να είναι στο Αμύνης για να κάνει τα ρουσφέτια του και να συντηρεί την πελατεία του. Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν μπορεί να χωνέψει ότι τον καπέλωσαν με μια άγνωστη που δεν έχει τη δική του ιστορία και "προσφορά" στο κίνημα.
[Είναι αλήθεια ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήθελε με τίποτα τον Καρχιμάκη υφυπουργό του; Έτσι διαδίδεται!]

17 σχόλια:

stefanos είπε...

ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ!
Φιλτατε exastal
μη ξεχάσεις να το προσθέσεις
στα ΠΑΣΟΚικά σκάνδαλα...

Ανώνυμος είπε...

Το Καρχιμάτσι έγραψε κανονικά δηλαδή τους πλυμμηρόπληκτους ψηφοφόρους του.

Ανώνυμος είπε...

Στεφανάκο βαρεμένε αριστερό-κλικε, πάρτο χαμπάρι, μέχρι να το χωνέψεις εντελώς, χαζούλη.
Εσείς είσαστε κυβέρνηση, όχι η Νέα Δημοκρατία.
Εμείς θα σας κράζουμε και εσείς θα κρύβεστε (να έχετε το θάρρος της συγνώμης ή της πολιτικής ευθύνης δεν το κάνατε ποτέ, τώρα θα το κάνετε;)
Πάντως, Στεφανάκο, γνωστέ καλλιτέχνη της "πρωτιάς" δεν βλέπω καμιά βελτίωση με την καινούργια θεραπεία.
Αφού γενικώς δεν γίνεται τίποτε με τα χάπια, μήπως θα πρέπει να το ξαναγυρίσεις στα μπογιατίσματα ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ...ΕΙΜΑ ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ..ΕΧΩ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ...ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ..ΠΡΩΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ...ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή την ημέρα της μεγάλης κακοκαιρίας δεν πήγε ποδόσφαιρο!!!

Κάνεις τεράστιο λάθος. Σε πληροφορώ ότι η οργισμένη αντίδραση των ψηφοφόρων του τον έβγαλε σε μερικά χωριά!!!
Γιατί και εγώ είμαι από την Ιεράπετρα, αλλά δεν τον είδα.
Τουλάχιστον τις δυό μέρες της κακοκαιρίας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK...ΝΑ ΔΕΙΣ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ...ΤΙ ΛΕ ΡΕ ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK...ΝΑ ΔΕΙΣ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ...ΤΙ ΛΕ ΡΕ ....

Παπουτσάκης είπε...

Για να επέμβψω και εγώ, οφείλω να ομολογήσω ότι η ανάρτηση αφορά περισταικό που έγινε προχθές. όταν ο Καρχιμάκης κλήθηκε από πολλούς ψηφοφόρους του να δει από κοντά τις καταστροφές και αυτός πήγε στο ποδόσφαιρο.
Επίσης πρέπει να πω ότι το γεγονός μου μετέφερε στέλεχος του Πασόκ, Αγ. Νικολάου.
Τώρα αν χθες τελικά πήγε σε διάφορα χωριά να το βράσω. Υποτίθεται ότι τα αντανακλαστικά του Καρχιμάκη είναι άμεσα και οι οπαδοί του τον προσδιορίζουν ως "αγωνιστή" και "καλό κοπέλι"!!!

Το Θέμα είναι τι τελικά μπορεί να κάμει γι' αυτές τις καταστροφές και αυτό τελικά προσπαθώ να αναδείξω, αναφερόμενος στην παρουσία τοιυ σε ποδοσφαιρικό αγώνα, εν ώρα φυσικής καταστροφής.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όλα έχουν τα όριά τους και πολύ περισσότερο η κακοήθεια και η παραπληροφόρηση, διαβάστε την απάντηση του Καρχιμάκη στο troktiko, που αναδημοσίευσε την ανάρτησή σας:
""Αγαπητό troktiko,

Σήμερα το πρωί αναδημοσίευσες την ανάρτηση του blog Exastal με τίτλο «Ο Καρχιμάκης αντί να επισκεφτεί πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Κρήτης, προτίμησε να πάει …. ποδόσφαιρο!». Μια ανάρτηση που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και στην οποία νιώθω την ανάγκη να απαντήσω, όχι μόνο γιατί με αδικεί, όπως αδικεί και το κριτήριο των 21.000 Λασιθιωτών και...
Λασιθιωτισών που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και την δημοκρατική εντολή τους (η οποία δυστυχώς στην ανάρτηση αυτή προσβλητικά ανάγεται σε σύμπτωμα «σταλινισμού»), αλλά και γιατί υποβιβάζει σε μοχλό δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις καταστροφές οι αγρότες της Κρήτης.
Δεν γνωρίζω τις αιτίες της – ελπίζω όχι ηθελημένης – παραπληροφόρησης της αρχικής ανάρτησης, γνωρίζω όμως την αλήθεια. Και αυτή είναι πως και στις 27 και στις 28 του Οκτώβρη επισκέφτηκα τις πληγείσες περιοχές μαζί με τον Νομάρχη Λασιθίου και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βρέθηκα με τους αγρότες και είδα ο ίδιος την έκταση των καταστροφών. Αφού, λοιπόν, ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις αυτές, παρευρέθηκα σε απονομή (όχι αγώνα!) παλαιμάχων Κυπρίων ποδοσφαιριστών, που έγινε ειδικά την 28η Οκτωβρίου, με ιδιαίτερο πολιτιστικό, αλλά και ιστορικό συμβολισμό. Δεν συμμετείχα ούτε σε γλέντια, ούτε σε διασκεδάσεις. Η δε παρουσία μου στην απονομή έγινε, γιατί, εκτός από τα καθήκοντα Υφυπουργού που προσφάτως μου ανατέθηκαν, είμαι και παραμένω Βουλευτής Λασιθίου και οφείλω θεσμικά να εκπροσωπώ το Νομό μου και τους συντοπίτες μου εντός και εκτός Βουλής και να υποστηρίζω έμπρακτα τις τοπικές πολιτιστικές, κοινωνικές και πολιτικές δραστηριότητες. Είναι, άλλωστε, αυτός ο λόγος, που θα συνεχίσω, στο μέτρο του εφικτού, να βρίσκομαι μαζί με τους συντοπίτες μου στο Λασίθι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, όπως έκανα από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα βουλευτής μέχρι σήμερα.
Σχετικά, τέλος, με τα εσωτερικά της λειτουργίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που αναφέρονται στην αρχική ανάρτηση, αυτά κινούνται στο ίδιο κλίμα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που, δυστυχώς, κινείται και το σύνολό της. Και δεν νομίζω πως έχει νόημα να υπερασπιστώ με λόγια τη σκληρή συνεργατική δουλειά που έχει ξεκινήσει να γίνεται στο Υπουργείο, όταν στόχος μας είναι η παραγωγή έργων, για την οποία τόσο η Υπουργός όσο και εγώ δουλεύουμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό τα σημερινά ασφυκτικά προβλήματα του Έλληνα αγρότη.
Σου ζητώ, λοιπόν, για την αποκατάσταση της αλήθειας να δημοσιεύσεις την απάντησή μου αυτή, όπως, προς τιμήν σου, έχεις κάνει και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις, υπηρετώντας την δυνατότητα του διαλόγου που προσφέρει η δημοκρατική λειτουργία του διαδικτύου.
Ευχαριστώ.
Μιχάλης Καρχιμάκης"


troktiko:Πάντως είναι προς τιμήν του υπουργού που απάντησε..."

Ανώνυμος είπε...


Δεν μας λεει ο Καρχιμάκης πότε πήγε στις 27 ή στις 28;;;

Οι ζημιές πότε έγιναν και τι περίμενε για να παει; Είναι δυνατο να βάζει προτεραιότητα το ποδόσφαιρο;;;

Όσο για τον γεραπετριτη, ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. Το διαψεύδει ο ίδιος ο Καρχιμάκης με τις ημερομηνίες που αναφέρει. Από τις 25 του μήνα δεν πάτησε ούτε στις 26 ενώ το ζόρι του στις 27 ήταν το ποδόσφαιρο !!!!!!!!

Εδώ το δημοσίευμα της εφημερίδας Ανατολή που λέει οτι το ενημέρωσαν:
http://www.anatolh.com/index.php/ierapetra/ierreportaz/6233-2009-10-27-17-53-57.html
Αναφέρεται στον Νομάρχη οτι επισκέφτηκε τις πληγεισες περιοχές αλλά κουβέντα για τον Καρχιμάκη. Τι μας λετε ρε ότι δεν τον γράψανε στο άρθρο;;;;;

Ο Καρχιμάκης τώρα που ξεμασκαρεύτηκε τρέχει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Χθες 28 πήγε γιατί επειδή έβρεχε στον Άγιο και δεν έγινε παρέλαση και αναγκαστικά πήγε Ιεράπετρα για να παίξει παιχνίδι.

Ο exastal λέει ΑΛΗΘΕΙΑ σε όλα και ας προσεχει ο Καρχιμακης μην την ξαναπατησει.



Ανώνυμος είπε...

Πλυμήρησαν και πνίγικαν απο το νερο δεν ήταν αναγκη να τους πνιξει και με την αγαπη του ο ανεκδιηγητος !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε το ψεύτη !!!!! Λέει ότι πήγε και στις 27 και στις 28 αλλά η εφημερίδα δεν τον γραφει και λεει μονο για τον νομαρχη και άλλους!!!!! Ο άνθρωπος είναι μεγάλος σαλταδόρος.

Να τον χαιρόσαστε στο λασηθι και την κρητη

Ανώνυμος είπε...

Ο καρχιμάκης είναι καλος για καμια μετάθεση στο στρατο και τιποτα αλλο. Ο καθένας στην ειδικότητα του.

stefanos είπε...

exastalάκο
κατ' αρχάς
με γεια
το καινούργιο
μάτι...
;-)
ώστε
σε πληροφόρησε
στέλεχος
του ΠΑΣΟΚ
από Άγιο-Νικόλαο
χμμ
ή καλά δικτυωμένος είσαι
ή διπλό παιχνίδι
παίζεις...
;-)
(μου μπήκε
στο τσερβέλο
και μια άλλη εκδοχή
αλλά
άσε...
την κρατάω
για άλλη φορά)
;-)

Παπουτσάκης είπε...

Σέφανε. Πολύ περίεγες απόψεις περί φιλίας ενστερνίζεσαι. Στην Κρήτη βρίσκομαι είναι λογικό, τουλάχιστον οι μισοί φίλοι μου και γνωστοί μου, να είναι Πασόκ.
Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Δεν είναι υπεκφυγή.
Ειδικά όταν ασχολείσαι με τουρισμό είναι ακόμα πιο φυσικό. Δηλαδή μας απαγορεύεις να έχουμε φίλους, γνωστούς και πηγές από ..... το Πασόκ; Νομίζεις ότι όλοι όσοι ψηφίζουν ένα κόμμα είναι ταυτόχρονα τυφλά ρομποτάκια αυτού του κόμματος; Έχουν περάσει νομίζω αυτές οι εποχές!
Δεν πρέπει να στήνεις στο μυαλό σου θεωρίες συνωμοσίας. Με έχεις τοποθετήσει σε ολόκληρη την γκάμα του πολιτικού χώρου και τώρα με καταττάσεις στους διπλούς πράκτορες .... ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά....
[Εξάλλου γιατί θα πρέπει να απολογούμε για τις "πληροφορίες" ή τα άρθρα που μου στέλνουν; Εφόσον κάτι το βρίσκω ενδιαφέρον το αναδημοσιεύω. Γι' αυτό δε μου τα στέλνουν;]

stefanos είπε...

Καθόλου διπλό πράκτορα
δεν σε θεωρώ...
Κι εμένα οι πιο πολλοί φίλοι μου
βρίσκονται εκτός σφαίρας ΠΑΣΟΚ..
Είναι ΣΥΝ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΟΑ, ΚΚΕ μ-λ
ή και Τίποτα...
(βλέπεις οι "μπογιατζήδες"
όπως μας αποκαλούν οι φίλοι σου
ρέπουν προς τα κουλτουρέ
και τα alternative σχήματα
...τι να κάνουμε!)
Α, έχω και ένα-δύο Οικολόγους
και έναν ας πούμε γιαλατζί ΝΔ...

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.