Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Τα έργα του Πασόκ. Υποβαθμίστηκε η οικονομία μας!

Σε υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο διεθνής αξιολογητικός οίκος Fitch την ώρα που στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονταν σε εξέλιξη σύσκεψη για την πορεία της οικονομίας και συζητούνταν τα νομοσχέδια που θα κατατεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Αναμένονται αρνητικές αλυσιδωτές επιπτώσεις σε κρίσιμους τομείς, όπως το χρέος, αλλά και το κόστος δανεισμού.
Η Fitch εκτιμά ότι το γενικό κυβερνητικό χρέος θα φτάσει περίπου το 115% του ΑΕΠ έως τα τέλη του 2009, υψηλότερα από τα επίπεδα που σημειώθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 90.
"Με το έλλειμμα να μην αναμένεται να υποχωρήσει κάτω από το 9% το 2010, το χρέος αναμένεται να φτάσει περίπου το 120% του ΑΕΠ μέχρι τα τέλη του 2010, το υψηλότερη στην κατηγορία ΄A΄», αναφέρει ο οίκος.
Η τελευταία εξέταση των αξιολογήσεων της Ελλάδας από την Fitch το Μάιο του 2009, εκτιμούσε ότι το κυβερνητικό χρέος θα ανέλθει στο 108,4% έως τα τέλη του 2010. Τώρα, το κόστος δανεισμού αναμένεται ότι θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας «χτυπάει» πάντα στο κόστος, αλλά και στην ευκολία δανεισμού.
"Και τώρα φίλοι μου επειδή πρέπει να είμαι και ιντερνασιονάλ, σας ενημερώνω ότι στην φίλη μου την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, αύριο θα βρέχει, οπότε αν βρεθείτε εκεί κοντά κατά τύχη πάρτε μαζί σας και μια ομπρελά..
Την Παρασκευούλα, δηλαδή αύριο, σε όλη τη χώρα προβλέπω αρχικά νεφώσεις με βροχές , σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες σε όλη τη χώρα του πράσινου ήλιου μας.
Η ορατότητα κατά τόπους περιορισμένη. Δηλαδή αλλού θα βλέπετε και αλλού όχι. Όσοι μένετε βεβαία στα νότια θα τα δείτε όλα.
Στα ανατολικά θα πνέουν μποφόρ ..... οπότε αν έχετε βάρκα Μανταλένα μην την λύσετε γιατί θα σας την πάρει το ρεύμα ...
Στα νησιά μας, από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Μέχρι τον Ιούλιο όμως που θα ξαναπάω ... θα έχει φτάσει σίγουρα 40!!"

32 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

«Όχι» Παπαντωνίου σε νέους φόρους

«Η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να εξαντλήσει την αυστηρότητά της τώρα στο ξεκίνημα που έχει πολιτική δύναμη στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και όχι στην επιβολή νέων φόρων», τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου.

«Ο κ. Παπαντωνίου δήλωσε αισιόδοξος για το ξεπέρασμα της κρίσης, παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος και αφού ανέφερε ότι δεν θέλει να κάνει υποδείξεις στην κυβέρνηση, πρόσθεσε ότι προέχει τώρα η αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης που είναι πολύ επικίνδυνη.

«Υπάρχουν ουσιαστικά περιθώρια», συμπλήρωσε ο κ. Παπαντωνίου,"όπως τα εξαντλήσαμε την περίοδο ένταξής μας στην ΟΝΕ το 1994 - 2000, που αντικοινωνικά φαινόμενα όπως η φοροδιαφυγή μπορούν να περιοριστούν δραστικά. Υπάρχουν, επίσης, περιθώρια για άμεσες δράσεις, όπως το πάγωμα των προσλήψεων (εκτός από δασκάλους και νοσοκόμες που είναι απαραίτητοι). Και τέλος υπάρχουν διάφορες προφανείς σπατάλες στα υπουργεία οι οποίες μπορούν να περισταλούν».
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/10/2009_303801

Παπουτσάκης είπε...

Δασκαλόπουλος: «Δεν μπορούμε να ζούμε με δανεικά»
Δηλώσεις προέδρου ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλου για την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο Fitch.

«Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με τα δανεικά και με τα ψέματα», δήλωσε απόψε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ.Δ.Δασκαλόπουλος στο περιθώριο συνεδρίου του Συνδέσμου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο Fitch.

«Η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, πρόσθεσε, απαιτεί αποφασιστικά μέτρα και επώδυνες αποφάσεις. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας στους ευρωπαίους εταίρους και στους διεθνείς οργανισμούς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιταγή των Βρυξελλών. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εθνικός στόχος»

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/10/2009_303825

Παπουτσάκης είπε...

Άμεση λήψη μέτρων για προστασία δανειοληπτών ζητά η ΕΚΠΟΙΖΩ

Την άμεση υλοποίηση των προγραμματικών της δεσμεύσεων για την προστασία των δανειοληπτών και συγκεκριμένα να προωθηθεί άμεσα ο νόμος για τη ρύθμιση των χρεών των υπερχρεωμένων καταναλωτών, ζητά από την κυβέρνηση η ΕΚΠΟΙΖΩ.

Ειδικότερα η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. καλεί την Κυβέρνηση να προβεί - χωρίς υπαναχώρηση από τις μέχρι τώρα δεσμεύσεις- στην ψήφιση, το συντομότερο δυνατόν, του κρίσιμου νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου αυτού κοινωνικού προβλήματος της υπερχρέωσης των καταναλωτών, αλλά και του νομοσχεδίου για την προστασία αυτών στις τραπεζικές συναλλαγές εν γένει, με χαρακτηριστική ρύθμιση την απαγόρευση του ανατοκισμού στην καταναλωτική πίστη.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική η ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την ανακούφιση εκατοντάδων χιλιάδων υπερχρεωμένων νοικοκυριών που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις δανειακές οφειλές τους.

Προτείνει δε με εξατομικευμένες προτάσεις προς τις τράπεζες να ρυθμιστούν οι οφειλές των καταναλωτών με βάση τις πραγματικές τους οικονομικές δυνατότητες ή ζητά να παγώσουν οι οφειλές, όταν ο καταναλωτής βρίσκεται σε πλήρη - αποδεδειγμένη αδυναμία.

Επισημαίνει μάλιστα ότι οι τράπεζες δεν δείχνουν πάντα την απαιτούμενη κατανόηση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής -οφειλέτης, καθώς και διάθεση διαπραγμάτευσης εκ μέρους τους, ώστε να ρυθμιστούν τα χρέη.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/10/2009_303804

Παπουτσάκης είπε...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προειδοποιεί ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Ε.Μ.Υ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται να εκδηλωθούν αύριο Παρασκευή, το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και από το βράδυ στο Νότιο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο. Παράλληλα στο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, τα παραπάνω φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Βόρειες Σποράδες, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κεντρική και Νότια Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Νησιά του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες από τη Γ.Γ.Π.Π. και βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας, ώστε να παρέμβουν άμεσα εάν αυτό απαιτηθεί.

Παράλληλα η Γ.Γ.Π.Π., εφιστά την προσοχή των πολιτών και προτείνει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα. Για τους παραπάνω λόγους, η Γ.Γ.Π.Π. προτείνει να ληφθούν από τους πολίτες τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/10/2009_303668

Παπουτσάκης είπε...

Οριστική η απόφαση για κατάργηση των stage στο Δημόσιο
Έντονες οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε πως είναι οριστική η απόφαση της κυβέρνησης για την κατάργηση των stage στο δημόσιο τομέα, τα οποία και χαρακτήρισε ως παράνομη διαδικασία κατά τη διακυβέρνηση της ΝΔ.

«Δεν θα ανανεώσουμε τις συμβάσεις των stage», τόνισε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι για το ζήτημα θα υπάρξει ευρεία δημόσια διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, μεταξύ των οποίων, όπως ανέφερε, μπορεί να είναι η ΓΣΕΕ, εκπρόσωποι εργαζόμενων με stage και η οικονομική επιτροπή.

Ερωτηθείς αν μπορούν να διεκδικήσουν τη μονιμοποίησή τους εκείνοι που είχαν 24μηνη σύμβαση, ο Γ. Πεταλωτής είπε ότι δεν έχει υπόψη του κάποιο νόμο που να μπορεί να θεμελιώνει δικαίωμα μονιμοποίησής τους.

Σε ερώτηση για το αν μπορούν όσοι έχουν συμπληρώσει τους 24 μήνες της σύμβασης να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με 50% μοριοδότηση, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ο εκπρόσωπος είπε ότι «διαφωνήσαμε και ως αντιπολίτευση με το νόμο της ΝΔ και με ένα μεγάλο ποσοστό μοριοδότησης». Τόνισε δε ότι «θα αλλάξουμε τον νόμο».

Ερωτηθείς σχετικά, ο Γ. Πεταλωτής είπε ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία ανάμεσα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, σχετικά με το ζήτημα, επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις είναι συλλογικές.

Ακόμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι τα προγράμματα stage τα βλέπουμε με τελείως διαφορετική ματιά και πως θα βάλουμε εκείνες τις δικλείδες και τις εγγυήσεις στον ιδιωτικό τομέα ώστε να επιτελούν το ρόλο τους.

Εξάλλου, ο κ. Πεταλωτής είπε ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι να μη χαθούν μόνιμες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα με την αντικατάστασή τους από θέσεις μέσω προγραμμάτων stage.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/10/2009_303597

Ανώνυμος είπε...

Πετρουλα-Πετρουλα χτιζεται ενα μπ......λο.
-Προχθες TOYOTA &Honda
-Εχθες κεφαλια που ηθελημενα χτυπησαν αθωα κλομπς
-Σημερα οι χιλιαδες του stage ελαβαν το μηνυμα.
-Αυριο οι γειτονες θα ζητησουν τα Τουρκοβουνια και θα ευχαριστησουμε απο την βουλη τους συμμαχους μας που μας βοηθησαν

Που εισαι Πιλοτε να μας προστατευσεις

Ανώνυμος είπε...

http://taxalia.blogspot.com/
2009/10/blog-post_9222.html

Ανώνυμος είπε...

Μέγα σκάνδαλο κομματικοποίησης με το opengov.

http://wp.me/pEfax-20

Παρακαλώ να αναδημοσιευθεί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
Του χρόνου που δεν θα μπορούν να πληρώνουν ούτε τους δημόσιους υπαλλήλους, θα γίνεται καθημερινά στο Μέγαρο Μαξίμου η πολιορκία της Βαστίλλης.
Βάλε και 1,70 το λίτρο τη βενζίνη, 22% το ΦΠΑ και 20% ανεργία και δέσαμε.
Καλά θα κάνουμε τότε να θυμόμαστε τη γνωστή προεκλογική ρήση του Yorgakis:
"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".
(ή όπως λέγαμε μικροί, τί να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο).
Μας δουλεύουν και μας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου.
Κατηγορούσανε την Κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι ήταν ασυντόνιστη, τώρα όμως θα δούμε πράγματα που δεν φανταζόμαστε ποτέ.
Το πρόβλημα είναι ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, ότι ούτε οι Υπουργοί (δε προσωπικό επίπεδο) καταλαβαίνουν ποιές είναι οι σοβαρές απαιτήσεις κάθε Υπουργείου αλλά επίσης δεν έχουν και γενική στρατηγική κατεύθυνση.
Άρτσι μπούρτζι και λουλάς.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
Κουβέντες του αέρα καθημερινά από την Ξενογιαννακοπούλου, τον Πεταλωτή, το Ραγκούση, τον Παπακωνσταντίνου, είναι ατέλειωτη η λίστα της επιπολαιότητας.
Ούτε Γενικούς Γραμματείς δεν έχουν διαλέξει ακόμη, όλα τα Υπουργεία είναι στον αέρα.
Μπλέξαμε άσχημα με δαύτους, κανονική παιδική χαρά.
Θα ήθελα πολύ να ξέρω, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
F5PILOT είπε...

@ελεύθερος

Ξέχασες τον κομήτη που θα χτυπήσει την Ελλάδα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έ!!!!! Ρε γλέντια. Δε μου λες τα όργανα τις Ρηγίλλης τι χαβά παίζουν;
Κρητικό, Καλαματιανό, Ποντιακό ή Βαλς;
Ακόμη και έτσι να είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ πιο αξιόπιστο θα είναι από το θέατρο Σκιών Αποστατών.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΨΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ :ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι πραγματικοί Αποστάτες είναι τα επιτελείς της Ιπποκράτους.
Αποστάτες απ' την αλήθεια, την ειλικρίνεια και την πραγματικότητα.
Είστε ψεύτες και κλέφτες κύριοι του Πασόκ και θα τιμωρηθείτε.

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 23, 2009 1:20 μμ

Αυτοί που λες σας κατατροπώσαν πριν από 15 μέρες και ο λαός τους εμπιστεύτικε με διφορά 10,5 σε αντιδιαστολή με τους κωμικούς κωμωδίας του Τσιφόρου ή του Ψαθά δεκαετίας του 50.
Χαχαχαχαχα
Είστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Πιλότε είσαι πραγματικά αστείος.
μόνος σου τα λες
μόνος σου γελάς.
Τα σκέφτεσαι άραγε πολύ ώρα πριν τα γράψεις τα χαζά που μας λές;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΓΟ:
ΔΙΚΡΟΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτοί που έδωσαν το 10,5 % και περιμένουν Π.Χ πιλότος-Στέφανος Κρόγιας εντός ολίγου θα χαθούν στα ΘΑ των υποσχέσεων....Ήδη ένας -ένας καταλαβαίνετε την διαφορά φυσικά δεν το πιστεύεται ακόμα αλλά σύντομα θα το διαπιστώσετε και στο πετσί σας !!!
Πιλότε πες αλεύρι;

F5PILOT είπε...

Ε!! αν είναι έτσι να ξανακάνουμε εκλογές. Το θέμα είναι η ΝΔ δεν έχει αρχηγό γιατί ο ακαταλληλότερος έχει εγκαταλείψη το κουφάρι.
Θα πέτε με συλογική ηγεσία όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με τις διάφορες συνιστώσες; Θα πάρετα τα ίδια ποσοστά του ΣΥΙΖΑ,
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ε ρε ξεράθηκα στα γέλια με τις παιδικές σας ανοησίες.

Αχαχαχαχαχα

socrates είπε...

F5PILOT,
Ε!! αν είναι έτσι να ξανακάνουμε εκλογές. Το θέμα είναι το πασόκ δεν έχει αρχηγό γιατί ο Χαζογιώργος έχει εγκαταλείψη το κουφάρι και δεν έχει δωσει σεμείο ζωής εδώ και μέρες.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ε ρε ξεράθηκα στα γέλια με τις παιδικές σου ανοησίες.

Αχαχαχαχαχα

F5PILOT είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πόσο χαίρομαι όταν επιβεβαιώνονται οι χαρακτηρισμοί μου προς κάποιους ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Πιλοτος η βλημα στο F5?
Xaxaxaxa

F5PILOT είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πόσο χαίρομαι όταν επιβεβαιώνονται οι χαρακτηρισμοί μου προς κάποιους ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιζε να βριζεις στραβε πιλοτε σε F5 . Που ξερεις ? Μπορεις να γινεις και Υπουργος. Ετσι εκανε και ο υπερμεγεθης Θοδωρος. Γιατι απο το πολιτικο του εργο δεν εγινε

F5PILOT είπε...

@Οκτώβριος 23, 2009 3:50 μμ

Δε σε έβρισα εγώ. Μόνος σου τσίμπισες στο τίτλο.

socrates είπε...

Πάλι το ΟΥΦΟ βρίζει τους άλλους κοιτάζοντας τον καθρέφτη, είναι εντελώς πειραγμένος.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πόσο χαίρομαι όταν επιβεβαιώνονται οι χαρακτηρισμοί μου προς κάποιους ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

F5PILOT είπε...

ξέχασα
Αχαχαχαχα

F5PILOT είπε...

Και άλλος τσίμπισε. Μη χάσει τον τίτλο φοβήθηκε;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

aristos είπε...

@ F5PILOT
Ευτυχώς που έχουμε και εσένα φίλε μου και διασκεδάζουμε.
Εχεις πολύ πλάκα ιδιαίτερα όταν χάνεις τον έλεγχο και βρίζεις.
Θα πρέπει να ήσουν καλός πιλότος γιατί έχεις αυτοκυριαρχία και αυτοέλεγχο.

socrates είπε...

Πούπουλα, φτερά, . . .
Η πουπουλού πιλοτάρει το F5 κατ΄ευθείαν στον exastal, . . .
Έλα πάλι χαρά μου.
Έλα πάλι.
Είναι γλύκα η κουκλίτσα!
Χαχαχα . . .

F5PILOT είπε...

@aristos

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αλλά μην βιάζεσαι άκουσες για τίτλο και έτρεξες και συ μην τον χάσεις.
Χαχαχαχαχα

F5PILOT είπε...

@Ζημιάρης

Μην εκδηλώνεσαι πουπουλού. Δεν γαμάω κώλους.